Приятелят ми в сайт за секс запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми в сайт за секс запознанства
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 29728 пъти
Здравейте! Ще ми се да получа съвет и мнение от вас как да постъпя. Случайно разбрах, че приятелят ми има регистрация в небезизвестния сайт за секс запознанства гепи ме. Направих си някаква измислена регистрация и влезнах да го разгледам. Не мисля, че това е ровене в личното му пространство, защото аз не му чета пощите, телефоните и т.н., а този негов профил е достъпен за всички хора и аз мога да видя толкова, колкото и всеки друг случаен или не, разгледал го. И какво да видя... нашият се обявил за свободен и си търси жена, хахаха. А по цял ден ми се кълне в любов и вярност и преди броени дни ми предложи да заживеем заедно, защото много ме обичал и искал да прекара живота си само с мен, дрън-дрън.
Предполагам, че първата мисъл, която ви идва е, че нещо му липсва. И тъй като сайтът е с цел секс, значи му липсва секс. Е, по дяволите, не му липсва, заклевам се. Най-много и най-разнообразен секс е изживял с мен. Аз съм безкрайно разкрепостена в тази област и каквото не ни е дошло на акъла, това не сме направи, а тенденцията е да пробваме всичко, навсякъде, по всяко време и да изживеем всички възможни усещания заедно. Сексът като акт не му липсва със сигурност, освен ако не иска да го прави с други жени. При това положение съм безсилна.
Сигурно ще си помислите, че нещо куца в отношенията ни, но и това не е. Разбираме се прекрасно, даже споменах вече, че имахме планове да се пренеса при него в близките дни. Освен това не мисля, че изглеждам зле и търси някоя по-хубава. Не обичам да се хваля, но външният ми вид е на ниво. Не мога да разбера какво прави там и защо търси друга жена след като иска да живее с мен, да се женим някой ден и да имаме деца. А, да. И в описанието си в ония сайт е написал, че не иска да има деца, а на мен ми разправя каква мечта му е някой ден да си имаме наши и че децата били най-голямата радост и т.н., един куп напудрени глупости, както разбирам.
Още малко информация ще ви дам, за да може който иска да ми остави коментар да е по-запознат. Регистрацията му е от отдавна (преди да се запознаем, но снимката му е нова (аз съм я правила даже преди 2-3 седмици), а той си влиза редовно там и даже е влизал в деня, в който компютърът му се развали и взе един стар, който загряваше постоянно и го гасеше да не прегрее. Както и да е, явно му е интересно.
С риск историята ми да стане много дълга, ще отбележа, че досега никога не сме се карали сериозно и връзката ни върви по мед и масло, с много любов, страшно много секс и още повече бъдещи планове.
Каже те ми хора, аз ли параноясвам? Нормално ли е да има регистрация там, след всичко, което ви обясних?
Много ми стана кофти, като го видях изтипосан с нова снимка, всичката си истинска лична информация и търсещ си жена в този долен чикиджийски сайт. Разговорът не ни мърда, но преди това искам да се успокоя малко, за да не взимам прибързани решения, а и ще ми е интересно да видя и чуя и други гледни точки по темата.
Благодаря ви предварително. Ще чакам вашите коментари с нетърпение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7c59d489ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Наистина е мн гадно това..не знам точно какво е най-добре да направиш,но със сигурност отложи преместването си при него,говорете...,защото иначе те виждам след 10 г как пишеш в така актуалната напоследък тема" любовници с(у съпруги-това ли искаш !?
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3c5e883c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Значи приятеля ти просто е боклук... Аз ходех с един подобен индивид, не спирах да го хващам в крачка, въпреки милионите пъти, в които беше за последно. Накрая му влезнах в профилите и четях какви неща им пише.... такива мъже не се променят!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1f60d76741
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Кофти, кофти, кофти!!!

Хрумна ми един възможен вариант - той да поддържа епистоларна връзка с някоя мадама от този сайт, с която се е запознал, преди да имате връзка. Не е задължително, да е имало нещо интимно при тях. И слага нова снимка, за да й ъпгрейдне представата за себе си. Не вярвам да си търси нещо все още, при условие, че имате общи планове.

Ще е тежък разговор. Остави го да говори, без да му даваш насока.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 13298c89b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Много е сложно момиче. Ако си мислиш ,че ще откриеш мъж, който да не ти изневерява, лъжеш се. Важното е да го прави дискретно и да се грижи за теб...Ама като си е сложил официално снимката...трябва да си поговорите май?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8efa96409b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Има достатъчно мъже, които не изневеряват, само че твоят не е от тях, а от типа "Колкото повече си бодна на вилицата и пишката, толкова повече". Подмами го с твоя профил и му гледай сеира, но за промяна по-добре да не говорим.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ac0ffb7a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Благодаря ви за коментарите,ще ми е интересно да прочета още. А относно това с другия профил и да се преструвам - не искам и няма да го направя. И така си ме боли достатъчно. Наистина е кофти. Плаче ми се.

Авторката.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: fe9acddbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Здравей, ще ти дам една идейка. Може и ти да си направиш регистрация в този сайт, и също си напиши някоя информция /която се разминава с това което той знае за теб, или изобщо не знае/. Напиши, че си необвързана, че си търсиш мъж и връзка. Включи си някой абонати към приятелите, за да изглежда по-истински профила ти. И така някой път остави профила ти отворен на компютъра /уж случайно/ , така че той да види и наблюдавай реакцията му когато го разгледа. Друг вариант е да разгледаш неговия профил през твойта регистрация, така че когато види кой му е разглеждал профила да види и твоя.
Но не забравяй, че това е само идейка от моя страна която може да пробваш /но незнам какви ще са реакцията му и последиците/, затова сама прецени какво да направиш. Но не мисля, че този мъж/момче заслужава вниманието ти. Мисля, че не те заслужава. Но ако ти прекалено много държиш на него, ще е добре да проведете един сериозен разговор.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3048e72c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Може човекът просто да е там от любопитство, това не означава, че непременно ти изневерява, просто е предпоставка. Не изпадай в паника, но задължително провери един спокоен и уравновесен разговор с половинката, като не позволявай да се развалят отношенията ви. Аз имам връзка с прекрасен човек, страхотни отношения, нищо не ми липсва, но въпреки това, имам регистрация в сайт за запознанства, просто от любопитство. Нямам никакви намерения да изневериявам на приятеля си, но просто ми харесва да знам, че има хора, които ме харесват и ме обсипнат с комплименти, пък и е добро занимание срещу скуката...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 742f265ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   За съжаление или си много влюбена, или доверчива или просто той е умел артисст. Явно повечето от това, което ти е говорил е преувеличено, да не кажа лъжа. Аз може да имам до някъде старомодни разбирания, но смятам, че докато една връзка не приключи не се започва нова или поне не се търси такава. Ако разбира се не си привърженичка на т.нар. отвореа връзка или брак. Но явно не си и за това направо му кажи, че знаеш за сайта и пр. Не ми се вярва само от любопитство човек да направи подобно нещо - щом се е регистрирал значи търси нови жени, а може и да е сменил няколко, докато ти си му вярна и под ръка. Съжалявам, ако ти е обидно от казаното, но още по-обидно е някой да те лъже по този начин.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 168bd5e41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Накарай го да ти обесни какво прави там и защо влиза толквоа често,какво търси. Успех

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1d19fe95e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   А от кога му е регистрацията там? Да не би да е от 2 години преди да тръгнете? ;)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5a6e9732fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А на някой да му хрумна,че напоследък,постояно има така наречените "фейк" профили с чужди снимки? Ами ако приятеля ти не си е направил регистрацията?Ти сама казваш,че описанието не пасва на негоя харектер ...Аз лично вчера хванах такъв профил с мой снимки! :] Представи си,че му вдигнеш скандал,а не е негов профил,как ще се почувства?-Надали ще му е хубаво,че си се усъмнила.Така,че първо провири,чрез неговия компютър дали е влизал,после му вдигай скандалите,да не стане фал :] Нядавам се да излезе фейк профил и да си заживеете добре :]
Поздрави и късмет,SunShine :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3ba639b5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Мисля, че твоят определено е от този тип на които секса никога не е достатъчен, особено с една и съща жена. Такива мъже обичат жените си но винаги търсят нещо различно, каквито и техники, камасутри и гимнастики да му демонстрираш в леглото, той си гледа навън. Няма спасение от собствен опит ти го казвам. Колкото повече се стараеш да му угаждаш, толкова по спокоен се чувства и толкова по интересни му стават жените навън. В момента му е супер с тебе, егото му е на макс, обичан, задоволяван и скучаейки се забавлява в сайтове, просто човека няма проблеми. Ако говориш с него и го притиснеш, предполагам ще видиш истинското му лице, допускам, че ще те напада и атакува, ще те изкара че го притискаш и задушаваш, а също и следиш. Дано не съм права. Съветът ми е да не бързаш с обвързването с него, дай си още време, а най добре го разигравай - ту искаш заедно, но пък после не си сигурна, изнерви го малко да му видиш характера и прецени дали те устройства

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ac0ffb7a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От авторката: Здравейте отново. Говорих с него. Казах му всичко, което знам и какво ми отговори той - бил там да чете вицове. Ще припадна! Била му стара регистрацията и затова не си бил актуализирал информацията, но снимката си я сменил, щото е по-лесно. Нямало от какво да се притеснявам, пише ли му само гейове, той не пишел на никого. Отделно клетвите за вярност и любов до гроб. Отделно сълзи и сополи защо заради такава глупост го тормозя. Махна снимката и започна да търси от къде се трие профила, но не намери. Обещания, че няма повече да влиза и т.н и т.н. Видях, че преди е писал коментари и го попитах дали го е правил - отрече; после като му ги копирах каза, че бил забравил за тях. Не знам какво да го правя, но определено вече нищо няма да е същото. Много ми стана болно, мили хора. Най-много, защото така ме беше убедил, че е добро и свястно момче и аз му вярвах за всичко. Чувствам се глупачка. Благодаря ви отново за съветите. Все още не знам как да постъпя, но отмъщения и следене не са ми в списъка.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ca406c0d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Нима е възможно? Двама трезвомислещи - Номер 8 и 12. Останалите качихте човека на ешафода. Скука, стара регистрация, фалшиф профил, гъделичкане на самочувствието - има достатъчно невинни причини за присъствието му в (така добре определения) чекиджийски сайт.

Не прави никакви хитри схеми да го спипваш по бели гащи, за да не чувстваш тъпо накрая. Поговори с него, откритостта и честността в една връзка са най-добрата политика.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ca406c0d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Хм, докато съм пускал коментар авторката е послушала съвета ми :). Е, обяснението му може да е вярно, може и да не е, по-важното е, че в себе си си го осъдила преди още да го попиташ.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e0134844a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Бягай.......!!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1f60d76741
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Дядо Торбалане, сложи си ръката на сърцето и ми кажи честно - ако видиш, че жена ти има регистрация в този "чекиджийски" сайт, със снимка и с истинското си име, и е писала, че се интересува от мъже, няма ли да се притесниш? Няма ли да ти хрумне, че е възможно нещата да са точно такива, каквито изглеждат?

Разбирам мъжката ти солидарност, но авторката няма нужда от нея. Тя има нужда от истината.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e5d21251be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Гепи ме е възможно най-несериозния сайт който може да съществува за запознанства повярвай няма за какво да се притесняваш повечето тука са жени и ти пишат глупости. Вярно е, че само геове има там, а жените са лезбиикии между другото и на мен вицовете и форумите където обсъждат разни сексуални теми са ми най-интересни и влизам така да се каже повече заради тях, ако си развалите отношенията заради това ще сте големи глупаци, бързаш да му лепнеш етикет че не е добро момче че изневерява и подобни миличка в мъжкия свят това не минава за причина двама души които се обичат да се карат за това такаче ако ще го тормозиш прекалено много нещата може да се обърнат ти да дайдеш на неговото място той на твоето, и все пак разбирам и теб и ти си си права за себеси.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4ec67f0f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Разбирам те добре, в случаи като този чувството, че си правен на глупак, че си предаден, е непоносимо. Още повече, когато наситина обичаш човека до теб.
Няма гаранция, че той не те лъже, но няма и че в действителност ти е изневерявал. От една страна не мога да го оправдая - щом дори ти е предложил да живеете заедно, значи намеренията му са сериозни и той те има за най-близкия си човек, как тогава действа зад гърба ти, пише коментари и крие тези неща от теб... От друга обаче - той е мъж, преди всичко. Повечето мъже имат нужда точно от това - да разполагат с лично пространство, където да разглеждат снимки на други жени. Както се казва - това, че си избрал обяда, не значи, че не можеш да разгледаш менюто.
Незнам, наистина е доста сложно. Моя съвет е да му дадеш шанс, гледай от тук нататък как ще е и преценявай. Ние ще стискаме палци всичко да се развие възможно най-добре :)
Илси

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: bb7cb579b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Номер 18, със сигурност няма да търся съвети от непознати в анонимен форум. По всяка вероятност ще се помъча да разбера дали е това, което изглежда или (като в оня стар виц) човекът просто чака трамвая. Най-лесното и правилно решение е разговор, понякога обяснението е много просто (както и се е оказало).

Казваш, че авторката има нужда от истината. И каква е истината? Ти имаш кристално кълбо и хвърляш на боб и ще ни я кажеш? Аз не знам, каква е истината, но предлагам и друга гледна точка, а не тривиалното "Разпни го". Правя го, защото съм бил в подобна ситуация, само че от другата страна. За една забележка в Скайп към моя колежка, забележка, която даже не помнех, стана такъв панаир, че ти е бедна фантазията. И защо мислиш? Защото жена ми ей така си въобразила нещо, потърсила съвет от няколко доброжелателни трътки и те и напълнили главата с глупости:
-Ох миличка, това съм го преживяла!
-Ох скъпа, той и моя точно така с една колежка!
- Ох съкровище, не помниш ли как ти разказвах...
И така до края на света. И то за нещо, на което не съм отдал никакво значение, което даже не помнех (ахааа, отричаш, а?? Мръсник, ето го, къде си го написал!).
Ще ти кажа още нещо за истината Номер 18. Вие не искате истината. Искате драма. Искате кръвта на тоя нещастник и главата му на копие. Искате да е виновен и да въздишате тежко, успокоявайки авторката:
-Да миличка, такива са мъжете, свине.
Да ви се невиди и ненагледалите се на Робинята Изаура...

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: eca1b5a6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До авторката:Жена на 49 г.Росирос
Бягай бързо.Всичко от тук нататък ще поставяш на съмнение.
Това за мен не е нормално.НЕ МУ ВЯРВАЙ !!!
Нали искаш съвети ???
После да не ревеш ???
УСПЕХ В СЛЕДВАЩИЯТ ИЗБОР

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1d08ff3f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Дядо Торбалане, не им обяснявай! Жените имат нужда да се парят. "Необходимо им е като слънцето и въздуха за всяко живо същество" :) Ако не се опарят действително си измислят въображаемо такова и страдат ли страдат. притятелки, познати и непознати, знайни и незнайни героини също опарени в действителност или в съзнанието си се спускат да ги утешават. Те това си е чиста Робиня Изаура, Перла или която и да е друга сапунка, както правилно отбелязваш. Остави ги да живеят някакви измислени животи, видяни и харесани на екрана и не им се връзвай! Късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1f60d76741
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Нее, дядо Торбалане!

Номер 18 съм, но и номер 3.
Аз не се опитвам да нахъся хората. Достатъчно отговорна съм, за да зная, че думите ми могат да тласнат някого в неправилната посока, особено ако са в крехко емоционално състояние. Давам само съвети, които може и да не помогнат, но и няма да навредят. Сам може да се убедиш от предишния ми пост (3).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 815fbb15bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Не съм влизал в гепиме,обаче съм чувал че е педалски,така че провери му "9" :).

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: eca1b5a6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   ДО Дядо торбалан от Росирос:
Ти ...на тези години какво правиш в този сайт? Ти щом гледаш
Робинята Изаура ....И ДРУГИ ЕВТИНИ СЕРИАЛКИ ...Седни и почети малко книги /препрочети/,както прави моят баща.
Той не гледа сапунки,обича историята ,може да ти говори с ме-
сеци,с години,ти за мен си пълен боклук,щом нямаш друго развлечение на тези години...Жена ти май много скучае, и с -
пълно право те упреква !!!
Моят мъж никога няма да седне да се занимава и пише като
теб и др. ....Това не му е приоритет.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 58a2bfa70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Росирос,
какво ще кажеш да спреш да се заяждаш, а?
То бива завист, ама това твоето е болестно състояние! Остави Синдром и сега се "захващаш" с дядо Торбалан? И стига с тези епитети! Голяма жена си и се излагаш като кифладжийка! Единственото полезно нещо, което можеш да направиш, е да отидеш в МУ и някой бъдещ психиатър да си напише дипломната работа върху психо-портрета ти!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ca406c0d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Номер 24 (18 и 3), аз също казвам, че трябва просто да се поговори, само дето за мен не е нужно този разговор да е тежък. Живот и здраве, предстоят им още много емоции заедно, такава дреболия, като:

-предполагаемо намерение за виртуален флирт-

изобщо не бива да предизвиква сериозно сътресение.

Номер 27, шшшшшт! Не хвърляй храна на трола!

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cc7c1058be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   От авторката: Благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат историята ми и да ми оставят мнение.(На последните коментирали искам да кажа, че няма смисъл да се карате и да се нападате понеже сте на различно мнение. Изглеждате зрели и умни хора, по-добре се сдобрете).
Мисля си, че не направих грешка като писах тук, поне ми олекна доста, иначе какви ли не глупости ми се въртяха в главата, а ме беше срам да споделя пред приятели и близки и да ги помоля за съвет. От друга страна малко прибързах със заключенията. Не трябваше да му се карам и сърдя толкова много, но какви ли не работи съм слушала и чела и в днешния свят на човек му е по-лесно да повярва на лошото и да осъди някого, отколкото да изслуша, разбере и прояви човечност.
Желая на всички ви много щастие.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c94616927d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Интернет разврати хората.И аз имах подобна случка,скарахме се за това и всичко отмина... Незнам деиствай както ти намериш за добре

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: eca1b5a6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Росирос: не е нормално за мен, да иска да създава семейство с теб,и да се занимава като пуберите в този сайт.И АЗ СЕ СМЕЯ
НА ВИЦОВЕТЕ ТАМ С МЪЖЪТ МИ...но само толкова.Неговата
регистрация преди теб,и по твое време да продължава,не му е читава работата.Някои мъже, ще прекратят вс.това, ако те обичат. Силно ме впечатлиха думите ти :Хора не се карайте заради мен. Умно ,интелигентно девойче си. Внимай с решения-
та си.ДА МЕ извини мъжката аудитория,но,някои мъже обичат
да послъгват на дребно. Предложи му други занимания,карти,
шах,табла,гости, дискавъри,анимал планет,хистори и др.
Така се развличаме с моят мъж.Ние даже телевизия гледаме
по-рядко.Трябва да има комуникация м/у вас двамата.
успех

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7595855e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   До Дядо Торабалан:
Като ти беше токова безобидна регистрацията, защо не я сподели със жена си? Защо не й каза на нея да се включи и тя? Нали няма нищо тайно и срамно?
Хайде стига с евтините ви коцкарски номера.

До авторката:Не знам какво да те посъветвам.. Аз не бих имала или да вярвам повече... на тове място. И вас пак- дали е така?
Преди няколко месеца случайно открих профил на любимия ми мъж във Фейсбук. В профила му регистрарани като приятелки само жени. Знам,че няма нищо, нищо с никоя от тях, нон стоп сме заедно, нон стоп- е, и? Изтри го, увери ме,че е било само запълване на времето, но мен още ме боли.... БОЛИ, аз защо не бях поканена там сред останалите, след като всичко е толкова ОК?
В твоя случай разликата е,че е в сайт за секс. Впрочем, дали да не проверя другите сайтове и аз?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4e1520031b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 32, за каква регистрация хортуваш дядовото? Я прочети пак:

ДТ: За една забележка в Скайп към моя колежка, забележка, която даже не помнех

Няма регистрации, няма 5 лева. Проведохме чат на професионална тема през Скайп и според ревнивите женски фантазии една от репликите ми съдържала сексуален подтекст. Нито съм го крил, нито съм му обърнал внимание. Пууу, с тая необоснована ревност обиждате дара на верността, който ви поднасяме. Заслепени от ревност...

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8e863f6a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   ОООООО, който казва, че нищо особено не е станало, е човек, който много не си слага нещата. Но ако ти не си от този тип хора, знай, че историята винаги може да се повтори или да придобие и съвсем материално измерение. Лично аз съм си патила от подобна история, но там ставаше въпрос за телефонни обаждания. Краят на връзката ни настъпи след един малък ад, който двамата си бяхме забъркали - той, защото не знаеше какво иска, и аз, защото все му прощавах и си казвах, че нещата ще се оправят. В крайна сметка се разделихме, но няма да ти казвам какво ми костваше това. Сега знам, че не си струва да пропилявам ценно време от младостта си с хора, които не виждат нещата от живота като мен. А според теб, той на едно мнение ли е с твоето относно живота ви заедно?! Какво казва и какво наистина мисли - дали ще можеш някога да разбереш, а когато разбереш дали няма да е късно, да си изхабила нерви и време??? Отговори си сама, постъпи както искаш.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3e175bb3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аман от тези жени дето се пъхат на всякъде и искат всичко да знаят. А бе ако може и в тоалетната ще се навре с мене да не изпусне какво правя. Никак не е смешно.Оставете ни малко на спокйствие. Като сме спокойни и вие сте добре. Кой къде се регистрирал, ами като има нужда ще се регистрира. Все мъжете ви виновни.

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 76b5cc753c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Скромният ми опит крещи силно - бягай далече. С две думи ще споделя моята история. След "щастлив брак" 6 м. открих регистрация в един сайт, после в друг, четях му ICQ - то редовно (беше адски тъп и нищо не триеше), пълно с жени, разговори, среши, отсъствия от къщи за ден два, после повече, винаги правдоподобни оправдания. Няма да описвам детективските способности които развих в себе си и до какви мащаби се развихриха (интересно е много), писна ми казах му, рева тръшка се, простих му, след some месеца пак същото, теглих му майната и дори вече забравих че съм била женена... но в тази агония живях точно 6 години. Извода е за теб!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cc567af468
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Аз го видях година и нещо преди да се разделим в един сайт.

Мълчах си и гледах, какви ще ги върши, и без това се виждахме рядко. Правеше всякакви опити аз да го разкарам, но аз се правех на ударена, ей така да видя как ще свърши цирка.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5c91533dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Н си попаднала на човек които да те оцени. аз имах абсолютно същият проблем, но от другата страна. осигурих супер висок стандарт на приателката ми, аз обойавам секса и успявах да и доставя такова удоволствие че тя свърщваше по 2-3 пъти всеки ден, накрая разбрах че въпреки че живахме заедно тя ми е изневерила 4 пъти с 4 различни мъже търсеики ниякого с повечко пари, на нея все не и стигаха... и с еоказа че даже с единият е живяла успоредно докато бяхме заедно.... аз ще спинкам при нашите да ги видя... а тя при него... ето това е абсурд

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 47ccb0a022
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Мале, номер 38, потресена съм от твоя коментар. Каква жена си имал, ужас! Заради такива и малкото свестни мъже изчезват...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 665586f684
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   според мен го разкарай. Ти успя да откриеш една тъмна черта от неговия характер. Сега е момента.
Много са ми интересни жени които се омъжат за някой, родят му дете, и после плачат че бил пияница или женкар. Е че питам аз като ходихте с него не надушихте ли тези му качества??
Е ти сега си го надушила - изборът е твой, дали ше се превърнеш в някоя от онези жени.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7c7500502c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Въпреки че темата е доста стара и аз да си изкажа моето мнение от позицията на жена, която се намира от "другата" страна.
Моя приятел не е много запален по компютрите и не прекарва особено голямо време из кибер-пространството. Против е всякакви социални мрежи, форуми и прочие. Аз пък съм точно обратното. Имам(по-точно имах, защото го изтрих заради него) профил във фейсбук още преди повечето пубертети да са били чували какво е това. Използвала съм го само и единствено за комуникация и поддържане на връзка с хора, които познавам и с които нямам възможност да се виждам често. Никога съм нямала профил в сайт за запознанства, защото ми се виждат малоумни. Но това не означава, че не съм влизала по веднъж да ги разглеждам. Та както споменах моя приятел не само, че не използва компютър, а и не е много наясно с повечето неща. След скандали и съмнения какво правя във фейсбук, с кой пиша в скайп(аз в скайп влизам изключително рядко и то само ако имам да си кажа нещо конкретно, с някой конкретен човек, който разбира се ПОЗНАВАМ ЛИЧНО), се стигна до там, че трябваше да му разсея съмненията и да го убедя, че греши ужасно. Аз след като се логна някъде, обикновено запаметявам паролата в Мозила. Той влезна да ми разгледа историята и запаметените акаунди. Там имаше и запаметен от Гепи ме. Както знаете за да се влезне там изисква регистрация. Влизала съм не повече от веднъж, два пъти и съм си направила някаква измислена регистрация без снимка, без име, без никаква информация. Разгледала съм основно форумите. И то това е било 2-3 години преди да започна да се виждам със сегашният си приятел. Но ходи му обеснявай. Започнаха обвинения, как разбирате ли, аз съм му казвала, че мисля сайтове от този тип за долнопробни пък съм имала регистрация и т. н. Каква лъжкиня съм била. И един такъв тормоз.... След това ми гледа скайпа. Там най-редовно някакви пришълци пращат пълномощни, които аз НЕ приемам, дори и запетайка не си пиша с тях. Но са останали в хронологията. И от там пак тормоз- защо симо_манекена, васко_еба*а ми били искали пълномощно? !? !? !
Та мисълта ми е, че не трябва да съдиш толкова прибързано без да си чул другото мнение. Имай си разбира се "едно на ум", но е възможно причината да е много по-невинна, от тази която си мислим в повечето случаи.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8cc36479dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   Бях в същото положение до съвсем скоро. Мислех си, че просто има нужда да разглежда снимки и т.н. Нещо като порно сайт, просто си гледа.
Оставих го на мира, но последните седмици (ние сме от 2 години заедно) нещо ме съмняваше и му разбих паролите за скайп и фейсбук. Такива гнусотии намерих. Това са мъже, комплексари, които искат да се пробват да си го набутат навсякъде. Няма оправия! Обичат те, защото имат нужда от добро момиче и редовен секс. Иначе са егоисти.
Зарязах го и сега ми се моли, че само мен обичал, дрън дрън....
Доверието е най-важното в една връзка. Той го изгуби!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0baff46133
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   42 е много права.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8d3f647faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Темата е не само и нтересна, но и доста сериозна. Винаги ми е било чудно хората, които се събират, чрез подобни сайтове за сериозни отношения не изпитват ли поне малко подозрения един към друг, че общуването в подобни сайтове може да продължи. А 41 да не ни взима за бавноразвиващи с нейните обяснения и оправдания, че само веднъж, та два пъти та само в гепи ме и т. н... направата на профил съвсем не е безобидна... в началото и аз си мислех, че е само на шега... при положение, че нищо не ми липсва, но ви уверявам, че няма как а не се стигне и до нещо по-сериозно, каквото е да речем неангажиращата връзка... eстествено, че съм семейна и имам профил не в гепи ме, разбира се.... , но има ли значение...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 705f580091
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   История, позната до болка.. и обясненията на твоя приятел- слушани милион пъти... Просто помисли добре, заслужава ли си да живееш с човек, на който нямаш доверие... той ще ползва сайта, това е по-лошо от болест. Винаги, когато може, той ще посещава сайта.. когато спиш, когато си в банята или отидеш на покупки.. Защо съм така категорична... от опит))От един сайт ще изтрие профила, в друг ще се регистрира, името ще смени, профила.. Така че, помисли добре, заслужава ли си и дали той е готов за сериозна връзка....

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e288bc6372
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Зравей мила, преди да разговаряш с твоя човек за тази гнусна история е хубаво да си наясно със себе си, да си спокойна... в никакъв случаи тои не трябва да види в теб някаква проява на слабост или несигурност, трябва да си много увурена в себе си и да му покажеш, че си човек уважаващ себе си и не би направила компромис със себе си дори и заради него... това момче много насериозно се е взело... според мен си готино и интилигентно момиче.... време е да го поставиш на мястото му... желая ти успех...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e719c25639
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Към 36 твоята история е силно загрубяла. Авторката не говори за отсъствия и срещи, а напротив за любов, деца и т. н. Омъжена съм от 36 години. Преди 7-8- години и аз бях в такъв сайт за запознанства АХА там намерих това, което ми трябваше не СЕКС това го имам в излишък, трябваха ми онези мили думички, които семейните забравят когато минат годините, трябваше ми да чувам, че съм обичана и заради мен някой ще измине стотици км. Искам да ти кажа, че има много малко зоблудени хора, които вярват на виртуалната любов те са там просто за да си подсилят егото. Твоят прител за това там за да се почувства повече мъж... ето виж има много жени говорят се силни думи. Не вялвай на това мила вярвай на твоя човек.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dc5a59aec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Ами, може би да го е имал от отдавна и да не го е махнал :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5ab3965b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Не виждам какъв е проблема моята любима да има профил в какъвто и да е сайт, да флиртува с каквито и да е, да се люби с колкото, както, когато и както тя иска. За мен личното й пространство си е нейно лично.
Аз имам регистрация в почти всеки порно сайт, сайт за запознанства. Където не съм се сетил, там не съм се регистрирал.
За мен изневярата не е това че се люби с други, изневяра е ако ме зареже. Групов секс, оргии, суинг. Разнообразие. Колкото по гъвкава е връзката толкова е по-устойчива. Кеф, удоволствие.
Липсата на каквато и да е ревност прави връзката перфектна.
За мен секса е на първо място - няма секс = няма връзка.
За това си търся супер развратна, разкрепостена жена, която да ми бъде любовница и съпруга. А това че спи с други не само че няма да ми е проблем, а дори тъкмо обратното - голям кеф.
Ако намеря профил на любимата, който не го е декларирала пред мен ще кажа:
- Скъпа, как си посмяла да криеш профила от мен? ! Я виж каква хубава жена си, грехота е да не ти виждам голите снимки и да не мастурбирам на тях.
Аз съм честно и откровено момче, предварително обяснявам правилата, ако е съгласна на тези условия хубаво, ако не е съгласна да си търси друг. Варианта, , ходене" при мен го няма или се хваща или не при предварително подробно обяснените условия.
Ако обичаш някой/я това не значи, че не си падаш и по други. Освен това да искаш да е само с теб, а ако не е само с теб това да помрачи, , любовта ти" значи че любов няма, а нищо повече от мания за притежаване.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 751e31c33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Номер 47 го е казала най-добре. С такива хора проблемите приключват, когато ги оставиш. Аз бях в същата ситуация с бивша моя приятелка. То не беше криене, не бяха схеми, смс-и, сайтове, изобщо всичко, за което човек може или не може да се сети. В началото и аз си мислех, че като си поговорим, нещата ще се оправят. Нищо подобно! Бях се превърнал в детектив, без да го искам, чакаше само да се разделим и започваше любимото си занимание. Не само си пишеше със знайни и незнайни мъже, но и ми изневеряваше. Изтърпях няколко месеца и я зарязах, нямате представа какво облекчение почуствах.

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker