Защо се държа грубо ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държа грубо ?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1744 пъти
Моята история е следната. Когато бях на 18 г. , се запознах с един мъж, който е с 5 г. по-голям от мен. Отношенията ни много бързо прераснаха във връзка. Имахме общи планове, с него изживях незабравими моменти. Беше ми също така и първият, за което той беше горд.
Настъпи обаче момент, в който той започна да се държи отдръпнато. Поисках да говорим и призна, че не иска повече да е с мен. Приех го трудно, унижавах се да го търся, но той беше непреклонен. Прекратихме всякакъв контакт за 6 месеца, след които той се завърна с въпроси дали съм имала друг след него и уж се събрахме, но той започна да предлага да си направим тройка и някакви такива глупости. Последва раздяла, след която не сме се чували. Причините за неговото поведение не ги чух никога от него. От други хора разбирах, че майка му не ме одобрявала, че приятели плетели интриги зад гърба ми и че той ревнувал.
Няколко месеца след раздялата срещнах нов човек. Нещата се получиха от само себе си. Влюбих се, започнах нов живот, от който се чувствах щастлива.
И така, бившият имаше наскоро рожден ден и аз се обадих просто да му честитя. Не защото съм искала нещо от него, а защото мислех, че това е човешка постъпка. Завързахме разговор и той поиска снимка да ме видел как изглеждам сега, как съм се променила и добави да не се сърдя, но си имал гадже. Отговорих, че няма защо да се сърдя и че аз също имам нов мъж в живота ми. Неговата реакция беше:, , Добре, тогава не ми пиши. '' Попитах го какъв е проблемът. Казах му, че е минало много време и че е нормално той да си има приятелка и аз да срещна друг, след което той ме блокира и аз наистина не разбирам защо реагира така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0752f5218a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зa един мъж дa е първия нa приятелкaтa си е чест, нaистинa, но имa някои, които си мислят, че оп! Крaй aз съм й първия сегa ще ме слушa и ще ме гледa кaкто никой досегa. И зaпочвaт дa се възползвaт от типичнaтa отдaденост, която момичето проявявa към своя първи.
Тaзи връзкa е билa от знaчение сaмо зa теб, според мен зa него си остaнaлa нa сексуaлно-притежaтелно ниво. Нaдявaл се е дa го слушкaш и дa те обучи кaкто той си знaе и кaто е рaзбрaл, че все пaк имaш мозък и си нaмерилa човек, който те цени - СЛЕДВAЩAТA, моляя.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 68705cfb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила имах един такъв в живота си и повярвай ми дори аз самата не знам защо го допуснах изобщо... абсолютно същата картинка която описваш.... тегли му майната и това е Бъди щастлива с новия си приятел и да не ти пука за другия....

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9e9987235d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   а защо толкова държиш да му честитиш рождения ден? не винаги хората могат да "останат приятели" след връзка. във вашия случай той явно не желае контакти с теб - дали заради майка си, заради приятели, интриги, няма значение, но това е положението.
приеми, че за някакви отношения (писането също е такова) трябват двама. той явно не вижда така нещата и няма смисъл да се терзаеш и ровиш, за него си затворена страница. затвори и ти твоята и продължавай с твоя човек.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 35aa3b7e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че наистина няма смисъл да го търсиш. Фокусирай се върху новата си връзка. Може би ще е по-добре за теб да продължиш напред с нов човек до себе си, който да те цени. А и ако трябва да съм чесна историята с тройката не ми допада. Сигурно съм старомодна, но за мен в любовта (следователно и в леглото) трябва да са двама, трима идват в повече. Прави това, което те прави щастлива и бъди с човек, който те кара да се усмихваш. :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9874e2f082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисли само за сегашния си приятел, защото ако разбере че поддържаш контакт с предишния, за много мъже значи предателство и края е въпрос на време. Не позволявай миналото ти да руши бъдещето ти.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c98b5cb00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами нормално е да не иска да поддържате контакт. Сигурно се е учудил, че го търсиш след толкова време, а след като е разбрал, че си продължила напред, се е учудил още повече. Явно за него контактът ви няма смисъл, щом очевидно няма да сте заедно - има си достатъчно приятели - не му трябваш като такава, нито пък има смисъл да рискувате отношенията си със сегашните си партньори.

Какво би дал контактът с него на този етап - нищо. Двамата можете да продължите да си бъдете хора и по отделно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f0f57bb308
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От приятелството любов може да излезе-обратното никога! Запомни това! И не настоявай за подобна глупост. С бившите си съм само на здравей и здрасти. Стига толкова... няма как да си останеш приятел с някого, с когото си си го слагал. Двете неща се самоизключват взаимно.
Гледай си новата връзка и зарежи всякак човека, който се интересува от мнението на родителите си и приятелите си. От такива бягай.
Бившата приятелка на мъжа ми му се обаждаше с повод и без повод, докато не му поставих ултиматум, или да си сменя номера, или до тук с мен. Някои неща трябва да си стоят в миналото и нямат място в настоящето. Това е.

Аннабел

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker