Отчаян и депресиран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаян и депресиран
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2077 пъти
Здравейте читатели. И така моята история е такава. Момче съм на 23 от големите градове в страната. Преди година и половина се запознах с момиче по което буквално полудях. Само тя беше в мислите ми, постояно си мислих за нея. Тогава не ми объщаше много внимание, но пак проявяваше някакъв интерес към мен. Сега след като съм пораснал малко повече и съм направил мускули интереса и е по-голям. Но проблема е, че тя си има приятел, който живее в чужбина и това я спира. (а постоянно ми говори за секс и как си е представяла, че го правим а всъщност нищо не сме правили)Излизаме сериозно от месец-два и това ни е главната тема. Имах 3-4 сериозни шанса за секс с нея и не успях да направя нищо. Тази мисъл ме побърква. Стигнах до това положение, че чак да ходя по психиатри и да пия антидепресанти и успокоителни. Минават ми какви ли не лоши мисли през главата. Също тя е и доста религиозна, но много иска секс от мен, но това както казах по-отгоре за приятеля и я спира(а тя много пъти ми е казала, че той не успява да я задоволява сексуално и да и обръща достатъчно внимание) Незнам какво да правя много съм объркан. Приятелите ми се притесняват за мен, че не съм същия както преди. Моля ви за съвети и за помощ. Само тя ми е в мислите. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 206892f0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В момента разбрах, че приятелката ми ми изневерява. Моля те не прави нищо с това момиче, преди тя да скъса с приятеля си, не знаеш колко гадно се чувствам в момента, така ще се почувства и той, а може би и ти, след време, тя може да започне да се държи с теб, както сега с него и да излиза с други.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8833d23fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Извини ме, обаче ти си...!
Тя ако беше толкова религиозна, нямаше да ти говори за секс, просто е против религията.
Изобщо ме побиха тръпки, човешката глупост до къде може да стигне. Всъщност ми затвърждаваш впечатленията, че мъжете, които блъскат във фитнеса за мускули са страшни комплексари и имат точно 2 гънки в целият си мозък.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f58e1c7221
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждаш ли проблем в това, че тя още ходи с приятеля си и в същото време излиза с теб? Дори не говоря за секс. Говори с нея да скъса с приятеля си (явно вече не го харесва така или иначе).

Иначе, моето лично мнение е, че момичето не струва. Това е леко поведение - да излизаш с друг, докато още ходиш с предишния. Хубаво, излезте 2-3 пъти да видите допадате ли си, но да излизате 2 месеца, докато тя още е с друг (уж) - не върви според мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9ddacb4d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е тя не ти трябва за приятелка... просто си имал възможност да я чукнеш няколко пъти и си се провалил.... за какво ти е за друго такава... стъи на краката си психически... тегли й един.. начеши си крастата и бягай далече... защото както се заниамва с теб докато го няма нейния... представи си ако е с теб вече, така може да се заниамава и с друг...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9a26529c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен това момиче иска да те използва само за секс ако те обичаше истински щеше отдавна да е зарязала приятеля си и да е с теб. Не си губи времето с хора които те използват..

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 88dbb73d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   "Сега след като съм пораснал малко повече и съм направил мускули интереса й е по-голям"
Това ме потресе. Тя очевидно те харесва на външен вид и нищо повече. На теб това достатъчно ли ти е? Ами ако мускулите се стопят и останеш само ти, като личност? Тогава какво правим? Освен това какви са тия номера - оххх, прави ми се секс с теб, ама това, ама онова. Струва ми се, че само те върти. Скучно й е, като го няма приятеля й. Така изглежда отстрани поне. Жена, която знае какво иска и ако знае, че иска теб, ще го направи, ще бъде в пълния смисъл на думата с теб. Това мисля аз.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 19ed42e68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе момченце!!!! На какво природно чудо си се натъкнал? ! Религиозна и сексуална акула и склонна към изневери? !?
Не е за чудене, че си толкова смутен и подтиснат. Бягай от тая далече. Явно нещо хормоните здравата я блъскат и побърква невинни момчета като теб.
От коя църква е таз? Православна, евангелистка?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2453635416
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти прочел ли си хубаво историята си?
"Сега след като съм пораснал малко повече и съм направил мускули интереса и е по-голям"
Опитваш да впечатлиш момиче от масата, това е лоша идея. Онзи не я задоволявал, а на теб много харесвала мускулите, страхотното момиче. Нали се сещаш, че нищо не я спира да прави секс с теб? На приказки ще иска много секс от теб. Какво я спира толкова, защо не каже на онзи и не се съберете? Мисли малко, разиграва си кончето тя.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: dd10244695
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен пък и "приятелят й в чужбина", и "нейната голяма религиозност" са само измишльотини, за да си придава важност. Кой я знае колко е изпаднала, щом само за секс ти говори.
С две думи - манипулира те, а ти си се вързал и си се спекъл да такава степен, че не можеш да го вдигнеш дори.
Наистина, такава жена не ти трябва. Намери си нормално момиче. С тази те чакат само лъжи, неприятности и крайно неприятни изненади.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5ca4dcb328
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Брато, аз съм в същото положение изпаднах в голяма депресия и не мога да спя вечер. Сега разбирам, че не съм единственият. Майната му и да не ти пука за тази кифла. Такива има много които не знаят какво искат, дали ги сърби или ги боли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker