Объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3350 пъти
Здравейте,
искам да ви споделя своята история, като моята цел на това споделяне е да може някой да ми даде съвет, тъй като от страни погледнато най-добре се вижда. С приятеля ми не сме женени, но сме от доста време заедно. Аз не ходя у дома му, защото когато отида родителите му ме обиждат, а той нищо не им казва за да ги спре. Очевидно е, че го е страх от тях. Страх го е да им се опълчи. Но по-лошото е, че не иска да живее отделно от родителите си, а да е с тях. Дори и да склони да живеем отделно ми каза, че до 1 месец трябва да забременея, защото бързал да има деца. Мисля, че след като забременея ще ме заведе да живея у дамо му. А при това положение бременна ще ми е трудно да го оставя и да си тръгна и те ще могат да ме обиждат. Щом си позволяват да ме обиждат като чужд човек се чудя какво ли ще бъде като съм им в дома. Обидите са всякакви само и само да ме засегнат. Казаха ми, че съм отслабнала и съм станала доста грозна. В действителност това не е така, но ме обидиха нарочно пред гостите и мои приятели. Моля ви за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 1953181775
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бях нежелана снаха в дома на родителите на мъжа ми, който никога не ме е защитил от техните нападки. Отнасяха се зле дори с детето,което родих. за второ - не посмях да родя, защото разбрах каква грешка съм направила....Момиче, бягай докато е време!!!! Те не те заслужават!!!! Няма да си щастлива в техния дом. Ако много обичаш приятеля си, постарай се да намерите самосоятелно жилище. Трудно ще го откъснеш от влияниието на роднините му. Аз вече години наред понасям последствията от грешката си....това е моят съвет от личния ми опит.
Желая ти щастие !
Линда

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: bc2d222db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай от там ! Щом и той не застава на твоя страна,изобщо не задълбочавайте взаимоотношенията си.Освен ако не искаш да си самотна майка един ден

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c50933cf0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бягай и аз ще те посъветвам същото,ако приятелят ти мислеше за твоето щастие ,а не за своето до сега да те е защитил от родителите си,щом не им прави забележка,представи си те ще ръководят и твоя живот ,товето дете ,ще позволиш ли това да се случи? .По добре се махни да не страдаш после за решението си като Линда :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c104684e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оставяй го тоя п..тьо по най-бързия начин. Това, което прочетох за така наречения ти "приятел", е пълно безумие. ТОЙ ти КАЗВА кога да родиш дете?!?
И след това ЩЕ ТЕ ЗАВЕДЕ в къщата си, където те обиждат????!!!!Не знам на колко си години, аз съм на 51, имам дъщеря като тебе.Моето лично мнение, въз основа на това, което си написала, е да прекратиш всякакви контакти с тоя човек, рода му, семейството му, и всичко, свързано с него.
Живота е труден и без това, няма нужда сами да се пъхаме в такъв ад.Имай малко достойнство и самоуважение. Тия хора нито те обичат, нито те уважават. Това е моето виждане по въпроса.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c9433a985a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нали искаше съвет отстрани? И моето мнение е като предходните. Една двойка се развива най-добре, когато са самостоятелни и не под влиянието на всякакви роднини и прочие. Той трябва да разбере, че това да създаде свое семейство не значи, че предава родителите си или че проявява неуважение или нещо такова. Човек трябва да гледа и собственото си щастие все пак. Наистина ще е хубаво да сте само двамата в свое жилище. Все пак това няма да означава за него, че няма да вижда родителите си повече!

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 42c590b9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за съветите. Ще се постарая наистина да прекратя всякакви отношения с него, макар, че ми е доста трудно, тъй като сме заедно от доста време и аз наистина го обичам. Но и аз мисля, че ако сега не избягам от този ад ще стане много по-лошо, ако се омъжа за него. А и досега доста годинки от живота си пропилях с него. От толкова мъка, няма да ми остане време да се радвам на живота.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 91e5f6964e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Приятелят" ти е пухльо - това е комбинация между п***а и мухльо и няма да се промени, на мама момченцето.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: deed4f40ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Росирос
Би ли споделила все пак защо са те обиждали неговите роди-
тели ? "Щом си позволяват да ме обиждат като "чужд"човек...
ти за тях "чужд "човек ли си отсега? А след това как ще стоят
нещата с теб ??? НЯМА СМИСЪЛ ДА ОТГОВАРЯШ !!!
Бягай колкото се може може по-далече. Успех.
Жена на 49 г. Ако искаш дай си координатите и да поговорим.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 94fcb67ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Правилно решение си взела. Хубаво е, че си го осъзнала, помисли и за евентуално дете - освен дето ти със сигурност ще си съсипеш живота, щом още отсега личат такива работи, ами после? Детето ще живее в недобра среда, ще се мъчи и то. И не казвай "обичам го". Дори и така да е, отсреща не намираш същото. Ако тоя...както го нарекоха по-горе, те обича и уважава, няма да се държи по такъв начин. Ще иска да е с тебе, да излезе самостоятелно със с в о е т о семейство, а не при мама и тн.
Та това исках да ти кажа, дръж на решението си, не се поддавай на моментната емоция и да извършиш някоя глупост. Защото после ще е късно, и доста по-трудно да върнеш нещата назад, и да почнеш пак от начало.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker