Болка от любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болка от любов
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3597 пъти
Преди 6 години случайно се срещнах с мъж, с когото навремето работихме заедно, но той се издигна, сега е бизнесмен от класа. Познавахме се повече от 25 години, знаехме си и "кътните зъби". Как си, как стоят при теб нещата - общи приказки. Той е разведен от 30 години, но винаги е имало жена до него, макар и само от интерес-с никого не се е обвързвал. При мен така се стекоха нещата, че и аз от 5 години бях сама. Поговорихме като стари познати, след няколко дни се срещнахме на кафе, след няколко дни почти насила ме заведе да видим новия му дом...И след месец се стигна и до леглото. И днес след близо 7 години не мога да реша - да съжалявам ли, че го срещнах или да благославям мига, когато ме погали? За тези близо 7 години той бе единствения човек, който ме погали, успокояваше, когато имих проблеми с децата, но и много болка, страдание, унижение ми причини. Когато примерно дойдеха внезапно децата му, трябваше веднага да се кача на втория етаж, да не ме видят, никъде не ме изведе, дори когато дойдеше да ме вземе и трябваше да се напазари - или той само слизаше до магазина и аз чаках в колата, или обратното - но никога двамата не пазарувахме, да не ни видят заедно. Не мога да претендирам за МИС, но не съм и грозна, че да го е срам от мен. Често забелязвах, че и други жени ходеха у тях, с други ходеше по заведения, а аз бях "сродната душичка,по-малката сестричка, ти си ми като майка,готвиш вкусно като баба".Мои приятелки ме укоряват, че се унижавам, но трудно може който не е изпатил като мен да ме разбере как копнея за малко нежност, топлинка, рамо, на което да се облегна, търся ръката, която да ме погали, когато съм тъжна, да ме вдигне, когато падна...За 50 години това бе вторият мъж в живота ми и той като първия ме разочарова - надали ще набера смелост да се срещна с друг - по-добре сама със себе си, отколкото сама с някой до теб! Вече твърдо съм решила - край, но при всяко звънване на телефона, чакам да е той. Кагато го видя с колата, цялата се разтрепервам.Разкъсвам се между ДА и НЕ! Много болка ми причини, но нещо ме свързва с него и не съм убедена, че пак няма да ида с него, за да прогоня самотата, да почувствам, че не съм сама в леглото, че някой диша до мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7a0744795c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, но това наистина води само до болка. От опит ти го казвам...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4d79587a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, явно този човек /ако може да се нарече така/ не заслужава обичта ти. Знай, че там някъде те чака "той" - човека, с когото да споделиш живота си. Не се унижавай и да молиш за капчица обич, той явно няма да ти я даде. Вярвай, че ще срещнеш човека, който да направи живота ти по-радостен и щастлив. Човек винаги трябва да вярва и то ще му се случи. Не страдай за този, явно той само те използва. Успех!!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4d79587a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила, не се измъчвай, този човек не те заслужава. Как можеш да допуснеш да му бъдеш за "домашна употреба"? Ти достойнство нямаш ли, по-добре му тегли една майна, поплачи си за загубените години и си потърси щастието другаде. Вярвай, че ще срещнеш подходящия човек, той е някъде там - само го потърси. Не си губи времето и живота с това животно. Ако ми кажеш, че някога ти е подарил и едно цвете - просто ще се учудя! Има ги такива използвачи - за мен ти си му като домашна помощница, отдушник, на която вместо да плати преспива с нея. И ти толкова си отчаяна явно от първия си мъж, че се примиряваш с това. Недей се унижава сама, уважавай се, за да те уважават и другите. Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 23b3386a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не си го слагай на сърце. Използвай го, както той теб. Междувременно си търси стабилен човек, който да не се притеснява да те държи за ръка, където и да се намирате и пред когото и да било.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 343fc88a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, не страдай, явно този ако може да се каже "човек" не заслужава твоята обич и любов. Ти явно за него си една домашна играчка, прислужница, отдушник, на когото вместо да платят, даряват миг гальовност, ласки. Явно този господин се подиграва с теб, не падай толкова ниско!
Знай, някъде има сродна душа, която те чака да я потърсиш. Вярвай, че не всички мъже са егоисти, използвачи, лоши. Дано срещнеш човек, с когото да делиш радости и болки. Търси и ще намериш! Съжалявам, че за твоя 50 годишен живот си имала само двама мъже и двамата са те разочаровали. Дано следващият промени убежденето ти за мъжете. Желая ти щастие, любов, топлина, радости и... Сигурно имаш приятелки, които да ти помогнат да намериш твоята половинка. Не се страхувай, явно трябва да промениш нещо в себе си - бъди по-голям егоист, искай повече, отколкото даваш, не се примирявай с това, което ти предлагат! Абе явно си слаба жена, бъди по-силна и смела в начинанията си! Вярвай и ще успееш!

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4a0eb5736d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Росирос
Извини ме , но съм до болка окровенна, този мъж не те харесва.
Третира те като слугиня.
А еб...иците си намира другаде.
Срамува се от теб. Затова не те показва никъде.
Не търси жена в твое лице.
Спри да се унижаваш,да му готвиш,да му слугуваш!!!
НЯМА НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ да има нещо общо с теб.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 3b36506650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо не поговорихте с него? Защо се оставихте да ви третира така? Трябваше да му кажете, че желаете да излизате с него, а не да се криете постоянно.От какво се страхувахте, да не ви изостави ли?! Той е наложил този модел във връзката ви, а вие сте го приели без апелации...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 343fc88a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо ли си мисля, че става дума за моя баща??? Той така е използвал майка ми преди години, за щастие тя срещна човек, който ни отгледа, направи свадби. А баща ни като пеперудка ходи от цвят на цвят, но много женички се облажиха от него, използваха го, после го зарязваха. А тази жена наистина я познаваме със сестра ми - тя е толкова изстрадала, че за една мила дума би правила всичко за него. Но той не го заслужава! Може пък да е съвпадение - то не е малка страната ни и не е изключено да има и други такива случаи. Жалко за такива жени, които падат толкова ниско!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6a7e1373ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Малко късно прочетох тази тъжна изповед на наранената жена. Както би казал Моканина: "Боже, колко мъка има по тази земя". Как и съчувствам, но не мога да я разбера - да се подлагаш сама на такова унижение! Абе жено, ти нямаш ли достойнство, самочувствие, ти сама не се уважаваш, как искаш другите да те уважават? Моят съвет е: Зарежи го този господин, остави го да го разиграват "хитрите" жени, нека намери тази, която ще се отнася с него както той с Вас и дано оцени какво е загубил. А се надявам, че там, някъде те чака оня, който ще те направи щастлива! Пожелавам ти го от сърце! Само една изстрадала душа може да моли за капчица обич - дайте и я бе мъже!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2953536b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички, които ме подкрепиха, упрекноха, дадоха съвети! Ето, нахраних си децата /вече над 30 годишни/, всеки излезе и аз пак останах сама в апартамента си от 150кв. Притискат ме стените, тавана, броя звездите, зная разписанието на самолетие...И си мисля - дали не е по-добре да съм до онова същество, подобие на човек, дали да не ударя едно"голямо", за да забравя всичко и като легна да чувствам някой до мен, и да чувам, че някой диша? Колко е лесно да дадеш съвет, а всъщност е много трудно да делиш самотата с телевизора! И това вече повече от 10 години!!! Сама от себе си се страхувам, че от двете злини да бъда сама и с този "използвач" няма да устоя и ще направя грешен ход назад. А как не мога да се доверя на ТРЕТИ - нямам необходимата смелост и решителност, не съм човек на риска!!! А както казват част от коментиращите - може би там някъде се крие "ТОЙ"-човека с главно "Ч". Впрочем аз си имам всичко -жилище, работа, финанси - само нямам човек, с който да деля радости и несгоди, който да ме подкрепи, погали, да ме накара да се усмихна в този мрачен живот. Може би там, някъде се крие той, но аз нямам смелост да го потърся! А нерешителните, страхливите, това заслужават! Самота, сълзи по отминалите дни, мъка...Ех, ако можеше да има мерна единица, с която да я измеря, нея и сълзит,...Може би щяха да ме впишат в книгата на Гинес!!! Много мои близки се чудят, откъде намирам сили да се шегувам сама със себе си??? Човек като го иска, го и може! Но не всичко. За някой работи трябват сърце, душа и още нещо...

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0f2bdc4aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм на 28 години и тъй като живота още не ме е очукал, не съм вярвала, че жена може би над 50 годишна може толкова да хлътне по един мъж, че да си загуби акъла. Мислех, че това е нормално за младите? Браво, че има и такива за мен възрастни хора, които силно да обичат! Жалко, че е останала неразбрана! Може пък и на твоята улица да изгрее слънце. Надявам се!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5a49f72a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Няма пълно щастие, нали знаеш... Има едно клише "По-добре сам, отколкото зле придружен", но то се крепи на надеждата, че ще е временно състояние. Колкото и да се залъгваме, с напредването на възрастта шанса да попаднем на човека с голямото Ч, е все по-малък. И може би е по-добре да направим съзнателен компромис, да преглътнем малко гордост и да видим хубавото в цялата работа. Със сигурност има и хубаво, да го ценим! По-важно е това, което имаме, отколкото това, което нямаме.

Пожелавам ти по-добрата развръзка, независимо какво си решила.
Ж42

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker