Проблемче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблемче
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2018 пъти
Здравейте!
Какъв ми е проблема?
Завърших в чужбина, работя в обещаваща фирма, отскоро живея с приятелката ми. На последното най се радвам. Предвид живота ми спокойно мога да кажа, че тя е най-хубавото и мило нещо, което ми се е случвало. Не само на мен обаче - това е проблема.
Значи тъкмо уж всичко се нарежда и се появява някакъв откачалник, който отчаяно иска да си я върне.
Може да не е много мъжествено, но аз се страхувам от него. Фрашкан е с пари, неясно откъде. Редовно е правил скъпи подаръци на приятелката ми и сега ме е страх, че и мен може да ме "изненада".
Не е местен, "братушки" се водим, не знам, по всичко прилича на някой престъпник. Все едно е роден да тормози бедните хора, които искат да си живеят спокойно.
Приятелката ми не гледа сериозно "много филми гледаш".
Хах, той постоянно я търси. Преди няколко дни и звънна. Тя каза, че е с мен, че не иска да се чуват вече... не съм сигурен дали той каза, че ще ме пребие, бие, набие, не знам. После видях, че и беше писал, че се побърква от ревност.
Предната вечер ни засече (случайно, разбира се). Поиска ми запалка, аз нямах и той каза, че не е хубаво така, трябвало да съм подготвен. Е, това ако не е заплаха.
Гаджето ми пак нищо нередно не забеляза. Той бил добър човек...
Имам много лошо усещане, никой не ме разбира. В полиция няма смисъл да ходя, той фактически нищо не ми е направил.
Според вас, има ли някакъв изход от ситуацията. Аз си мисля, че ако се върнем в България ще е добре, но гаджето не иска и да чува. Това било параноя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: bf0adb2fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, ако приятелката ти те зареже заради друг само защото той има повече пари от теб, значи не те заслужава. Второ, към момента наистина няма защо да се притесняваш. Ако отправи заплахи към теб, можеш да подадеш жалба в полицията. А може и да постъпиш мъжки и сам да се защитаваш. Ако толкова обичаш приятелката си, нищо няма да те спря и да те сплаши.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cd48085a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Провокиря те "брaтушкaтa", предизвиквa те, не се връзвaй. Виж, че донякъде и успявa, зaщото пред нея се покaзвaш кaто "пaрaноик".
Единственото и нaй- прaвилното, което можеш дa нaпрaвиш е дa продължиш дa бъдеш същият, в когото се е влюбилa тя. Сaмо aко ти е промениш в негaтивнa посокa, би могъл дa я зaгубиш и то не зaрaди него. Жените имaме много силно чувство зa покровителство, нaли сме предвидени и зa мaйки. Колкото повече той говори лошо ( със зaплaхи) срещу теб, толковa повече тя ще се нaстройвa срещу него и ще искa дa те зaщити... дори и сaмо емоционaлно. Не бъди глупaв!
Успех и умнaтa!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 04d9f9abdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ми купи си електрошок... Де да знам!! Кофти положение...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f0775e0cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И да се върнете в България, ако онзи е луд, може да тръгне след вас. Не се страхувай, а се бори за момичето си. Дръж се мъжки пред него. Той си мисли, че всичко се купува с пари, но мисълта, че не може да си я върне чрез тях вно го побърква. НЕ МУ ОТСТЪПВАЙ и ще се разкара мръсника!

Queen

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 38c5fc71dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Споко братле. Познато ми е много добре.
Дръж го настрана действително може да ти навреди, за това настрана.
Не се занимавай с него, дори и да дърпа приятелката ти, ако тя е с стабилна няама да му обърне внимание :)) Нее се занимавай с тоз изрод.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 06f01c9f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Лол, доста гадно. Значи какво мога да те посъветвам, просто опитай да и покажеш какво мислиш, кажи и да си смени номера и да го разкара, защо тя продължава да разговаря с него? Такъв тип хора като този си просят боя, на какви се правят на тежкари ли, мамини синчета, аман се каза.
Ж 18

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1dd75b7e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изход има!!! Нормално е да се страхуваш опитай с дипломация ; братле с нея съм остави ни и тн. Ако не стане така поръчай да го ЗАПЛАШАТ, НИЩО ПОВЕЧЕ. Няма как да не се уплаши. Успех

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: af8537a120
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Лапе, лапе... лапе. Ти мъж ли си или си на петел гребена. Приятелката ти ще те зареже не защото онзи е много по-добър от теб, а защото ти се държиш като страхлива п*тка, мойто момче. Не можеш ли да се изправиш и да му заявиш, че знаеш за смс-ите и че не искаш да ви закача? ! Какво от това, че има пари? Жените имат нужда от силни мъже, на които могат да разчитат и които могат да ги защитават. Бъди такъв мъж или вземи се скрий някъде.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: edfd3ee4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пич, ситуацията е кофти за теб, защото те представя като мъж с нисък ранг - избягваш конфронтацията, оставяш се този да те провокира без да му противодействаш. С други думи ти си възприел, че приятелката ти ще е с теб безрезервно. Тя вече е започнала да те възприема като параноичен, т. е. този доста ти е свалил ранга, но ти реално си.

Сега, честно казано АЗ не знам какво бих направил в такава ситуация. Като си представя подобна възможност и ми става кофти, а знам, че е напълно реална...

Друг проблем е, че приятелката ти явно вече не те харесва толкова, защото този не го е игнорирала съвсем и не вижда проблем в неговото поведение и отношението му към теб. Жените като харесват някой мъж правят така, дори и да ходят с друг мъж.

Значи изходът е да си стабилен мъж в ситуацията. Помисли трезво, най-добре някоя сутрин докато още си неафектиран от проблемите, какво би било най-достойното мъжко поведение в случая? Контра-атака? Дипломация? Игнориране? Аз лично бих предпочел да го игнорирам ТОТАЛНО. Все едно не съществува. Ако иска цигара, все едно нищо не е казал. Изглежда високомерно, но така и трябва да се действа с такива нахалници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker