Умиращ по една жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Умиращ по една жена
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2685 пъти
Привет драги приятели.

Искам да ви разкажа на кратко моята история, в която колкото има любов и усмивки накрая ще има сълзи в мойте очи.
Имам връзка с момиче, което и предстои сватба след 2 месеца.. нашата връзка е от около година и половина, а аз се влюбих в нея за отрицателно време, а тя на 3 4 месец, но явно бяхме оставили нещата по течението..

Един лош ден разбрах, че той и е предложил брак, а тя е приела.. а си бяхме говорили да бъдем заедно.
Тя ми е казвала, че съм мечтания нъж за нея, но изпитва адски страх от приятеля и.. и от родителите му.. , аз и казах че ще я направя най щасткивата на земята, защото съм сигурен, че нога.
Правя и винаги малки изненади само и само да се усмихне, за мен е адски важно да държа усмивката на лицето и, но в крайна сметка май аз ще бъда потърпевшия.
Тя ми каза, че това явно била някаква стъпка, която е трябвало да се случи.. между тях :)
Аз и направих живота по специален.. подарявам цветя без повод.. карам я да се усмихва на малките неща, но не може да ме оцени явно.. и да разбере, че съм готов да и дам целия свят в краката, а аз го мога убеден съм!
Заслужава ли си да разваля сватбата.. проато може да разбере онзи за нас и готово. Съвети приятели..? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5d90dd6491
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да разваляш никаква сватба!!! Това е грях. Нея явно я е страх и не може да се изправи срещу годеника си и неговите родители. А ти защо въобще се занимаваш със обвързана жена??

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 471d28ffee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Типичните приказки на жена, която хем гледа животът й да върви - ще си направи семейство, деца и всичко... , хем не се отказва от малките удоволствия (като тебе) по пътя.
Ще духаш супата много сериозно, младеж! Разбрали се били да са заедно... Явно изобщо не гледа сериозно на тебе, или те приема за някаква даденост, щом ти говори подобни врели-некипели. Била приела "от страх" - ха-ха!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 75f1bba191
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не прави глупости, по-скоро се замисли тя обича ли те след като е приела предложение от друг, дали точно тя е твоето момиче.. според мен нямате бъдеще заедно защото винаги ти ще си този който дава повече и дърпа връзката и в крайна сметка един ден ще ти писне. Нищо не предприемай сега, ако тя наистина те обича в един момент ще го осъзнае и сама ще поиска да сте заедно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 16c32c3891
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек правиш най-голямата грешка, която много мъже правят. Грешката ти е, че обичаш една жена и искаш само нея а тя не те иска. Намери си друга, която да те оцени

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ad288dbab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Приятел, на една жена колко и да и се подаряват цветя и разни изненади, както е по традиция.... то тя ако си реши няма да ти обърне никакво внимание и само ще си си загубил времето. Жените са странни същества (повечето). В смисъл едно искат, второ мечтаят, трето правят...

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ce7cad2b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не разваляй сватбата. Не виждаш ли, че жената не те харесва? Колкото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-добре. Гледай фактите - ако те харесваше, щеше да е с теб. Но тя не е. Не слушай какво говорят хората, а какво правят. Говоренето не е като правенето. Гледай фактите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cd3400c2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не вярвай на приказки. Гледай делата, нищо друго. Не трябва да съжаляваш и един ден ще го разбереш, защото характер с годините не се мени и дори да се омъжи, пакще те потърси и ще си играе с теб. С такава жена никога не е лесно, нито като любовник, нито като съпруг. Не се занимавай и се дръж като мъж, нещта са безвъзвратно осрани от нейна страна и единственото нещо което ще получиш е страдание.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b388290f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелката ти ви върти стабилно и двамата, не заслужава дори да я заплюеш. Бягай от нея и остави да отрови живота на друг.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fcefbfcf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ти и сваляш звезди а тя ти плюе в душата. Достоинство нямаш ли? Любов - любов но тя е избрала пътя си и той не е с теб. Зарежи я и намери наистина любяща жена, колкото и време да ти отнеме.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6f79a092c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с подобна мърда. Имай малко достойнство и й тегли майната на секундата. Нито сълзи заслужава, нито нищо от теб. Заслужава един хубав ритник в задника!
Жена, която има нещо в главата, не подържа 2 паралелни връзки с години! Махай се от такава и не се обръщай назад. Ако бях на твое място, бих развалила сватбата и след това бих си била камшика, та от 2 стола да остане на земята тая простакеса. Помисли трезво и дай всичката си любов на жена, която ще я заслужава. Тази не е твоята любов. Вкопчил си се в нея и я идеализираш, защото не е само твоя. Такива Мари общи под път и над път. Не пилей живота си в глупости, защото живота е един и е кратък.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bf86034a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "Един лош ден разбрах, че той и е предложил брак, а тя е приела.. а си бяхме говорили да бъдем заедно."
Ето това изречение трябва да ти каже всичко!!! Уж си бил мъжът мечта. уж много те обичала, ама....приела предложение от друг. Не обичам да правя прибързани заключения, но все пак ми се струва, че тази жена просто си те използва. Ще си стои на топло вкъщи при мъжа си, който предполагам ще я издържа, а когато има нужда от малко разнообразие-ще ти се обажда. Не се излагай пред хората и не прави глупости да разваляш сватби. Общо взето правиш грешката да вярваш на приказки, а не на дела. Гледай делата, там е истината!!! И тя е, че тя ще се омъжва за другия.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: db732bcdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви за подкрепата, но ще направя така че да разбере той. Оттам нататък каквото стане стане.. заставам с пълна сила и ще се разбере или или ;) Ще я разваля тая сватба, каквото ще да става.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3e46089de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Чак пък и сватба ще разваляш. Ходи плесни едно шамарче на булката, че бая мазничко те разиграва. Толкова ли изглупяха всички мъже?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a58ed687cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   до автора 12:

Пич, защо питаш тука като си си наумил да разваляш нещата така или иначе? И наистина ли не виждаш, че жената не те харесва толкова - ако те харесваше просто нямаше да е с онзи, а с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e7c0474f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Преживявала съм сватбата на човек, когото обичах.
И не знам какво да те посъветвам - напий се като куче с приятели предната вечер и гледай да спиш в деня на венчавката, за да не ти хрумнат идеи.
Много ще те боли. Много... а после ще мине.

Какво стана при мен?
Трябваха ми 4 години, за да се отърся, за да продължа напред. Един прекрасен ден, просто си казах, че е време да стана и да се погрижа за себе си и го направих. После дойде друг човек и сега съм щастлива с него. Получавам от него онова, което съм давала някога.
И вече вярвам, че всяко лошо е за добро, че човек получава онова, което е дал на другите (и хубавото и лошото).

Той, първият се разведе, някъде половин година около моята сватба.
И не мисля, че е щастлив. Не мисля, че и брака му беше ок.

Една приятелка, в деня на сватбата му, ми каза: "Не може да се гради щастие върху такава основа - ще рухне" И беше права - рухна.
Искам да ти кажа, че връзките "насила" от страх, дълг или каквото и да било друго - рухват.

Така че ако можеш я чакай, но най-добре, тегли една на всичко и започни наново. Натисни рестарта на живота си и ще видиш, че ще започнат да ти се случват хубави неща.

Прегръдки и успех

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 441757d52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Онзи пари ли има, та не иска да го изпусне, роднините му ли я заплашват, какво толкова я спира? Ако толкова го обичаше, нямаше да се занимава с теб толкова време. Щом не иска да го остави, позволи й да си чука главата. Накрая тя ще е прецакана, запомни го това ;) Такива объркани и смотани жени накрая си патят от грешния избор!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bc76df0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Благодаря Ви хора.. оставям я да си троши главата. До номер 15,благодаря и на теб! Сигурен съм,че ще съжалява за мен,но да си чупи главата.. почвам нов живот и ще направя следващото момиче ,да бъде наи усмихнатата!!! Пак ви благодаря за подкрепата и критиката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker