Вие бихте ли паднали така? Потресен съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вие бихте ли паднали така? Потресен съм!
преди: 9 години, 8 дни, прочетена 3549 пъти
Здравейте. Няма да споделям проблем, а едно нещо, което силно ме впечатли... в отрицателния смисъл.
Имаме една двойка в компанията, която скъсаха и то май за някаква простотия момчето остави момичето ама не съм сигурен точно.
Та бяхме се събрали компания момчета в нас и въпросното момче също беше там. Момичето дойде по- късно аз я пуснах и тя като влезе... почна да плаче да му се моли... и представете си... ПАДНА на колене пред него да му се моли пред всички нас... Просто не знам как момиче може да се унижи така и буквално да му пълзи в краката пред всички. Винаги съм смятал, че да паднеш на колене е едно от най-унизителните неща... Вие с какво впечатление, бихте останали.... потресени като мен или ще го приемете на нещо съвсем нормално? Бихте ли паднали на колене, бихте ли се унижили така....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 дни
hash: be033052c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не е там въпросът ние какво бихме направили, а тя защо го е направила. Аз съжалявам такива жени, защото нямат свои живот, не се обичат, а влагат цялата си надежда в някой мъж - съгурна съм, че и със следващия така ще се случи - не става дума дори за самоуважение, унижение, а за отчаяние до последна степен и невъзможност да се справиш сама с живота и да имаш живот сама!!!! Това е проблемът на повечето жени, които биват зарязвани и сам виждаш и причината - просто човекът се е чувствал задушен от цялата тази „любов“. Тъжното е, че дори не става дума за любов, а става дума просто за вид зависимост и слабост.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: cf557178ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, нямa. кaк дa ми се случи подобно нещо. Обичaм и увaжaвaм себе си. Дa, предполaгaм, че бих се втрещилa от подобнa гледкa, но все пaк, aко ми е близкa, бих опитaлa дa говоря с нея.
Не съжaлявaм подобни хорa... някaк не го виждaм по този нaчин, по- скоро ми се струвa, че имaт нуждa от ритник в зaдникa и дa се вземaт в ръце. То си е тежест дa бъдеш с тaкъв човек...

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: b4de827791
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Елементарно е обяснението. Това е синдром, характерен за много хора от нашето съвремие.

Значи, това е човек, който отвътре чувства някаква липса поради грешно отношение към живота/действителността. И понеже не осъзнава, че причината е в него самия и в отношението му към живота, започва да отдава причината на външни фактори. Някои го отдават на държавата (но защо ли в чужбина не са по-щастливи), други като нея го отдават на липсата на любовен партньор, вследствие на което се вкопчват във всеки човек, който някога му е обърнал внимание с надеждата този човек да му запълни липсата.

А истината е проста - причината за нашата липса/пълнота е в самите нас. Ако си изпълнен, то без значение какви са външните обстоятелства, човек е щастлив и обратно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: 50fc2b0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми защо идиоти се сещате за всякакви разни глупости от рода на слабости и падения ами просто не видите, че момичето си го иска и това е.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 3a313ce804
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не съм падала на колене до сега да се моля на мъж но съм плакала пред един и то много пъти, не мисля че бих го повторила това със някой друг защото не искам да преживея същата болка, абе трудно е за обеснение. Това което е направило момичето е голямо унижение и то пред хората, може би твоят приятел не е искал да разговаря със нея и за това е прибегнала към такива отчаяни действия, би ми станало кофти за нея какво друго, щях да изпитам съжаление. Аз мога да кажа че този който съм обичала не е бил всичко за мен но някак си всички нормални неща които преди са ми носели щастие просто не ме радват, дори да имаш много приятели по важен е любимият човек, този който ще те гушка и топли вечер.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 дни
hash: d1c81b10df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За мъж никога. За детето си да. Ако съм сгрешила страшно много и се разкайвам за нещо почти непростимо да, но не и пред хора. Човек не знае в живото до къде може да стигне и поради каква причина, но точно в тоя случай, който описваш Н И К О Г А

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: 1965bb1852
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хе-хе. Мен момиче ме е молило на колене пред цяло заведение - клуб да не я оставям, когато бях на 21 години. А тя, впрочем тогава бе на 28, жена с професия, гимназиална преподавателка по немски. Та, в тази връзка не се учудвам, че има такива. Всяка си знае за нея. В конкретния случай ми стана доста неудобно, но нямаше какво да направя в случая. Тя направо ме задушаваше. Бях студент на квартира в по-малък град, тя ме "заби" отначало, след това започна да ме посещава всеки ден, да ми готви, да ми чисти, абе все едно майка ми беше до мен, което не ми се нравеше особено. Просто нямах въздух. Иначе в леглото тайни за нея нямаше, пък камо ли задръжки, ама то само със секс не става. Всеки си иска личната свобода. Когато намекна да сме се съберели да живеем заедно в нейния апартамент, е това бе краят. Та, не се чуди, пич, всякакви ги има.

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 84e67392d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз не бих оставил да ми паднат така в краката пред аудитория, оттук си направи извода дали съм способен да падна на някоя в краката, особено пред хора :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 3a313ce804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Намер 3 според твърденията ти по добре да си останем сами цял живот, след като не усещаме липсата в нас самите, нали така сме си напълно достатъчни. Абе най добре ще е да се оженя за гей, ще се разбираме чудесно само това с правенето на деца не знам как ще се случи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 дни
hash: 3a313ce804
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да ви разбера искате жена която да ви обича ама как ще стане това ако не влага чувства, ако е с теб поради други причини значи че е възможно да ти изневери. Как можеш хем да обичаш някого хем да ти е все тая дали ще си с него или не, това не значи че ще си зависим или обсебен от него а просто го искаш във живота си, какво толкова му е сложното за обеснение. Не мисля че бих го направила това да падна на колене, както и не бих принуждавала някой да е с мен защото се страхува да не си посегна.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 дни
hash: f6bfd45a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   по - нормално е мъж да падне, ако предлага брак, например, и това е единствения допустим случай, а в този случа й най - вероятно става въпрос за зависимост от мъжа /момчето /. Това го правят и големи жени, не физически да пада пред него, но са способни да търпят унижения, точно заради зависимост от мъжа, особено финансова. Става въпрос за хора, които не са свикнали да се справят сами в живота и са зависими за всичко от някой друг и когато той реши да ги зареже, стават едни панаири, ревове, ;манипулации и т. н. унижение е и това са хора, които не уважават себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6017725ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   здравейте ситуацията със сигурност не е била приятна но и там присъстващите какво гледахте сцената ли и сеирите предполагам момичето при всички случаи не е постъпило добре защото дори да предположим че се оправи с момчето доста страдания я чакат и най вероятно въпросния мъж хич и не струва за да допусне това иначе би и казал да излязат и да поговорят независимо дали постигнат споразумение или не но ако е мъж би помогнал на момичето а не вие да гледате цирк но така е какво да се прави жените сме все с чувства и емоции понякога обаче не си струва

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 70d4422e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Те се събраха. Той се събра с нея само за смях не чувства нищо. Той винаги си е падал малко... "идиот" дори не знам как тя го обикна толкова. Сега се държи с нея демонстративно като с робиня....
Автора съм. Не знам защо някои жени така се унижават заради мъж....

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3a313ce804
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има много такива дори се женят,хич да не ти е чудно,после цял живот търпят унижения които прерастват в побой.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c6144d2290
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   15. Аз съм падала на колене и беше от любов

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 70d4422e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   номер 15. Не се ли почуства унизена от това ?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b53a461a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Когато обичаш забравяш гордостта си. Ако се чувства виновна за нещо нормално е да направи всичко по силите си да се извини и да се опита да паправи нещата... Постъпката й ако е искрена говори за силата на чувствата й и това не я унизява, а напротив извисява я. Но ако срещне безчувствие то просто не си заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bd4bdaf656
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Най-после един свестен коментар! Поздравления №18!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker