Как да я намеря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я намеря
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3216 пъти
Здравейте, моята история е следната. През далечната 2007 година работих за няколко месеца в столичен супермаркет. Там се запознах с една много приятна и добра колежка. За кратко време, станахме добри дружки и тя беше наистина много мила и добричка. За съжаление, аз напуснах и по необясними за мен причини, игнорирах нейния интерес към мен и не размених контакти, чрез които да запазим приятелството си. Може би защото бях много малък и объркан все още. До ден днешен много ме боли, че така се получи и много бих искал да я намеря по някакъв начин, дори само за да разбера, че е щастлива и всичко се е стекло добре в живота и. Проблема е, че не си спомням фамилното и име, нито имам нейн стар телефон. Единственото което знам е - първото и име и къде е работила, поне до към август 2007г. когато последно ходих там и я видях. Знам също, че е била ски иснтруктор. Бях се обърнал към детективска агенция, но там искат поне име и фамилия и стар телефон. Много ще съм ви благодарен, ако може да помогнете със съвет как да я намеря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4ab3461a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, защото и на мен ми се е случвало същото, само че винаги съм разбирал и реалните обстоятелства, а ти напълно си се забил във фантазиите. Пич на това му се вика, след дъжд качулка. Не можеш да тръгнеш след 8 години да търсиш някого. Дори и да имаше някакъв нормален начин да я намериш, като телефон или имейл, тя няма да те разбере и няма да получиш никакъв отговор. Не дай си боже пък да тръгнеш да я търсиш с детективи, ще изглеждаш като някой маниак столкър. Имал си шанс навремето и си го пропуснал. Станалото, станало. Вместо да тъжиш сега, гледай да си извадиш поуки за вбъдеще и да не повтаряш същите грешки. Трябва да продължиш напред, няма как да се върне вече 2007.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 86301bf4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
защо не попиташ в супермаркета?
като бивш служител.. мисля, че ще ти кажат някаква данни (фамилия и телефон).

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 99298d5ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всяка фирма е длъжна да пази архив с бивши служители, отиваш в старата си фирма, измисляш оправдание и намираш трите имена в архива. Може и други данни да изкопчиш. Ако е само името почваш да ровиш във фейсбук и се надяваш да има такъв. Или ако имаш познати хора в общини или мвр, може по имеъо да ти дадат адрес или телефон, но тук вече става незаконно. Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:

Благодаря ви за отговорите!
Идеята с архива ми звучи наистина добра и съм си я мислел. Принципно имате ли идея колко време са длъжни да го пазят? Понеже става въпрос за голяма верига супер маркети, дали биха ме допуснали изобщо до архива, още повече че искам да проверя чужди данни, това не е ли строго забранено?
Още веднъж, много благодаря за добрите съвети!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От автора:

Номер 1, разбирам че желанието ми изглежда малко фантастично и нереално, но все пак си падам оптимист и не губя надежда, че ще я намеря. От много години ми е болка, че толкова тъпо допуснах да изпусна невероятно мило и добро момиче. В днешно време се убедих колко голяма рядкост са и поради това не се предавам.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора:

Здравейте отново! Днеска ходих до човешки ресурси на въпросния супермаркет за съжаление без голям резултат. Служителката провери и видя в системата, че наистина съм работил там, но категорично отказа да даде дори само фамилията на момичето което търся, бетонена стена. Единственото положително нещо е че разбрах, че базата данни с бивши служители все още съществува и тя фигурира някъде там. Отидох също и до супермаркета да говоря с работниците, няколко от най-старшите не можаха да си я спомнят, но ми казаха да мина след няколко дена, когато ще са на смяна други по-старши, които евентуално биха могли да си спомнят нещо. Та въпроса ми е ако и те не си спомнят нищо, според вас има ли още нещо което бих могъл да направя? Решил съм да не се откажа лесно и ако може да дадете полезен съвет, ще съм ви много благодарен!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 17b06c7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Помоли се много на служитерката пак, кажи и че става въпрос за любов, или започни работа там пак и виж сам базата данни.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора:

Благодаря за коментара 7 но за съжаление служителката е непробиваема бетонена стена, истински язовирен бент. Дори и да започна работа там, пак няма да имам достъп до архива, фирмена политика им е да не дават информация за други служители на който и да било и принципно е нормално да е така. Иначе аз днеска ходих пак до магазина и една от старшите служителки провери стар архив, който се пази локално в магазина, и в който служителите се разписват след като бъдат инструктирани на първия работен ден. Та слава Богу идвам в последния възможен момент, понеже архива е на 8-9 години и му остават само две свободни страници, по чудо още не е изхвърлен. Само една служителка има в тоя архив, която започва с името което търся и долу горе съвпада с периода в който бях на работа, има голяма надежда да е точно момичето което търся. Дадоха ми трите и имена, но за съжаление в гугъл нищо не излиза с тях, а само по име и фамилия във фейсбука намирам доста съвпадения, но поне до момента не мога да я позная в нито един от профилите със снимка. Някой може ли да даде идея по трите имена освен с връзки в полицията къде бих могъл да потърся, телефонен справочник всяка допълнителна идея, ще ми е от голяма помощ и ще съм ви изключително много благодарен!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 78dc7f1c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, от Смолянския край ли е момичето? Баща ѝ също ли е ски инструктор?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17b06c7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добпе, имаш трите имена и града предполагам, освен ако момичето не е от друг град, а просто е работило в твоя град. Трябва да потърсиш имената и на латиница, маса хора така се пишат. Пробвай първо и второ има също заедно в google, търсия и в linkedin.com - там се регистрират всички които работят.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17b06c7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Може и момичето да се е омъжило и сменило фамилията, не се искам да те разочаровам Авторе

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:

9 - за съжаление не мога да си спомня от кой край е момичето и дали изобщо ми е споделяло таква информация, по скоро смятам че е софиянка, защото ако не се лъжа живееше със семейството си или поне с брат си, но това не е гаранция де. Това е другото сигурно нещо, което знам за нея - че имаше брат.

Иначе малко развитие по случая.. Свързах се с човек, който професионално разрешава проблеми като моя. Няма да влизам в подробности, но със 100% сигурност се оказа, че трите имена които получих, не са на момичето което търся. От ден на ден ми става все по-тежко, изплуват и доста спомени и ме наляга голяма мъка и скръб по нея, усещам все едно че съм загубил много близък и сроден човек. През нощта съня бяга от мен, а през деня сърцето ми чезне по спомените с нея... Абсолютно най-важното нещо което искам да разбера е че тя е добре и също да, и се извиня че толкова глупаво прекъснах контакт с нея. Нямам никакво обяснение защо допуснах това да се случи и защо толкова много време изгубих, буквално се чувствам все едно съм се събудил от много дълго опияняване, което е замъглявало разсъдака ми, просто нямам никакво време за губене. Дори вече да не е свободна и да е омъжена, то пак ще се зарадвам искрено за нея и ще бъда сърдечно радостен, ако наистина е добре. Беше страхотен човек, невероятно мила и добра, мисълта че може нещо лошо да и се е случило не дава покой на душата ми и кара сълзите ми да се стичат... Ще направя всичко по силите си да я издиря и няма да се откажа, провала не е вариант. Трябва да разбера че е добре. Ще пиша пак скоро, било за съвет, било за похвала.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4ce96b4d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Още една идея бате.
Отиваш пак лично в офиса, спокойно разказваш това, и се примоли на хората там, да ти направят услуга - да и се обадят те, да питат момата, дали е съгласна да ти оставят данните и.
Но трябва да си много спокоен, добре облечен, абе да вдъхваш доверие, дето се казва.
Айде батка, пиши после какво е станало.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ee56a9e69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Идеята на номер 13 е добра и може да проработи. Иначе ведомостите за заплати се пазят 50 години и там й има всичките данни, като имена, ЕГН, адрес и т. н. Естествено, ЕГН е абсурд да ти дадат, но пък трябва да имат телефон в досието, който е вероятно още да е валиден. Преди се сещам, че имаше една програмка с база данни на хора и можеше да се търси в нея. Казваше се Z-info мисля и я имам някъде вкъщи. Ще я проверя тези дни, за да ти дам повече информация. Пиши как се развиват нещата, че ми стана интересно и на мен. И аз съм имал подобни случки, не чак такива де, ама разбуди спомени в мен.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От автора:

13 и 14 благодаря за коментарите! Идеята на 13 съм си я мислил и аз, но не би сработила, защото Въпросната HR-ка дори да се навие да й звънне, което като се сетя как безмилостно ме отряза, просто няма шанс, но дори по някакво чудо да се съгласи, то вероятноста телефона на момичето да е същия от 2007 година насам е много малка, та тя може изобщо да не е в България. Иначе тия дни попаднах на мнения относно споменатата програмка Z-info, но до колкото разбрах тя би била полезна, ако знам мястото на раждане, както и рожденната дата, с които програмата изважда ЕГН номер. За съжаление нищо от тези неща не си спомням, а най-вероятно изобщо и не сме ги коментирали с нея. Ако все пак Z-info може да помогне по някакъв начин, ще съм ти много благодарен за усилията!

Между другото успях да намеря след много ровене във фейсбук профил на момиче, което има не малка прилика с момичето което търся, но не мога да съм 100% сигурен, все пак това са 8 години! В процес на свързване с нея съм, за да разбера дали е същото момиче, но за съжаление от година няма нова информация в профила си и не знам доколко го ползва. Също и писмата ми отиват в other папката, която е толквоа прикрита, че може и никога да не ги види. Опитвам се да се свържа с някой от приятелите й, но за сега и те нито приемат поканата ми, нито са прочели съобщенията. Ще видим какво ще излезне. Фейсбука засега го оставям като резервен вариант, имам доста по амбициозен план за действие и днеска или утре ще се разбере дали ще даде резултат. Възлагам големи надежди и вярвам, че Бог ще ми помогне, а с Неговата помощ, колкото и голяма и невъзможна за изкачване да изглежда една планина, човек не трябва да се страхува, а да действа дръзко и смело! Благодаря ви много за съчуствието и разбирането, ще ви държа в течение!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От автора:

Е, в крайна сметка, след много усилия, измъчване, време, средства, ангажиране на хора и търчане насам натам я намерих!! Мисията невъзможна, беше изпълнена. Няма да влизам в детайли, ще кажа само, че номер 1 се оказа напълно прав. Нещо, което знаех от самото начало, но оптимизма в мен често преминава границите на реалността. Макар и без щастлив завършек, аз не съжалявам, защото се отървах от едно голямо бреме, което не спираше да ме измъчва периодично през времето до сега. Въпречки, че ми отне толкова години, все пак направих всичко по силите си, това че не се отказах ми носи радост и утешение. Мисълта че не съм направил нищо, и която си беше свила гнездо в съзнанието ми, вече няма да може да ме измъчва, защото доведох нещата до край. Вече няма как след години да продължава да се появява тормозещия, обгърнат в огромна неяснота и мрак въпрос "какво ако... "? Аз намерих отговора му и едно огромно чувство и усещане за недовършеност в живота ми изчезна. Придобих мир и тази глава от живота ми е приключена, погледа ми е отправен напред и нагоре!

Ако във всяка история има поне едно добро нещо, то в моята това е поуката. Нека всеки, който я е проследил, да вземе поука и никога да не допуска глупостта като мен, да изпусне ценни и стойностни хора от живота си!

Over and Out

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cb158e198d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Разкажи ни какво се случи след като я откри. Моля :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17b06c7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Mоля Авторе, разкажи какво се случи, :-) съжалявам. че не се развиха нещата както ти ги искаше.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От автора:

Реално няма кой знае какво, но щом има интерес, ще споделя. Това което се случи е, че след като получих нейния телефон, нетърпеливо се обадих веднага, още не се бях прибрал вкъщи. Разговора изобщо не протече по сценария, който очаквах - че ще се сети веднага кой съм, само след като се представя по име. Името ми е чуждестранно и изключително рядко за България, шанса някой, който се е запознал с мен да срещне друг човек с такова име е почти нулев. Определено запознанството с мен, колкото и да е за кратко прави впечатление. Противно на очавканото се оказа, че името ми абсолютно нищо не й говори, само каза че имена трудно помнела и искаше да види моя снимка. Спомням си, че когато бяхме колеги, преди да й кажа как се казвам, специално си беше направила труда да пита други колеги за името ми. Опитах се да й припомня кой съм, помолих я да изчака и като се прибера вкъщи ще й пратя снимка. Това я изнерви и по скоро помисли, че някой се опитва да я измами, отколкото че наистина доброномарен човек я търси след толкова време. Допълнително беше смутена от къде й имам номера, понеже наскоро го е сменила. Просто не ми даде шанс да обясня и да се опитам да й припомня кой съм, реши че се случва някаква измама. По между другото спомена, че е омъжена и има дете, и да не я притеснявам повече. Истината е, че аз я търсех чисто приятелски и това че се е омъжила, не ми беше проблем. Много щях да се радвам е така да се видим, да се похвали със семейството си, да сподели през какво е минала, нормалните неща...
Аз каквото можах направих, не бих я притеснил повече. Донякъде разбирам реакцията й, но аз ако бях на нейно място, бих дал шанс на човека отсреща. Най-малкото щом след толкова години ме търси и не ме е забравил, със сигурност знача нещо за него и определено би имало бъдеще подобно приятелство. Все пак така е преценила, не й се сърдя, да е жива и здрава. А и главната вина за разрушеното приятелство е моя, защото когато беше време това приятелство да се доизгради и затвърди, аз си тръгнах. Взимам поука и продължавам напред!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d6f60c6bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Кратка, но хубава история. Благодаря, че я сподели. Желая ти щастие, авторе! : )


Sunrise

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 17b06c7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Много благодаря, че сподели с нас Авторе! Съжалявам, че тя не те е разбрала и познала, но знам какво и в главата, защото съм жена. Тя очевидно е комплексирана, не вярва, че стар познат като теб, приятел, може да и се обади след толкова време, ей така чисто човешки. И определено, тя се страхува, защото ние жените по принцип сме по плашливи с непознати. Имам предвид, ти не си непознат, но тя така е решила.

Само напред Авторе! Там някъде те чака нова жена, нов късмет, нова любов, изглеждаш ми доста готин и възпитан мъж, определено не страдаш от липса на женско внимание. Виж Авторе, знам че си разочарован, но никой от нас не е застрахован от недоверието на другите, трябва да си извоюваме доверието. :-)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d3bba14476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От автора:

21, да права си, жените сте доста плашливи, но това е нормално, просто ви е в естеството, не ви се сърдим :) Иначе не тая огорчение, а и дори не съм толкова разочарован, все пак разбрах, че тя по всяка вероятност е добре, това е най-важното!

Сърдечно ви благодаря за положителните коментари!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 310e9ecfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Каква прекрасна история!
One girl

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker