Желание за нещо повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Желание за нещо повече
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1659 пъти
Здравейте на всички! Пиша ви, защото се нуждая от мнението на повече хора. Историята е много объркана... Аз съм жена на 20г., а той е на 22. Запознахме се преди доста време, имахме връзка около 2 години и половина. Най-хубавия период от живота ми!!! Всичко беше идеално! Той не е от романтиците, които подаряват цветя или правят често подаръци на половинката си, дори не се беше влюбвал преди. Има доста сложен характер и странно мислене. Хубав и много интелигентен човек е. Всичко беше перфектно, семействата ни се познават отдавна, имат общ бизнес и затова одобряват връзката ни.

Но в един момент всичко се разпадна. Той преминаваше през труден период и тогава ми заяви, че иска да прекрати връзката си с мен. Използва предтекста, че не му се занимава и не иска да има връзка с никого, но въпреки всичко още ме обичаше или поне така твърдеше. Той замина да учи в друг град. Аз не се отказах, продължавах да го търся, да му споделям, след време нещата отново се получиха. Говорихме си с часове, виждахме се, правихме секс, ходихме на почивки все едно нищо не се е случило. Той все още твърдеше, че не е преставал да ме обича. Но аз не му вярвах, защото ако някой познат ни срещнеше, той веднага казваше, че сме просто прятели. Когато го попитах защо крие от другите, той просто каза че не иска връзка. Жените изисквали внимание и подаръци, а той нямал нервите да се занимава с това. Опитах се да го разбера, съгласих се с него да се виждаме понякога и да сме просто приятели, които правят секс.
Отношенията ни се подобриха, споделяхме си като приятели, виждахме се по често, забавлявахме се, смеехме се. До тук всичко беше добре, когато един ден докато си говорихме той ми спомена, че няма взаимоотношения само с мен, а и с други жени. Аз се изнервих, скарахме се жестоко и прекратихме отношенията си. Той ме потърси след около седмица, каза че иска да се оправим и да изгладим нещата. Каза че ме обича и че иска да е с мен. Той в момента, както споменах по горе, е в друг град. Обясни ми че ме можел да води връзка от разстояние, и не можел да търпи седмица или две докато ме види. Затова предпочел да водим отворена връзка...

Каза ми "Извинявай, ако съм те наранил, но ти обещавам, когато всичко това свърши, ще сме заедно, както в началото". В момента се чудя какво да правя? Да се сдобря ли с него?
Той има труден характер, твърди че ме обича, но вече не зная, дали да му вярвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 566e49fed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквого и да правиш, той ще има отношения и с други, миличка. :( Ще го ревнуваш, защото е далече. Повярвай ми, за две години явно наистина го обичаш адски много, затова ще ти е трудно, даже невъзможно да го делиш, без да те боли. Той просто си измива ръцете, защото му е готино с теб (дори и да има чувства, поведението му е на несериозен човек, а и да, млад е, ако това е оправдание).
Моят опит... Ей така, много си обичах приятеля, ние също бяхме разделени от разстояние. Направих абсолютно всичко, за да съхраня връзката си. Накрая той ми наговори, че не искал връзка, искал да има отношения и с други. Тогава ми писна и го зарязах. Многи ми беше зле няколко месеца, но сега не съжалявам.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 66dc773bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо хубаво няма да излезе от това. Само се вкарваш във филми повече и повече. Той ще си развява паламарката наляво-надясно, а ти ще си мислиш само за него и ще чакаш момента, когато ще е само твой за ден или два. Ще забравяш всичко за времето, когато сте заедно, света ще бъде радост и щастие, но после, когато си замине ще се депресираш, ще ти бъде страшно гадно, ще ти се въртят какви ли не мисли из главата. Просто не си заслужава жертвата. Времето минава и лекува.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e0ea7d25d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   По-добре дай шанс на някой, който заслужава. Нали знаеш, че ако го е направил веднъж ще го направи пак? Виждаме колко много те обича, щом даже е имал взаимоотношения не само с една ами с няколко!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6dbc7e2a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ако една жена се чувства зряла на 20 за сериозна връзка,то ние мъжете узряваме доста по-късно,надявам се да ис ме разбрала правилно

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3b1f7f13e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ако те обичаше истински , никога не би казал че "не му се занимава" ... човек на когото не му се занимава , не е влюбен по никакъв начин , а да не говорим , че е бил с други момичета .. това е абсурдно . не си губи времето с него и "трудния" му характер

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker