Не излиза с компанията ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не излиза с компанията ми.
преди: 9 години, 13 дни, прочетена 2327 пъти
Здравейте!

Имам си приятел от над 2 години вече. Той е на 24, аз на 23.
Обичаме се и всичко върви добре. Много е мил и добър, любвеобилен. Не се съмнявам в намеренията и любовта му.
Проблемът е, че той не е толкова ммм конктактен - що се отнася до моите приятели. Не бих казала, че е асоциален - има си приятели и излиза с тях. Но с моята компания, с която съм доста близка и излизаме често - никога не идва. Някои от компанията ми дори не го познават. И донякъде вече ми става неудобно, че не е с мен - мисля, че приятелите ми остават с впечатлението или че е смотан, или че не ми обръща достатъчно внимание.
Ние понякога ходим по клубове и т. н (но не толкова често), а той не харесва такива места, затова не настоявам да идва. Но понякога като излизаме само на кафе или нещо такова, пак не му се иска.
Аз съм на мнение, че не е удачно да се кара човек да прави нещо на сила в една връзка, затова и не съм настоявала да се присъедини към нас, канила съм го учтиво, като откаже - ами добре.

И на мен не ми е толкова проблем... но просто ми е малко странно. Отивам да се забавлявам с приятели и на мен ми е забавно и приятно - а него го няма. И той няма против (явно).
Проблемът не е, че не ме обича - доказвал ми е, че ме обича и в това не се съмнявам. Явно е такъв хаталъер.
Повечето пъти се виждаме сами, понякога се виждаме с негови приятели, но с тях не съм близка и не са ми толкова интересни.

Въпросът ми е - струва ли ви се странно това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 13 дни
hash: 1eb78713cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И кое по-точно му се странното? Явно тия хора не са му приятни и толкова, не разбирам какъв ти е проблема? Да си мислят каквото искат, тяхното мнение ли ти е най-важно?

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 535b0465e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да определено има нещо и винаги в подобни случаи има причина, но за причината не мога да помогна трябва ти сама да я откриеш.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 535b0465e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само едно ще кажа и то е, че ако бях на твое място нямаше да чакам две години, за да се заинтригувам повече по тази тема, според мен още в първите месеци такъв тип проблем си проличава и ако решиш да го пренебрегнеш и да чакаш промяна окей, но ти тази промяна явно я чакаш вече втора година това странно ли ти се струва? Защото на мен да.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 13 дни
hash: e90f097c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Проблемът е, че той не е толкова ммм конктактен - що се отнася до моите приятели... понякога се виждаме с негови приятели, но с тях не съм близка и не са ми толкова интересни. "

Авторке, задаваш въпроси, в които се съдържа отговорът. И на твоят приятел не са му интересни и близки твоите познати и не вижда смисъл да си губи времето с тях.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: c19db4e32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Отивам да се забавлявам с приятели и на мен ми е забавно и приятно - а него го няма. И той няма против (явно). Въпросът ми е - струва ли ви се странно това? " -Да много странно, това не е сериозна връзка, нужна си му само за секс, иначе не му пука за тебе, щом така се държи. Не го наричай приятел, а секс партньор. Щом и ти не се чувстваш добре с неговата компания, всичко е обречено, въпрос на време е, втръстването наближава.

 
  ...


...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 46cb680b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Остави човека на мира, ТИ си в голяма грешка, не той! За какъв чеп ти трябва да излиза с приятелите ти? Човек САМ си избира приятелите, а не някой да му ги натрапва, пък било то и "любимата". Човек си има лични приятели, двойките/семействата си имат семейни приятели, компаниите си имат приятелски кръгове и т.н.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 31780034ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласен с номер 6. Остави човека да излиза с когото си иска. Щом и двамата си имате компании, ти излизай с твоята, той с неговата.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 781cbe2ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6, авторката съм. Ако беше прочел внимателно, щеше да видиш, че не налагам и не настоявам да излиза с тях. НИКОГА и не съм го правила. Просто виждам как е при другите двойки
Просто за мен е нормално като го поканя на кафе с тях и да приеме някой път, а не да отказва и да си стои в тях.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 90082f117e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моят приятел постоянно се мъкнеше с мен.. и това ме влудяваше! Мечтая за човек, който ще ме обича и ще държи на мен и в същото време ще ми дава да прекарвам свободно време с приятелите си, без него. Така че се радвай, че имаш тази свобода... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: b8c974558b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не разбирам, какъв е проблемът. Ами, както на теб неговите приятели не са ти интересни, така и на него не са му интересни твойте. Щом връзката ви върви добре, сстави нещата, както са си - не го карай да се преструва на нещо, което не е.
Аз съм с мъжа ми от 8 години, женени сме от 4. Ами и на мен никога не ми е било особено интересно да излизам или да си общувам с приятелите му и затова и избягвам да го правя. Той никога не ме е притискал в това отношение. Не го карам и той да харесва моите приятели или да излиза с тях.
Да, има двойки, които се движат в обща компания или приятелите на единия скоро стават и приятели на другия, но не навсякъде е така. Хората са различни и в това няма никаква драма. Не търси под вола теле, ами се радвай, че си намерила човек, с когото си пасвате и се разбирате добре.

 
  ...

...
преди: 9 години, 12 дни
hash: a5e7b1e10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може да не харесва приятелите ти. Важното е, че харесва теб.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 304832a3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ''Повечето пъти се виждаме сами, понякога се виждаме с негови приятели, но с тях не съм близка и не са ми толкова интересни''. Защо мислиш, че на него твоите приятели са му интересни? Радвай се по-скоро, че не е ревнивец и не те ограничава да излизаш с приятели защото ги има много такива.
Аз съм момиче, но като описваш приятеля си се припознавам защото и аз не съм супер социална, не обичам барове, кафета, раздумки и клюкарене по женски. Прдеполагам просто, че на човекът ти не му е приятено да излиза с твоите приятели или не му допада типът излизане (кафета, мол, шопинг и тн. ).

Обичайте се, това е най-важното и се радвайте, че всеки от вас си има и социален живот.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: 6390285cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Никой не е длъжен да харесва приятелите ти и местата където ходиш. Човека иска свобода за себе си или си е такъв тип. Приеми че има хора, които намират за глупаво да киснат по кафета и да слушат до побъркване клубна музика и се откажи да го търсиш това в него. по-добре се върни на първите три изречения, които си написала и си обичай приятеля. Както и ти не харесваш неговите приятели и не си лицемерна да се преструваш, че можеш да ги понасяш, така и той. И ако си твърдо убедена, че това е твоя човек, си го харесвай и с този му начин на живот. Има двойки, които се оплакват от обсебващи партньори и ревност до полуда, трябва да си благодарна, че не постъпва така с теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 4e6c462d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мила, остави човека на мира! Сега може и да ти е проблем, че не е с теб 24 часа в денонощието, но ако връзката ви е дълга един ден ще си благодарна, че има и собствени занимания, защото ако сте нон стоп заедно ще ви доскучае, пък и така ще има за какво да си говорите. Той ти разказва как е прекарал деня си, ти му казваш какво сте правили с приятелите ти... така, че след 1-2-3 години ще го оцениш. Пък и нали не искаш да идва с теб и после да скучае и да ти мрънка след това? По-добре и двамата да правите нещо, което ви е приятно, а не някой вечно да се жертва само и само да угоди на другия. Така, че по-добре да излиза с теб и приятелите ти само понякога, а не всеки път да го насилваш и той всеки път да стои в ъгъла и да се чувства отегчен. Разбери, хората са различни и това, което ти е забавно на теб, за него е пълна скука. Така, че не му скапвай свободното време.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: f7b11c3b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей, аз отдавна се отказах да гледам другите двойки. Мен и мъжът ми, този режим ни устройва. Честно да ти кажа, не бих издържала да съм на мястото на 'другите' и тените партньори. На една приятелка мъжът й звъни 5-6 пъти през деня - да я чуе просто. На нея не й пречи - мен щеше да ме побърка. Явно за човекът, който съм, такава връзка е подходяща и успешна и аз не искам да имам връзка, като на Еди кой си, защото не съм Еди кой си. Ако за някой непрекъснатото присъствие, ревността и др. са доказателство за любов и не може да живее без тях - за мен напротив - са странни и са причина за приключване на една връзка. Даже, като си помисля - по някаква причина никога не съм имала такива партньори - явно и подсъзнателно ги избягвам и/или отблъсквам.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 781cbe2ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторката:
Първо - НИКОГА не съм го насилвала да излизаме с тях. Питам го дали иска да дойде - като каже не, окей. Не го правя на въпрос дори.
Не е причината, че не харесва приятелите ми. Та той не ги познава, че да не ги харесва. Виждал е някои от тях 2-3 пъти за много кратко, но не ги познава като хора. Просто си мисля, че е в рамките на нормалното да се позаинтересува с какви хора точно излизам. А и аз не говоря да сме нон-стоп заедно...
Аз не го викам по клубове и дискотеки, защото знам, че не ги харесва.. , но по кафета си ходи... и на разходки.
Звъни ми вечерта да се видим, аз му казвам, че имам уговорка с приятели, ако иска да дойде и той ми вика: ааа, аз забравих, че съм зает...
Всеки да си излиза с компанията просто ми излиза малко странно и несериозно.
Ще оставя нещата така, да. Просто исках да видя и чужди мнения..
Благодаря за коментарите. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 88ad3907a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Оооох, много сте задълбали. Тук не говорим да става супер близък приятел с нейните приятел(к)и - никой не го кара, а да пие кафе с тях 2 пъти в месеца (примерно). Не е голямо усилие, нали? Ще кажете - ама за какво му е. Ами ей така, защото сме хора и защото сме създадени, за да общуваме помежду си. Какво значи "не вижда смисъл да си губи времето с тях"? Той дори не ги познава, щом никога не излиза с тях. Как е преценил, че не ги харесва? Тъпо звучи, поне за мен.
Авторке, защо не му предложиш да си направите някакво събиране вкъщи, той да викне неговите приятели, а ти съответно - своите. Току-виж се отпуснал и нещата потръгнали...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker