Жена ми ми изневери, да и изневеря ли и аз? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми ми изневери, да и изневеря ли и аз?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 4767 пъти
Здравейте, интересувам се силно от вашите коментари! Ситуацията е следната: С жената до мен сме женени от 6 години, имаме дете, добър живот и много хубави моменти заедно. Ноооо преди време я хванах да си говори с някой си за това къде щели да се виждат, касво да си правят, без да навлизам в болезнени подробности. Оказа се че е с 20 години по голям, тя е на 26, и са се изчукали няколко пъти и продължаваха да се уговарят! Жена ми се разтрои много, разказа ми всичко, говорихме, без панаири, поиска прошка, разкара онзи и такааа.
Саамо че сега от месец и нещо една колежка открито ми демонстрира, че иска да я опердаша. Много е предизвикателна, с големи цици, малко дупе, червенокоска. Все идва при мен да си пие кафето, флиртува много съблазнително, на последната командировка се появи на коктейла със супер къса рокличка, не се отдели от мен и поиска да я изпратя до стаята, а там ми каза, че следващия път няма да ме чака и ще дойде директно в моята. Чудя се какво да правя, да си я чукам ли тази и да тръгнем отново по пътя на тайните и лъжите с жена ми, или да остана верен, въпреки че аз бях направен на глупак преди време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1e4067ba66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В случая поговорката Клин клин избива не важи - просто като почнеш и ти да изневеряваш, жена ти ще се чувства още по - свободна и с времето бракът ви го пиши бегал, но поне не изневеряваш за отмъщение, а заради кефа... и все пак не виждам как вашият брак ще просъществува, но времето ще покаже. Тя те е правила на глупак и си на път сам да се направиш на глупак

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9ad5aa3823
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не. не го прави в никакъв случай. Просто ще се злепоставиш в службата, ей-така от гняв и болка. Ще стане по-лошо.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0ad56399ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз бих изневерил да си призная. И за мен клин клин избива ВАЖИ. Няколко пъти са я боднали, но ти трябва да и простиш? Не съм съгласен. Или пердашиш колеgката или късаш с приятелката си. Да видим какво ще кажат сега моралистите :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4ef044c387
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жена ти се е разтроила и ти е разказала всичко само защото си я хванал. Сам каза че са се разбирали за още чукане, което ми говори че изобщо не и е било гузно. Рано се е омъжила, дете, семейство, сега се е сетила, че не се е наживяла и не се е нае. ала с достатъчно мъже. Незнам докога ще е спирането и, щом веднъж вече е имала любовник и се е кефила.
Така че чукай си червенокосата с големите цици където я хванеш, явно няма да се дърпа. А пък жена ти няма нужда да разбира, а пък и няма право да каже каквото и да е щом така се е подиграла с теб преди това!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a252137708
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Понякога изневярата укрепва брака. Аз също изневерявам на мъжа ми и бях едва ли не разпъната на кръста за това....всеки ме обвинява за това. Но мога да ти кажа че понякога трябва разнообразие и няма да ти е лошо напротив. Стига да го правиш прикрито. Успех

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c076a1f060
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти си съблазнен и това е реалната причина ти да искаш да изневериш, а не точно, че жена ти преди време ти е изневерила.
Един вид това го смяташ за свое успокоение.
Ти си решаваш в крайна сметка, но все пак... не виждам смисъл да си с някого и да му "отмъщаваш" и изневеряваш. Ако не можеш да преживееш, че някой ти е изневерил или те е предал - просто си тръгваш и продължавате по пътя си разделени. Защо ви е да тръгвате по този път отново? Няма смисъл. Но ти си преценяваш. Можеш да бъдеш по-големия човек във връзката и да останеш верен на себе си и нея, което ще е достойно - ако, разбира се, наистина я обичаш.
Все пак след като някой ти изневери... твое е решението ти да останеш с него или не. Но ако останеш с него то е с ясната представа, че ще сте честни вече и си прощавате грешките, а не за да използвате грешката на другия в своя полза и като оръжие (както е точно в случая).
Просто зависи колко държиш на жена си - помисли дали я обичаш, дали искаш брака ви да просъществува и наистина от сърце искаш да си с този човек. Ако го искаш - тогава съвета ми е да не го проваляй заради някаква нахална едрогърдеста колежка. Защото в последствие наистина ще стане ясно всичко и евентуално ще се провали този брак.
Ако пък вече не я обичаш и не искаш да си с нея - то прави каквото искаш.
Толкова е просто. Всичко зависи от чувствата ти и намеренията ти. Но не го прави само заради отмъщението, защото всъщност полза и смисъл няма да има.

Дръж ни в течение с развитието на нещата и какво решение си взел. :) Успех и дано нещата потръгнат както трябва.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ab83299bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това не е решение. Ако жена ти има искрено покаяние и прости и продължете, колкоти да е трудно. Принципно жена изневери ли, от това трудно става вече семейство. Не познавам жена ти, но изневериш ли и ти, това окончателно ще означава края на вашия брак.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c2a310059e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Хах, що за въпрос. Разбира се, че трябва да е изчукаш, а аз даже не знам как все още не си разкарал жена си...
Разбирам ние мъжете да кръжкаме, ОК, това ни е в природата. Ама жена да го прави, моментално на улицата. :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c4f300c180
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом веднъж ти е изневерила ще го направи и втори и трети път. Изчукай колежкта без да ти пука на съвестта така поне след време(ако вече не го е направила отново) като ти изневери ОТНОВО, ти няма да си капо. Зарязвай жена си, пич! По-добре дете то да живее с разведени родители, отколкото при непрекъснати караници и ревност! Това е съвет към всички мъже, чийто съпруги изневеряват, ЗАРЯЗВАЙТЕ ГИ ВЕДНАГА!!! За такова нещо не бива да има прошка!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6003b9d07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз не бих изневерил на жена си. Все пак тя ти е поискала прошка, а и ако и изневериш целият ви брак ще се разпадне. А аз детето помисли ли? Живота му ще стане на нищо! По-добре недей да и изневеряваш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d65d9d5f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Няма значение какво ще направиш ти в момента, само че едно ми е чудно, как лягаш с жена ти в едно легло, как се разминавате по коридора и т. н

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 707e5a14f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не мисля, че бракът ви има шанс - ти очевидно изгаряш от желание да треснеш колежката и дори да не го направиш с нея по - нататък ще е с друга, жена ти пък веднъж вече го е прашила, няма гаранция, че няма да го направи пак. Защо просто не се разведете и всеки да си живее живота?
п. с според мен давай с колежката ти, ти така и така мислено вече си изневерил на жена си, което е по - фаталното, поне усети и удоволствието да го направиш реално

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7db2182d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Разсъждения на ниво детска градина - Той ми счупи камиончето, да му счупя ли количката?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e4e25e2a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Един куп коментари. Въпроса тук е до колко си простил на жена си, сигурен ли си, че не ти изневерява към днешна дата и какъв човек си. Лично аз щях да си я опердаша тази, дето ми се натиска. Ей така, за да натрия носа на жена ми и да задоволя съвестта си. Каквото повикало, такова се обадило. Аз съм такъв и не оставям нещата така, когато ме настъпят. И хич не ми пука за приказки от рода, че е благородно да прощаваш и прочие. Изневярата за мен е висша степен на предателство и губене на доверието. Нищо след нея не е и не може да стане същото.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e9a30ad1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не е разкарала никой! Вярвай ми!
Това че жена ти е ку*ва е ясно, но ти не се принизявай до нейното ниво! Бъди верен не пред нея, а пред себе си до края, защото той е близо!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d65d9d5f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До коментари номер 7, 10, 13, мое скромно мнение е че сами не си вярвате в това което съветвате човека, не става дума да изневери или не, става дума за това че тя е била хваната и си била признала, ами след като е хваната какво да прави - да отрича ли!? Моя съвет е братле и аз съм мъж, морала в едно семейство се пази от жената, всичко е позволено докато те хванат, тя не се е справила с това, нека сега онзи батко да си я прибере, да ама няма да стане и тя затова ти се умилква, иначе ти оттук трябва да водиш живот като ерген.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e11596753e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Или си мъж или не -жена ти е била с друг и ти веднага да върнеш "жеста", ако искаш да си с жена ти-бъди с нея. Глупаво е просто, накъде отиват нещата...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 25ccee0a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   21, той не пита дали да се развежда или не, а дали да й го върне с колежката:-)))
и аз като номер 9 смятам, че просто си търсиш оправдание да изчукаш колежката. да, жена ти първа ти е изневерила, но дори да не беше, сигурно пак щеше да измислиш причина.
щом си решил, давай, ние тук индулгенции не раздаваме. мога да ти кажа само, че с жена ти сте лика прилика :-)
Ж44

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d65d9d5f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   до номер 25, хареса ми тази интерпретация дали питал дали иска да и и го върне или не, ами развеселих се има народна поговорка бой и еб. н не се връща, всеки сам си го изживява по своему.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d7d4c246c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Чудя се да те съжалявам ли, да ти се смея ли. Разкарвай го тоя отпадък, не е ясно т'ва първата забежка ли е, n^та ли, много малко вероятно да е последна.
Що се отняся до въпросната атрактивна и нахъсана колежка, вече тряаше да си я оправил. Ако си подал молба за развод, не смятам, че се счита за иневяра. Само че и с нея подходи с резерви, жена, дето зорлен сама се предлага е трудна за доверяване.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f1123fa2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 11 уби ме с малоумие.. Значи за вас мъжете едни правила, за нас жените други? Така ли? В природата ви било.. Абе яя.. Ако обичаш една жена, подобни размисли, за изневяра, не би ти минало през ума даже, ако си обичал някоя до момента де.. не разбирам.. ако си нещастен, просто я напусни и толкова, търси щастието при някоя друга, защо пък трябва да изневеряваш и да я караш да страда, да наранила те е преди време, обаче това за изневярата в момента изобщо не опира до "отмъщение" при теб.. просто си съблазнен и се чудиш какво да използваш, за да се отдадеш на удоволствието.. Има и още нещо, жена ти до колкото разбирам, е осъзнала грешката си, щом в момента не ти замазва очите и си продължил с тоз' човек, какво повече искаш? Отмъсти и, айде.. давай.. изчукай секси колежката си, отдай се на половинчасово удоволствие, а после? Ами това дете, което няма никаква вина, за вашите глупости? Някой да помисли за него?
Помисли, много добре, цялата ситуация, от тук нататък. Женен мъж с дете.. не ти приляга, секси мацки на всеки ъгъл, жена ти и детето ти са единствени, защото може да има много по-перфектни от жена ти, с големи цици и големи джуки.. Но все пак тя ти е жена, с нея си споделил поне половината си живот и тя ще е тази която ще остане до теб ако имаш нужда от подкрепа или помощ, а не секси колежката ти..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7ef865d0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Отиваш и казваш на жена си: "Имам една колежка, дето много ми се натиска и иска да я опъна. Предполагам ти няма да имаш нищо против. Едно, че няма да го направя зад гърба ти, и друго, че ти вече ме водиш в това отношение. "
Тогава ще настъпи часът на истината за връзката ви.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 02db05c329
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Номер 31 - интересна идея. Аз обаче смятам, че трябва да ОТРЕЖЕШ. Интересува те само детето. Свободен си да избираш всякакви колежки. Но първо изгони тая твар жена ти от вас.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1c2f9a0063
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   ".... имаме дете, добър живот и много хубави моменти заедно.... "

Посъветвал те бих първо да си отговориш на въпроса: "Защо се е стигнало до там? " Явно на жената нещо и е липсвало и го е потърсила извън брака. Който е добър, според предоставената информация. Ако имаш нужда- направи го с колежката. И не го приемай като "връщане" или оправдание за действията си. Без да толерираш евентуалните скрити амбиции на партньорката ти за секс. и без да го превръщаш в самоцел. Искал си, имал си нужда- направил си го. Стига да е дискретно и да не нараняваш близкия си и обичан човек.
Нормалните хора имат нормални потребности, които е хубаво да задоволяват периодично. И когато задоволяването на някои от тези потребности не може да стане в брачната връзка, защо да не се използва извънбрачна? С партньор, който го иска, а не да пъшка артистично върху тебе. И точка. Какво разкарване, какъв развод- животът е хубав още повече с близък човек до тебе.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7748b85061
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Номер 9 е абсолютно и категорично прав.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bb409af6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ще те посъветвам като жена, която е преживяла изневяра на съпруга си. Ще започна с уговорката, че ненавиждам изневерите. Обичах мъжът си, много трудно преглътнах това, което ми причини. Но и през ум не ми е минавало да си връщам. Въпреки многото мераклии, които съм имала. Просто не съм такъв човек-мисля, че тия работи или ти идват отвътре, или изобщо не ги можеш. Като добавиш и строгото възпитание, което съм получила от родителите си... Но знаеш ли-май започнах да съжалявам. Такива, които изневеряват не заслужават верен и коректен човек до себе си. Знам, че досега като не съм го направила, изобщо няма да го направя. Но едно отвратително чувство неми дава мира. Така че-никога не съм вярвала, че ще дам такъв съвет, но-да, изневери и.. Заслужила си го е...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4d2d6fa722
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Аз съм жена и моето мнение е, че на твое място бих го направил, защото жена ти те е наранила, позволила си го е, а честно казано, според мен, ще си го позволи и пак след време... зависи, разбира се, колко я е страх от това ти да не разбереш, но ми се струваш добър и мил мъж... ако ти харесва тази колежка, давай, но ако е някаква лека и тъпа - недей.. не си струва да се спи с курва за сметка на жена, която все пак ти е у дома и ти помага с трудните моменти. Много зависи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bddf01fc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Готов ли си да се пренизиш на нивото на тази колежка, която с държанието си показва че не е нищо повече от евтина курва. Можеш ли да я сравняваш с жена ти, която обичаш и която вярвам че също те обича... това че се е подхлъзнала и е сбъркала не я прави нито курва нито недостойна за теб, прави я просто нормален човек способен да допуска грешки. Хайде кажи, че не си и изневерил поне веднъж и ти, а ако наистина не си това те прави наистива ценен и няма смисъл да разваляш всичко заради някаква уличница!
Друг е въпроса дали жена ти наистина се е разкаяла и е спряла или дали това и е за първи път. Ако се е чукала и преди с други зад гърба ти или ако го направи пак вече минава в графа по долна и от курваляк защото онази е сама, а твоята си има съпруг и дете. Биеш и шута, чукаш си която си искаш, помагаш единствено за детето и си гледаш живота.
Това са ти двата вариянта... дано да е първия!
Успех!
М 32

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 24e13f7722
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Трябва да станете квит с жена ти - поне според мен. Тя ще си прави кефа и ще ти каже едно - извинявай и айде всичко е забравено. Ами... твой ред е да се позабавляваш. Ако не ти хареса просто няма да го повториш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker