Проблем с миналото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с миналото
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2746 пъти
Имам проблем с емоциите и спомените, които ги причиняват.
Ще започна от самото начало.
С приятелят ми се запознахме отдавна. Пишехме си в скайп, само като приятели, никога не сме си и помисляли дори да опитаме да прекрачим границата. Той тогава си имаше друга любов, аз също. Впоследствие тя му изневери и се разбраха да се разделят.
Връзката им е била 3-4 годишна, като през повечето време е била от разстояние, понеже са от различни градове. Премести се в нашият град няколко месеца преди да е разделят. Искам само да посоча, че за изневярата й и раздялата им аз не бях въобще наясно допреди да започне нашата връзка. Приятелят ми е от хората, които пазят връзките си и от въздуха, не споделя много за тях пред трети лица, което много уважавам... по принцип. Въпреки това публикуваха често снимки, пишеха си в публичното пространство, показваха се като двойка. Изглеждаха щастливи. Имаха общи приятели и като цяло, аз лично никога не съм си и помисляла, че такова нещо може да се случи.

Четири или пет месеца след като прекратиха отношенията си окончателно, той започна да се вижда с мен, опознахме се и започнахме връзка. Начисто, поне така си мислех.

Една нощ, 2 месеца откакто бяхме заедно, си бяхме организирали почивка в едно хубаво хотелче. Както си бяхме в леглото, той ме нарече с нейното име. Стресна се, започна да се извинява и т. н. Аз, естествено, бях изненадана. Не казах нищо тогава, просто нещо умря в мен, станах и го помолих да се разходим навън.
Малко по-напред във времето, в по-подходящ момент, поисках да поговорим за случилото се. Той се ядоса, че връщам тази "стара" случка от миналото. Обясних му, че просто искам да знам каква е причината. Казах му, че ако има все още чувства към нея, аз съм съгласна да се съберат отново, но нямам никакво желание да бъда лъгана.
Това още повече го разгневи. Каза, че е с мен и не иска никоя друга, че ме обича и т. н.
Като цяло, избягваше тази тема и не ми даваше никаква информация.
Това стана в началото на връзката ни (бяхме заедно от едва 2 месеца) и някак ми повлия.
Впоследствие реших да оставя това и просто да му дам шанс и да си прекараме хубаво заедно.
Да, но забелязах, че някой му звъни доста често.
Да, бившата му беше.
Той не вдигаше. Казваше неща от типа "Тая лудата пак ме търси! "...
Накрая не издържах! Разкрих паролата на неговите скайп и фейсбук, и видях безбройни чатове, в които те си пишат общи неща, разбират се за излизане и др. Хванах ги даже да си пишат в момента, в който аз бях в акаунта! Сред писаниците имаше дори коментари за мен, от което много ме заболя тъй като, както споменах по-горе, той пази връзките си много стриктно от всички.
Излязох и зачаках времето на срещата ни.
Щяхме да бъдем у тях.
Казах му какво съм направила и какво съм видяла.
Знам, че е откачено и не е редно, но все си мисля, че нямаше да го направя, ако беше говорил с мен и не ме беше лъгал.
Попитах го за обяснение. Наистина - попитах. Не съм от хората, които веднага избухват и вдигат скандали. Твърде спокойна съм в такива ситуации.
Естествено, от другата страна се разяри буйна реакция, каквато очаквах в интерес на истината. Каза ми, че ме обича и изобщо тези чатове не означават нищо, че му е само позната. Каза, че искал като зрелите хора да не прекратява връзките си по лош начин. Каза, че тя е много под моето ниво и никога не би се занимавал с такава като нея по друг начин, освен приятелски.
Не му повярвах въобще.
С всичките ми бивши приятели сме в добри приятелски отношения. Още си имаме скайповете, на някои дори и номерата, НО не си звъним постоянно, не се викаме да излизаме, не си пишем 24/7. От време на време се разбираме да се видим на някакви общи сбирки, познавам настоящите им приятелки (страхотни момичета! ) и си прекарваме страхотно. И до днес съм готова да им помогна винаги, когато имат нужда, но дотам. Те за мен са просто стари другари.
Откакто съм с него, дори не съм си и писала с тях. Бях твърде заета с любов :)

Та така...
В крайна сметка го убедих да седне с мен и заедно да прочетем съобщенията, да ми разкаже повече какво е имал предвид, пишейки ги и като цяло просто да ми обясни, защото не разбирам какво се случва.
Като цяло, стигнахме до извода, че тя страда по раздялата и иска да си го върне, а той е твърде глупав, за да го види. Да, предпочете да се изкара идиот пред това да си признае, че още има чувства към нея. Казвам го, защото той е един силно интелигентен човек. Да бъде глупав не е от силните му черти.
След като установихме това, аз го попитах сега, след като знае какво изпитва тя към него, дали иска да й отвърне по някакъв начин на чувствата.
Отново детска буйна реакция.
При което аз му казах окей, нека да я премахне от профилите си тогава, така и аз ще съм спокойна и ще можем да си продължим както трябва напред, а и тя няма да бъде с напразни надежди.
Пак тръгна да ми обяснява как не било редно да я трие, как нямало смисъл, но ще спре да си контактува толкова често с нея.
Казах си, добре, нека да не е драстична промяна, а стъпка по стъпка.
Четири месеца по-късно излязохме, за да празнуваме половин година от връзката си.
Отидохме в едно чудесно рок пъбче, бяхме в много приятна обстановка и аз бях в чудесно настроение. На работа имах страхотен ден, а и мястото си го биваше.
Както ми беше идилично, възлюбеният ми изръси, че преди това е минал на рождения ден на въпросната бивша. Казвал ми го, за да не го разбера по друг начин.
Тотално съсипа вечерта.
Имах много въпроси за него, като защо не ме е поканила с него, защо не ме е викнал той, защо е отишъл и защо ми го казва пред свършен факт и т. н.
Оправдания, както се досещате, имаше много.
Не ги исках изобщо.
И това беше старта на нашата "прекрасна" връзка. Начисто.

В крайна сметка, някъде 8 месеца след началото на връзката ни, той я махна от всички социални мрежи и чатове, прекратиха контакт. Това се случи по негово желание, без каквито и да е действие или реакция от моя страна. Бях в съвсем непукистко отношение в този момент, изобщо не исках да си спомням неща, които не са ми приятни и предпочетох просто да си живея живота. Дори започнах да му се обаждам изключително рядко.
Колкото и да твърдеше, че не ми е изневерил, аз нямаше как да знам със сигурност, а и беше факт, че ме излъга за много неща. Беше по-добре да съм известно време по-самотна, за да си почина от глупостите. Виждахме се, но рядко. Прекарвахме си добре.
Правеше малки хубави неща, които ме радваха.

По-нататък, малко след като навършихме годинка и половина, той ми предложи да се омъжа за него (с пръстен, в романтична обстановка и т. н. ) и ми предложи да се пренеса да живея в неговият дом.
След всички тези истории, досещате се колко сериозно ми изглеждаше това, като се има предвид, че той дори нямаше работа. Аз работя от съвсем малка, а той е с няколко години по-голям от мен, а все още беше с празна (несъществуваща) трудова книжка.
Въпреки това се съгласих.
Живеем в неговото малко жилище вече 4 години.
През тези 4 години се случиха много неща, но не и сватба.
Той не работеше, всичко падаше върху мен. Намери си работа едва преди седмица, и то някакъв платен стаж по професията му.
Бившата му се появяваше тук-там на хоризонта. Не директно, а по-скоро чрез общите им приятели и познати.
Ето един пример. Бяхме в парка, когато стар познат на моят приятел (доста близък с бившата му) дойде при нас и започнахме да си говорим. Малко след това дойде и неговата приятелка, която се държа много зле с мен. Накрая, когато видях, че обстановката е негативна, напуснахме с усмивка.
Месеци след това същият приятел (вече изцяло в кръга от приятели на бившата му) публикуваше много снимки с нея от общи сбирки, екскурзии. Колкото и да не искахме, все беше на началната страница във фейсбук. Лесно оправихме настройките, но все тая.
Само преди месец този невероятно добър познат повика моят приятел на парти, на което и тя щеше да присъства със сигурност. Разбира се, аз явно не съществувам в картинката, не бях поканена.
Има още много подобни случки. Това момиче изглежда е настроило всички техни общи познати срещу нас или по-скоро, срещу мен. На моменти нещата стигаха дори твърде далеч.

Въпреки, че вече не е реална част от живота ни, аз няма как да забравя за всички тези случки, чувства и обида. Имам чувството, че каквото и да се случи, тя винаги ще е там и ще се опита да провали всичко.
Колкото и да си казвам, че не ми влияе всичко това, всъщност го прави.
Откакто започнаха да се връщат все по-често в главата ми тези неща напълнях доста, станах по-изнервена и някак по-съмнителна. Имахме малки проблеми в семейството и аз поех ролята на problem solver, може би тези гадости са преминали незабелязано през някоя пукнатина в съзнанието ми. Започнах да се будя с мисълта за тази жена и спомените от миналото. Започнах да изпадам в депресивни състояния, в които не ми се яде изобщо или пък ям твърде много. Случвало се е да седя в почивният си ден на легло, без да помръдна и да отклонявам всички покани за излизане. Преди имах много занимания и хобита, а сега плача с крокодилски сълзи само при вида на четка за рисуване, чувствам се безсилна и неспособна. Мисля, че никога няма да мога да рисувам пак. Дори не ми се работи, а по принцип обожавах работата си.


Някак усещам, че това не съм аз и това не ми харесва. Винаги съм била мъдър човек, който съветва околните, но в случая аз имам нужда от помощ и съвети.
Много ще се зарадвам на вашите, тъй като честно казано, не желая да отида в кабинета на професионалист. Не, че не искам да работя върху проблема си, просто нямам излишни средства в момента. Досега съм си доказвала многократно, че мога да се справя с трудностите, така че поне в началото искам да опитам сама. Искам просто да съм пак същата, да бъда слънце за околните и да съм спокойна.
Изключително много ви благодаря за прочитането на цялата ми предълга история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 74df107e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Милa, личи ти, че си интелигентнa, a и рaзумнa женa. Първият индикaтор, че имaме лъжец нaсрещa е, когaто избухне/aтaкувa при спокойно зaдaден въпрос. Изпечените лъжци знaят зa товa и обикновено се усмихвaт и го обръщaт нa мaйтaп, но никогa не търсят нaчин дa докaжaт.
Тъй- кaто жените сме по- емоционaлни от мъжете, често в тaкивa случaи зaпочвaме себе си дa лъжем и успявaме дори, понякогa години. Дa не кaзвaм, че имa жени, които и нa кaлъп дa го хвaнaт, aко той кaже, че сaмо си търси чaсовникa тaм, тя ще предпочете дa убеди себе си, че е точно тaкa. Дa, но с времето то си рaботи тaм в подсъзнaнието и чопли... и чопли. И зaпичвaт "безпричинните" избухвaния, откaз от секс, уж чувство имa още, но към положителното тaковa се прокрaдвa вече и оновa другото, "aбе кaкво прaвя aз с тоя".
Нещо тaковa се случвa мaй при теб, още повече е подхрaнвaно с действия от неговa стрaнa през тези години.
Кaто човек нa изкуствaтa рaзбирaм перфектно и товa, което кaзвaш зa четкaтa. Когaто кaто причинa зa рaздялa кaзaх нa един бивш, че е убил фaнтaзиятa ми, открaднaл усмивкaтa ми, .. не ме рaзбрa " кaкви сa тия детинщини". Нaкрaя зa дa ме рaзбере през неговият си нaчин нa мислене, му кaзaх, че съм отврaтенa от него и тaкa ме рaзбрa от две думи :).
Изводa- вече се връщaш ТИ, ти вече искaш отчет от онaзи, която е подтискaлa, зaмaзвaлa, укрaсявaлa истинaтa. В моментa тези две твоу стрaни сa в конфликт... все още. Еднaтa се опитвa със сетни сили дa открие някaквa причинa, смисъл дa остaне, но вече чувството е нa стрaнaтa нa логикaтa и нямa дa позволи нa единият нaвик повече грешки. Тоест, при теб всичко върви съвсем нормaлно и естествено към крaя си. Вероятно и пресмятaш колко емоции, нaдежди и т. н. си вложилa в тaзи връзкa, когaто минеш и този момент, с усмивкa ще си събереш бaгaжчето, a няколко дни по- късно и ще рисувaш. Особено тaкивa кaто нaс много се водим по емоциите си, дори сме готови дa се лъжем в името нa емоциятa.
Не ти трябвa психолог, съвсем нормaлно си се рaзвивa и отивa в крaя си връзкaтa ви. Не се бори, нямa смисъл и повече дa се опитвaш дa говориш с него, че дa му предложиш вaриaнти дa те лъже по- добре. Просто се остaви естествено дa стигнеш до безрaзличието или моментa "кaкво прaвя aз с този".
Aко искaш дa зaбързaш процесa, просто си нaмери емоции извън него. Не говоря зa друг мъж, сигурнa съм, че рaзбирaш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4389a8a1fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че трябва ТИ сама да започнеш на чисто. Без него. Личи си, че май не сте много един за друг. Човек, който обича никога не би накарал приятелката си да се чувства така, винаги би и доказвал, че е най-важната на света и никога не би отишъл на купон без нея, ако не е поканена. Доста от твоите истории са ми познати от една от връзките ми (несполучлива с повърхностен човек-лъжец), но и доста са напълно противоположни от друга моя връзка (сполучлива със стойностен човек-честен и всеотдаен). Затвори страницата и дай шанс на себе си, а не на Него. Имаш нужда от положителна промяна, дори и това да означава да си сама със себе си известно време. Тия натрапчиви мисли няма да отминат и винаги ще имаш съмнения, а така животът ти ще е по-тежък и един ден ще си зададеш въпроса "какво се случи с мен и защо не помислих преди всичко за себе си? ", но може да е късно.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 96fdf99d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много си търпяла, жено, много - и напразно.
Разкарай този мъж от живота си - не в бившата му, а в него е проблема. Не може да се живее така, в непрекъснат страх и треперене, дали тя няма да изскочи иззад някой ъгъл и да го повлече със себе си, или той - когато закъснее, дали не е бил при нея.
Свършена работа е това - не ти е приятно да четеш книга и на всяка страница да виждаш подгънатото от другите, които са я чели.
Когато някой влиза в нова връзка със стария товар - нищо добро не може да излезе, освен страдания за партньора, в случая - ти.
Бягай, бягай по-далече. Намери си човек, за когото да си единствената, а не тази след бившата.
Късмет.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b2ab6f4db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Докато четях историята ти се сетих за една притча, ще я разкажа на кратко. Висока стена от едната страна красива жена от другата мъж, единственият начин той да отиде при нея е като премине през един процеп. Но прпцепът е много тесен и затова той отрязва лявата си ръка, после дясната, ухото си и общо взето се осакатява. Вече е при нея прегръща я, а тя му казва:Но аз такъв не те искам!
И искам да помислиш над това струва ли си да жертваш тези неща за даден човек?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8cc1a62031
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом имате проблеми от самото начало на връзката, тя няма смисъл. Той скачаот връзка на връзка и се обърква...

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a71087f707
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съвет от мен, и ти прекратявай контактите с бившите, а на него един шут и да си търси друга. Самото наименование бивш или бивша означава останал в миналото, няма място в настоящето а още по- малко в бъдещето.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5bde13fd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж съм и много внимателно прочетох историята ти. Много от нещата през които минавате, съм ги минал аз и затова ще ти отговоря като човек с опит. Да започнем с факта поради който са се разделили, самата ти смяташ ли, че мъж на когото гаджето му е изневерила. ще рискува да се събере отново с нея, знаейки, че тя вече го има като кукла на конци с когото може да се гаври както си иска. Не вярвам да е такъв мазохист, защото ако беше, щеше да те зареже още на мига в който тя го е потърсила, а ти не проумяваш този факт и с въпросите си естествено, че го дразниш и затова се нервира. Просто анализирай внимателно действията му и не го ревнувай от миналото му, нали не те изоставя заради миналото си. Другото нещо за което искам да помислиш е, че няма по злобно и отмъстително същество от пренебрегната жена. В момента тя е решила, че след като той не желае да те изостави заради нея, то тя ще направи абсолютно всичко възможно да те принуди да си тръгнеш. Виждам според писането ти, че почти е успяла, и знай, че ако ти си тръгнеш и тя няма да бъде с него, а просто е решила, че ще направи всичко възможно за да провали живота на този мъж. Затова те съветвам да не показваш публично раздразнението си от нейните действия, а напротив, демонстрирайте щастливо съжителство, иронизирай и се присмивай на всеки неин опит за контакт с вас и това много ще я подразни. В моя случай, аз открито се гаврех с бившата си и я бях докарал до психиатрия, но момичето което беше до мен ми вярваше и правеше точно това което ѝ казвах, в смисъл как да отговаря не действията на бившата и повярвай, поставихме я на място и получи това, което искаше да ни причини. Затова се довери напълно на момчето, измислете заедно отбранителна стратегия срещу нея и обкръжението ѝ, и се наслаждавайте на последиците. Пак наблягам на факта, ако е искал да бъде с нея, до сега ти щеше да си минало.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e18ff67d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към Н7 я разкажи малко по подробно за твоята история защото май се доближава до моята с бившия. При теб какво се случи. Знаеш ли моят приятел би казал същите неща за мен, както ти за това момиче, мъчно ми е че има такива хора. Да се гавриш с човек със който си делил едно легло, една маса и чиния, да го наричаш злобен и отмъстителен преди да си провел един нормален разговор или може би ти така приключваш по телефона, как приключи? . Каква беше причината за твоето наказание, изневяра или това че момичето не е искало да се откаже толкова лесно от теб? Може ли да те попитам ти видя ли се със нея, по какъв начин разбра че не искаш да си с нея, твоят избор според мен е бил да избягаш.. ако не съм права поправи ме! При мен имаше много варианти но аз избрах да се надявам, да чакам и да се моля.. да се унижавам като му пиша. Реших да го провокирам за да разбера какво се случва, излъгах и не бях имала нищо с никого, нарочно го направих надявах се че ще ревнува но явно съм грешала, всъщност това което той смята за злобно е било чисто и просто една провокация. Както казах можех да постъпя по много по различни начини но как да го направя още го обичах, как да го нараня въпреки неговите действия.. надявах се че ще сме отново заедно.. много наивно и глупаво, нали. Не бих казала че съм съм зле психически защото времето лекува но физически не съм добре и дано скоро се оправя, не му мисля нищо лошо но съжалявам че съм се влюбила точно във него. Ядосана съм повече на себе си че си позволих да изпитам такива чувства към неподходящият човек. Може би няма да споделиш но все пак да пробвам :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e18ff67d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   След прочетеното си мисля че приятелят ти те е лъгал, не е приключил окончателно със бившата си. Може да е бил и с двете ви едновременно, вярно е че е предпочел теб, но можеше да бъде обратното. Много са малко жените които тръгват да преследват мъж без причина или да го притесняват. Казваш че е умен, а може би е играч, бил е и със двете а накрая разбира се трябвало е да си избере едната за да не остане от два стола на земята. А умните жени ето как постъпват, режат като надушат такъв измамник!! Не осъзнаваш какво ще ти се случи ако останеш или ожениш за него ще си хойка до живот с любовници на ляво и надясно, ще те разиграва! Бях чела в една статия, за да да бъде успешна една връзка мъжът трябва да обича повече от жената, помисли над това мисля че има нещо вярно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 08fb183ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 7, често мъж, нa който гaджето му е изневерило, после се кефи дa чукa същото, когaто вече е с друг.
Зaщо дa късa с новaтa, след кaто му е ок с нея и може дa олaбвa жилaтa и при другaтa? ! И зaщо му е дa се връщa при първaтa, кaто знaе, че ще е рогоносец, пък тaкa той нaбивa рогaтa? Товa е толковa типично зa комплексaрите.
Освен товa тя нямa неговaтa подкрепa, a нaпротив. Я кaто "пaтил" обясни тогaвa съобщениятa. Товa, че се виждa с нея. Говориш пълни глупости. И aз съм имaлa случaй в който бивлa ни е притеснявaлa. Звънеше по 50 пъти в денонощието. Остaвяше ми рaзни бележчици по колaтa и други глупости. Но човекът ми първо говори снея няколко пъти съвсем човешки, a нaкрaя тaя откaчaлкa кaто ми нaрязa и гумите нa колaтa я ошaмaри, тa се спря лудaтa. A в случaя нa aвторкaтa, ТОЙ си пише и виждa с нея!!!
И то съвсем не безобидни съобщения. Освоният проблем е във вaс- мъжете, зaщото не уточнявaте от сaмото нaчaло видa нa връзкa, която искaте. Кaто си кaжете откровено, че не можете сaмо с еднa, то ние се съглaсявaме нa тaкaвa връзкa или не. Нaй- мaлкото, aко се съглaсим, то ще знaчи, че имaме същaтa свободa. Точно товa е, което ви хвърля в истерия. Дaли нa другият нямa дa е по- голям. Комплексaркa му рaботa. Aко сте честни, нямa кaк в бъдеще дa имa тaкивa проблеми, при предвaрително договорени отношения. Aвторкaтa не е договaрялa нищо подобно с него. И имa пълното прaво дa му дaде нaчaлнa скорост и дa бъде с човек с подобни рaзбирaния или поне честен. Е*бaнето си е е*бaне, обaче предaденото доверие е стрaшно в еднa връзкa. Тa тя се крепи основно нa доверие. Еднa лъжa пропуквa от основaтa. A при тях лъжите сa от сaмото нaчaло и всички свързaни с въпроснaтa бившa. Тя ще бъде нещaстнa с него. Струвa ли си? !

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e18ff67d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съгласна съм с номер 10! Има жени който не разбират от нормални разговори но има и мъже които не си правят труда да се занимават и да се обясняват. Извинете обаче аз мисля че тук има някаква дискриминация, защото когато една жена ходи с двама мъже тя става к.. рва и не знам си каква тогава може да има отмъщение, но когато е мъж се гледа по различно над нещата. Защо ако жената поиска справедливост тя непременно става луда, а според мен е нормално да се чувства предадена. Номер 7 къде ще срещнеш тая жена на която да не и пука че е е била лъгана или разигравана, винаги боли и ти се иска да му се върне на човека. Малко са тези който реват и бърашат сополи свивайки се в ъгъла, ако срещнеш жена на която да и е все тая прави си изводи че не си означавал нищо за нея. Какво си мислиш че твоята е по различна ли, същата е дори може да се окаже по отмъстителна, зависи от човека и до колко си зависим.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f173a9de1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката:

Здравейте :)
Има развитие в моят неприятен слуай.
Наскоро срещнах нов човек, който поема отговорност в живота си (не само финансова, но и като цяло за всяко едно свое действие).
Човек на изкуството е като мен. Грижим се един за друг и нещата вървят като по мед и масло.
Щастлива съм... :)
Направих голяма стъпка, отделяйки се от закотвеното потъващо корабче, в което бях.
Препоръчвам на всеки, който е прочел историята ми да си вземе поука и да не страда излишно за хора, които не го оценяват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker