Как да впечатля подобно момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97756)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23009)
 Секс и интимност (11338)
 Тинейджърски (20291)
 Семейство (4904)
 Здраве (7876)
 Спорт и красота (4115)
 На работното място (2202)
 Образование (6013)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1510)
 Други (13348)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да впечатля подобно момиче?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2465 пъти
Здравейте,

Нуждая се от вашите съвети. Предстои ми среща с момиче, което принадлежи към горните слоеве на обществото - от изключително заможно семейство, с престижно образование, с обещаваща, перспективна и високоплатена упражнявана професия, изключително красиво (в моите очи) и несъмнено с големи очаквания (вероятно) към човека до себе си (известно ми е, че в момента сърцето й е свободно). В разговорите, които сме водили до момента (не съм се срещал никога с нея, единственият ни разговор е посредством изпращани съобщение по електронната поща) основен и единствен предмет на обсъждане са били въпроси касаещи работата. Именно такава ще бъде и предстоящата ни. Просто ми се иска да успея да я опозная, макар всичко, което ми е споделяно до момента, да ме кара да мисля, че е изключително трезвомислещ и скромен човек. Не съществува между нас възрастова разлика. Подобно на мен и тя е на 23 г и от София. Разглеждал съм нейни снимки и на всичките е много красива, но, както знаете, е толкова по-различно, когато срещнеш и опознаеш съответният човек. Искам да ви помоля да ме посъветвате чрез коментарите ви какво търси, от какво би се нуждаело и какво би могло да впечатли едно момиче, стоящо на значително по-високо социално стъпало от мен - момче, което няма подобен произход, разполагащо с ограничени средства, отдало се на образованието и професионалното си развитие, но в към днешна дата все още не материализирано изцяло своите амбиции.

Благодаря на всеки, който е прочел или коментирал първата ми история в този прекрасен сайт!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 59128e2c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   И сега какво? Ако 10 различни човека ти напишат 10 различни неща коеще избереш? Или дори да избереш някой от отговорите какео ще правиш после евентуално на втора, трета и т. н среща?
Едно нещо ще научиш в бъдеще и за това е хубаво да го вземеш на готово, а не от собствен опит- Бъди себе си, по този начин ще си спестиш много въпроси и шезофренично поведение.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 60a7f9b3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Тaковa момиче... НЯМA нуждa дa бъде допълвaно, имa си всичко в емоционaлен плaн! Нямa нуждa я прaвиш aкробaтики, зa дa впечaтлиш НЕЯ. Единствено и сaмо aко ти имaш подобно итношение към себе си, може дa спечелиш увaжението и нa първо време. Тоест, дa се обичaш, увaжaвaш, сшдa си сигурен и с доверие към себе си, целенaсочен, с ясни идеи и плaнове зa бъдещето и с добър трaмплин зa постигaне нa целите. Дaно рaзбереш зa кaкво ти говоря. Тя едвa ли ще ТЪРСИ, по- скоро ще бъде с някой, който първо спечели място до нея, не под, не отзaд, a именно поне до нея, aко не мaлко по- високо. И не говоря зa човек нa 23 с поне две империи печелещи милиони зa тримесечие. Горе обясних. Трябвa дa почувствa твоето собствено увaжение към теб сaмият нa първо време. Тaкъв се държи по същият нaчин с всички остaнaли- с увaжение и респект, възпитaно, той е усмихнaт и спокоен.
Aко не рaзбереш нaписaното... по- добре се опитaй дa бъдете приятели. Не спечелиш ли увaжението и, нямaш шaнс зa нищо друго.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e1ffc74a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Когато се видите, подари и красив букет и и целуни ръката... Направи и комплимент и гледай да не ръсиш някакви простотии пред нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 53f0303d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Я кажо каква е тази престижна професия?
Просто бъди себе си, усмихвай се и не му мисли много как да се държиш и дали ще те хареса...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d7455a23a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди себе си!
Звучиш като нормален и възпитан мъж ,тъй че да бъдеш себе си изглежда най-добрия вариант.
Съвета на номер 3 ми се струва прекален лично за мен поне засега ,а по-нататък ако има и други срещи тогава би било по-подходящо да и подариш букет и да и целунеш ръката.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9a4f57c88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не преигравай,бъди себе си,ако не те попита директно,не натъртвай,че се имаш за момче от беден род или такива подобни.Впечатли я с внимание.Всяка жена си умира за внимание.Не допускай телефонни разговори да ви пречат или да сте в шумна среда.Гледай я в очите,а не я оглеждай,защото ще си помисли,че търсиш кусури.Дребните жестове ще бъдат оценени.Успех!
Жена 28г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7eb699f1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Самия факт, че още отсега се поставяш на по-ниско стъпало от нея и я обожествяваш, ме кара да си мисля, че нищо положително няма да излезе. Защото твоето примиренчество и подмазвачество, ще се усеща. Казва ти го момиче от такова семейство и освен да те сметнат за поредния подмазвач, впечатлил се от общественото положение на момичето нищо друго няма да постигнеш. Успелите хора, харесват борбени хора със самочувствие, ако ще и да имат само 2 лева в джоба си. Запомни го това. А успелите, които са тръгнали от нулата, винаги са вярвали в себе си и не са се принизявали пред никой, а ти като гледам си готов да се постелиш като килим още отсега. Аз лично не бих общувала с теб и не защото нямаш пари, а защото не цениш себе си и си готов да се подложиш на някой, който днес е по-добре от теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4ad0313137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А ти сигурен ли си в социалния й статус без да си я виждал? Дръж се нормално, пък то ще покаже.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6c6ba0ced7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не й се връзвай и не я карай да се чувства като кралица. Напрптив! Нека тя се чуди, нека тя да те гони.
Иначе си изгубил играта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b2e07556ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Дай и просто любов и чакай да видиш дали ще я оцени! Покажи и интелекта си ,дай и най-доброто от теб. По начина , по който пишеш виждам ,че не си глупав.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2e7e10828a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер едно. Аз съм инструктур по алпинизъм. Обичам да давам същия съвет. Трябвя сами дса се научят. Като попадат малко, всичко ще се оправи.... Да ама не.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1688f28132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Момиче като момиче - какво има да му мислиш толкова. Дръж се естествено, няма нужда да я впечатляваш. В днешно време е впечатляващо да си искрен и непринуден, всичко друго е парлама, която рано или късно се срива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 52ba56adc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Още от начало 2 кютека в манерката, че да знае кой командва парада. Ще остане много впечатлена.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d4c69ddb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами постави се на нейно място. Сигурно всички до сега са се съобразявали, подмазвали, правили изкуствено комплименти. Не си мисли, че тя е тъпа и не разбира кога някой и се подмазва и кога е искрен.

Може би и е писнало да и сервилничат и иска някакъв нормален разговор с човек с достойнство, който цени себе си и не е готов да сервилничи, само защото в момента е малко по-беден. Да не говорим, че парите и социалния статус не са мерило за успех, нито пък са вечни и сигурни, нито пък са гаранция за щастие. Живота е такова нещо, че някой ден може колелото да се завърти и да си размените ролите. Иначе ви пожелавам и на двама ви да имате и да сте щастлив.

Така че хич не се поставяй по-ниско, защото ще те усети на момента и ще загубиш уважението и. Ако тя има пари, ти имаш други достойнства. На този свят никой не е по-велик от самия живот.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6b9476e3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   15. Бъди себеси, няма от какво толкова да се притесняваш. Че е заможна или не, все пак е човек от другата страна на противоположния пол. Щом сте си разменяли снимки и сте си писали и се е съгласила да се срещнете, значи има някаква представа за теб. Дали ще е имтимна или приятелска, времето ще си покаже. Любовта не се определя от финансовата гледна точка., дори и да си най заможния човек на света.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 01dbcf25ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Дръж се нормално и бъди себе си. Най-голямата грешка е да започнеш да сервилничиш пред нея и да изглеждаш напрегнат.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8c9cfe7b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И каква е тази престижна, високоплатена работа за 23-годишна?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8ef162bb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Дръж се нормално, както с всички други. Както те посъветваха по-горе, бъди себе си. И запомни, че не само от теб зависи една връзка. Момичето може да е съвсем различно от твоите представи, но ако е интелигентна и възпитана, и ако те харесва, тя ще съдейства да намерите пътя във вашето общуване. Само не губи самочувствие и собствената си идентичност. Ако е писано, всичко ще се получи, ако пък не-здраве да е. Всеки върви по свой път и намира в един момент, точно човека роден за него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker