Как да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2320 пъти
Здравейте, скъпи читатели на сайта. (:

Аз съм на 21, приятелят ми е на 23. Преди около седмица, той скъса с мен. Причината, която ми посочи, беше, че бил в депресия и не искал връзка с никого. Бяхме заедно 1 година. Държа да отбележа, че 4-5 дни преди да скъсаме, на него наистина нищо му нямаше, беше толкова сладък, обясняваше ми, че ме обича, че ще заживеем заедно и т. н.

Реших да бъда до него, защото аз самата съм преживяла депресия и знам поне донякъде как се чувства. Всичко, което получавам в отговор е кратки отговори и безразлично отношение. Попитах го дали иска да го оставя, каза, че не иска.

Докато бяхме заедно аз непрекъснато го ревнувах, защото 90% от приятелите му са момичета и това меко казано ме дразни, обаче много рядко казвах нещо. Винаги се стигаше до скандали и винаги беше на крачка да ме зареже, защото съм попитала с оправданието, че не му вярвам. Обясняваше как няма нищо, но аз самата (чрез трети човек) разкрих, че се е опитал да преспи с една от приятелките ми и едно случайно момиче, което му отказало. Бях много наранена, но му простих.
В деня, в който скъсахме, е говорил с моя приятелка и й е казал, че ме обича и си ме иска, но иска да си намеря някой по-добър. Добре де, ама аз не искам никого друг. Той обаче щом дори му спомена затова, започва да се сърди.
В последните 1-2 дни забелязвам няколко нови момичета, които се държат доста фриволно около него, а той нищо не прави. Попитах го за тях, той ми каза, че сега е свободен и може да прави каквото си иска.

Сигурно сега ще ми кажете да го забравя, но аз не искам. Искам си го обратно. Много вложих в тази връзка и много държа на него, затова ще се радвам да получа съвети как да си го върна. (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 94302c7768
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той отдавна търси друга, с която да може да постигне щастие някакво - поведението му е просто такова - дружи с момичета, пробва си късмета с много. Най-вероятно вече има някоя до себе си или изгледи за успех и явно това е било условието - да не е с теб, което значи пък, че женичката има сериозни намерения....
Може би пък просто му е твърде непрегнато и сложно.
Като цяло обаче мъжете, когато действително искат да скъсат с една жена винаги изтъкват проблеми в себе си, за да не ти дадат шанс да обещаеш някаква промяна, за да подновят връзката. Ако той каже например, че му тежи твоята ревност и преследването ти - ти можеш да обещаеш да се промениш и той ти отваря врата. Ако обаче каже нещо за себе си, дори да не е вярно (депресиран бил ха-ха), то той иска да не ти оставя врата. Ако продължаваш да го търсиш може да стане дори агресивен и да те унижава, дори да легне върху някоя в обществото, просто за да го оставиш на мира, а ако не стане може и медицинско за шизофрения, СПИН и какво ли не да си изкара
Не е било и случайно казаното на приятелки и познати - той знае какво ще ти кажат и дори не е случаен флиртът му с други, така че ти да разбереш. Ако е искал да остане с теб, нямаше да се държи така - той очевадно иска да ти покаже, че търси или има друга. Остави го на мира, защото колкото повече го търсиш, той по-очевадно ще се показва с други и ще ти каже дори, че има шизофрения ако трябва с цел да се оттърве от теб - дори може да ти каже, че е спал с еди коя си дори да не го е правил, просто да нямаш шанс.

Повечето мъже ако искат да скъсат окончателно изтъкват проблем в себе си, а ако иска ти да се промениш си го казват - например, че с твоята ревност не може да живее повече или не му харесва еди какво си - когато изтъква проблем в теб, той НЕ иска да къса, а да ти постави ултиматум и да те уплаши. Когато каже, че той самият е задник и тем подобни - тогава просто иска да не ти остви вратичка... класика е дори да каже, че е изневерил и без да го е сторил, а казаното преди 4 дни не е от значение, защото тогава явно още новата мадамка не му се е връзвала или е нямало шанс за успех - явно не иска да пуска клона преди да хване нов.

Не се унижавай. Запази достойнство и живей живота си без него -дори да бъркам, той ще те потърси ако действително иска връзка с теб, а с преследване нищо няма да получиш освен унижение и присмех ...искала си го обратно - това да не е стока или домашен любимец. Пълнолетен човек не можеш да притежаваш, да имаш и съответно да искаш. Той или е с теб, или не е с теб, но това зависи от него, не от теб.
Вземи си пудел, но мъж не можеш да вземеш.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dd10d50ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма такова нещо като "иска да е с мен, но иска да си намеря някой по-добър". Това просто значи, че не те харесва вече. Толкова. Няма драма, мацка, на 21 си още, а той - на 23. Нормално е, нито единият от вас не е достатъчно зрял.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b36c0c8b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много си вложила? ! 1 година много ли е? Аз вложих 7 в последната ми връзка и се разделихме ей така. Така, че не си вложила много, а се радвай, че така е станало толкова скоро. Наистина е по-добре да затвориш странцата и да го забравиш. Според мен има друга някъде в живота му и той е объркан, но щом се е поддал сега дори на размишления, със сигурност ще го направи пак.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6bc082e628
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами няма значение какво искаш. Той е приключил връзката максимално деликатно, а ти искаш да направиш нещата грозни. Запомни го с добро и го остави да си живее живота. Не е приятно, но това е положението. И по-лоши неща се случват.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c0fa102df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те, наистина.
Той като е решил, че иска да се разделите, поне да имаше достойнството да прекъсне контакт с теб. В момента те измъчва по този начин, дава ти надежда.
Това, което можеш да направиш в тази ситуация е и ти да се отдръпнеш: не му пиши, не го търси, ако ти пише - отговаряй му по същия начин, както той на теб.
Така ще усети, че те губи... Но предвид това, че докато е бил с теб се е опитвал да спи с други... Мисля, че ти е направил услуга като си е тръгнал. Това, че ти си му простила, не значи, че той ще се промени!
Пожелавам ти да срещнеш любовта в лицето на достоен човек!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker