Обича ли ме още или се заблуждавам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме още или се заблуждавам?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 7891 пъти
От 9 години съм с едно момче.като цяло всичко вървеше добре.преживели сме доста неща заедно.все още го обичам,а омам чувството че съм просто навик за него.аз съм тази която си поазва повече чуватвата.той е по-резкия и по-дръпнатият.
преди никога не се заглеждаше по други,сега го прави.от около година общуваме с една двойка-момчето много обича момичето и прави всичко за нея.скоро той изрази мнение,казвайки ми че моят приятел според него не ме обича и е смен защото е свикнал ,и нямало какво друго да ,,ползва '' в момента.каза че бил искрен с мене.стана ми много болно.замислих се дали моят приятел не му е споделял нещо,но няма да го издам за да не се скарат,а човекът просто изрази мнението си.
много ми е мъчно и болно,не се чувствам обичана някак си.като му сподел как се чувствам,той казва че си внушавам.
а нали знаете като гледате другите двойки,и как като съпоставите вашата,разликата е очевидна.
аз съм добра,угаждам му,не изглеждам зле,не зная какво става...ами ако ме лъже с някоя друга?
как мога да разбера?
в разпечатките му на телефона няма нищо нередно.но в същото време негов приятел изразява това мнение.не е случайно може би..не зная каквода правя,а ми е мъчно -бях ученичка като тръгнахме,сега съм жена..той е мъж ,винаги може да си намери някоя по-млада...
често ме обижда защото съм понапълняла,и ми казва че мене никой нямало да ме хареса.а не че се надценявам,напротив даже,имам ниска самооценка,не изглеждам зле.
като излезем някъде навън,виждам как го гледат момичетата.той се държи флиртаджийски понякога,мен това ме дразни.аз никога не давам такива поводи.
знам че съм му скъпа,и едва ли някога той ще ме остави,не е ставало досега,но тези промени ме плашат!
обидите,поведението,като гледам другите момичета какви са лигли и принцеси,и ми става гадно.
какво мислите вие?дали още ме обича и имаме ли шанс?
или трябва да си тръгна завинаги.... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: a5b191d8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо,що за приятел би казал такова нещо на хора,които са заедно толкова дълго!?
Мисля,че се те обича приятелят ти,просто годините си казват,любовта просто минава на др етап. Не прибързвай с изводите.Съветът ми е да направиш някаква промяна със себе си,е,не драстична,но напр ако си с черна коса си направи кичури ,или нещо от тоя род,за да привлечеш вниманието му. Излизай с приятелки,срещай се с др хора,но не прекалявай с нищо. Мисля,че по този начин ще разбиеш малко рутината между вас и нещата ще тръгнат в добра посока.Успех
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b47c9f0055
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де, 9 години сте заедно, какво мислите за в бъдеще? Ще се жените ли, ще създавата ли деца?Заглеждането не е проблем - няма как да не се загледаш след хубавото. Не слушай мненията на околните, вие сте тези, които трябва да са наясно с взаимоотношенията. Нито той е с теб и нито ти си с него поради липса на избор, явно има какво да ви свързва, но с годините може и да се промъква рутината.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cba29e4bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Аз бях в абсолютно същата позиция преди време - дългогодишна връзка, започнала в ученическите години, голяма страст, много любов...и след 8 години, когато вече бях готова за дом и семейство с този човек, той ми обърна гръб и тръгна с първата, която му се изпречи на пътя. Оправда се, че се бил изплашил от отговорностите. Не си ученичка, млада жена си и никой няма право да ти губи времето. Поговори сериозно с него и, ако няма сериозни намерения към теб, не се занимавай с него, ами си търси улегнал и достоен мъж за глава на семейство. Флиртувал бил, обиждал те бил, комплексарска история...що за съпруг и баща ще да е този като на ъкъл не е надминал пубертета. Цял живот ще трябва да си му пъдар, да го вардиш да не кривне от 'правия път'. Повдига ми се от такива неосъзнати лигльовци.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f063efb4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, хора ,нима си мислите че има вечна любов.Няма такава,определено,просто след време тръпката се губи и любовта приема друго измерение,наречете я уважение,близост ,навик,отговорности...каквото там си харесате,но това не е същото чувство ,което е било в началото. 9 години са напълно достатъчно за да "претръпне" една връзка,да се превърне в страх за единия или нова надежда за другия.
Аз съм женен мъж,смятам се за достатъчно сериозен и обичам жена си, но сега съм хлътнал по едно 19 годишно момиче. Нито са ми толкова слаби ангелите,нито съм малоумен,за да не си дам сметка,ама това се случи и не мога да го преодолея,осъзнавам обаче ,че и не искам.
Жена ми изглежда страхотно,винаги съм се фукал с нея,причината не е само във промяната на външния вид,всъщност не знам къде е.Има го чувството на вина,разбира се,но другото е много по силно и неустоимо.
Според мен миличка,ти вече си го загубила и ако няма нещо друго ,което да ви свързва по трайно..отпиши го,извинявай за откровенното мнение.Не забравяй обаче ,че никой ,никога не е единствен !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5d6d3ae1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   След като прочетох, не мислих да пиша, ама след като прочетох и коментарите....мале мале....Извиниме миличка, че ще започна от НОМЕР 4..........Всъщност той е " нагледен" пример за твоичкият ти приятел-дългогодишен......и за жалост почти всички мъже са такива, тъжно, но истина-ЖИВОТ-КАКВО ДА СЕ ПРАВИ......Ненавиждам мнения като неговите....и съответно "хора" като него, но живота ме сблъсква често с тях...
Бил той женен човека , ама от дълго видиш ли(да не ме разберете погрешно Господине-живота си е ваш), просто изказвам и моето мнение и чувства, нещо което вие явно нямате и незнаете какво е "това"-съжалявам за което наистина....За жалост има мноооого като вас, които се оправдават с това, че били от дълго време заедно, че се породила скуката и еднообразието и тем подобни ГЛУПОСТИ.............Ще ви цитирам-"Обичам жена си", ама кактака чобичате- ако я обичахте нямаше да сте хлътнали по 19 годишно момиченце-ВСЪЩНОСТ МОЖЕ БИ ИЗЖИВЯВАТЕ КРИЗАТА НА СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА-НЕЩО ДРУГО С КОЕТО МЪЖЕТЕ СЕ ОПРАВДАВАТ ПРЕД ЖЕНИТЕ.....не е ли така-признайте си, ама нейсе-кой мъж ще си го признае:))))))))))))Не ви били слаби ангелите-ама как да не са...хехе-щом сте стигнал до тук....
Мога мнооого да пиша за "мъжете"(в кавички) като вас..ама НЕ СИ СТРУВА, А И НЯМА СМИСЪЛ...ТАКИВА КАТО ВАС ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА.....Тръпката се губи-както казвате, когато не е било "тръпка", а потреперване-едва ли ще ме разберете...Лични"тръпки" няма да описвам, щото ми писна да "се боря срещу вятърни мелници"..!!!!!!!!!!!!!!!
На теб мило момиче ЕДИНСТВЕНО МОГА ДА ТИ КАЖА- ПОСЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ- ТАМ ЩЕ НАМЕРИШ ОТГОВОРИТЕ НА МНОГО ВЪПРОСИ..Така ще вземеш най- правилното решение.............УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 222a251aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм в същата позиция в момента и също не мога да взема решение и сама да се убедя в това той за мен ли е или не,но искам да знаеш от мен,че хората много обичат да нападат лекомислено и да дават "добри" съвети,но с тези съвети само могат повече да те объркат,затова не търси отговора от приятели или по форуми и такива места,защото ще ти кажат с лека ръка,че той не е за теб,без абсолютно да познават каква е цялата ви история,и това така ще те обърка,защото постоянно като си легнеш нощеска,ще си мислиш кой какво ти е казал и дали не са прави,но никой от тях не знае по-добре от теб самата.Ако този мъж не те иска-досега да те беше изоставил,а ако на теб не ти харесва да се държи така със теб,също щеше да си тръгнеш,затова приеми, че просто в момента се намирате в любовен спад и се опитай да вкараш разнообразие във връзката ви.Направи си нова прическа,купи си нови дрехи,излез с приятелки на парти,абстрахирай се малко от него,за да знае,че можеш да живееш и без него и пак да ти е интересно и ще видиш колко бързо ще му станеш пак интересна.Просто не си задавай въпроси,а действай и постоянно вкарвай разнообразие във връзката,защото еднообразието убива любовта.Аз така направих и сега сме си много добре,вече съм изпитала метода и знам,че не трябва да питам никой какво да правя,просто защото вече знам какво!
Няма да се оставяш хората да ти мътят главата,ами си мисли само как да разнообразяваш връзката.Нали знаеш, че колелото се върти и той ще дойде в твоето положение и така до края на света:)))))Щом сте били толкова време заедно значи любовта ви е достатъчно силна и сте издържали достатъчно много изпитания,за да я докажете.Само,че вече трябва да започнете да мислите или за брак или за дете,не му го казвай директно,а подхождай леко-показвай му снимки с деца,разговаряйте за детето на негов приятел,показвай му списания,но никога не го питай директно за това.Просто трябва да го подготвиш,че е време да става баща.Ако искаш да си поговорим повече ми пиши на lavica_20@abv.bg
Поздрави от мен!367

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5d6d3ae1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка-номер 6..............хубави работи си написла,ама защо си мисля, че има още да учиш-казвам да учиш, не ти пожелавам да видиш..............знаеш ли-познавам мъже, които ни приемат, ни предават..каквито и промени да си направиш, и на челна стойка да им стоиш ...ВСЕ ТАЯ......................има темерути и странници да ти се завие свят.......................Не ти ги пожелавам...................

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bb697656f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 4,аз съм авторкта! А как мислиш да постъпиш?
Каква е твоята история?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 22545be93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Някъде и по друг повод бях споменал, че любовта е като революцията. Не е важно да вземеш властта. Това доста хора го могат. Важно е след това да я задържиш. А това вече го могат малко. И все по-малко стават с течение на времето за съжаление. Мисля, че при вас ти се опитваш да задържиш властта, а не него явно не му пука за нея, вследствие на което не полага никакви усилия за това (или полага, но минимални-колкото да не е без хич). Хората казват, че насила хубост не става. Ако имаш акъл в главата, ще поговориш с приятеля си и ще си изясниш за какво става дума. Може и да те заболи като разбереш, но мисля че е по-добре да те заболи силно и веднагада започне лечението, отколкото дълго да чоплиш раната и да се гърчиш в съмнения. В крайна сметка живота си е твой и ти решаваш какво ще правиш с него. Късмет!
wanderer

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bb697656f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката съм.страдам някога от съмнения.понякога дори прекалени...аз съм жената с която иска да бъде той.
днес си бяхме двамата заеднои ни беше много хубаво.може би преувеличих..
помислих си за онези връзки/не искам никого да обидя/,в които мъжът е финансово стабилен и подарява яко дрехи ,прави подаръзи,понякога обзавежда и къщи/...
една позната дълго врме имаше връзка с такъв-всичко беше на взаимни интереси.
една жена трябва да си знае цената,но нека тази цена не лежи единствено и само на парите,както при много други.
някои родители все едно създават децата си за продан.
аз така или иначе съм избрала да не бъда като тези,които обичат мъжете само защото им уггаждат с пари и дрехи!

успех на всички

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6f4723ba05
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   ДО авторката: любовта с годините ,непрекъснато се "ХРАНИ".
Оставям ти го за домашно......
а,№ 4 ,е боклук ,в пълният смисъл на думата .Жена на 49 г.,нямало любов и тръпка...,той бил сериозен, не му били слаби ангелите..,ама е влюбен в 19 г.,абе по- добре се скрий и се търси,МАЛОУМНИЯТ...
С моят мъж и досега я има и любовта и тръпката.
Не обърквай хората !!!
Росирос

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f063efb4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   НОМЕР 11...Не знаеш колко си права,любовта наистина се "храни",но ако менюто е едно и също все някога ще ти омръзне
Типично мнение на жена ,която повече и изнася да заблуждава себе си и когато някой и " навре " истината в очите , реагира като ощипана девственица.
Абе ей...я се погледни в огледалото, имало я още тръпката и любовта.Тия ги разправяй на себе си.Имало я ТРЪПКАТА , май мозъка ти е изтръпнал ...и всичко останало.Светът е пълен с разочаровани жени,радвай се там на мъжа си ,треперете от обич и не си позволявай да раздаваш домашни на хора за които живота едва сега започва , а не е свършил ,като твоя. Не съди другите за неща,които са се случвали само в мечтите ти...съжалявам хора като теб.
Аз може и да съм боклук,но в момента съм най щастливия боклук на света ,дори да съм наясно че няма да е вечно това щастие,имам смелостта да си го призная ,имам възможността да го изживея и няма да изпусна момента.
Знам ,че звучи егоистично,но не ми пука,не ми пука за мнението на номер 11 или което и да било друго " учителско" мнение... влюбен съм и няма съдник,който да ме обвини ,влюбен съм и благослявям съдбата ,че ми се случва, влюбен съм и се чувствам прекрасно...ТОЛКОВА ЛИ Е ЛОШО ТОВА !
Към авторката...Виж,миличка,не обичам да давам съвети и домашни работи,но ако човека до теб не те кара да се чувстваш добре,ако се раздираш от съмнения ,ако се държи пренебрежително и ако е мил само ,когато трябва да получи секс,проявява неискреност...по добре не си губи времето с него. НИКОЙ НИКОГА НЕ Е ЕДИНСТВЕН,извинявай че се повтарям :)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d582afeb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ох мале "милия" смешник...............Абе миличък, ама теб ЯКО ТЕ ТРЕСЕ КРИТИЧЕСКАТА ПОВЯРВАЙ МИ.................Щатлив бил,сега му започвал живота..............ами хубаво, след някой друг месец(като се"събудиш") пиши пак тук и честно, ама честно ще разкажеш завършека на"разгонения си период-колкото може да се каже-разгонен)...не обиждай номер 11 , защото тя е права жената, просто замъгления ти мозък неможе да ГО разбере................Такива като тебе сме ги виждали, имали сме си работа с такива...повярвай, след време ще говориш друго яче.................ако имаш мозък де!!!!!! Поздрави на гълабчето-19 годишното, тя е от нашта партия на златотърсачките на закъсали критически мъже................
А СЕГА СИ ОСТАНИ"ВЛЮБЕН":::::://///
еХ НАКЪДЕ ОТИВА ТОЯ СВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bb697656f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер12,а съпругата ти-ще я зарежеш ли?
все пак всяка връзка понякога има криза>
безразли4ен ли си към нея и няма ли да те жегне ако разбереш че и тя е влюбена>
никой не те съди,но не е ли редно да й кажеш сбогом?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bb697656f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторката съм отново
номер 12,защо тогава не се бориш за щастието си като си влюбен>?
защо ще трае малко

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f063efb4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Абе Номер 13...за каква критическа говориш,знаеш ли на колко години съм ???
Разбирам носталгията ти по отдавна отминали за теб времена.Светът си върви напред за твое сведение ,само твоя ход като че ли вече е спрял. Говориш само в минало време.
Ще поздравя гълъбчето специално от теб.
А "замъгления" ми мозък не коментирай,нито това какво видиш ли , щяло да стане след няколко месеца. Злобата е лош съветник.
Номер 14...никога няма да зарежа съпругата си,нито да и кажа сбогом.
КЪм авторката...за какво да се боря,за щастието...та аз го имам, сега ,в момента и в пълната му сила.Дилемата е съвсем друга миличка и не е лесна за решаване.
Само като уточнение...моля хора ,за които пдреждането на думичките в смислово изражение,представлява върховна трудност,да не си позволяват да ме коментират,защото наистина рискуват да ги "обидя",ама така както аз си знам .:)))

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d582afeb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До номер 16......
Наистина си жалък.............На колко години си тогава мили...........не те тресяла критическата, ама как да не те тресе като аз лично познавам мъже дето и цял живот не ги оставя ,ама това е друга тема, а теб явно сега те е хванала кризата, ама проблема е твой...така че.............Светът "мили" не върви на никъде -ЗА СЪЖАЛЕНИЕ".....дори природата вече не ни търпи!!!!!!!!!!!!!! Интересно ще е ако един ден и твоята съпруга(законна) те зарадва, че е намерила щастието в друг мъж, как ще предпочетеш...да ти каже или да постъпва като теб....!!!!!!!!!!! И недей да"отправяш" закани разни , защото всеки може да "обиди"....Тук сайта е направен за коментари и мнения всякакви, а на теб като не ти изнася............нали се сещаш...........най мразя такива дето ми се правят на "велики" ...::::))) И АЗ КАТО ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f063efb4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   До номер 17
НИКОГА не съм бил жалък,какъвто и смисъл да влагаш в тая думичка.
Това за "критическата" няма да го коментирам,признавам ,че не съм достатъчно компетентен по въпроса,а ако тази тема ти е "болна",по добре я сподели с някой от многото мъже ,които познаваш.:)))
Защо осъждаш целия свят...дори намеси и природата,точно тази природа на човека ,която е причина да се случват тези неща...
И не ми казвай,че винаги си живяла по божиите правила, НИКОГА не си имала помисли ,желания,не си се изкушавала, не си изневерявала дори и в мислите си,защото няма да ти повярвам.
Не искам да наранявам жената до себе си,НЕ ИСКАМ и затова никога не бих и признал, всеки плаща някаква цена за щастието си.
Права си...всеки може да изкаже мнението си тук и то анонимно,супер възможност за такива ,които много им се иска да бъдат "Велики",но не им стиска.
Не съм тук за да се оправдавам,пред такива хора,НЯМАМ нужда от това.Тук можеш да споделиш неща ,които би признал единствено пред самия себе си ,а лицемерието не е нужно на никого .:)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d582afeb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Именно, лицемери като теб не са нужни на никого, освен на други лицемери::::::))))))))))))))))))))))

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d582afeb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   И между другото .........КАКВО ПО ГОЛЯМО ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ ВАШЕТО ГОСПОДИНЕ, ДА ЛЪЖЕТЕ ЖЕНА СИ, а говорите , че то "видиш ли" не било нужно на никого- лицемерът сте Вие, но нямате ОЧИ ДА ВИДИТЕ ТОВА...::::)))))

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7b7c5f8da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Няма жена, която да не разбере, когато мъжът й е влюбен. Бъдете много внимателен, господине! Не допускайте някой невинен да плаща цената на Вашето щастие. Усъмни ли се жена Ви, тя ще разбере. И ще се наложи да вземате важни решения.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f063efb4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Оффф....
То не бях лицемер,то не бях боклук,то не бях малоумник и какво ли още не...абе що не вземете направо да ме разстреляте ,та малко да се успокоят дребните ви душички.
А аз съм просто човек,не измислица идеализирана някаква.
АЗ НЕ ОПРАВДАВАМ СЕБЕ СИ !
не очаквам и другите да го направят.
няма да се откажа обаче от това ,което ме прави щастлив.
А вие безгрешните съдници ,що не се погледнете през очите на другите...може да се изненадате какво ще видите там :)))

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6f4723ba05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   № 11 до №4,
жена на 49 г. и пак и пак и пак я има тръпата и любовта,за жалост от "твоята житейска тръпка"...ха ха ха какво меню ,какви пет лева,елементарен тип,жалък тип,за кой живота е свършил?,няма да падна на твоето ниво ,ти ако ме видиш ,ще съжаляваш за думите си,аз това което съм изживявала, ти не си и сънувал,мляко имаш по устата,на мен всички мечти са ми сбъднати,това, което съм изживяла , няма и да го сънуваш,ти си наистина боклук,и ходи на психиатър,
ЛИЧИ СИ ОТ ДУМИТЕ ТИ ,ЧЕ НЕ СИ ЩАСТЛИВ!!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6f4723ba05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   АЗ имам 16 г. брак, номер №4 , тръпката се увеличава ,любовта се засилва,жена на 49 г.,НЕ ЗНАЕШ КОЛКО НЕ СИ ПРАВ, менюто е едно и също,.........никога не ти омръзва менюто
КОГАТО ......ИМА.....ЛЮБОВ.............,При теб я няма любовта, и затова говориш за .....меню..........Не мъчи и не лъжи повече жена си ,остани си с 19 г. и след това да не запееш друга песен.....Мноооого си заблуден,наивен,,При мен с моят 16 г. брак,след като жена ти се държи добре,само,когато иска секс,.................................................................................ТИ СИ влюбен...,от какво си недоволен в живота,че,че се влюби в 19 г. момимиче ???

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f063efb4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   До номер 23
Хм...ти май наистина си вярваш,за тръпката,любовта дето я има след 16 годишен брак...що се зсягаш тогава ???
АЗ НЕ ИСКАМ да говоря в минало време ,като теб...все още не.
Някой беше казал...няма нищо по тъжно от една сбъдната мечта.
"от какво си недоволен в живота,че,че се влюби в 19 г. момимиче ??? "
Отговора на този въпрос, се крие във самия него и ти го знаеш много добре,така ,че не ми задавай тъпи въпроси.:)

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7b7c5f8da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   До мъжа с девойката:
Мен лично ме подразнихте с това, че приемате и прокламирате нещо, в което няма и грам достойнство. Защото всички мъже си имат пи*ки, и им се иска да ги пъхнат тук и там, но има неща като морал, като вярност, като честност, които спират тези, които ги притежават. Те пак успяват да са щастливи, но го правят по правилния начин, без да се крият като крадци в тъмното.
Умен мъж сте, дано някой ден не се срамувате от проявената сега слабост.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d582afeb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Господине, номер 26 Ви го "каза" мн добре.....
Наистина за мен обаче такива като вас са много елементарни, аз не казвам, че някой е безгрешен, не искам и да съдя....просто наистина Вие в момента сте не влюбен-а заслепен, ако може така да се каже, като се озсъзнаете един ден, ако изобщо се осъзнаете, ще мислите по различен начин...-АКО...!!!! Пак казвам не искам и да Ви съдя, защото може пък жена Ви, да не е тази, която Е"ЖЕНАТА НА ЖИВОТА ", може да сте сбъркали като по млад или нещо друго, но ПРОСТО НЕ Я ЛЪЖЕТЕ...ТОВА Е МОЯ ДОБРОНАМЕРЕН СЪВЕТ...Няма по лошо нещо от лъжата и лицемерието за мен....така обричате и нейния живот, давате и щастливо щастие, а от това боли, ако един ден научи..Ако сте поне малко ЧОВЕК...по добре и признайте, не й губете времето повече, може пък и тя да намери щаситето другаде ...-КАТО ВАС..!!!Дано ме разберете!!!!Погледнете и от нейната страна, как бихте се чувствали Вие , ако разберете подобно нещо, не излизайте само с номера, че така я предпазвате, нали???
Между другото, аз съм Ви писала тук ...но реших да заровя томахавката, няма смисъл, просто давам своето мнение и съвет вече....помислете..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f063efb4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Благодаря за коментарите на номер 26 и номер27
Бях решил да не коментирам повече,но НЯМА с кого да споделя всичко това.И знаете ли защо ?
Защото не се гордея със себе си ,защото неща ,като морал вярност и честност не са ми чужди,защото не съм "Поне малко човек",а просто човек. НО СЕ СЛУЧИ...факт
Не ви упреквам ,защото не знаете моята историйка...идва ми на ум да я напиша, може би ще го направя,някои мнения са интересни .

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7b7c5f8da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 28

Ако напишете историята си, със сигурност ще има коментари, които няма да ви харесат. Но има много хора във Вашето положение и вероятно ще получите и разбиране и подкрепа, и съчувствие. Напишете я, ако може да приемете и негативите и позитивите. На мен ще ми е интересно да я прочета, защото и аз съм била изкушена, макар, че се спрях, преди да прескоча границата.

от 26

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker