объркване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

объркване
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2656 пъти
хейо на всички!(: на 14 съм и историята ми е следната: в новия ми клас имаше едно момче, още в първия миг се влюбих и за да не затъвам в началото не дружах с него, но уви след време се оказахме най-добри приятели. Бях заблудена от близостта ни и реших да му призная чувствата си, той каза, че ме харесвал, но това щяло само да обърка приятелството ни. Окей примирих се с тази мисъл , но продължих да си го обичам той не се отдръпна от мен и даже станахме по-близки. През това лято той замина на море и в чужбина и изведнъж във фейсбук видях да е качил снимка с една мацка, и снимката вещаеше повече от приятелство. След това се загледах и осъзнах че това е момчието което през време на учебната година му пращаше някакви целувки и бях като тресната. След известно време асимилирах нещата и видях че това е момиче е от полша и изведнъж се сетих че той все обясняваше колко обича тази страна и много иска да отиде там, вобще наредиха ми се нещата. Но на тази снимка те не се целуват което ме обърква, още нищо нз, но отвътре имам едно на ум, че през новата учебна година той няма да е необвързан... Гадно ми е защото (не искам да ставам банална, но) просто съм влюбено и то искрено, за мен той не е само момче което харесвам, той е и мой приятел и за първи път ми е толкова силна връзката с някой. Странно е че той винаги се е държал с мен все 1 ходим само дето не се целуваме, правил ми е толкова комплименти, но може би са приятелски кой знае, някво-никво , но беше хубаво и изведнъж е тръгнал с кифла на вс отгоре, а толкова ги плюеше преди... Моля дайте ми съвет, и се извинявам ако историята е наситена с тресящия ме пубертет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: c73c8a7e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво браво, значи е голям задник ... в днешно време не виждам да има приятелство между момче и момиче (мъж и жена) а и спрямо гледката, не вярвам някога и да е имало ...
и аз съм на 14, и не разбирам що за момче би бил, да станете приятели и просто еи така мхм :S .... ае я го зарежи този

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 52c29f1e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да те натажавам мила .. но той не те заслужава .. :(( ако искаш като се върне излесте и си поговорете по тази тема обесни му,че до някъде си наранена от постъпката му .. попитай го дали испитва нещо към нея и така .. нооо зависи и каква е била целувката (на снимката) ако го е целунала по бузката няма смисъл да се тревожиш толкова (може просто да са приятели което ни най малко не го оправдава .. нали знаеш всички момчета/мъже са прасета.. ) но .. ако е била по устните (или с език) тогава вече става по-различно .. не мога да ти помогна много .. но все пак излесте и си поговорете .. ако може си запазете приятелството дори да има нещо с това момиче.. Успех и дано всичко да си остане както преди (преди да замине!) !!




Gerry ..

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 91404f9247
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много много ,не разбрах за кое по точно искаш съвет, но според мен и двамата трябва точно да си изясните чувствата защото няма смисъл ако той няма към теб нищо повече от приятелски чувства , няма нищо лошо пак ще имаш един много скъп приятел и оценявай това,бъди силна и го преодолей , но ако той се замисли дори и малко дали чувствата му са приятелски или нещо повече значи имаш някакъв шанс, просто бъди силна !

A.П

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a95abebc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми излезнахме приятелски, и ми каза че наистина има момиче , но беше някък гузен към мен, после излизахме още с компания и имахме доста близки моменти лежахме заедно бяхме гущнати и лежах на рамото му, беше ми направил и смумчка ама тогава беше на базик щото бяхме с едно момиче и те двамата се караха как се прави и на мен се изпробваха, изобщо винаги се е държал странно, и всички смятат че сме повече от приятели и се чудят за кво е така положението, но и те с тва момиче от полша мн се карат и той ми обясни нали и обаче ми каза че си харесва с едно момиче от съседния клас, даже й го казал още миналата година но тя нищо не направила и каза че още има симпатии към нея, а всъщото време ми обясни че съм на върха в неговото сърце, че ухая прекрасно и си легна в мен, но не ми го е обяснявал като любов а като на сестра, даже каза че съм му повече близка и от сестра и не знам кво да правя.. преди време бяхме спали заедно в нас на едно легло но само спане де ! и всичко е толкова странно.. явно не знае кво иска , но яко си въобразявам за мен явно се чуди за двете други момичета, адски ми е объркано..

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a95abebc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   еми последно ви натрапвам праблема, та с момичето от полша скъсаха , а другото момиче продължава да харесва доколкото виждам, казах му че не мога да го забарвя,защото ме обърква с действията си и той ми отговори не мога да ти помогна само времето, беше доста глупаво от негова страна все пак квото и да е най-добри приятели сме, можеш еда е по мил. Както и да е вече осъзнах че явно не ни е писано, и си продължавам живота даже си харесвам едно момче, но той си остава най добрия ми приятел защото мн го обичам като такъв

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker