Пак за несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пак за несподелена любов
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1753 пъти
Здравейте,

Дори не знам как да започна. Може би първо ще балгодаря на всички които отделят няколко минути за моята история! Знам че няма как да ми помогнете но ще споделя с вас защото няма с кой друг. Разбира се имам приятели но с тях говорим за всичо друго но не и за чувства, нали сме мъже :)

Искам да ви споделя за най красивото, умно и добро момиче на света! Познаваме се от много време, така се случи че в университета учихме заедно, сега работим на едно и също място (фирмите са различни но сградата е една).
Влюбих се в нея още докато бяхме състуденти. Няколко пъти се опитах да я спечеля но уви - нищо не се получи. Признавал съм чувствата си пред нея но за съжаление не срещнах интерес от нейна страна.
Поканих я на кафе на скоро, излизали сме и друг път но сега ми отказа. Не иска да ми дава лъжливи надежди. За съжаление е покъртително права...
Все още я обичам, пропускал съм много други възможности защото в сърцето ми е само тя! Пробвал съм да завържа връзка с други момичета но за кратко защото тези връзки са кухи и фалшиви а аз съм честен човек и не мога да лъжа момичетата че ги обичам и искам да съм с тях само колкото да имам гадже за пред хората...
Аз съм на 28 години, тя - една година по млада. И двамата сме необвързани в момента но това няма никакво значение тъй като е ясно че няма да ми даде шанс, дори да съм последния мъж на света...
Иначе не съм грозен, справям се добре, получавам добра заплата, дори си купих апартамент преди година но това жилище е пусто и празно като душата ми.
Благодаря ви на всички, за отделеното внимание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8e6f962f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Милия ти. Може би тя е влюбена в някой друг, както ти в нея, както и някоя жена в теб. Така се получава за жалост. Аз съм влюбена в едно момче, той пък в сестра ми (по моя преценка) и така всеки ден съм като парцал. И като се запитам "защо" - ами заради някакви чувства... Вече нищо не ме влече, не искам връзки не искам нищо... Живота ми отлита пред очите ми и то заради чувствата ми. Ами ако ще е така майната им! Ще живея на ръба, хахаха. :D Побърках се вече. :D Реших да не мисля повече за него и започнах да правя всеки ден упражнения. Всеки ден спорт, чета и книги и така времето минава. Ще го обичам винаги, но като най-добър приятел. Както и той мен... :) :/
Поздрави.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 84608cefe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря, че сподели историята си.
И така... Поне си опитал с това момиче и си видял, че няма да стане. Браво на момиче, че е постъпило коректно към теб! Продължаваш напред. Твоята половинка е някъде там, просто още не сте се запознали... или пък сте, но съдбата чака точен момент. Успех!

E. L.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6ba032744a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Смени работата! Не е чак толкова безумно предложението ми. Ако работите в една сграда всеки миг и час ще чакаш да я видиш, няма да успееш да излезеш от това влюбване. Далеч от очите, далеч от сърцето. Смени работата, спри да я виждаш инслед интервал от 6 месеца до година ще си готов за нов живот.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 468546b145
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти поне си се опитал нещо да стане, на мен като само ми признаха чуствата си и после нищо, даже нагло започнаха да се целуват с други. Какво да ти кажа иначе, не е добре, но освен да чакаш тя да се усети и да те потърси, друго не виждам или пък ти точното момиче. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 45a6b89dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изглеждаш добро момче. Но никога не е невъзможно да станат нещата, щом сте необвързани. Пробвай директно или продължи напред. Животът си тече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker