Объркан съм, за да мисля трезво. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан съм, за да мисля трезво.
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2159 пъти
Здравейте. Аз съм момче, студент на 19 години. Искам да задам един въпрос и към момичетата, и към момчетата.

Става на въпрос за едно момиче. Тя е доста красива, но е и страхотен човек като характер. Освен това е и доста умна, знае няколко езика и не само това... С нея се познаваме от година, но от около 2 месеца започна да се държи с мен по друг начин. Доста често сме заедно, само двамата, с часове... На мен ми е много приятно да съм с нея, а предполагам и при нея е същото.

Започна да говори доста за приятеля си - заедно са от около месец, но не са в добри взаимоотношения. Постоянно ми разказва как той не и обръща внимание и му изтъква предимно недостатъците. Постепенно започна да не и пука, а след това дори ми разказваше как му затваря телефона и т. н. Веднъж докато бяхме заедно с нея, той дори и писа, но тя просто му махна иконката на месинджера и каза, че "нямала желание" да си пише с него, погледна ме и се засмя. Започнахме да си пишем доста повече, както и да говорим по телефона. Но приемам това като желание да сподели с някого.

Веднъж ме попита дали искам да изляза с нея да си търси дрехи. Написа ми съобщението във вайбър, докато бяхме в лекция и около нас имаше доста колеги, които са ни дори доста добри приятели. Съгласих се и я попитах кои ще бъдем, а тя каза, че ще бъдем "само двамата". Въпреки това, тя някак си насила попита в последния момент едно момче дали иска да дойде с нас, но отново се разходихме двамата. Иначе с нея си се разхождаме, говорим си доста, както казах ми е много приятно да съм с нея. Имаме и общи неща, едно от които е, че и двамата много много не одобряваме държанието на родителите си. Сядали сме на пейки, в кафета и къде ли не, аз и задавам много въпроси, относно религията и, какво мисли за събитията, войните и т. н., тъй като е мюсюлманка, но е родена тук, а тя ми обяснява и се радва, че се интересувам. Като цяло сме на едно мнение за повечето неща, ако не за почти всичко, като мен доста ме жегва това, че хората мислят че исляма е едва ли не религия на насилието или нещо такова...

Преди няколко дни пък, когато бяхме на кафе, тя сякаш намекна, че не иска другите колеги да знаят и спомена нещо за "тайна". Попита ме нещо от сорта на "ама пък защо да е тайна, защо пък да не знаят другите, че сме на кафе".

Като цяло с нея сме били в паркове, градинки, кафета, возели сме се в автобуси, тролеи, метро, ходили сме в горички, при паметници и т. н, заедно ходим на практика, като тя пожела да ходим на едно и също място и да сме двамата иии... т. н. Интересно ни е като сме двамата (поне при мен е така), но за мен това е просто приятелство, колкото и да ми е странно. Подчертавам - приятелство. Странно е, защото не знаех, че момче и момиче могат да си общуват по такъв начин, а и имам чувството, че ме приема за нещо като жена :D, просто защото споделя много за гаджето си. А аз съм си с нормална сексуална ориентация :D, дори бих казал, че мразя гейове, симпатяга съм си и като цяло добър човек, но ми е странно как споделя с мен... нищо повече. Тя самата каза, че първото и впечатление, което съм и създал за мен е, че съм надут, което впоследствие разбира се, се е оказало грешно.

Един ден по нейно хрумване хванахме един тролей и слязохме на последната спирка, като идеята беше да не гледаме какъв е маршрута, за да е по интересно. Седнахме на една поляна, говорихме си и слушахме музика. Веднъж пък ме заведе на една поляна с рекичка, където се разходихме и седнахме до едно водопадче. Беше много готино.

И така като се замисля, доста често сме излизали само двамата и винаги ни е интересно, защото аз задавам въпроси, както и тя, смеем се, правим и щуротии от време на време, лигавим се... като цяло сме си луди глави.

Като казвам, че е много красива, го казвам като цялостно мнение на хората, но специално - моето е същото. Има доста красиви черти по лицето, а както казах е и добър и умен човек. Доста ни сближават простотиите. Наскоро дори ме запозна с нейната най-добра приятелка, която също си пада г/д по простотиите... :D Но нямам в предвид, че я харесвам много или нещо такова, просто за мен тя е красива.

А като разказвам за случките ни и за това, че сме доста често заедно и то по нейно желание в повечето пъти (може би), въобще не си въобразявам, че ме харесва или че има някакви чувства към мен... Мисля, че просто ме има за добър приятел и човек, на когото може да се има доверие (а аз съм такъв). Но се обърквам от държанието и. Пак казвам, доста ми е приятно да съм с нея, тя обича да си полягва на рамото ми от време на време и тогава се чувствам още по-спокоен, но не искам да си разваляме приятелството само заради някакви мои съмнения. Не съм и попитал мои приятели какво мислят по въпроса. Само дето веднъж едно момче ме избъзика, като ме попита за нея - "Къде е жена ти? ", а веднъж пък дори ни помислиха за гаджета колегите от по-горен курс, но разбраха, че не сме... :D

Искам вашето мнение. Сложил съм историята в категория "Любовни" само заради по-различното и отношение към мен от около 2 месеца, но нищо повече... Тя може да е страхотен приятел, но пък са ми казвали, че в една здрава връзка между мъж и жена трябва да има силно приятелство и доверие, а това при нас го има. И така се обърквам още повече... :D Но с цялото си желание не искам да се развалят отношенията между нас, само заради някакви несигурни и неясни мои предположения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5f74de8a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя е влюбена или най-малкото физически привлечена от теб. Така бих се държала с някой, в който съм влюбена до уши. Използвай някакъв повод и я целуни и прегърни. Сам ще се убедиш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1eba3f4219
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз честно казано, въобще не разбрах защо го написа всичкото това, ти нямаш проблем. Също така ние няма как да преценим дали тя те харесва за повече от приятел или не, защото не сме я виждали, а и дори не си ни дал информация дали тя по някакъв начин ти е намекнала, че има нещо повече към теб. Искаше просто да се изфукаш ли или какво? Според мен трябва да продължите да си излизате както до сега и да не мислиш дали я харесваш или тя теб, карай го по течението пък каквото стане. Принципно не е много правилно да се занимаваш с мюсюлманки, но щом момичето явно учи и е цивилизовано тогава нещата са окей. Възмути ме факта, който спомена, че не харесвай гейовете, което е жалко за теб, би трябвало да приемаш хората каквито са, знам че се чувстваш мъжкар и би било обидно за теб тя да те има за приятелка гей, но приеми че гейовете също са хора и дишат същия въздух като теб, не е по-различен.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1eba3f4219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз честно казано, въобще не разбрах защо го написа всичкото това, ти нямаш проблем. Също така ние няма как да преценим дали тя те харесва за повече от приятел или не, защото не сме я виждали, а и дори не си ни дал информация дали тя по някакъв начин ти е намекнала, че има нещо повече към теб. Искаше просто да се изфукаш ли или какво? Според мен трябва да продължите да си излизате както до сега и да не мислиш дали я харесваш или тя теб, карай го по течението пък каквото стане. Принципно не е много правилно да се занимаваш с мюсюлманки, но щом момичето явно учи и е цивилизовано тогава нещата са окей. Възмути ме факта, който спомена, че не харесвай гейовете, което е жалко за теб, би трябвало да приемаш хората каквито са, знам че се чувстваш мъжкар и би било обидно за теб тя да те има за приятелка гей, но приеми че гейовете също са хора и дишат същия въздух като теб, не е по-различен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ad27b9b656
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е само приятелство. Иска те. Действай смело!!!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f0733f66a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ааа, не се занимавай с мюсюлманки. Ако сбъркате после ще дойде родата да те търси (а тя със сигурност е голяма). Първи в редицата ще са тия с тъпаните, ама зад тях ще вървят ония с чифтетата. Измъкване няма. И религията ще ти сменят бързо-бързо.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 85a35f8bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ми вие сте си гаджета бе пич!
Само дето още сте без консумация ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 16718e473f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора: Хора, не ме разбирайте погрешно. Не искам да се изфукам с написаното или нещо такова - НЕ. Просто пак казвам - объркан съм в момента от някои неща и незнам как да мисля и какво точно става около мен... Сложно ми е малко. Страх ме е ако я прегърна какво ще си помисли, защото пак казвам, не искам да си разваляме приятелството. Да вярно, често я прегръщам но само с ръка през рамо и то за около 4-5 секунди, страх ме е да я "гушкам". А за целувки пък да не говорим... :D

Относно гейовете - там е сложно. Може би не ги мразя, а мразя по-скоро гей парадите, които са доста ненужни, гнусни и т. н...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c95b69dc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Според мен нищо няма да се получи - ти си в френдзоната. За нея си вече мъжка приятелка. Съжалявам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker