До къде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До къде?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2294 пъти
Смятам, че започнах да създавам стандарт на живот към който се стремях цяло десетилетие, може би повече, осъзнавам, че по - добре не съм бил физически. Но психическите неволи останаха само се видоизмениха.
Преди животът ми бе такъв, че нашите едвам свързваха двата края, не умееха да спестяват, а аз мисля, че дори не им бе възможно, често се караха за пари, не помня за друго да са се карали, още тогава си казах, че ако е необходимо и животът си ще продам, но аз като порасна, ще имам пари и семейството ми няма да гладува, няма да му липсват неща от първа необходимост. Така живеех не малко време, когато дойде време да замина в университет, майка ми замина в чужбина за да ни издържа, баща ми щеше да направи това още докато бях малък обаче получи инфаркт, след това сякаш не му пукаше толкова да си развива живота и живее ден за ден.
В желанието си да спестявам пари прекъснах повечето си социални контакти още докато бях на 16г. Опитах се да създам една връзка с момиче, не успях.
В университета благодарение на това, че майка ми беше в чужбина разполагах аз и брат ми с 1 000 лв. общо. Дори половината пари ни стигаха, за нормален живот и дори малко повече. Не чак да си позволяваме много, но пък и можехме да си позволим някакъв среден живот. Останалата половина от парите я спестявахме, плащахме разни сметки, оставаше и за нас. Брат ми водеше нормален за повечето хора живот, а аз гледах да не излизам много, ако ще е просто така.
В началото на университета имах познанство с едно момиче, то продължи година и половина, това момиче разговаряше с мен за живота, даваше ми съвети тя бе рускиня, харесвах я, но тя не си позволи нищо с мен, беше по - голяма и имаше дете. Накрая се срещахме рядко и тя съвсем изчезна, аз си казах и без нея мога и не съм я търсил.
Опитах се да ѝ намеря заместител в резултат се влюбвах в много момичета, но всичко се свеждаше до еднократни срещи, признания, отхвърляния.
Търсих отговори, защо се случва всичко това.
И май си създадох грешна представа, сведох всичко до пари.
Мислих си, че ако разполагах с повече пари ще мога да направя нещо, но не бях готов да давам всичко което мога, исках и да спестявам.
Завърших университета, брат ми не се завърна в къщи, замина да живее с едно момиче в друг квартал, дадох му всичко което бяхме спестили.
Аз започнах работа, печелих не много, но прилично. Казах си че вече е време, за този живот които желая, осигурявах всичко от което имам нужда, често си угаждам, мога да си го позволя.
Мисля да се задомя ще направя това с момиче което познавам от преди четири години.
С него се запознахме на един купон, там беше и сестрата на един познат, които си бе дошъл за уйкенда, родителите му ги нямаше и ние прекарахме уйкенда, тя бе с 12г. по - малка, но пък присъстваше при нас, тогава тя бе на 12г. Видях я че скучае, заприказвах се с нея, когато си тръгвах тя ме помоли, срамежливо за телефона ми, дадох ѝ го. На по - следващият ден тя ме ми се обади и попита дали иска да се срещнем, аз казах, че нямам против но ще е странно, заради възрастта ни, тогава тя определи да се срещнем в парка уж случайно. Срещнахме се и така много пъти, ходихме по забележителности, на кино, на руски концерти и един ден тя ме попита дали искам да съм със нея да отговоря бързо да или не. - В какъв смисъл. - Знаеш какъв. И след като теглих една много дълга беседа защо не бива. Тя се разплака. Аз я прегърнах, тя ме погледна жално, целунах я. И така ходим 4г. Аз и бях първият. Брат ѝ ме покани у тях, там бе баща ѝ, майка ѝ, брат ѝ. Приказвахме дълго, съгласихме се, че трябва да я оставя за нейно добро. Съгласих се, но казах, че освен да я оставя аз, тя също трябва да го направи, извикаха и нея, разговаряха и с нея и аз се оттеглих. Да но тя не бе готова да си тръгна и ме намери след месец, в началото се карах много, не съм я удрял, спирах се, беше ме яд на нея. Но тя упорстваше тръгнахме пак.
След около 6м. си хареса момче на нейната възраст каза ми това, аз се съгласих, спрях да я търся, спрях и джобните, дойде да ми иска за един лагер, всички щели да ходят, нейните нямали възможност. Ядосах се, попитах я какво общо имам с нея, да ѝ помага нейният приятел, затръшнах вратата. След седмица тя пак дойде да ми се моли само да приказвам с нея и пак по същият начин тръгнах, този път ме убеждаваше 4 месеца, но пак се събрахме.
Успях да я направя такава каквато желая, тя не ми спори за нищо, ако ѝ се карам гледа да се оправдае. Всяка седмица идва у нас, няколко пъти преспиваше, научил съм я какво трябва да прави една моя жена, рядко ми казва нещо, за което да се наложи да повиша тон.
Нашите ме натискат да се задомя, аз също си мисля, че ми е време. Трябва да има някоя да се грижи за мен, искам като се прибера да има коя да ме посрещне, да ми е направила нещо за ядене, да ме вика, че направила какао и това да не е само събота и неделя (и то не всяка). Преди това правеше баба ми, която продължава да ми помага.
Говорих с момичето си, че искам да се задомя, ако го направя какво очаквам, а тя се зарадва и казва, че също го желае.
Но се питам, да направя ли тази крачка? Ще отида у тях и ще разкажа всичко на родителите ѝ, ще си поприказваме малко как стоят нещата ако се наложи, ако и това не стане вече няма да ги питам. Важното е тя какво казва, а тя ще каже това което искам.
Тогава се поглеждам в огледалото и се питам, такъв ли станах? Не платих ли висока цена, за това което имам? - (а цената е, че ме мъчи съвестта, че се намесих в един млад живот и може би го обърках). Така ли трябва да бъде? Това ли искам? Не е ли късно да мисля тези работи сега? И си задавам въпроса добре ако не субсидирам това момиче, различно ли ще бъде? А ако пък изпълня плана до къде ще стигнат нещата?
Нямам наблюдения, в разните му форуми и филми, това се описва като домашно насилие, но аз никога не съм я удрял, смятам това за недостойно, мога и да повиша тон, да ръкомахам, да счупя нещо, да викна силно и в крайна сметка ако и това не помогне ще я изкарам пред вратата, ще я заключа и ще я оставя да се оправя както може, но това се случвало само два пъти.
В семейството баба ми рядко се опълчваше на дядо ми, майка ми на баща ми почти никога. Дядо ми почина преди 12г. Майка ми се изнесе преди 8г. И не помня много какви отношения имаха, но понякога ми се искаше да защитя майка ми от баща ми, но бях малък не смеех, аз и сега рядко му противореча, все пак ми е баща, макар да не е истински мъж, след като не може да осигури добри доходи.
Въпросът ми е Ако продължа този живот, къде ще се озова?
Какво би се случило със връзка в която мъжът има главно доминираща роля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: ab4ccd1b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно ли разбрах? Че си правил секс с 12 годишно дете? Нормален ли си изобщо?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fed7d8f852
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Честно казано аман от такива комплексари като теб, мислите си че с пари всичко става да, ама не. Такива хора като тебе възприемат половинките си за даденост, най-важното за да е пълноценна една връзка са приятелство, разбирателството и компромисите. Като се държиш като някакво разлигавено господарче колко време си мислиш, че ще се задържи това момиче при теб? Защото и баща ти е бил като теб явно за това майка ти се е изнесла от вас.

Реб

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e0d869df6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ожени се, ако я обичаш. Направи го защото искаш, а не защото трябва. Банално, но е истина.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 60972fc844
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти май не си много добре. Не можеш да си вземеш жена просто така само защото трябва някоя да ти чисти и пере. Тя да не ти е прислужница? Като искаш си вземи чистачка, но не лъжи някоя с брак и семейство. Всеки заслужава щастие, а не лъжи.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: da7af899b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моят съвет е твърдо НЕ! Това е малко момиче, дете още. То е наивно и глупаво, а ти се възползваш от това. За момента тя те използва. Може да си мисли, че те обича но не е така- ти също не я обичаш, иначе нямаше да си такъв голям егоист. Остави я както са ти казали нейните родители. Дори да се ожениш за нея един ден тя ще порасне, ще си намери някой друг и краят ще е неизбежен. Не си губи времето и нейното също!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: da7af899b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моят съвет е твърдо НЕ! Това е малко момиче, дете още. То е наивно и глупаво,а ти се възползваш от това. За момента тя те използва.Може да си мисли,че те обича но не е така- ти също не я обичаш ,иначе нямаше да си такъв голям егоист. Остави я както са ти казали нейните родители. Дори да се ожениш за нея един ден тя ще порасне, ще си намери някой друг и краят ще е неизбежен. Не си губи времето и нейното също !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: da7af899b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моят съвет е твърдо НЕ! Това е малко момиче, дете още. То е наивно и глупаво, а ти се възползваш от това. За момента тя те използва. Може да си мисли, че те обича но не е така- ти също не я обичаш, иначе нямаше да си такъв голям егоист. Остави я както са ти казали нейните родители. Дори да се ожениш за нея един ден тя ще порасне, ще си намери някой друг и краят ще е неизбежен. Не си губи времето и нейното също!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a70b7bfbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, в различните семейства ту мъжът, ту жената са доминиращите. Аз съм например с много доминантен мъж, който е много по-възрастен от мен, НО съм зряла жена на почти 30 години. Има разлика.
Аз МОГА да си правя изборите в живота, аз съм си взела и хляба, и образованието и имам малко или много акъл и житейски опит, а просто съм с мъж, който обича да се налага и по характер е доминантен, а и заради работата си е такъв, но има и покритие - аз самата съм твърд камък и горе-долу се връзват нещата.

Във вашата ситуация обаче имаш един зависим човек, едно БЕДНО и много малко момиче с един не толкова доминантен мъж (ами не си такъв, слаба ракия си със страх от жените и провала), колкото с един патриархално настроен мъж, който го е страх от истинските жени. Доминантният мъж е такъв с една силна, голяма жена. Лесно е да си доминантен над някакво бебе

Питаш как свършват такива връзки? Ами ПЪЛНО е с такива, включително аз познавам доста такива връзки, но започнали вместо на 12 г. на 14-15 г. да кажем.
От моя клас например имаше момиче без баща, което направо гладуваше и се омъжи за един свръх дебел и гнусен физически, но много приятен иначе БОГАТ мъж. Ами живее си до ден днешен с него, имат си детенце и така нататък, но разликата е, че той действително е богат и тя не върши нищо, освен да се наслаждава на живота си. Ти това не можеш да осигуриш, а искаш вид евтина домашна помощница и секс робиня.

Моля те, прочети книгата „Лолита“. Твоята ситуация е подобна.
Та твоята Лолитка не я подценявай!!!
Тя е малко, подмолно зверче, което просто ЗНАЕ КАКВО ИСКА. Сама знае, че в момента ти си най-добрия избор и ще иска да те изцоцка, но дали ще ти слугува и ще ти е вярна? Съмнявам се.
Ще платиш образованието ѝ определено, а и ще почне да те врънка за екстрички да е като приятелките си.
Ще клякаш (ти доминантният ха ха)
... като стане ИСТИНСКА жена ще стане атрактивна и за ИСТИНСКИТЕ мъже и съответно ще се освободи от теб.
Дори да имате деца заедно, ти ще си един досадник за нея с твоите изисквания и претенции, защото ще познава истински успели, богати мъже вече, а такива куклички знаят как да си хванат на куката един такъв мъж. Тя има и сексуален опит, ще го обогати с разни неини съученици на лагерите и екскурзиите, които ТИ ЩЕ ПЛАЩАШ и ще стане чудесна кифличка за чичките.
...имам и приятелка Лолитка, разбира се. Кара я един глупак на училище още от 9ти клас. В 10 клас май живееха вече заедно. След бала веднага се ожениха. Стана майка и записа някакво задочно висше. Завърши си момичето и се разведе. Днес е самотна майка с богати любовници, защото е и много красива (излишно да го казвам). Глупакът просто беше начална стъпка и метод изобщо да живее нормално докато завърши, защото беше и тя без баща, а майка ѝ беше кондуктурка със 100 лв. заплата. Лоши времена бяха. Лошото за глупака е, че детето винаги остава при майката. Сега тя си има детенце, богати и явно надарени любовници, живот, добра работа в банка (уредена) и доста добър начин на живот, а Глупакът бере ягоди в Англия...
Смятай дали си заслужава
Лесното накрая е винаги трудно
Евтиното винаги излиза скъпо

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a70b7bfbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   и най-важното забравих да напиша - главният ви проблем е не разликата във възрастта и тем подобни, а ЧЕ НЕ СЕ ОБИЧАТЕ. Нито ти я обичаш, нито тя теб. За нея ти си просто едно средство за по-добър живот, може би емоционална подкрепа, а тя за теб е ...ами лесна.

Да се задомиш искаш - ами какъв дом и какво семейство ще градиш ти на такава гнила и прогнила основа?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7fceaf5014
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моите уважения, но книгата "Лолита" разглежда съвсем друг случай - болезнената фиксация на главния герой към загубеното минало и опита му да го възроди чрез срещи с момичета като това, което е загубил. Лолита се оказва двойник на Анабел и той не може да се откаже от нея. Изобщо не става въпрос за връзка, започната с момиче в предпубертетна възраст и продължена години след това. Та героят дори се тревожеше какво ще прави, когато Лолита "остарее", т. е. превърне се в жена. "Лолита" е книга за силата на фетиша, не за малката използвачка и богатия чичко.

Alpha

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ee269673dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Питаш дали ще бъде различно, ако спреш да я субсидираш? Да, много бързо ще й видиш гърба. Не подценявай днешните 16 годишни! Да, тя ще се съгласи да живее с теб, и да ти слугува, но просто ще го приеме като вид работа, докато завърши и се закрепи финансово. Сам виждаш, че желанието й е било да бъде с момче на нейната възраст, затова и сте се разделили. Щом е свършила парите, веднага е доприпкала. Т. е. разбрала е и е приела сделката-тя ще бъде с теб, ти ще и даваш кинти, които родителите ти не могат да осигурят. Но това ще бъде само, докато не си намери по-богат спонсор. И не си въобразявай, че живееш във времената на баба и дядо, това време не може повече да се върне. Днешните жени сме такива устатници, а и не виждам защо да не сме. А идеята ти, че си я направил такава, каквато желаеш, защото не ти противоречи, не спори с теб, и гледа да се оправдае е изключително нелепа. Във връзките в които има обич, хората спорят. А тук тя просто ти върви по гайдата, изтърпява те, за да не спреш кранчето. И аз не споря с шефа ми, пък и какви оправдания измислям, защото от него идва заплатата, но това не значи, че го обичам, или уважавам. Личи си отдалеч, че нямаш опит с жените, и не знаеш колко подмолни и коварни можем да бъдем, и то години наред, докато постигнем целите си. Дори от толкова ранна възраст. Представите ти за семейството ти пък са изкривени от лошия модел на поведение в твоето семейство. И така рискуваш един ден да се събудиш изоставен, с олекнали джобове, и объркани мисли.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cf63d55f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей!
Започни да четеш историята си отначало. Стигни до там, където пишеш-.. Обещах си, че ако трябва живота си ще продам, но ще имам пари". Ти най-добре можеш да разбереш, че твоята "приятелка" си е обещала същото, затова те и търпи. Само че, за разлика от теб, освен живота, тя има и други неща за продаване. Или поне докато е толкова млада. Момиче, което още на 13-14 години може да се изправи срещу мъж и да му иска пари, не можеш да го вържеш с въже. Като е останала без пари, е усетила накъде духа вятъра. И така-плакала е, молила се е, но отново се е добрала до портфейла ти. А ти ако щеш до утре си разправяй колко си доминиращ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f97ba82b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   здравей аз твоята история много откъм любовта не я разбрах но ми направи впечатление нещо което на мен специално не ми допадна - ти говориш че е време да имаш семейство дотук добре светът е за двама определено да има и деца ако може дай боже обаче любовта се поражда не само от изискванията ни тоест да сме нахранени да има манджа а от уважението и взаимопомощта в живота и това което е имало в предците в твоето семейство доминантната роля на мъжа също не ми допада за нас жените е важно мъжът до нас да ни оценява и обича да ни пази и да разчитаме на него същото важи и обратно забрави че ако командваш и парадираш над жената ще има щастие когато обичаш жената повече от себе си си готов вече за съжителство с нея и обратното тя с теб по същият начин парите които даваш за грижите по половинката не ги разглеждай едностранно защото жената дарява деца живот и това да обгриждаш за спокоен живот половинката си е повече от похвално и тя по същия начин да те защитава и обгрижва забрави това не е едностранен процес и съвместното съжителство и брака не е само топла манджа помисли

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b340534c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   12 годишна на купон с преспиване. "Срамежливо" ти иска телефона. Тя ти се обажда след два дни. Тя определя къде да се срещнете-в парка. Тя определя кога да започнете да правите секс, въпреки твоята "беседа" че не трябва. Почва да те цоца за пари. Тя определя, че ще си тръгне, защото харесва свой връстник. Тя решава да се върне при теб, защото с другия не е потръгнало. Тя успява да те прикотка отново(само недей да обясняваш, че е плакала, това е основното оръжие на жените). Тя отново те цоца за пари. Но ти си бил доминиращия. Наивен ли си, или много влюбен?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7a99a7cefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 11 много добре го е казала. Макар че не мисля, че момичето е чак толкова подмолно... хахах
значи... не правил пари и не бил истински мъж.
А ти си, така ли?

Леле, .... хора, вече много се отчайвам от обществото ни..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker