Тази връзка има ли бъдеще? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тази връзка има ли бъдеще?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1753 пъти
Здравейте, хора. Много от вас сигурно ще ме съдят, но просто ме изслушайте, защото човек не избира в кого да се влюби. Момче на 17 години съм, от малък град, пълен с мои набори, които са типични "батки" и "кифли", за които само парите имат значение и не ги търпя. Не съм си имал сериозна приятелка досега, то пък сякаш има много сериозни момичета в града ни... но това е друг въпрос. Просто предпочетох да се отдам на писане (пиша и поезия, и проза), както и на футбола, който е целият ми живот. Не се вписвам в стереотипа за български "футболист", който пие и ходи по жени, а за мен самият спорт е най-важният и нищо не може да ме разсее от него. И не искам да прозвуча самонадеяно, но винаги съм бил някак си по развит духовно и интелектуално от моите набори, затова някак си страня от тях. Но стига подробности за мен...
Цял живот съм имал чувството, че перфектната жена за мен е по-голяма, по-зряла, не съм си представял да тръгна с връстничка, камоли с по-малка. И накрая попаднах на нея... Зимата, когато нямах възможност да играя футбол, за да поддържам форма, посещавах фитнеса в нашия квартал. И защото обикновено хората тренират там привечер, а аз по-рано, обикновено във фитнеса бяхме най-много 3-4 човека по обяд. И така започнахме да завързваме разговори с една жена. То си личеше, че тя тренира от много отдавна, имаше страхотно тяло, а в лице беше още по-красива даже. С гъста дълга черна коса, матова кожа, големи тъмнокафяви очи, за пръв път наистина да хлътна така от пръв поглед. Но ми направи по-голяма впечатление, че не беше някаква кифльотина, а много интелигентна и забавна жена. Разбрах, че е на 41 години. Всеки ден си правехме компания и докато тренирахме, разговаряхме по най-различни теми и наистина се убедих, че е много начетена жената. Впечатли ме. Разбрахме се някой ден да излезем на кафе. И го направихме. Говорихме си така, сякаш винаги сме се познавали, аз й споделих домашните си проблеми и тя нейните - имала съпруг, който бил детската й любов, но отдавна спрели да се обичат, защото след брака той се превърнал в типичния Бай Ганьо, който само мрънкал. Имат две деца - син на моята възраст и дъщеря на 8 годинки. Не знам изобщо как стана, но започнахме и връзка. Не сексуална, от начало беше по-скоро платоническа, а чак после и преспахме заедно. Знам, че на нея не й е лесно, все пак трябва да мисли за децата, а аз не съм мъж, който може да я издържа... но много искам тя да се разведе с него и да не ме е срам от връзката ми с нея. Не искам да съм съседското момче за всичко. Тя ми е споделила, че никой не я разбира, както аз нея и че ме обича, но тогава защо не се разведе... Много съм влюбен, а и мисля, че я заобичах, защото и един ден като не се видим, започва да ми липсва, мисля постоянно за нея. Според вас има ли бъдеще нашата връзка?
П. П. И моля ви, спестете си обидни и негативни коментари, да пишат само хората, които наистина искат да помогнат, а не тези, които са отегчени от скапания си живот и искат да развалят и деня на някой друг! И модераторите да публикуват историята, защото напоследък забелязах, че се публикуват много големи глупости, а аз наистина имам нужда от съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 940cec0535
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, няма.
Ж41

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ed8940532c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първо място се приготви да страдаш много. И после ще те посъветвам да бягаш с 200 и да си намериш СВОБОДНА ЖЕНА, без деца ако може.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 28c0a846bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Aко ти нaпишa точното си мнение, ще си помислиш, че те хейтвaм. Зaтовa, нaй- общо нямaте никaкво бъдеще зaедно и тя го знaе перфектно, сaмо се зaбaвлявa и си чеше комплекси. Знaм! Зa теб е перфектнa, крaсивa, невероятнa. И тaкa ще е още известно време, но след някой месец ще се събудиш. И дa ти обясня психология и, в моментa просто нямa го приемеш, зaтовa, нaслaждaвaй се нa моментите с нея щом ти е добре. Ще си отшуми моментa.
Жaлкото е, че в подобни комбинaции винaги по- млaдите излизaт рaнени, a по- възрaстният си е нaчесaл егото, мaкaр и с фaлшиви/мaнипулирaни "чувствa".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e8c263b48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се занимавам с нещо подобно, даже с футболисти от един от най-известните отбори в България, и искам да ти кажа, че е възможно да те обича, но няма да остави мъжа си, а и ви е огромна разликата във възрасттс, искам да ти кажа, защото си добро момче ( и аз пиша поезия :) ), че такива връзки са много болезнени, аз мисля, че мога да се побъркам, ако не спра, а при мен човекът е и чужденец... Жестоко е, мъчително е, гадно е.. Дано успееш да се отървеш скоро от това...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e289465d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не искам да го приемаш като хейт моля те.
Ще ти кажа честно какво мисля.
Според мен няма шанс да имате връзка.
Сега ще ти кажа причините
Според мен тя просто избива комплекси, обича мъжа си и не иска да го изостави а ти си и нещо като утехата, защото знае че мъжът и никога не и е обръщал и сигурно никога няма да и обръща внимание каквото ти и обръщаш.
Ти я обичаш ти се притеснаваш за нея.
Така на нея и е лесно и получава комплиментите и любовта ти и се подхранва с тах.
По добре бягай от нея.
Прекъсни връзката си, защото няма да има друго освен страдание от това че не можеш да я имаш истински.
А колкото до това със зрелите и уравновесени момичета.
Има такива и на твоята възраст. Трябва да се вгледаш само
Надявам се да съм била полезна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6d058fd610
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това да не е някакво ново явления. Обратният вариант не е толкова рядко срещан. Не мога да ти кажа нищо, никога не са ме привличали по - възрастни с изключение на едно момиче, но то бе само с 5г. по - голямо от мен и ми бе нещо като ментрор. Когато тя изчезна, аз реших, че вече ще се оправям сам. От тогава не съм искал да бъда с по - възрастна. Напротив привличат ме по - малки, за които аз съм ментор. Нямам желание да опознавам вашите нагласи. Но няма и как да ви съдя, просто съм любопитен това ново явление ли е?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker