Ами ако не ви домързи прочетете :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ами ако не ви домързи прочетете :)
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 4173 пъти
Доволна сам от живота си досега :) Живея в Бургас точно до морето, по време на училище сам концентрирана изцяла над училище, а лятото работя в слънчев бряг и се концентрирам изцяло над купоните :)Планирала сам си бъдещето и си вървя по този път.Та не съм някое объркано момиченце де.Или поне не бях досега.Ами излизала сам с много момчета, но не сам спала с тях, е давала сам им само да ме лижат, но до там още чакам някой, който да заслужи нещо повече.Но лятото се запознах с един мъж той е грък, но живее в България.На 25 години е (аз съм на 17 ) и е най -сексапилното момче, което съм виждала, той е същински бог, смесица от невероятна външност, подход, интелект дори начина, по който се движи е уникален.Това, което ме привлечи в него е искреността му.Още в началото каза ,че иска да бъсе честен с мен и че си има приятелка.Естествено аз започнах да се отдръпван.Искам да ви кажа , че изобщо не съм лесна , но и той никак не се отказва.С всеки изминал ден, със всеки жест ми доказваше, че е един завършен мъж, истински мъж, нещо ново за мен.И ако ме беше излъгал още в началото досега да ме е спечелил, но истинския мъж никога не лъже и както каза той "имам приятелка но не съм вързан за нея.момичето с което искам да бъда сега си ти.Прекалено много мислиш, твърде малка си да разбереш, но отдай се на момента с мен" е как да не го направя (да ви напомня само, че е невероятно красив)Всяко момиче чака този момент, в който ще се отдаде напълно на своето момче, мъж и той ще е перфектен.Е той не е мой и знам, че е играч и ,че вероятно това, което иска от мен е не емоционално, а чисто плътско свързване, но с цялото си тяло и съзнание чувствам, че той е перфектен и , че трябва да го направя, и че ще е невероятно.Страх ме е не мога да го кажа на приятелките си, затова го казвам тук.Страх ме е , че ме накара да се влюбя, че не е мой и че скоро всичко ще свърши.Благодаря на тези, които прочетоха историята ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: f07329dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изглеждаш самоуверена, но това е само на пръв поглед. Не мога да си представя колко красив може да е някой че да си загубя акъла чак толкова. (не че не съм го губила...) И какво значи перфектен? Няма такива. Свали си розовите очила и си отваряй очите. На мен лично не ми пука как може да ти обърне живота тотално, това е въпрос на личен избор и последствията ще са за твоя сметка.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 3384c8c76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прочетох я. И аз съм от Бургас. За момче или момиче направо Бургас е... града с най-много тапаци и разглезени момиченца и няма да са очудя ако и приятелките ти са такива и за това не казваш на приятелките си. Ми щом толкова много го харесваш пусни му и готово.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5153ef1e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти да не си лазур мачка ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 49adcd0c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ма оставиго този циганин.Грък,па и ще честен,няма такова нещо...цигани гръцки!!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b2533ef657
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей,
Не знам как ще ти прозвучат следващите ми думи , но ...
Първият път - истински е важен и е предполагам ако не е перфектното плътско изживяване, то поне е перфектното емоционално изживяване ... хубаво е, че си мислиш че искаш да си сега с това момче и може би трябва да грабнеш момента, но само ако си готова да бъде само момент , защото това момче няма да остане с теб за по-дълго от седмица докато се върне при другото момиче , за което не е вързан .. а дори да има начин да остане с теб сега помисли за следващата на коят о ще казва че не е вързан за теб. Намери някое момче на твоята възраст, може да не е перфектен , но трябва да знаеш че перфектни хора няма - обноските , маниерите , отношението към хората - те се изграждат с израстване в годините и си помисли че може да бъдеш с някое момче , което ще те харесва и ще иска да бъдете заедно дълго време и през това време ще бъдеш свидетел на неговото израстване като личност и той ще бъде свидетел на твоето израстване и постепенно ще разбереш че няма нещо по-хубаво от това да бъдеш с несъвършен човек и да бъдеш до него и да виждаш как този човек става все по-съвършен. Завършените хора - тези като това момче според теб , те са егоцентрици , които търсят или себеподобни такива (тоест няма да се интересуват един от друг кой знае колко ) или не търсят никой .... или дори да искат да се отдадат на някой то ще е на някой завършен също човек, което пък означава малко по-голяма възраст от 17 - не искам да ме съдиш за това, че споменавам за годините ти, защото съм сигурна че наистина си надраснала годините си, но не е възможно да си ги надраснала кой знае колко , защото имаш да навлизаш тепърва в истинския живот - да учиш професия, да общуваш с хора всякакви - и такива с които не желаеш , да започнеш градеж на кариера, да имаш сериозна връзка и т.н. Гларусите по морето са хищници - търсят интелигентни момичета, с които да могат да общуват на пълни обороти , за да им е интересно , но също така обичат да бъдат запомняни като 1-вите (егоцентрици) и какво по-запомнящо се от първото истинско сексуално изживяване...
Какквото и да решиш - дано изживяването което търсиш бъде наистина изключително и точно такова каквото си го представяш и дано след това се чувстваш изпълнена с любов и пълнота в живота.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 1f2663449d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благдаря на всички за коментарите :)И въпреки това обърквацията си остава пълна, а ме е срам да споделя с някой приятел, защото знам какъв ще е отговора.Нещо от сорта на "ти луда ли си с тоя грък, който на всичкото отгоре има сериозна връзка изобщо не се занимавай", а нещата са малко по сложни.С приятелката си е напълно искрен, а тя както него си излиза с други, а за мен това не е истинска връзка.Само ако можех да го спечеля.Знам че не мога, нямам тази сила, която той има над мен, но ако можех да го накарам да се влюби...Но стига мечти аз знам каква е реалността и знам, че имам право на избор, и знам че той няма да си тръгне...поне знам, че няма да се откаже от мен докато не получи това, което иска, а за мен това е добре, тъй като ми надава време да помисля, а на него шанс да ме опознае и кой знае може да се влюби накрая :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 081614f0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мда..., жените обичат да се парят. Вероятно, защото после ще имат повод да се оплакват..., или кой знае? А ето и моето мнение, не че е кой знае колко важно за теб, тъй като вече си решила и тук просто търсиш поне един да те подкрепи. За съжаление няма да съм аз. Сори. Хомо сапиенс означава разумен човек. Ако смяташ, че принадлежиш към този род, би тлябвало да се водиш от разума си, а не от чувствата. Поне в случайте когато те ще доведат със сигурност до неприятни за теб изживявания. Ако пра пра пра пра..., родителите ни се водеха от чувствата, а не от разума си, вероятно щяхме да стоим все още на клоните. Естествено животът си е твой и ти решаваш. Като го искаш толкова няма проблем, просто ще трябва да си платгиш цената. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker