Бившата ми е ненормална, как да я отдалеча от живота ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата ми е ненормална, как да я отдалеча от живота ми?
преди: 9 години, 22 дни, прочетена 2544 пъти
Здравейте. Значи аз съм мъж на 33 г., имам си съпруга, която е на 30 г., сина ни е на 4 годинки. Проблемът ми е, че бившата ми, с която ходех преди 8 години, не оставя семейството ни намира. Тя даже според мен е луда и не знам как преди време имах връзка с нея, дори и тя да бе мимолетна. Постоянно ме притеснява, притеснява и жена ми. Може би аз съм единствения ? досега мъж в живота или към мен е изпитвала най-голяма привързаност, но не знам как иска отново да бъдем заедно, при условие, че най-малкото връзката ни бе за много кратко време (1 месец), та дори аз не мога да я нарека точно връзка, защото единствено ходехме на кафе с нея, и то не всеки ден. Вярно и, че тя ми беше пък единствения партньор в живота преди да се сгодим със съпругата ми, но истина е, че не изпитвам абсолютно никакви чувства към бившата си и искам да ме забрави завинаги. Лошото е, че изобщо явно не ме е забравила и си фантазира, че може да бъде отново с мен, а това мен ме вбесява. Жена ми знае за това и ми повтаря да не и обръщам внимание, но това вече не се търпи и мисля скоро да се срещна с нея и да ? кажа просто да не се бърка в живота ни, да остави семейството ми намира... Ако обаче не стане с думи, ще се наложи явно с лошото да се оправям с нея. А ако искате да знаете какво прави и защо я смятам за ненормална... значи първо тя ме притеснява след работно време, излага ме пред колегите. Казах ? повече да не се появява там, защото ще стане лошо, но тя съвсем спокойно онзи ден се появи отново и добре че я видях в далечината, като бях запалил и колата, че иначе не знам какво щеше да ? се случи. Естествено, не искам да се стига до бой с нея, тъй като няма смисъл, пък и е много жалко и смешно да проявяваш физическа сила към жена, дори и тя да ти прави мръсно. Бих по-скоро се разбрал с думи с нея, но ако не стане, ще играят шамарите. Просто няма да издържа, наистина. Това естествено не означава, че ще я набия, просто няколко плесници, които ще свършат според мен чудесна работа. Въпросът е, че не искам да се стига дотам, разберете. Наистина тя е откровено луда, освен, че ме търси след работно време, ми е намерила и по някакъв начин и Facebook-а, където праща някакви налудничави съобщения (остава да разбере и номера на телефона ми), ходи на места, където ходим със съпругата ми и детето ми, най-вероятно ни следи постоянно, но все пак едва ли физическа саморазправа е начина, по който да я отблъсна от живота ни завинаги. По-скоро, както написах, може би трябва да я извикам на среща, на която да ? кажа в прав текст, че не желая да имам нищо общо с нея, но все пак не искам жена ми да се притеснява излишно. Вярно, че знае за антипатията ми към нея, но откъде да знам, възможно е и въпреки всичко поне малко да ревнува от това, че се срещам с човек от противоположния пол, така че съм много ЗА и леко против тази среща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 19 дни
hash: c2de019da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   поговори със нея, опитвай се първо да се разберете по нормален начин.. ако е възможно разбира се :)

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 71800a08e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прaвa е според мен женa ти, кaто я игнорирaш, все някогa ще се откaже. Aко пък е толковa лудa, че и товa не я откaже, оргaнизирaй срещa, но вървете зaедно със съпругaтa ти. Некa види сaмa, че нямaш тaйни от нея, че сте здрaво и зaдружно семейство. Без скaндaли, без нерви, обясни и, че е смешно и глупaво поведението и. Нaкaрaй я дa се почувствa зaсрaменa, може би товa ще я спре. И в крaен случaй, огрaничителнa зaповед от полиция. Не си струвa дa я шaмaриш и после дa излезе, че си я мaлтретирaл и дa те съди... може дори и товa дa и хaресa, тaкa ще е постигнaлa дa е център във вaшето семейство, дa създaде излишни трусове и може би съд. След кaто имa издaденa огрaничителнa зaповед, дори и случaйно дa се зaсечете, ти всеки път звъни в полициятa. Мисля, че тaкa ще постигнеш повече.

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: c2de019da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не го слушай номер 2,това с игнорирането ще я ядоса още повече или другото да се появиш със жена ти..поговорете си насаме само двамата може да се оправят нещата и да се разберете без да се наложи да се стига до разправии.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 19 дни
hash: 3a7c916ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Посьушай номер 2 !

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: e74a39cdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Подай жалба за тормоз и после си изкарай ограничителна заповед .

 
  ...


...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 7797e83798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не разбирам, защо е нужно да я каниш на среща, след като от думите ти излиза, че тя е почти 24 часа някъде около теб - просто я отведи на страна и и кажи, че не ти е приятно, непрекъснато да Ви притеснява.
Щото изведеш ли я на среща - вероятно ще стане още по-страшно, ще си помисли, че щом я каниш насаме - може нещо да се случи.
За това, според мен начина е този - а най-лесно ще е да се оправдаеш със съпругата си, че и е неприятно /а вероятно и наистина не и е, дори и да го прикрива/, и така дискретно, но категорично да обясниш на натрапницата, че не е добре дошла в живота ви.
За шамарите - смешно и жалко. Първо, че е грозно хора да се бият, още повече мъж да бие жена... Примитивизъм, някакъв. Още повече, че след това може да си извади медицинско и да те съди за побой - дори и да не успее ад те осъди - пак ще имаш главоболия и разходки по съдилищата... Пък ако предупреждението няма ефект - тогава ти вземи законови мерки - има много начини, като боят не е сред тях.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 18 дни
hash: d9b312f00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   точно това трябва да направиш, покажи и когато сте насеме че не се интересуваш от нея.. иначе няма да те разбере може да си помисли че нарочно страниш от нея за да не се изкушиш по някакъв начин

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 979a87a1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съгласен съм с коментарите до тук и няма какво да добавя.
Искам да ти кажа, че те разбирам. Има жени които така се вкопчват в една връзка, че по скоро ще загубят живота си, отколкото да се откажат. Независимо че отдавна не срещат взаимност. Мисля, че е някакво болестно състояние ( не знам).
Аз имам подобна връзка, отдавна не обичам момичето, по скоро я Съжалявам.
Не смея да се захвана с ново момиче, че ако е подобна не ми се мисли.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 62f9c1dc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дай й да разбере, че искаш да те остави. Но това с шамарите не е добра идея, защото може да се обърне срещу теб много лесно. Ако не стане се обърни към полицията.
Послушай номер 6, най-правилния коментар.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 67e3ef743b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много добър съвет е дал N6, но с едно не съм съгласна. Не се оправдавай със съпругата ти, че ако тази е наистина луда ще вземе да й направи нещо за да "не ви пречи на връзката". Поеми си отговорността за решението, че не искаш да имаш общо с нея. Обясни й в прав текст, че е било само авантюра (или каквото е било за теб) и не си имал никакви намерения спрямо нея. Бъди директен и не се оправдавай! Така шанса да се отървеш е къде къде по-голям, отколкото ако оставяш отворени вратички с оправдания. За всяка жена (било то и луда) е доста обидно, когато й се каже, че не е разглеждана като потенциална дълготрайна половинка, дори и да не е искала да бъде такава. Ако твоята директност и откровеност не я отрезви, не знам кое би я отрезвило.

 
  ...

...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 9e7b6c9c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ж 32
Целия ти проблем на теб е че когато е трябвало ти господине не си прекратил НОРМАЛНО вашите взаимоотношения
От цялото ти писание илзлиза че хем си бил с нея един месец, хем без чувства, хем така, хем онака. И съм сугурна че в момента в който си намерил изгодната партия /съпругата ти/ си и бил един шут без да се интересуваш, само и само да ти е на теб добре и да си уредиш живота
Лошо няма-всеки иска това, но не и по начина по който ти си го направил!!!
Обидил си я и сега тя си отмъщава. Честно всеки, който постъпва по този начин като теб заслужава да е на твоето дередже. Безплатни обяди няма, особено в интимните взаимоотношения. Сега вместо да си въобразяваш че си Бог и ще биеш шамари ще я викнеш и пред твоята собствена съпруга ще и се извиниш за обидата, която си и нанесъл едно време. Това ти е начина да се разминеш и с по-сериозни ситуации. А иначе заиграят ли шамарите, каквито ти си въобразяваш дълбоко че ще свършат работа, могат лошо да забият по твоята кратуна и по семейството ти

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: d9b312f00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оф то това нищо не е,карай аз бих се прежалила за 1 месец.Случи ми се нещо много по неприятно ако са те лъгали цели 2 години какво праим тогава?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 16ae2489c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе, нещо ти куца в контакта с ДРУГИТЕ. Виж само какво си написал - несвързано, объркващо, откровенни тъпизми от рода как ще я биеш, но всъщност не искаш. Разбирам те, но и ти трябва да разбереш нея, убеден съм, че не казваш всичко-вие с нея как се разделихте, поговори ли внимателно с нея, като хора? И защо сега не допускаш същото ПРОСТО НОРМАЛНО да поговорите, но прямо. Какви шамари, какви пет лева. И когато човек е влюбен или наранен всеки е луд. Аз скочих от втория етаж и си счупих и двата крака, за да докажа на една бивша, че не я лъжа и наистина ще се откажа да заминавам в Швейцария и да приема една оферта за работа.

Е, успех приятелю и явно жена ти е разбрана и дори ти дава добри съвети, вместо да драматизира, което всъщност не би било странна реакция.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: d9b312f00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Подкрепям номер 13 че любовта може да се сравни със лудост, наистина.. когато си влюбен и наранен направо не ти се жиевее и едиственият човек който може да ти помогне е този който обичаш!

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: e2d6147ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   13, а теб съвсем не те слуша главата... и като си счупи двата крака, по-добре ли тръгна животът ти? мацката те заобича, плесна се по челото, върна се при теб и всичко тръгна по мед и масло? за да се разделите, е имало причина и тя няма да изчезне с едно скачане от втория етаж. ма защо да мислиш, къде по-лесно е да се метнеш през балкона...
да ви имам детинските разсъждения...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 дни
hash: 16ae2489c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз аъм номер 13. Не, приятелю номер 15 тя просто беше разстроена и притеснена, не ме е "зарязвала", но като си счупих двата крака тя се убеди, че АЗ няма да я изоставя и да замина... и знаеш ли това момиче от няколко месеца е и моя годеница.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker