Никой не ме разбира, искам да си го върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никой не ме разбира, искам да си го върна
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1445 пъти
Здравейте, моята история е много дълга но ще я съкратя. Запознах се с едно момче (той е ром, а аз българка) 2 години по голям от мен. Много го харесах и се влюбих, и до ден днешен е така. Преди 1 година и няколко месеца тръгнах с него. Всичко беше като в приказка, нито се карахме, нито имахме проблеми но след известно време нещастието почука и на моята врата. Скарахме се защото имаше слухове че излиза и се натиска с други момичета. Аз естествено се ядосах и се скарахме, но въпреки това той ми пишеше почти всеки ден по фейсбук.
След това пак тръгнахме и се разделихме по същата причина. Сега сме разделени вече повече от 4 месеца, адски много ми липсва и го обичам но не мога да му кажа защото не знам вече какви са неговите чувства. Майка ми не одобрява тази връзка и за това ми забрани да съм с него и иска да спра всякакви контакти с това момче. Беше готова даже да ме вземе с нея на Италия. Чувствам се много зле, моята ''най-добра приятелка'' вместо да ме подкрепи и даде съвет не спира да ми натяква че ще си замина за Италия ако се събера с него. От никой не намирам подкрепа и разбиране, за това реших да споделя моята история тук, моля ви за мнения и съвети. Просто не знам как да опиша какво чувствам в момента. Зле съм, объркана съм, не знам как да постъпя и какво да направя. Аз съм влюбена в това момче и искам да си го върна. Благодаря предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 05b4668db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едно да знаеш за любовта изобщо - ИСТИНСКАТА любов никой и нищо не може да я раздели. Точка. Средно положение няма
Иначе никой не може да те замъкне където и да е било ако си над 14 години. Дори под тази възраст можеш да протестираш специално за замъкване в чужбина. Ти пишеш в раздела за пълнолетните - „Любов и изневяра“, значи си над 18 г. - как майка ти да те замъкне към Италия?
Хвани се и се стегни... И да - ако ИСТИНСКИ обичаш този ром, ще трябва да се бориш и с предрасъдъците на обществото, ще трябва да живееш като него и така нататък. Човек винаги получава пълния пъкет.
Колкото до произхода - нищо не казва за човека. Има дори доста различни видове роми, отделно всеки човек си е различен.
Ако ми беше дъщеря, щях да искам да се запозная с негона първо време.
Бих се борила срещу такава любов само ако човекът е престъпник, алкохолик или наркоман. Всичко останало - ами да си чука сама главата. Отиваш, бориш се с живота, но и знаеш, че при мен не можеш вече да се тупнеш един ден с бебе - пускам ти едно „Ела се вие превива“ и си женена с този човек - оправяй се.
Човек трябва да се научи да поема и отвоворности в живота си. Не можеш И НЕ ТРЯБВА да дондуркаш едно „дете“ след 16-18 г. възраст. Материално може да помагаш до завършване на образование, но живота човек трябва да си определя сам - включително с грешките му.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d9e7c08835
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да се абстрахираме от това, че е ром - на два пъти късате, защото се натиска с други момичета. А ти си щяла да се бориш с предразсъдъците на обществото - срещу кои предразсъдъци - за произхода му или за това, че не ти е верен? И швейцарец да беше - като не му пука достатъчно за тебе - все тая. Ти си много влюбена, но за него си една от многото - в това е проблема. Ти на българин, сърбин или испанец би ли простила такова отношение? Защо да прощаваш на ром? Защото никой не одобрява връзката ви и се чувстваш длъжна да се бориш с несправедливостите в обществото? И да се съберете, въпрос на време е забежките му да се повторят. Както беше казал някой - ако 2 опита не са доказателство - опитай с 3.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f5efaaa2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А това, че се натиска с друго момичета вярно ли е? Кой го е казал? Има много завистливи хора и ако някой си го е измислил, редно е да се бориш за момчето, да му покажеш, че съжаляваш. Не да му се молиш и да тичаш след него, а да покажеш чувствата си. Ако обаче наистина се натиска с други, изобщо не ти и трябва. Той днес се натиска, утре ще преспи с някоя и ще те унижава. Ти не заслужаваш това. А това, че е ром, няма никакво значение, ако семейството му има нормална работа, ако е възпитан и тн. В днешно време вече етносът не е критерий.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 09b3372ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди с него. Не се отказвай. Очаква те страхотен живот с него. Особено след като паднат розовите очила на любовта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker