Жена ми иска да прави анален секс с друг мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми иска да прави анален секс с друг мъж
преди: 9 години, 3 дни, прочетена 22163 пъти
Здравейте, мъж съм на 34, жена ми е на 26. От 3 години сме женени, а я познавам отпреди 6 и знам какви ги е вършеше преди мен, накратко казано не е жена за 1 мъж. Проблем с това нямам, и тя и аз си позволяваме по нещо чуждо отвреме на време, веднъж правихме и групов. Вече си мислим и за деца.
Отскоро обаче ми говори как не и било много конфортно когато правим анален и дори ми каза за точно определен мъж, с който го е правила отзад преди време и многа искала пак с него преди да забременее. Тази конкретика вече почна леко да ме притеснява, тя твърди че няма нищо към тоя, просто най добре и било на дупето с него. Чудя се какво да я правя, дали тройка че да контролирам нещата, то е ясно, че ако и забраня тя пак ще отиде и ще се изчука с него... сложна работа!
Я подскажете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 9 години, 3 дни
hash: 4626a9e035
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   Не знам, човече, не ги разбирам тези освободени разбирания. Аз макар да съм на твоята възраст, съм със стари разбирания. Дори не съм изневерявал, представи си.

Даже съм убеден, че жена ми за 30-те си г. не е спала с друг освен мен. И въпреки това не сме си омръзнали и си правим доста страстен секс, дори всеки път имам чувството, че го правя с различна, макар че сме заедно от 10 г.

Ама то както си направиш сам. Ако имаш усещане за лиспа в леглото, ще търсиш други партньори. Само че аз съм се убедил, че това е вътрешно усещане и не зависи от външни фактори. Така че докато сам не се разбереш и в 1000 жени да спиш, пак нещо ще ти липсва.

Даже ще ти липсва още повече, защото ако от начало си го отдавал на липсата на жени, после ще изпаднеш в шаш и паника как така след толквоа партьори, пак може нещо да ти липсва в секса. Та и жена ти е така - иска да компенсира своя вътрешна липса с външни неща, ама няма как да стане. И цял живот ще иска с надеждата да се задоволи, ама йок.

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 16e7b8feb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Интереса история, ако е истинска де.
Щом си я знаеш, че не е за 1 мъж, значи си наясно, че няма да е само с теб.
Защо тогава го правиш на въпрос :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 980c6ee2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Всякакви неща съм чел, ама това е добро.. признавам! Тая мацка явно още не е за брак и деца. Ако ти смяташ, че е време, просто потърси друга. Иначе ако не искаш засега деца и не ти пречи да не е само твоя - няма лошо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: 5fa6a47827
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

19.   Абе... то това... с тройката де, да контролираш нещата е добре. Ама, при тая ваша "разкрепостеност", да не вземеш да го поемеш анално и ти!? За още по-добър кантрол де...

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: ab9a7da0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Брат в момента не мога да повярвам това, което прочетох... Но пък знам и разни истории за суингъри, които не си знаят вече с кой и кога са спали :D... както и да е... еми не знам каква е тази ваша връзка и не знам защо точно за нея си се женил, но си е факт, че добрият секс си е предпоставка за добра връзка и отношения. Когато секса е хубав с даден човек нещата между тях са много добре.

В личен план мога да ти кажа, че при мен нещата стоят по този начин. Когато секса ми е хубав с едно момиче нещата се получават много добре и прерастват в дълга връзка, а ако не ми пуска и се озлобявам, защото се чувствам отблъснат. Но щом тя иска да се върне при него и да повтаря...

Не искам да те плаша, но нещата ми изглеждат съмнителни. Това, което можеш да направиш във вашият конкретен случай е да си намериш и ти половинка, с която да си паснеш сексуално много добре, или да се разведеш с нея. Не знам с годините нещата как ще се развият между вас и с това дете, ако продължавате така.

Поздрави, Узунов

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 1a2d47af47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   То това ако е "връзка"...
Ами щом те притеснява й го кажи. Все пак не си длъжен всичко да търпиш. Пък и това, че отново ще изневери, дори и когато си против, не ти ли говори за нивото на семейния ви живот???
Сложна работа. Говори с нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: 3efcb4353d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Винаги съм се чудела на такива "връзки". За мен не може да има обич между двама души щом нямате проблем да се чу*ате с други души. Няма какъв съвет да ти дам. Ти щом си окей с това, занимавайте се с други. То всичко си е до морал и принципи. ;) Не ви знам някой ден ако имате деца, дано не разберат горките що за родители имат.

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: ac8171a37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Говорете, хубаво е, че си позволявате един на друг малко странични забежки и може именно заради това тя да ти е споделила свободно какво желае. А щом мислите и за дете сигурно просто иска за последно да се разнообрази. Постави и въпроса открито и кажи какво чувстваш!
И аз съм правила анален секс с други мъже освен съпруга ми и някога наистина ми е било по готино отколкото с него, но това си е чисто и просто секс за удоволствие!
Успех
ж. 29

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 42773b993c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Тройката не е решение. Нас третият започна да ни чука и двамата. Боли си.
По-добре я пусни сама, за да не те боли и теб.
Само да знаеш - веднъж чука ли се с друг спиране няма. Но е по-добре да го прави с твое знание

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 ден
hash: 4f9a5f119b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Абе дреме ти, нали правите групов, нали си кръшкате от време на време, очевидно за вас не е проблем това. Пускай я да ходи да се чукне с младежа, след това ще се върне и ще те счупи от секс. Тройката не е лош вариант също. Щом ти казва, че няма чувства към младежа по-добре вярвай. Съмненията никога не са докарали нещо добро на никой. Аз на твое място бих направил тройка с младежа и след секса пред него ще й кажа, че може да се чука с него когато си иска, но само ако след това веднага се върне и се чука с мен по същия начин, т. е. ако той я е чукал отзад - и аз да я чукам отзад, абе същата програма.
Аз моята от месеци се опитвам да я накарам да се изчука с друг, но за сега не ми се получава...

 
  ...

...
преди: 9 години, 18 часа
hash: 50379b56d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

27.   Тройка и евала ви правя. Да 21 връзка е, връзка, в която са надраснали ревността и наложените обществени ограничения и се забавляват. На тях им харесва и от това имат нужда, защо да се съобразяват с тесногръди хора, след като на тях това не им пречи.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5fa6a47827
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Да, 27, връзка е. Маймуните като се чукат в джунглата, коя с когото си иска, е същата връзка. Широкогръди същества-спор няма. Там/в джунглата де, при животните... / ревност, общество и обществени ограничения няма... Както и при тия "хубавци".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7d81a54f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Дупето си е малко по притенциозно и щом знае с кой и е било най-хубаво просто иска пак да прави хубав анален. Пусни я да ся изчука с другия и съм сигурна, че ще ти се отблагодари подобаващо, само може да спечелиш!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4f7fec3165
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Ето едно женско мнение.
Тук говорим единствено за сексуални интимности - не намесвам морал, ревност, брак и дрън, дрън

Имайки различни партньори през живота си, ние жените сравняваме. И никога (за съжаление) не попадаме на онзи, който е взел най-хубавото от всички. Иска ни се, ама няма :)

Опитвам се да кажа, че е нормално аналния секс точно с този човек да й харесва най-много. Понякога това дори не зависи от умения, пози и друго, а от самата физика на мъжа, от самата форма на малкия му приятел.

Обожавам съпруга си и засега нямам дори желание да изневерявам, но аналния секс с него не ми харесва. Докато с една моя бивша любов - това беше зашеметяващо удоволствие. И неминуемо следва сравняване, фантазии, тайни желания и едно гласче в главата "еее, защо не е като с еди кой си"

Конкретиката, която ти е дошла в повече е просто доза непресметната откровеност, за което момичето ти има браво от мен. А това, че си е поискала и възнамерява да осъществи желанията си е резултат на това, че се намирате в отворена връзка

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cb6bf0f9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Аз лично съвет не мога да дам, само мигам с очи и чета коментарите, защото не бих приел подобен тип връзка с никоя жена на света, ако ще да е най-красивата, най-богатата, най-приказната.. това да спи с мен и с още някого, значи край и не бих я обичал, няма да ме влече и да съм влюбен в нея. Аз от бившите ревнувам, пък камо ли настоящи някакви. Не знам, не мога да разбера как го допускате и разсъждавате, но ви поздравявам, защото не си навличате неприятности от ревност, да се нервирате, да не можете да спите и прочие. Дори завиждам на такива хора, аз не мога.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a0920501dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   От автора.
31 благодаря ти за хубавото обяснение. Само едно ми е интересно, защо като правите анален секс с мъжете ви все не ви харесва, а с някой друг било перфектно. Хаха палавници сте вие!
То е ясно, че ще и дам на мойта да се изчука в дупето с този другия, онзи ден пак ми говореше за него преди време как и било хубаво.
Ще видим после как ще се реваншира :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b97323930f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   от 31 до Автора (ком. 33)

Мога да ти обясня защо при мен е така. Не е защото съм палавница :)
Аналния секс не е онова нежно и романтично нещо, което го има в сладникавите книги. Напротив той е груб, често сладко-болезнен, първичен и мръснишки. Смисъл.. аз искам в дупето, когато искам груб секс, когато искам да е диво, да боли, да се чувствам нае*ана, колкото и грозно да звучи.
Съпругът ми обаче е много внимателен към мен. Ако нещо ме заболи малко и той веднага сменя обстановката. А малкия му приятел е доста дебел и мен няма как да не ме боли, дори използвайки, каквито и да се сетиш лубриканти, играчки и т. н. Нечестото практикуване също допринася за това да има болка. Той обаче не обича ролята на садист в леглото, не може да понася гледката да ме боли нещо, било и да го моля за това. просто тревогата отстъпва на сексуалното желание.

Докато с онзи другия нямаше любов. Впивахме се един в друг като животни и просто се употребявахме. Той обичаше да доминира, пенисът му беше доста по-подходящ за моето дупе и никога нямаше да спре ако изпищя от болка, а щеше да каже нещо от сорта "А, харесва ти така, нали? ! "

Това е при мен, при твоето момиче може да е нещо друго

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c19fc959fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   То хубаво, щом така ви е добре. Ама ще лепнете нещо с тия отношения...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2df67bfed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Много си дащен! Да не пуснеш и ти на този другия? Женати е толкова доволна от него, че сигурно си заслужава ;)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a0920501dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   От автора към 34.
Моята жена с грубостта няма проблем, разбира се, че при аналния секс не говорим за кй знае каква нежност и тя определено обича да бъде нае. авана малко по грубичко, като теб :D Не мога да кажа, че ми е много дебел, но с този другия и било като по мярка, форма ли е, кво е, незнам. А и емоционалния момент си го има, припомнят си сигурно едно време и за малко бяга в миналите луди години. Той не е от нашия град и сега се уговарят като сме на море да дойде за 1 вечер при нас, направо луда работа!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3c1e2d2fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   До автора (37):

И сега като се уговарят да дойде този приятел при жена ти на морето, какво, в собствения ви хотел ли ще стане работата? Докато ти си в другата стая примерно и слушаш? Или ще излезеш да се поразходиш малко, докато приключат? Аз съм слисан просто от цялата история хахах

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 998847149c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

40.   Лошо нема, щом се аресват младите да са вземат. Пич ако отиде може ли да пратиш клипчетоо, че май нещо напръщех ;-:

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 36a4857240
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Само аз ли си мисля, че тази история е от раздел измислени.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f691be0bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Луда работа е това. Жена ми по едно време имаше едни мераци да била пробвала с други, отзад отпред, набързо и ги изпарих тея желания. Не мога да си представя дя ми каже че отива да се чука с друг и аз да съм си ок. Не те разбирам

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2f8308a9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Към № 42
Евала за отношението ти, тъпо е жена ти да ходи по други.
Проблемът е, че щом има желание, от къде знаеш, че не ходи тайно?

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 42773b993c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Виж, има 2 варианта: или ти да пребиеш жена си, или аз да я опъна както трябва отзад. Избери си :)
Ако се спреш на втория вариант, може да гледаш как се прави.
П. С. Май ви познавам с жена ти...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 147676edaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   До 38:
Не, другият ще го оноди и него и така ще са щастливи и тримата...

До 34:
Хич не си пар*сница, кой знае колко са те минали, виж само какъв речник имаш - "'впивали сме се като животни", "употребявали сме се", "искам да се чувствам като нае*ана", смешка...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2df67bfed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Мммм, любимо ми е да чукам някоя пред мъжа й
Винаги пак ме търсят

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8ad0135fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Истината е, че една жена реши ли да прави секс с друг мъж, каквото и да и кажеш тя ще го направи, независимо в кое отверстие :) Така, че или и направи този кеф да знае че си ОК с това или ако е навита направо бъти и ти с нея като е с този мъж и я минете и двамата навсякъде... ако не сте го направили вече де. Похвали се ако е така!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a0920501dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   От автора...
такааа, оказа се, че жена ми миналата година се е минала с този в дупето и не ми е казала... ама сега за компенсация май ще направим тройка, няма да и направя кефа да е сама с него! Пък като съм там където иска ще я минем с този пич. След 2 седмици на морето го чакаме!
А пък на всеки който плюе или ме насърчава... благодаря, да ви се връща!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 42773b993c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Наистина добра компенсация

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 49025aee33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Брато, не че нещо, ама ако се поразровиш сигурно ще разбереш, че жена ти се е изчукала с още доста мъже освен този и не ти е казала за всички. Сигурно и ти не и казваш за жените с които си, незнам, ама то това вашето живот ли е, доверие ли е, какво е???
Иначе сигурно ще и е яко на жена ти като дойде този при вас, явно е няква сексоманка. Тъй като се е подкарала, обадете се за помощ ако трябва, много обичам омъжени дупета да задоволявам. Айде със здраве...
Аз ака разбера за моято че се чука с някой друг без да ми е казала, ще трябва да носи слънчеви очила доста време, ако ме разбираш какво имам предвид, хаха

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f374551ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Добре, че има жени като твоята. А и ти си мъж на място!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e4648c28e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Абе направо я изпращай на магистралата да ти снесе някой лев. То и без това си в ролята на някакъв сводник. Дава да чукат жена му, аман от ненормалници.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4f589793de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Аз пък му се кефя на човека. Дава на жена си тази свобода, за която тайно си мечтаят всички жени, но се правят на много святи и не си признават или поискват. Пускай я да се чука, с който си иска и ще е вечно при теб. Дай някакъв контакт и ние да се пробваме да я ощастливим хаха

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 59f6a2d185
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Четох един коментар,че момчето се явява сводник едва ли не на съпругата си и не мога да се съглася. По-скоро той издържа проститутка , а всички клиенти се ползват гратис от услугите и.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 42773b993c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   Мъж съм и искам да правя анален секс с чужда жена. Имам опит! Можем да сме си полезни. Да помолим от сайта да ни свържат, без да пишем координати тук? И те са хора и съм сигурен, че ще ни влезнат в положението...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b6763ecc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   Направо съм изумена! Чета и се чудя на плитките ви коментари. Какъв сводник, каква проститутка, просто хората са на доста нива над вас! Знаят точно какво искат и разделят любовта от секса. Наистина трябва да си Мъж, за да разбереш и насърчиш жена си за нещо което и е кеф, пък било то и анален секс, но да се знае ясно защо и с кой го прави. Между другото по-голяма тръпка от това друг мъж да ми е в дупето и мъжа ми да е там не съм изпитвала!!!
Насърчавам автора, не отнемай на жена си това удоволствие, а и предполагам че и на теб това ти доставя също положителни емоции!
Ж. 32

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 203ea67176
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

61.   Вие ще ме уморите (авторът и компания). И ви разбирам, и не съвсем.... Ето, че нещата са опрели до известна ревност, така да го наречем, след като той не знае дали да разреши или не на половинката си секс-мечтата й.
Авторе, искам да ти кажа едно и добре да го запомниш: много е хубава отстрани тази разкрепостеност, но и тя има граници. Удари ли в егото, с вашите сантиментални отношения, доколкото ги има, е свършено.... Тоест, не си позволявай неща, които Егото ти няма да преглътне. А ако толкова държиш да контролираш нещата, първо, никога няма да можеш докрай, след като дамата е палава, второ, по-добре ще ги контролираш като й кажеш какви са твоите секс-фантазии с друга.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7d729afc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   Разбирам но 60 какво исакш да кажеш вчера гледах много хубав чешки филм който ще те накаа да се замислиш монго по тази тема. Това си зависи и това което казваш е нож с две остриета. в филма например мъжът изневяраше на съпургата си в продължение на много години но наиситна я обичаше но кръшкаше та той каз на зет си че това помагало на връзката. В действителност може да е така изневяращия се променя става по активен събира смелост върши неща които не е вършил преди става по осведомен обърща повече внимание излиза от ежедневието и в съотвествие и половинката му ще е щастилва покрай него но този мъж каза че това си е опасна игра ако човека до него разбере че не той или тя е причината за това а че любовницата е спомогнала на това му състояние. Така че тези които казват че изневяравата освежавала връзката и така нататък неяма да са на грешно мнение но си е рисковона винаги има риск жената или самият мъж да се влюби съпругата да разбере и от щастлива да ти стане нещастна и така. Впррочие съпругата на господина е знаела всичко но си е мълчала той си е мислил че е много добър в киренете и така нататък но просто съпругата му го е оставила да вярва в това опасно нещо сме жените как може да повдигне самочувствието един вид не е истина. Може такова отоншение да работи но честнто казано от човека от човека до теб не те обича третира тие като парцал и така нататък зарязване но ако човека наистина си личи че му пука за теб и те обича но ти изневяра не знам. Преди да изгледам филма имах крайно мнеие но малко като че ли се промени. Естествено бих искала да не се ситга до изневяра от страна на половинката ми бих си искала любовта секса да си е между нас да не се включват сексуално други хроа и прочие но живот.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b0d6228d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

63.   Модераторе, моля, пусни ми коментара :D Постарал съм се да няма нецензурни думи! Благодаря!

*******Истинския Мъж, който държи и има чувства към една жена, а не я използва просто за секс играчка, си пази своето и не го дава назаем! Какво значи да разграничаваш любов и секс? Двете неща са силно свързани и няма нищо по-хубаво да се слееш душевно и физически с човека, който обичаш. Но при такива като вас просто няма любов **** Такива ****и не ми дреме какво мислите за хората "с нива под вас" :D
За всеки влак си има пътници де. Не съм моралист, не те съдя и не ти мисля злото - пожелавам ти ****

От един мъж


Moдератор - Не публикуваме лични нападки освен нецензурните думи. Моля, спазвайте правилата на сайта!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a0920501dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

66.   62, хубах филм е бил, трябва да го гледаме с жената, но след тройката с този нейния дето го иска за отзад. В събота или неделя ще е купона :)
А 63, не си мисли, че ако на жена ти и се прави секс с някой друг след като и забраниш ще те послуша... така ще ти сложи рога, че няма да се усетиш. Аз предпочитам да угодя на моята, да се накефя на тройка, а после тя от кеф да ми прави каквото си поискам!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6f924de3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

67.   Не и позволи това не е нормално

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 93d0518185
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

69.   Ам пробвай да й намекнеш, че и тя не е добра в леглото
заговори за целулит и тнт(измисли си и ти лоши неща)
да не изглежда така, че само ти не ставаш

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7929b07080
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

70.   Браво на пича, не всеки има волята да даде на жена си такова удоволствие. Дано да сте си накефили максимално, и може да разкажеш все пак!
На мен жена ми ми изневери, после аз и изневерявах и стигнахме до извода че трябва да ги правим нещата като вас, открито а по някога и заедно. А и да си призная честно удоволствието докато жина ми ми духа друг да я чука е незаменимо :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a772603b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

73.   Тази история е фейк! Пари да ми дават няма да си дам дупето, особено пред мъжа ми. Смучете си ги тези истории от пръстите!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 36c2976f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

74.   И аз като 73, а пък пред мъжа ми.... че той ще му отреже не само топките, ами и главата. А наясно ли сте, тези които практикуват редовно анален секс сфинктера / аналния мускул / се отпуска и няма задържане при делегация. т. е насират се, а да не говорим за хемероиди/ това са вени на ануса/. Ако нямате все още разширени вени на ануса, със сигурност ще си ги навлезете.. От сега си поръчвайте памперси....

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 6bb8349b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

78.   И аз само с един мъж съм правила върховен секс. И секса беше само анален.
Ж46

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 1a58483778
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

79.   Аз съм на 54 г. и мога да кажа, че редовно практикувам анален секс със съпруга ми. От гаджета го правим. Искам да кажа на #74, че не ми се е отпуснал сфинктера ни най-малко, аа хеморооиди да не говорим.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 6337011008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

80.   Дп 73, голям го лапни, голяма дума не казвай. Я си помисли пак за 5 бона дали не си заслужава, а?

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker