Жиголо ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жиголо ли съм?
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 6190 пъти
Аз съм симпатичен и улегнал мъж на средна възраст с положение,хубава професия и семейство,на което държа. Както се случва на всяко семейство, имахме труден период със съпругата ми и по това време се запознах с жена от близък град.В началото тя не ми допадна особено физически, но самата тя вложи много усилия да ме привлече.Започнахме да правим секс, който ставаше все по-див е необуздан.Тази жена започна да идва непрекъснато в моя град и тай като е богата и с голеим възможности, наема хотели, носи пикантни секс-играчки и правим всичко онова,което съм имал и в най-перверзните си фантазии. Тя твърди,че е нещастна с богатия си съпруг,че ме обича искрено и че вижда в мен стойностен човек, а не само секс-партньор. Цялата тая история продължава вече няколко години.Аз съм обект на невероятно ухажване от нейна страна,скъпи подаръци и много внимание.Често не ми се ходи на срещи с нея, защото съм уморен или просто не ми се иска да съм интимно с нея, но като зная,че отново ще получа в секса онова,което нямам в къщи,а и внимание и предизвикалени придобивки, съпротивата ми се сломява. Тя умее да ме "подкупва" фино,елегантно и го прави така,че да не се чувствам зле. Вероятно усеща,че съм с нея повече заради придобивките,но това не и пречи да продължава така.Как изглеждат нещата-тази жена ми идва на крака,грижи се за всички подробности-хотели и т.н., мила,човечна и искрена е в чувствата си към мен и не на последно място-отрупва ме с подаръци,на които трудо може да устои човек.Не знам дали отстрани изглежда ,както си мисля аз самият-че съм едно жиголо и перверзник, който краде от времето на семейството си, за да прави секс и да има облаги от жена,която не харесва особено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce2c6746e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха! Ами да - за мен си такъв. В продължение на 11 месеца бях в положение, като това на дамата, която описваш. Най-тъпото е, че на финала се оказа, че плащам еротични услуги, които бих могла да имам и безплатно :)
За да задаваш този въпрос така, както си го формулирал, за мен означава, че сам знаеш отговора - ДА!
Аз не бях семейна тогава (вече съм), но ако бях, никога нямаше да го направя, НИКОГА! Наистина се чудя как гледаш съпругата си в очите...чудя се, също, как се чувстваш като платен любовник? И не на последно място, знай, че въпросната дама също е наясно, че си плаща на жиголо оргазмите - дори и да ти се кълне в любов, го съзнава, вярвай ми.
И един съвет: Внимавай много, когато дойде моментът на "раздялата" - тези жени мъстят безскрупулно!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d8366ec4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе човеко-симпатичен,улегнал,с положение ,с добра професия и семейство!!--абе,осъзнай се,бе ! Какво още искаш от този живот-имаш всичко а ако продължаваш ще го загубиш и то..заради някой,който дори не харесваш...не си добре за мен!Виж колко истории има с хора,които също имат добър живот и семейства,но се ВЛЮБВАТ и макар,че осъзнават рисковете и грешките си продължават,защото е трудно и защото човек не може да заповяда на сърцето си и е сложно,сложно....а ти ?!
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: aca8a72909
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така е ,но имай в предвид че 70% от жените изневерителки са полу-професионалстки и не се притеснявай за морала си. Такива се днешните времена. Що само за жените да е нормално да обичат заможни мъже?
А , иначе като решиш да късаш, измисли някакъв сексуален проблем, от рода на импутенцията, че иначе не е безопасно:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8a2ae12842
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, жиголо си.
не вярвам на думите, че е нещастна със съпруга си, на нея са й нужни парите му, и това я прави щастлива.

Извинявай, но падаш по-ниско и от най-големия Дон Жуан- някои го правят за самочувствие, за спорта, за имидж, а ти за... пари.
Съжалявам те, честно казано. Не само,че не знаеш какво е да обичаш, но и няма да разбереш никога. Пътят, по който си поел, е хлъзгав...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5e1be5957b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Наврял си се в още по-труден период от предишния. Много от изневерите са именно поради сексуална незадоволеност, но твоето вече е отвъд всякакви граници. Не ми се мисли, ако решиш да разкараш богатата любовница - ще ти съсипе живота и от два стола ще седнеш на конфигурация от три пръста, особено на средния. Сега ти е много кеф, но цената ще ти се види жестока.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f3827a156f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторът: Все пак не забравяйте,че аз получавам от тази жена сексът, за който мечтае всеки мъж.Вярно,че не ми допада много,но е мила,човечна и не вярвам,че лъже,че е нещастна с мъжа си.Той е властен, безкрупулен и също и изенверява много,поне според думите и. Благодаря ви за коментарите,но...наистина ли вярвате,че тя знае добре,че си купува секса с мен? Тя твърди,че парив тези подаръци,за да ме вижда щастлив.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: de0d5534ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №1 съм. Казваш, че получаваш от тази жена сексът, за който всеки мъж мечтае..

Да те попитам на свой ред: А това единственият начин да получаваш такъв секс ли е? Продавайки се на жена, която дори не ти допада?

И-Да!, уважаеми, тя много добре знае, че си купува секса, а и всяка минута, прекарана с теб! Просто е прекалено учтива, за да ти го каже директно!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9e3c47f129
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти си симпатичен и улегнал мъж на средна възраст с положение, хубава професия и семейство, на което определено НЕ държиш, след като си позволяваш тези неща. Кой себеуважаващ се мъж ще скочи при друга, след ато до себе си има хубаво семейство?
НЕ, не си жиголо, ти си носиш п*тката на поднос, ето това е, вместо да си седиш при женицата...
Като в онзи филм, забравих му името, но не то е важно, жената решава да се представя за друга мистична жена за пред мъжа си и му урежда тайна среща като му завръзва очите, правят секс и през цялото време той крещи колко по - добра е от жена му и как жена му не може хич да се ч*ка....
А си стой при жената, стига си изневерявал, грозно е... или пък поне се раздели с нея, ако имаш очи, ама така с лъжите ... Бог май ги наказваше такива, не помня....
ЛаМорена

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 89bd335f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам, ама първото, което си помислих след историята ти е че си ПЪЛЕН БОКЛУК.. Не си жиголо.. боклук си.. Спиш с нея за едното шибано ч*кане и си ужасно жалък.. Не бих искала да имам мъж като теб никога. Жена ти е е разбрала - няма начин и нея съжалявам също. Такова като теб да не ти е нито в къщата, нито в леглото.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2cf06d3a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Жиголото не трябва ли да дава сексът на жените ??? И да ги кара те да се чувстват добре. При теб май има леко разминаване кой точно играе ролята на жиголо.
До колкото разбрах - ти получаваш невероятния секс; тя се грижи за сметки, хотел и т.н; прави ти подаръци и те кара да се чувстваш щастлив. И на всичкото отгоре тя не ти допада особено!!!
Извинявай, но къде е твоята роля в този филм? Не мисля, че си жиголо. Не. Най - вероятно в мига, в който реши, че няма какво да получава от теб повече /което си остава загадка/, те просто ще те разкара.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 95d8fa70d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До Автора:Извинявай за интимният въпрос : правиш ли "някакъв секс"с жена си?След като продължаваш няколко години?жена ти няма ли грам съмнения?как си оправдаваш "отсъствията"?след като имаш добро семейство защо лъжеш половинката си,ами научи я на тези перверзни неща и скъсай
с богаташката.ДА ,АМА ЩЕ ТИ Е МНОГО ТРУДНО! В следващият момент,другата ще се скъса да те преследва като твоя собственост,особенно след като е пръскала пари по-теб.НЯМА
отърване от нея,даже ще ти звънне и в къщи и на жена ти ще каже.Какъв резил ще настане бедна ти е фантазията...и СЕИР.
И след това ще разправя на ляво и на дясно за вас двамата.
И роднини и деца и град, всички ще те гледат с други
очи. Росирос

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 33c8de82da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз пък не мога да си представя как става хубав секс с нехубав човек. Как успяваш да го вдигнеш въобще? Или се възбуждаш от мисълта за следващото подаръче?
Продажна работа....
Да, според мен си жиголо. Мъжка проститутка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9b415264ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А аз мисля, че не си жиголо. Но все пак в брака нещо ти липсва. Добрия секс е важен за всяка двойка. Имай предвид, че жената с която правиш секс може и да е влюбена в теб. Тогава не е задължително разбира се нещата да се усложнят. Но е добре да се изяснят.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d06b87cc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към всички коментирали.
Той не е жиголо. Аз съм симпатичен и улегнал мъж на средна възраст с положение, хубава професия......казва автора.Ч исто и просто
автора е един търтей без сърце. За съжаление това е мечтата
на всички цигани и бедни мъже. Спирам да пиша, че ми става
гадно, защото познавам лично такива хора. И след 30 години
пак ще си бъдеш същия. То това авторе бяха големи хвалби,
големи надувки.
Ще ти дам един савет. Вкарвай грешните пари у вас.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f194a8eb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Боже,боже...колко морал имало на тоя свят !
Нима всички вие сте безгрешни,а...дори в помислите си,айде стига .
"Чистата съвест е признак на лоша памет"
Не сте вие ,които ще съдите човека,той има правото да живее живота си така както го разбира и само семейството му може да ну търси сметка.
Всеки плаща по някакъв начин за удоволствието си...един с пари ,друг с гузна съвест.
Мой човек,ако си достатъчно умен, сам ше намериш отговор на въпроса,не се подлъгвай по мнението на хора,на които не им пука нито за теб ,нито за жена ти и за които хубавия секс ше си остане само мираж.
До номер 1...Никога не казвай НИКОГА. Безплатни неща на този свят няма,всичко си има цена и тя НЕ Е съизмерима само с пари. Можеш да помислиш върху това !

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 77d45a26cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Човече, не взимай на сериозно повечето от написаното по-горе. Видно е че е писано от жени. И то какви жени - затлъстели, погрознели и пълни със завист за твоят секс (че те имат секс само вирттуално) и всички искат да си го купят, ама нямат пари и не им стиска!
Вярно е че всички жени са курви и само майка ми не е, но и тя е жена :) обаче повечето предпочитат да получават подаръци, не да дават. Особенно на секс партньори.
№1 беше казала само едно точно - пази се от раздялата или направи така, че тя да те зареже. Жените, особенно тези които са забогатели на чужд гръб, ползуват чужди пари и т.н. са много отмъстителни - понятието долна ку*ва не е случайно! А иначе - от теб зависи! Всяка коза за свой крак виси на ченгела на месаря :) Щом искаш - живота си е твой. Не се връзвай на горните"дами", защото те не влизат в това определение, по-скоро повлекани :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker