Писмо в бутилка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писмо в бутилка
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2982 пъти
Любов моя винаги си ми казвал , че съм силна. Не и този път. Не мога да понеса очакването дали ще дойдеш или не. Не мога да забравя плода на нашата любов и първите трепети, че в мен расте част от нашата любов. И това ми отне. Защото "не е правилно". За теб. Знам , че ме обичаш. И аз те обичам. Но това е любов , която трябва да бъде погребана. Заради усмивката на детето ти. За да не се чувстваш виновен. Обвиняваш ме , че не те карам да направиш обратното. Не бих могла. Не бих понесла чувството за вина. Не искам да виждам болката в очите ти. Животът не е приказка. Всеки плаща за греховете си рано или късно. Дойде и моето време. Виновна съм , че те обичам. Не идвай повече..........Недей.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: c25b8376f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А детето ? Егойстка....

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8fc29fc415
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кажа на мен какво ми се случи : любов красива и страстна. Той разведен с едно дете, аз омъжена. Работим заедно. Забременях от съпруга си случайно, малко преди да разбера, че съм срещнала любовта на живота си. По време на майчинството не се виждахме. Но в мига в който се върнах на работа отново всичко пламна, в първия миг. Той живял от малък без баща, реши че не може да причини болка на детето ми и заживя с друга. Но любовта не пресекваше. Всеки миг, всеки жест, всяка мисъл, всеки поглед са ни еднакви като на две части от едно цяло. Минаха 7 години. Той никога не пожела да ме приеме за своя жена, заради многото болка която ще причиним на всички около нас. Много е тежко да се живее с това. Той се въздържаше да има деца, казваше че живее от уважение към жената с която е. Но времето напредваше и тя неистово желаеше да има рожба за която да се грижи. Напълно бих могла да я разбера какво е една жена да стане майка за първи път. Той е толкова добър, и го направи. Въпреки че не искаше. Но тогава аз щях да умра. въпреки, че знаех че е постъпил правилно, не можах да го приема нормално. Плаках, питах защо се случва това а не онова. Защо си причиняваме това на себе си и на всички около нас. Той каза просто, че знае че с него няма да съм щастлива , изяждана от угризения за моето дете и той и аз разкъсвани от угризения за хората около нас, които ще сме наранили и така е било по - добре да не ни се случи всичко. Сега болката е разкъсваща, сълзите просто текат и не спират. Обичам го повече от живота си, сърцето ми ще се пръсне. А на всичкото отгоре го виждам всеки божи ден. Детенцето му ще се роди скоро - нека да е живо и здраво. Тук няма виновни. Просто такава любов се случва веднъж, лошото е че при нас се случи твърде късно.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 70af2393f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   само 1 въпрос н 2? Как се почуства бременна от един и влюбена в друг? Не те ли стегна сърцето малко? Как го чакахте това дете със съпруга ти , когато заспиваики си мислела за друг? Не е причината в това ,че ще има много наранени или че детето ще е нещастно ,просто тогава ти си избрала да бъдеш майка на детето на друг.Това той никога няма да ти прости . Че си избрала съпруга си пред него . Имам и още лоши новини -когато една страст не е свършила тя продължава да гори. Винаги ще те боли за него. И не е страшното ,че си предала него тогава. Страшното е ,че си предала себе си.Всекиима право на избор и ти си направила своя ,не те съдя.Така се чустваме , когато не си позволим да рискуваме в името на любовта и постъпваме както се очаква от нас , така боли когато се страхуваме да рискуваме .И тук съдбата няма вина , за съжаление.Ние сме виновни.Пожелавам ти щастие н2, със сигурния ти съпруг и одобряващите съседи.А на четяшите -помислете върху историята по горе и дали от сртах и хорски приказки , не правим най-грандиозни и непоправими грешки?Дали ние не градим собственото си нещастие?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8fc29fc415
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 съм към номер 3. Не ме питай как се чувствах бременна от един и влюбена в друг. Ужасно е. не само сърцето ме стягаше, цялата ми душа изгоря. Това просто се случва изведнъж изгарящо и безвъзвратно. Колкото и да мислиш , колкото и разумът да се противи - се случва..

Твърде късно беше когато разбрах, че съм срещнала любовта на живота си. Мина доста време, за да го осъзная. Не се оправдавам, но нямаше много избор какво да направя вече. След втората среща с него се борих много за любовта си, но той-другият казваше, че всичко е прекалено сложно вече. Не ми даде дори мъничко шанс да изживеем всички радости и несгоди заедно и да остареем заедно. Иначе си много права, че предадох себе си. Благодаря ти за коментара, ще се радвам и други да коментират, така по - лесно ще мога да се погледна отстрани през вашите очи, за да си отговоря на този въпрос: Защо той никога не ми даде този шанс, защо никога не заговори за "нас"? Ще се радвам да чуя и мъжката гледна точка, ако желае някой да ми отвори очите какво ми се случи и защо?

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b4a64b4fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към №1- кое е егоистичното не разбрах? Аз направих аборт за да не нараня неговите деца. Егоистка съм спрямо себе си защото нямам деца и копнеех за дете.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 70af2393f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2 , аз съм мъж и ти пиша от мъжка гледна точка.Нормално е да не ти даде шанс.Ти си избрала съпруга си ,а това е жесток удър по егото .Ти какво очакваше-да ти прости ли?Да ти каже да махнеш детето?Да те прегърне и да ти каже ,че ще е с теб при всякакви условия ?Няма такъв вариант и ти вече го знаеш по най-жестокия начин .Ти на негово място постави ли се ?За него болката е била гарнирана с унижение , питал се е защо си постъпила така , търсил е приемлив вариант и не го е намирал ,търсил е вината в себе си и е изгарял ,защото ти си имала избор а за него това са били обстоятелства ,които не е могъл да промени .Опитал е да прави секс с теб след това , но болката се е връщала още по- жестока от преди . И накрая е решил да те зареже.Завинаги .Той сега ще живее с друга ,на чисто и малко по малко ще те изтрие от съзнанието си .Ти обаче ще имаш детето ,което всеки ден ще ти напомня за предателството ,защото искаш или не ,ще свързваш раждането си със загубата на любовта на живота си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 70af2393f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как да ти даде щанс? Какво точно си искала?Ти май много слушаш хората.Никой човек няма да се унижи да каже "искам да сме заедно и да живеем заедно" на омъжена ,бременна жена.Това означава да те кара да избираш между него и мъжа ти ,преценил е че няма смисъл ,щом си избрала вече да си майка на детето му.Ти тогава си имала избор. Единственият ти вариант е бил след това да преглътнеш достойнството си и да му обясниш наи -подробно как се чустваш и какво искаш точно . Това ти е давало 50% шанс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker