Огън и жупел ! Коментирайте !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Огън и жупел ! Коментирайте !!!
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3511 пъти
Аз съм на 28 и скоро се разделих с вече бившата ми приятелка. По прицип не бих стигнал до интернет за да търся решение на проблемите си. Никога не съм сопделял толкова много колкото сега.

Отнасях се добре с нея...правех всичко, което можех, не съм я ревнувал и никога не съм я контролирал. Винаги съм уважавал личния живот на хората. Така се случи обаче, че в началото прекарвахме доста време заедно и имахме много щастливи моменти. Всичко продължи така.
Тя трудно споделя и не обича да говори много, но се е случвало да говорим с часове. Бяхме доста нежни един към друг и запалихме огъня така да се каже. Случи се дори два пъти да ми казва неща от рода : Ти си невероятен и казваше, че наистина го мисли. Един ден обаче когато най много имах нужда от нея, тя даде назад и започна да ми говори как съм я идеализирал и как тя не била човека, в който съм влюбен, а съм бил в любен в някоя друга, как тя не била нежна , а била груба и дръпната, как не била за мен.....как аз съм искал да бъдем постоянно заедно и ка как съм я задушавал (ПОДЧЕТАВАМ : В по-голямата част от случаите тя искаше да съм при нея и аз бях там). Опитвах да поддържам баланс и да не се натрапвам прекалено много и в същото време да давам достатъчно и можех да го правя. Тези думи обаче ме огорчиха защото тя сама дойде при мен в началото на нашата връзка и аз дадох шанс и на двама ни. Тази вечер не издържах и й казах, че щом толкова много я задушавам и вече й е толкова трудно , ще си ида и за доброто на двама ни. По-късно, като се успокоих и размислих и разбрах , че съм реагирал, като дете й казах да си почине и да говорим за това сутринта защото и двамата сме афектирани. Но тя отказа и така и не си дадохме втори шанс. Според нейните думи и действия има или е имала чувства към мен. В началото ме питаше как съм и какво правя. Държеше се така все едно нищо не се е случило и никога не сме били заедно. И ми казваше как ще си намеря друга и, че сега ми било криво ама съм щял да се оправя. Един път ми каза, че даже ако съм искал съм можел да си отмъстя. Запитах се с малко дете ли говоря или със зряла жена. Сега месец след, като се разделихме продължавам да мисля за нея всеки божи ден. Имам чувството на моменти, че ще изгърмя. Предполагам ...тя ме е забравила вече или може би е с друг. Искам да се съберем отново за да си дадем втори шанс, което вероятно е напълно невъзможно вече . Дори и да съм таял някакви надежди, вече ги няма.

П.С. Вслучай, че се питате разликата между нас е 4 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 48321467ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Така се държи жена,която си има или иска да е с др мъж.
Поради вината,която изпитва относно теб/защото си се държал супер и си бил супер/ ,затова ти казва,че не е за теб и т.н..съжалявам,но така мисля
Ева

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 01fd609f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Според мен това, което ти е казала, че я задушаваш, е били повода, а не причината. По-добре недей да се ровиш да търсиш причини: ако не искам да съм с някой, причини ще се намерят. Гледай напред. Не мисли повече за нея. Ако ти е трудно да не мислиш, вечер като си лягаш, мислено се обърни към нея и и кажи да те остави на мира.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5de5c2df76
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Влизам ти в положението братко... и аз бях на точно същия хал преди няколко години; сега съм на 23. по малък съм, но наистина историята ми беше същата:( не те познавам, или нея, но по държанието й и да е добро момиче, по добре не се събирайте. гадно ти е, искаш да се гърмиш но трябва малко да устискаш! жените постоянно роптаят и надигат врява колко са раними и пренебрегнати и чувствителни, а те самите правят същите простотии... взимат ти най-хубавото и после ти казват ще си намериш някоя "за теб", "по добра", "друга"... от две години се лутам и навън и в главата си търсейки я тази другата; пълен провал. ти си по голям, не би трябвало да се потдаваш на тези 'слабости'.

Един мъж може да направи всичко за една жена, но не и да я обича повторно.

запомни го това и горе главата:)

М.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e0232d9a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   A КОЛКО ВРЕМЕ СТЕ БИЛИ ЗАЕДНО ВСЕ ПАК И ТОВА ИГРАЕ РОЛЯ

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d30a9f3b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И аз мисля като Ева, че или вече ти е изневерила или е смятала да го направи, но със сигурност чувствата и към теб са охладняли. Това държане е гузна съвест и просто не е искала да продължава повече така. Според мен не се надявай на втори шанс.
Жена 28 г.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e0a2eb623d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тя не иска да бъде с теб. Втори шанс е когато и двамата го искат. Забрави.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 34664738eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще си позволя да дам една малко по-различна гледна точка от коментиралите до тук. Според мен си попаднал в ситуацията "Кой от двамата?". И накрая тя е избрала другия, а не теб. Кофти, ама постоянно се случва и макар, че не е приятно от него не се умира. Разбира се възможно е да греша, но не ми се вярва. Бил съм страничен наблюдател в няколко подобни случая, а в един съм бил на твоето място. И за да те успокоя ще ти кажа, че съвсем не е задължително да е избрала по-добрия. Дори напротив. Но това е друга тема (за добрите и лошите момчета). Жените обичат да се парят, въпреки че страстно го отричат.
Обикновено за връзка трябват двама. В твоя случай втория липсва. Не ти остава друго освен да продължиш напред или да се самосъжаляваш още известно време, след което отново да продължиш напред. Следователно изводът е ясен. Не си губи времето със самосъжаления, защото така и така ще продължиш напред. И още нещо. Ако случайно се обади и поиска да опитате отново, не се съгласявай. В никакъв случай! Просто този когото е избрала я е разкарал и сега си търси някой, който да я приюти докато се огледа за нов, по-подходящ. Някой може да опита да възрази на това мое разсъждение, но тя веднъж вече е доказала, че не те смята за подходящия. Колко пъти още искаш да ти го покаже. Хората са казали следното: Глупавия се учи от собствените си грешки, а умния от чуждите. Какъв ли ще е тоя дето и от собствените си не се учи? Късмет и не забравяй, за връзка са нужни ДВАМА!
wanderer

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 85b2b69448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съгласен съм с коментарите.Просто търсела причина за да се разделите.Теглищ чертата и продължаваш напред.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b643204a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторът :

Е все пак тя ме убеждаваше, че не е искала да се разделяме.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: aa7c50ee06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Естествено, че ще те убеждава в това. Оставя си вратичка, ако не й се отвори парашута на другото място. Това си е нормално за жена. Винаги се застрахова и презастрахова ;)

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b643204a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   7. Втората част от твоето съждение ми допада обаче все пак не е сигурно какво точно се е случило. В главата на една жена се въртят много неща и често и много глупости. Това е защото имат голям избор понеже мъжете сме като пауни, все се перчим по един или друг начин. Нормално е това е природа. Но не мога да разбера жените....защо когато сме добри с вас винаги давате назад и в един момент завъртате на 180 градуса. Защо винаги правите така ? Защо трябва да ви мачкат за да обичате някой? Нямате ли малко разум за да прецените кое е добре и кое е зле за вас? Задавам си тези въпроси и дано получа отговори. Гледам от страни и винаги се чудя защо. И при мен се е случвало много пъти. Като съм груб винаги ме уважават, но това е адски глупаво.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: aa7c50ee06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   № 7 съм. Предполагам, че някои от дамите тук ще се обидят от следващите ми думи, но аз стоя зад тях. Към № 11 - Една жена винаги търси сигурност. Това й е генетично заложено. Не е нужно да обяснявам защо. Когато определи един мъж за подходящ тя прави всичко възможно да бъде с него. И когато стане всичко е чудесно..., до момента в който си помисли: "Ами ако (..., има по-подходящ...,)? В този момент, който и да си, ти си загубил играта. ФАКТ! Независимо как ще се развие нататък ситуацията помежду ви. Изводът се налага от самосебе си (проверен е на практика и действа безотказно). Дръж жената до себе си (колкото и да я обичаш) винаги на два пръста над земята, че да ти е мирна главата! Как ще го направиш? Като прасе, като гадняр, като мръсник или като интелигентен човек, запазвайки достойнството й зависи само от теб. Понякога се налага мъжа да се грижи за жената ВЪПРЕКИ (т. е. преодолявайки инстинкта й за самоунищожение). Пропусне ли момента обаче по-добре да си ходи. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 00fd294b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз бях толкова разочарована от момчетата имах чувството че те не могат да обичат истински така силно да се превързват но твоята история ме накара да вярвам в обратното. наистина много та е наранила но не знам дали има смисъл да ти кажа просто забрави я понякога е толкова трудно . излизай повече с приятели с момичета но недей бърза да имаш по сирйозна връзка само за да я забравиш защото по този начин ти може да нараниш някое момиче. желая ти успех и съм сигорна че ще намериш момиче което ще може да те уцени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker