Обича ме, но обича себе си повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ме, но обича себе си повече
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1664 пъти
Здравейте
Дайте съвет да потърся ли бившия, разделени сме вече от доста време 6м връзката ни беше 1 г и няколко месеца (преди да станем гаджета бяхме просто приятели в една компания ) в начало правеше много неща за мене който никой не е правел и като мъж и като приятел, обичаше ме но някакси нещата не вървяха често спорихме за малки неща просто и двамата сме хора с изграден характер и се опитвахме да , , мелим, , но не ставаше той правеше компромиси аз правех, много се промених за него но каквото и да правехме нещата не вървяха по мед и масло. Той е козирог аз вярвам в тези неща, и доста горделив и не обича да прави компромиси най вече ако засягат егото му. На думи мн пъти сме се разделяли вечер говорим като зрели хора че епо добре да се разделим и всеки да поеме по пътя си, но на сутринта той пак се милваше и искаше да се събираме и така доста пъти. Но на 23 ноемри се разделихме окончателно по взаимно съгласие седнахме говорихме.
Започнах да си търся квартира и той доста ми помагаше с това Аз се преместих в нова квартира беше голям удар за мене защото преди месец бях останала и без работа а и наближаваше 25 ми рожден ден. Чувахме се за празниците и нищо повече. Средата на януари пак се събрахме виждах в очите му че не обича но имаше нещо и не мина 2 3 седмици и пак се разделихме пак беше шок за мене даже по голям (бяь започнала нова работа която изискваше да съм съсредоточена на 100 %) С обяснението че не можел да забрави една моя грешка която допуснах мн в началото а връзката. И така минаваше време а аз постоянно мислих за него рядко ми пишеше само за празниците. Аз реших да замина за морето лятото и се видяхме за кафе държеше се доста студено когато се разделихме прегърнах го и видях че се разплака и се опита да се прикрие (защото е прекалено горделив) и аз се направих че не го виждам и си тръгнах едвам се задържах да не се разплача с глас. След това сме се чували просто ей така как си и това е. Но една вечер без да искам му препратих стар смс , , Желая ти лек и успешен ден обичам те мисля за тебе :*., , (настина неволно) и следва позвъняване в което звучеше доволен но моите нерви неиздържаха започнах да се смея и му казах истина при което каза че е изморен и иска да спи и просто затвори.
Разказах ви накратко историята ни дайте съвет сега излизам г друг но пак мисля за него да го потърся ли

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8414ac1f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дори в Библията пише „Обичай другия, така както обичаш себе си“. С две думи - първо обичаш себе си.
Не смятам обаче, че си подхождате. Обича те по свои начин, а ти си зависима емоционално от него, а може би и материално ти е било по-добре да сте заедно, но няма истинска любов между вас.
Голяма работа - млада си, той е млад, ще срещнете точните за вас хора. Спри всякакъв контакт с него и спри да се мъчиш. Приятно прекарване на моренцето, но трябва да прекратиш просто контакта с него

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker