Непрекъснато свалят приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непрекъснато свалят приятеля ми
преди: 9 години, 10 дни, прочетена 1902 пъти
:)

От заглавието се вижда какъв е проблемът... От няколко месеца сме заедно, на по 26 години. Разбираме се, всичко е наред в отношенията ни, сексът е страхотен, но набезите на различни девойки направо минават всякакви граници. Работата е там, че просто е ужасно красив и приковава всички погледи. Приятелките ми все искат да го водя със себе си, обясняват ми колко е готин, измислят му различни умалителни имена, защото бил тооолкова сладък и какво ли още не. Преди седмица бяхме на концерт двамата и по едно време цъфнаха няколко момичета, които не спряха да се въртят около него, да пърхат с мигли и да му се завират под носа, въпреки че през цялото време се държахме за ръце и танцувахме заедно. Ситуацията беше доста смешна за нас, но вече взе да става постоянно явление и макар че съм доста дебелокожа, ми дотяга.
По улиците събира доста женски погледи, колежките му се умилкват и атаката е постоянна. Става въпрос за приятни, хубави жени.
Онзи ден в трамвая една директно си го заговори, а вчера на друга щяха да й изтекат очите.
Усещам, че това агресивно предлагане от страна на нежния пол, ме дразни. Правят го съвсем явно, когато сме заедно, а когато е сам, дори не ми се мисли - разправял ми е няколко пъти истории все в същия дух. Вече няколко пъти случайно го хващам, че се заглежда по разни момичета на улицата (все хубави).
Чудя се аз ли съм старомодна като мисля, че е грозно една жена да се лигави така на някой мъж; параноична ли съм? Никога не бих си позволила да се тикам така отявлено на обвързан човек.
Та според вас това нормално ли е, как бих реагирали в подобна ситуация?

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 дни
hash: a592aacbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си по-ревнива от нормалното. Първо, жените като цяло от чисто културни съображения рядко или изобщо не свалят мъже, второ - дори да е истина - това е рискът на всяка връзка с атрактивен човек - мъж или жена. Алтернативата е да се хванеш с някой неатрактивен.
Аз съм с мъж с 22 г. по-голям от мен, но много атрактивен и стилен. Горда съм, че жените го харесват. Единствено агресивни в своето внимание са жените 40-45 , може би от отчаяние. Случвало се е такива жени на средна възраст директно да ми правят мръсотии от яд, че едва ли не съм им взела дивеча.
И все пак предпочитам да съм с атрактивен за жените мъж. Имам си вече един кастрат вкъщи - КОТАРАК и ми стига. Мъжът ми трябва да е истински или не ми трябва. Бъди горда с мъжа до себе си и стига го пази като куче пазач. Или имаш доверие, или нямаш. Не можеш и без това да избодеш очите на хората

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 271d371273
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами за мен е нормално да реагираш така. Това, което описваш е направо прекалено. Още малко и да почнат да му се натискат. Аз си имам приятел и съм си доста ревнива. Но приятеля ми никога не се оставя, случи ли се нещо такова дава пълен игнор на всяка. И при мен е било така, аз постъпвам по същия начин. Мисълта ми е, че погледи винаги ще има, въпроса е приятеля ти да не им обръща внимание и да има очи само за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: a7e0bb962d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами не е приятно и те разбирам. Но не е чак такъв проблем, когато другите го закачат. Кофти е той ако взема да им се върже. Гледах и наблюдавай неговото поведение, не това на останалите. То е важно в случая. Ако неговото поведение коректно - трябва просто да му имаш доверие и толкова. Иначе само ще се тормозиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: f48df6b2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ревнивка и то жалка. Вместо да се забавляваш навън с приятеля си, ти следиш кое момиче как го гледа.
Ами като е хубавец, ще го гледат. Пък и той няма да се крие под бурка - и той ще гледа. Какво лошо има в това.
Вместо да си горда, че имаш на какво да ти завиждат, ти се тормозиш.
Ами дръж си го вкъщи.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 967dbeb67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ситуацията при мен е същата... Преди някак не съм била наясно колко нагли, напористи и долни жени има, тъй като бившия ми не беше толкова привлекателен. Важното е обаче той как реагира, така че следо неговото поведение дали е податлив на флиртове и свалки, защото ако е , е сигурно че някой ден ще поддаде и ще ти изневери

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker