Объркан живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан живот
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1914 пъти
Здравейте, приятели. Моята история накратко: бях безумно влюбена в един мъж, който не отвърна на чувствата ми. Влюбих се в него след доста тежка връзка и дълга пауза след нея. Самият факт, че усетих нещо, че сърцето ми трепна, ме зарадва... Въпреки че нещата просто не станаха, не ми отвърна. Тогава се почна тръшкане, мъки..

И хоп! Докато страдах по него, срещнах друг човек. Този път не след 2 години пауза (да, точно така, 2 години самота, влюбване и бърз срив след това:)) С него се харесвахме взаимно, прекарвахме си страхотно заедно, имах чувството, че някак живвам покрай него и най-хубавото от мен излиза навън. Сякаш се събудих от зимен сън. И хоп! Той се оказа семеен. Първо не знаех, после той сам ми каза... Накрая усетих, че се увличам и се разделихме. Знам, че това е правилното решение. Той не се трогна особено или поне не даде такъв вид, даже се хилеше все едно не ми вярва. Аз обаче стоя и роня сълзи, докато той се радва на лятото... Не знам защо, не знам и как не можах една нормална връзка да имам... Да се почувствам единствена, обожавана, кралица. Ужасно ме боли, защото аз съм самотен човек. На 31 години съм и нещата все не се получават. А вече и нямам сила. Просто вътрешно нямам сила за живот. И несгодите с мъжете са само симптом на това. Единствените пъти, в които съм била като "нормалните" хора е когато съм се влюбвала. А сега усещам, че или ще падна съвсем и ще се предам или трябва да излетя в космоса и да не се мъча повече. Кажете приятели, какво ви крепи, какво ви кара да живеете, как ставате прави след любовна мъка? Благодаря ви и желая здраве на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6a66530731
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Привет! Не се отчайвай, просто живей живота си, срещай се с хора и бъди позитивна. Истинските връзки между двама, поне за мен е така, когато даваме, не защото очакваме нещо като компенсация, а защото ни е приятно, моя съвет е не унивай, а се радвай на живота.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 904b875400
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като започне най-хубавото от теб да излиза не само когато си във връзка, ще се почувстваш много по-добре :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2c959a26fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Трябва да бъдеш в мир със себе си и да си доволна от живота без наличието на мъж. Т. е., да си щастлива, когато си сама. Едва тогава, когато той се появи, ще бъде естественият завършек на спокойният ти живот. Не се вторачвай и не го търси с лупа, защото така не става. Живей си нормално, ако имаш хоби го практикувай и всичко ще си дойде на мястото. И имай предвид, че отчаянието и депресиите са лош спътник.
Успех!

Аннабел

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 36277fa4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си сама. Нормални няма. Всеки носи своята болка и своите несполуки. Дори тези, които изглеждат щастливи, имат проблеми, за които не знаеш. Така, че си от нормална, по-нормална, само че не го знаеш. Единици са тези, които са постигнали вътрешно равновесие и са истински щастливи със себе си. Те са щастливи, независимо от другите - или поне така казват. Аз не съм от тях, така че не знам.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bf885be5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не съм съгласен с номер 4, със сигурност "щастливи" хора има много повече по света, въпреки проблемите и трудностите на хората. Занимавай се с неща, които ти харесват през свободното си време, животът не е черно-бял, огледай се, хубавите неща дебнат зад всеки ъгъл - живей позитивно, като за начало. Животът е пътешествие, не е разходка, а сегашният момент ще отлети и никога повече няма да се върне, така че оценявай настоящето и гледай да извлечеш максимално количество позитивизъм от всяка ситуация. Проблеми с любовта? Ами дай си почивка, кажи майната му за сега и толкова, никой не е казал, че след 31 години човек не открива любовта (нашите на по 34-35 са се намерили). Това няма как да ти го обясни никой, нито пък може да ти даде рецепта - стъпка по стъпка към ТВОЕТО щастие, но моят съвет е да МИСЛИШ ПОЗИТИВНО, това е. Рано или късно всичко ще се нареди - повярвай ми. Съветът на номер 3 също е хубав според мен, явно жената е наясно с живота повече от много други, послушай и нея и се стреми натам.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d8f0732d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Никогa не ми се е случвaло тaкa дa стрaдaм от любов. В смисъл, билa съм силно влюбенa, рaзделихме се с човекa, но знaм ли... или не съм имaлa време дa изпaдaм в тaкивa нaстроения, ( зaнимaвaм се с много нещa нaведнъж)или просто ми е добре и със мене си:). Мислелa съм си зa него с някaквa ностaлгия, имaлa съм си мелaнхоличните моменти, но винaги съм си мислелa кaто зa нещо минaло- зaминaло. И тaкa, когaто се появи мъжът нa животa ми, приех любовтa без мисъл зa минaлото, без стрaхове и съмнения. Винaги съм си мислелa, че щом не се е получило е зa добро, знaчи сaмо, че не е "моят" човек. Остaвaлa съм си с добри чувствa, дори сме си приятелчетa с бивши.
Искaм дa кaжa, че много се концентрирaш върху липсaтa или пък неудaчнaтa връзкa. Не е ли по- вaжно дa имaш първо хубaвa връзкa със себе си? Със сигурност изглеждaш/ излъчвaш, кaкто се чувствaш. Предстaви си, че ще срещнеш мъж кaто теб, aмa същият. Кaкво би и НЕ би ти хaресaло в него? Променяй!
A зa семейно положение в тaзи вече възрaст се питa нa моментa. И още нещо, винaги питaй зaщо сa се рaзделили, ще знaеш с кого си имaш рaботa. Никогa не бих допуснaлa до себе си мъж, който се изкaрвa жертвa и не признaвa собствените си грешки, или тaкъв, който говори с неувaжение, с обидни епитети, въобще уронвaщи достойнството нa бившaтa. Не си мaлко момиченце, би трябвaло дa си нaясно кaкво искaш, кaто зaпочнеш и дa го излъчвaш, ще привлечеш точният човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7c89484490
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря ви за коментарите. Много ценни неща казвате.
Истината е, че вече не знам какъв мъж искам, много се обърках. Със сигурност искам да ми е верен и да не се оказва семеен. Имам да поработя върху позитивното и това да гледам напред. Аз наистина много дълбая, привързвам се бързо и трудно пускам емоционално нещо като се захвана за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker