Влюбена в женен мъж !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в женен мъж !!!
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3235 пъти
Здравейте, първо държа да кажа, че съм на 16 години.
В началото бях с 27 годишно момче (разведено)! Харесваше ми, допадаше ми и исках да сам с него, но не можах да се осмеля да кажа на нашите понеже разликана в годините ни беше голяма. И докато тайничко се виждах с него започнах да получавам обаждания от бивш приятел, който
майка обожаваше. И така почна да ме принуждава, и да ми опява, че бившия ми бил за мен.

Така аз реших да му дам пореден шанс, заради мама. Когато казах какво сам решила на момчето, с което излизах, тои ми се обясни в любов и каза, че е готов на всичко, за да бъде с мен, дори да е нужно да ме дели с друго момче. Понеже аз също бях хлътнала и се съгласих. Известно време се виждахме тайно както се бяхме разбрали, но аз не издаржах на тази двойна игра и реших да му кажа, че всичко приключва, така и стана. Опитвах се да се примиря с факта, че съм с другото момче и да си втълпя, че и с него съм щастлива. Но след 3 месеца си казах край не издаржах повече и го оставих.

Мама се примири, а татко даже незнаеше, понеже не беше в България. Два месеца бях сама и честно казано ми беше много добре отпочинах си. След което срещнах друго момче на 25, бях решила, че ако стане нещо по-сериозно ще кажа на нашите без да ме интересува за годините му. Точно в този момент се появи отново стария ми приятел и бях раздвоена, но разбрах и нещо друго, че той се е върнал при жена си и така ми беше по лесно и колкото и да ми беше мъчно от факта, че тои отново е женен мъж, продължих напред.

Почнах лека-полека да се превързвам и към новия си приятел, но нещеш ли една съботна вечер излизаме на дискотека и кой да видя моята стара любов. Същата вечер се видяхме на бързо в тоалетните, колкото да можем да си разменим телефонните номера. На другата седмица заминах на почивка край морето при една приятелка и разбира се бях сама, за да мога да се видя с бившия си. Това беше наи-красивия, незабравим, уникален плаж, който няма да забравя никога. След този плаж тои спря да ми звъни и аз също не съм го търсила, но знам че не ме е забравил, може би жена му отново е разбрала нещо. Но знам, че отново ще ме потърси. Кажете ми как да го забравя, защото виждам, че е невъзможно да сме заедно поради ред причини. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: b13f894949
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само на 16,я толкова оборотна.Та бивши,та женени,та жена му разбрала....Една малка мръсница,която след време ще пусне тема'тати е в чужбина и има връзка с друга,мама и аз плачем' и ние трябва да я успокояваме и да плюем по другата,наглата,дето си е позволила да омае чужд мъж.А това,че 16 годишната е разбивала семейства,ще го забрави на момента.Защото ще бъде от другата страна.Аман от такива разтропани и глупави момиченца!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d9f83da1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, този разведения колко много държи на теб, че е готов с друг да те дели. Аз ако държах на някое момче нямаше и да си помисля с някоя да го деля. И докато е женен е с теб на плажа и изневерява на жена си. Ти не се ли сещаш, че щом на жена си изневерява, то и на теб ще изневерява ако сте заедно.

Второ, онзи бившия ти приятел, който майка ти харесвала. Ти да не си луда да тръгнеш с този само, защото майка ти го харесва!?!? Тъпо е и много малко от тези връзки завършват успешно, много малко. това е същото все едно на сватбата те запознават с годеника ти, а той е избран от родителите ти.

Трето, изневеряваш на сегашния си приятел (25).. То рано или късно ще се разбере това, но ако си щастлива с него според мен най-добре е с него и да си, то по-добре му кажи какво е станало. Истината минаги излиза наяве.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0de7a8eb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това не е нещо ново, още когато бях ученик имах съученички, които ходеха с женени мъже, но нито една от тях не разведе никого - е, поначесаха си онези работи, известно време живееха на крилете на славата на вървежни, но толкова. Ти какво очакваш от такава връзка? Ами естествено, всеки женен ще се оплаче от жена си и семейството, колкото да клъвнеш и да потъче на два стана, без да има и грам намерение да се развежда - за него си е секс на корем, за теб илюзията, че голям мъж ти е обърнал внимание. А и си само на 16 - не ми се мисли какви върхове ще си покорила след 4-5 години. Апропо, последно с кого си?
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 1907e61840
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само да уточня, че с женения мъж си бях от самото начало и се наложи да се разделим заради мама, тоест аз го оставих след което той постоянно ме търсеше и искаше да е с мен личеше си че не е само за секса, ако беше само това нямаше да иска да ме запознава с техните и да излизаме заедно с всичките му приятели и с жените им..., но както и да е по-лесно беше да ме изкарате за супер леко момиче. И още нещо тогава тои беше разведен с жена си и когато аз бях принудена да бъда с бившия си и тои тайно се срещаше с мен. Така, че след като той е с жена си и аз тайно се видях с него, но само веднаж на плажа. Точно поради тази причина ви помолих за съвет, понеже ми е ужасно тежко на съвестта, че постъпвам по този начин. Каквато и да е жена му никой не заслужава това. И моля ви обърнете внимание на последните редове където ви пиша, че е невъзможно да сме заедно поради ред причини. Вие май гледате само да обиждате, а не да съветвате!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 3ec9d7c441
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ОФФФФФФ. Абе мила нямаш ли уроци за учене или нещо др с което да се занимаваш.............Ужас.............Много си малка още за такива"неща"

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce9e7005e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Уроци ли ?
Само уроци по правене на сви*ки,но кой ли ще ги продава след това ???

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ee249672e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как само всички кур*енца се обиждат като има кажеш или намекнеш, че са леки ;)) а пък ако направо им кажеш кур*е... мааалииии сълзи, сУполи

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce64f07699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аxa ,и да ти повярваме,но такива като теб,развалят семе?ства ,и докато се осетим оставаме сами с дребни деца

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce64f07699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   „ТЯ „моли за помощ!!!!
добре ли разбрах? Ама,че нахалсво от ТВОЯ страна ,
МАЛКАТА.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 76c1a28caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   нАХАЛСТВО ЛИ...НЕ ГЛУПОСТ И ПЛИТЪК МОЗЪК...

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a37b535fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Заради една такава , като теб дето и тежи на съвестта едва не се разведох.
Най- лесно е да оплетеш женения мъж, по- трудно е да накараш някой свободен и готин да те забележи.
Всеки прави грешки в живота си, но тази е голяма.,защото ако едно семейство трябва да се раздели, то не трябва трети човек да се намесва.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: dc04896df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз имам приятелка, която току що разбра, че всичките и усилия и надежди през последните 3 години са били напално напразни с един женен мъж, защото той постоянно я залъгваше, че ще бъде с нея, но само жена му да умре (тя се разболя миналата година от рак), за да не я изоставя в последните и дни. И тя му влезна в положение,защото го обича,а вчера разбра,че той от миналата година си строи семейна къща и през цялото време само я е лъгал.Така, че момиченце-прави си сметката с този женен мъж, защото и най-милия може да постъпи с теб по този начин,а докато се усетиш,че за него си само едно забавление, вече ще си оплела конците доста и ще си поостаряла и когато решиш да почне6 отначало на челото ти ще пише: "к/рва,която ходи с женени мъже" и никой свестен мъж няма да поиска да е с теб.Тогава ти няма да имаш избор,а ще чакаш теб да те изберат:((( ще е много жалко.Не напразно хората са казали:"Никой не може да ти навреди така-както ти самия можеш да си навредиш".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker