Виновна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виновна ли съм?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1929 пъти
Здравейте, пиша в този сайт, защото имам нужда от безпристрастни мнения и съвети.
Имах връзка повече от 6 месеца, но нещата започнаха да куцат. Веднъж ми каза, че докато си пишем, е видял една от най-добрите ми приятелки. Той помага в семейния хранителен магазин и тогава беше на смяна. Разказа ми какво са си говорили с нея, тя какво си е купила и каза, че я смята за хубава. Не прозвуча цинично към нея, нито обидно към мен. Но други мои приятелки след като им разказах, започнаха да ми говорят, че той щом е казал това, значи иска да спи с нея и даже е нагъл да го казва пред мен. Тази мисъл започна да ме затормозява и започнах да се изнервям и да се държа с него хладно. При поредната караница аз му казах, че повече няма да го търся. След това се извиних, но не спрях да се дразня за глупости и в един момент той сложи край. Каза ми, че иска да останем приятели, че ме харесва като повече от приятелка, но не може да ми обещае, че ще бъдем заедно, трябвало да помисли.
Оттогава се чухме 1-2 пъти, но той се държеше все така хладно. През лятото го виждам всеки ден или през ден-два, защото мястото, където се събираме с приятелките ми, е срещу магазина му. Преди няколко дни се видяхме там и той се заговори с мен и ми се усмихна. Днес пак го виждах и той ме видя, но не мога да преценя какво е помислил.
Приятелките ми казват да се държа хладно с него и да му отговарям с по една дума, защото той е виновен и трябва да осъзнае грешката си към мен. Но аз се чудя дали наистина не държи на мен, или просто аз го отблъснах с моето държание? Трябва да отбележа, че никога за нищо не ме е лъгал и че винаги ме е карал да се чувствам желана и харесвана до момента, в който не му наговорих, че няма да го търся повече.
Аз ли сгреших и имам ли шанс да поправя нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 958368fbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Елементарни детински караници. Казал е за някоя, че е хубава. Страшно прегрешение е направил. Направо тройка с две жени. С този начин на дребнаво мислене не може да има хармонична връзка, поне не за дълго.
Искал бил да прави секс с друга жена. Ама твоите приятелки са гениални направо. Първо, когато един мъж оцени дадена жена, че е красива, това не значи че иска да има връзка с нея. Аз намирам много жени за красиви и то всеки ден, но нямам никакво намересние да правя каквото и да е с тях, дори и да ми предлагат, както ми се случи миналата седмица една да разпитва за мене мои приятели, дали съм зает и ми предложи "да излезнем". Второ, аз през моят живот не познавам мъж, който да не желае и други жени, а дали го прави, дали се въздържа е друга тема. Всеки здрав мъж пожелава постоянно много различни жени, но това нищо не значи. Аз желаех още в детската градина да бъда между краката на учителката и прекрасно разбирах какво искам. Да не говорим като идваха майките да взимат другите деца си представях много от тях голи и ги желаех съвсем неподправено. Мен ме друсат хормоните от детската градина и още не са ме пуснали, а какво остава за зрял мъж. Пак казвам, това нищо не значи. Ако всяка, която пожелавам трябва нещо да значи, то да съм се побъркал до сега милион пъти. Много поздрави на умните ти приятелки. Ако ги слушаш няма далече да стигнеш.

K-Man

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1ccc047ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Приятелките ми казват да се държа хладно с него и да му отговарям с по една дума, защото той е виновен и трябва да осъзнае грешката си към мен. " Колкото повече опознавам женската логика и начин на мислене, толкова повече заобичвам животните. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bc97d52c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако искаш да знаеш какво мисли един мъж, говори с него, а не с приятелките ти кифли. И аз да бях и аз щях да постъпя така, най-малкото, че споделяш неща, които би трябвало да запазиш за себе си - тоест разговор между двамата ви с този мъж. Напълно си заслужила отношението, а ако е свестен, би трябвало да те разкара на общо основание и да не се занимава повече с тебе. Вземи си поука.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker