Нужда от съвет... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужда от съвет...
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1983 пъти
Здравейте, направо ще почвам с проблема ми. Значи от няколко месеца излизам с момиче което е прекратило доста дълга връзка преди година, но след това пак са подържали контакт ама нищо не се е получило. След това ние се срещнахме харесахме се вземахме се всичко е много хубаво тя е един ужасно добър човек и аз това го виждам и немога да го отрека. Работата е там обаче, че тази нейна любов още я търси званял и е докато е с мен, но тя ме обеждава, че вече няма нищо между тях, че са само приятели и нямало как да има ЗА СЕГА. А тя не иска да му го каже в прав текст, че между тях няма вече как да се получи, а вместо това седи и си мълчи, а мен това все повече ме отблъсква и ме кара да приключа абсолютно всичко просто ме е яд на нея, защото за периода в който сме заедно тя адски много ми допадна. И искам да съм с нея, но постоянно си мисля, че ще се върне при него и аз ще увисна. Според вас, какво е най-редно да направя да стоя да се преструвам, че нищо няма да се случи и да и дам време да го забрави или просто да си тръгна без да се боря. Съжалявам за грешките от телефона съм и благодаря за мненията ще следя темата и когато още нещо ви интересува за да изкажете мнение питайте за да мога до допълня.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b29aaec6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз ти предлагам следното : седнете двамата насаме и изяснете въпроса и тогава вече може да решиш дали да я оставиш или да останеш при нея според мен тя те обича а онзи няма как да я накара да се върне при него щом са опитали 2 пъти трети няма да има :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: dd57fe5daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Жените са като маймуните приятелю... държи се на двата клона сега... който не й е удобен... него ще пусне...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2dc1ee4bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Дай време на момичето си. Щом ти е допаднала и си я харесваш не я оставяй. Времето ще покаже всичко. Помоли я да му каже че между тях няма как да се получи и да не се занимава повече с него. Ако и тя изпитва същите чувства към теб ще те разбере и ще продължите заедно. Надявам се да съм помогнала.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 52c85d0cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Неприятна ситуация. Това дали тя е ужастно добър човек, се разбира доста по натам, в началото всичко е цветя и бонбони :)
Второ не е сигурно дали този бившият и я търси, а дали тя не си съчинява търсейки разговор за въпросния, тъй като не виждам причина тя да ти казвавсичко това да те товари, никоя жена, която държи на половинката си не бива да говори това, което тя ти е казала, защото виждаш какъв е резултата.
Всичко това можеш да разбереш по поведението и, дали повечето време е меланхолична и разсеяна, дали се ъсмихва често, дали иска секс и т. Н.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bac6726a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За да сте щастливи тя трябва да каже на бившия си, че е щастлива с теб и между тях всичко е приключило... Аз в момента съм с любовта на живота ми от вече 2 години, но бившия ми, с който бях 7 години, продължава да ме търси... Може да не е виновно твоето момиче, но моето мнение е, че бившия й трябва да е наясно с нещата...
С. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: de06060a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Приятел, това което прави твоята мадама, могат да го понесат съвсем малко мъже. Ти си ок, кажи и в прав текст да прекрати всички взаимоотношения ако ли не тръгвай си, заслужаваш нещо по-добро. м43

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 95322c0622
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, от опит ти казвам, не се занимавай с такива шматки, които още не са преодоляли някоя "голяма любов" и продължават да си контактуват, че и да се виждат. Тая ще ти къса нервите! Като те мъчи това (напълно разбираемо) и казваш да направи избор: ти или оня. Ако пак ти се направи на интересна, че са "просто приятели" и "нямало нищо между тях" - ЧАО! Не се поставяй в позицията да си ВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ, докато пак се хване с оня и те зареже!

М25

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a69d4ad5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти защо се предаваш без бой, а? Как така ще "отпишеш" връзката, само защото девойката има колебания? Колебанията са нормални при толкова дълги отношения, каквито е имала с предишния й приятел. Човешките връзки не може да се прережат като с ножица. Раздялата е процес, изисква време. Сега е моментът ти да покажеш себе си в най-добра светлина - бъди внимателен, разбиращ и толерантен към момичето. По този начин ще й помогнеш на самата нея да преодолее миналата си връзка и да насочи вниманието си към теб.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a69d4ad5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти защо се предаваш без бой, а? Как така ще "отпишеш" връзката, само защото девойката има колебания? Колебанията са нормални при толкова дълги отношения, каквито е имала с предишния й приятел. Човешките връзки не може да се прережат като с ножица. Раздялата е процес, изисква време. Сега е моментът ти да покажеш себе си в най-добра светлина - бъди внимателен, разбиращ и толерантен към момичето. По този начин ще й помогнеш на самата нея да преодолее миналата си връзка и да насочи вниманието си към теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f6511189a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отиди при тази нейна любов и му кажи да не я притеснява повече. Дръж си момичето и се бори!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6ab0bc7fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   " А тя не иска да му го каже в прав текст, че между тях няма вече как да се получи, а вместо това седи и си мълчи, "

Това тя ли си го мисли или ти? Струва ми се, че само ти се надяваш да е така. Ако тя е сигурна, че между тях всичко е свършило и иска да е с теб, щеше да намери начин да му го каже.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e09b64109b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: 10. Не бих отишал при него да се разправям, ако тя иска да продължи напред може и дама да го направи.
11. Тя също ми саза нещо такова явно наистина е така просто нещо в мен ме кара да си мисля други неща, някакво вътрешно чувство може би е заради това, че преди години преживях такова нещо и ми беше даста тежко.
9. Аз съм човек който не се дава лесно просто е трудно да се бориш с нещо такова, това е равноселно на младок без грам опит да претендира да се изправи срещу Кличко. Просто според мен тя сама трябва да реши тази битка. Казвала ми е, че след него известен период е била сама не е искала никой в живота си и когато реши, че може да бъде с друг тогава да започне нова връзка, но според мен и трябва още време, не знам може и да се залъгвам просто за сега ще и дам време ще следя нейните действия и ще видим, какво ще се получи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 52c85d0cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, ти пак си знаеш своето, какво ти била казвала тя, какво му била казала на тоя, обаче истината е следната:
Тази жена може да те уважава, може да разбира че си страхотен човек, но ако още мисли за бившия си прецакан.
Ако избягва да ходи на места където знае че може да го види, ако му е бясна, ако е свирепа, ако го дава като лош пример и в следващия момент се оглежда против всякаква логика с надежда да го види, ако не я е страх да го види с друга жена, но я е страх от това той да я погледне с празен незаинтересован поглед, ако от време на време си представя че се срещат и репетира ситуацията, то значи че си много прецакан.
Всичко това можеш да разбереш с минимално инфо за него, какво се занимава, къде работи и къде живее. Разбери това и следващия уикенд и предложи да отидете в такъв стресиращ за нея район, ако ти откаже е ясна работата.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8f923fd09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Най - вероятно бившият и приятел не подозира за твоето съществуване. Тя е объркана и не знае кого да избере и по този начин ви разиграва.
Интересно ми е на колко години сте? И също така, дали сте интимни с това момиче?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c3b07fb19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Най-вероятно сега разнообразява с тебе, а него го държи на изчакване. Там може да и е по-лесно да се върне, отколкото да започва нещо несигурно. Не си губи времето с такива, ами играй и ти на сигурното. Виж кой те обича и държи на тебе и насочи силите си там. А тази нека си играе театрото, явно обича да я свалят и молят повече от един мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87d59e869c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ти да не си от Русе, а това момиче да и почва името с М случайно? ако е така да знаеш по добре не се занимавай че да нямаш проблеми после

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 416cd03d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Няма какво да решава, приятел. ТЯ Е ИЗБРАЛА ТЕБ. ТЕБ. и ако ти продължаваш да се съмняваш в нея, просто ще си тръгне в един момент и от теб. Проблемът го правиш ти, не третия човек, защото ти внасяш смут във връзката, като и нямаш доверие, не той.

Стегни се и го преживей, защото не можеш да и забраниш с кого да комуникира и с кого не. А ще си голяма с извинение п***а, ако си тръгнеш от нея, защото и нямаш доверие. И разбира се, ако наистина и нямаш доверие, какво изобщо правиш с нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker