Бройката има ли значение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бройката има ли значение?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3569 пъти
Здравейте, един въпрос ме мъчи наскоро. Казват, че жените с по голяма бройка, нямат щастлив брак или изобщо брак. Нямали успешни връзки и тн. Тъй като започнах много рано полов живот, съм си насабрала засега бройка, имала съм и доста сериозни връзки, но ме притеснява това, че като съм била с много мъже няма да имам успешен брак, (млада съм и ще бъда занапред и с други мъже). А и още нещо казват, че секса омръзвал ако го правиш от ранна възраст? Как мислите вие? Поздрави :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: ab05fed5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тия статистики не знам на кого са от полза, всеки човек е индивидуален. Няма как да предскажем бъдещето ти, дали ще ти омръзне секса и кога точно, ако стане така. В даден момент ще почувстваш дали искаш деца и семейство.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c0ffcfc997
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   " А и още нещо казват, че секса омръзвал ако го правиш от ранна възраст? " - има логика. Секса освен кеф е и труд и хабене на енертия, поне при мъжете е така. Така както труда дотяга, ако го практикуваш още отрано, така и секса, като всеки труд ще ти дотегне по отрано. А и каква разлика ще усети една жена, която се чука от 15 годишна и един ден се задоми!? Тя до такава степен се е ошлайфала, че след като роди, секса вече и дотяга и затова са и честите разводи, т. е., липса на желание за семейство. При мъжете не е така. Бройката не е проблем, защото те не влагат чувства, а само нагон, напън от хормони и при секс, само изпускат налягането, това е крайната цел. Ако нямат жена до себе си, го правят по други начини, но бройката няма значение. Ако, когато решат да кротнат до една жена, и тя излезе свястна, т. е., не е била бройкаджийка(за такива има друго определение, но тук не искам да го използвам), тогава на жената й е интересен живота, правят си деца и си живеят щастливо. Има и обратните случаи. Жена която не се е начукала навремето, след като се омъжи, започва безразборно чукане и си разваля семейството. За такива важи поговорката, пази Боже, сляпо да прогледа. Такива са повечето жени, дошли от село, там са били на сухо и като попаднат в града сляпо-проглеждат и гледай какво става. Момиче, зависи от пълнежа на главата, а не от това което е между краката.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d40f2208f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами всичко зависи от теб момиче. Аз съм млад мъж излизам с доста жени тези който са прекалено лесни не са ми интересни и също така няма никога да им имам доверие. Смятам че за добър брак е нужно доверие и разбирателство, което се постига трудно ама ти ако скачаш от 1 на 2 на 3 постоянно няма как да го постигнеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fbddd2dc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   За мен лично има значение и то е че момичетата с голяма бройка губят уважението на едно момче
Момче на 24г.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9ca51d1e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом си задаваш подобни въпроси, значи вече си утекла.
Цял живот ще подбираш най-добрите строителни материали и никога няма да съградиш къща. А връстничките ти вече 20-30 години ще живеят в построени къщи, вярно по-посредствени от твоята мечта, но все пак реални.
Всъщност, от тебе зависи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1e0f3021c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сексът не омръзва авторке... просто парньорите се сменят за разнообразие както е в твоя случай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 16a94d6b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами те могат да казват каквото си искат, а в крайна сметка си РЕШАВАШ САМО ТИ ЗА СВОЯ ЖИВОТ. Като намериш мъж, с когото искаш да си, както и като затиктака биологичния ти часовник, ще трябва да се примириш с един мъж поне за известно време, а защо не и за повече?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3fb26fbaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с хората горе - не смятам, че си се изхабила физически, че едва ли не сексът ще ти омръзне, защото си била почнала малка, а по-скоро, че ще имаш проблем за сериозна връзка, защото си свикнала често да сменяш „материала“.
Сексът иначе не омръзва, спокойно тук, но когато една жена свикне с различни мъже, не вярвам, че тя е в състояние да остане дълго с един мъж, защото в дългата връзка има и проблеми, не само мед и масло и често трябва да правиш компромиси за своя сметка в името на общото, което жени като теб не могат просто. Най-често просто вярвате, че навън ви чака нещо по-добро.
И още едно нещо явно не ти е казала майка ти - един човек, това е неговото име, а за жената е много важно да има добро име на сериозна жена. Няма начин мъжете, с които си била да са всички читави - с повишаване на бройката, се повишава вероятността и от това да си попадала на пълни идеоти, които на 100% са разгласили наляво-надясно интимни неща за теб - всеки мъж има мъжка компания - на нея дори читавите мъже разказват такива неща, тоест освен мъжете, с които си била, сложи още 5 пъти повече мъже, които знаят всичко за твоите сексуални навици и предпочитания.
Ако се чудиш защо мъжете се лепят по теб като мухи на мед, то е и защото вече ти се носи име на лесна.
Ако искаш нещо сериозно не е късно, но ще трябва първо ти да се промениш, после начина си на живот и най-добре отиди в голям град, където и нравите са различни, но и никой не те знае коя си.
Не бързай със секса другия път. Излизай към 3 седмици с някого поне, преди да се стигне до там и се дръж по-дистанцирано, бъди трудна. Не разказвай за миналото си! Не показвай от самото начало прекалена опитност и живей до намирана на сериозен мъж без секс.
Ако направиш горните имаш някакъв шанс за семейство и връзка, но честно казано аз съм скептична. Не вярвам, че дори да привлечеш някого за сериозна връзка, ти ще умееш да задържиш интереса си дълго върху един мъж. Винаги жени като теб търсят тръпката, приключението, по-добрата алтернатива, винаги гледат в чуждите панички и си мислят, че с нов мъж ще е по-добре - дори с мъжа на тази или онази жена..и пак им се случва познатото - не са щастливи с някого и търсят алтернативата. Това е главната причина такива жени да не умеят да създават здрави семейства и мъжете да не искат повече от секс с тях, защото инстинктивно ги усещат тези неща, а и по-опитните мъже ги предпупреждават да не създават семейства с жени като теб. Често са се опарили на младини, но и има и хора, които не искат да стават за смях. Забрави например за успялите мъже с висок социален статус- известни адвокати, прокурори, лекари, хирурзи, банкери, бизнесмени. Те никога не биха създали семейство с жена като теб, за да не станат за смях заради многото си бажанаци и големи рога един ден.
Ти решаваш все пак каква ще си и никога за промяна не е късно, но ще ти трябват много дисциплина, желание за промяна, любов към мъжа ти и търпение . Всичко зависи от теб, но без промяна няма да мине - ти неусетно просто водиш различен начин на живот, който ти пречи. Намери си и нормални приятелки, огранични излизанията по дискотеки и забрави за секса за 1 нощ или 1 седмица - не се държи евтино, за да не бъдеш евтина.
Една жена

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ee164c5b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Много добре са ти го обяснили надълго и нашироко - курвенските ти тенденциѝ сериозно ще ти попречат да създадеш стабилно семейство. Това е способ, закрепен от Еволюцията, държащ курвите при другите утрепки. Добрата за теб новина е тази, че можеш да поизпаразириш на някой и друг мъж преди целия свят да разбере каква всъщност стока си. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cf0985ae06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, бройката има значение. Кажи ми авторке, какъв извод ще си направи един човек за теб, ако примерно си на 20 и си спала с 20 мъже?
Колкото до изказването на номер 5 - "За мен лично има значение и то е че момичетата с голяма бройка губят уважението на едно момче" - така е, но защо само при момичетата? И аз например не бих уважавала мъж, който е спал с голяма бройка жени. Веднага ще си помисля, че е или кръшкач или не обича да се застоява с едно момиче дълго време. Ако търсиш мимолетна връзка, няма да е проблем. Но хората, които не се занимават с такива неща и търсят сериозна и здрава връзка едва ли ще хукнат към подобни "мачовци" или леки жени. За мен е еднакво и при мъжете и при жените. Защото не може да наричаш една жена преспала с много мъже - ку*ва, а мъжа да бъде герой или плейбой. Каквато е жената, такъв е и мъжа. Нека всеки прави каквото иска с живота си, но това си е цялата истина. Независимо дали си мъж или жена, никой няма да иска да се задоми с човек - бройкач.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 192391b7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Не трябва да ти пука... бройката няма да ти е написана на челото все пак. Има една приказка че мъжете винаги преувеличават че имат много а жените обратно... прикриват. недей да се хвалиш и да говориш затова и всичко ще е ок. Все пак опита с много мъже може да те направи и по добра в секса... всичко си има и плюсовете. Да не ти пука

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 456739f9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Зависи, повечето мъже мразим да имаме сериозни връзки с курви (жени, на които бройката партньори им е колкото годините). Примерно аз никога не бих създал семейство с жена, която е имала повече от 2-З партньора през живота си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c4ddded501
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз пък мисля, че ще си намериш добър мъж. знаеш ли защо? На принципа, че хубавите ябълки свинете ги ядат. За обиграна като тебе не е никак трудно да надуши и да омотае някое читаво момче... Язък за него....

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a16b2c2be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Напротив, мило момиче, точно жените с опит имат най-успешните връзки после. И не, не се изхабяват по никакъв начин, а напротив - развиват сексуалността си и си създават реална оценка с какъв мъж искат да бъдат и какво да търсят. Жена с опит, която не се хвърля залуду в брак, е най-вярната съпруга после. Всеки уверен в себе си мъж, би трябвало да се чувства истински късметлия, че има такава тигрица! Дама в живота и палавница в леглото :)

Личи си, че си интелигентно момиче. Единствения ми съвет към теб е да използваш предпазни средства :) И да си избиеш всякакви щуротии от главата :)

М25

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 36b2f0cd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 15 16 и 13 благодаря!
И на останалите благодаря за мението все пак аз ви го поисках, но не бързвате с изводи като "курва"! Просто съм била прекашено наивна и съм имала неуспешни връзки! Не обичам да бройкам, или да ги сменям често! Аз съм много амбицйозна и много трудолюбива! Не смятам, че съм курва! Но все пак благодаря за вашето мение :)
Авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8eb7666a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Всичко е относително за една връзка трябват двама души ти и курва да си и девствена да си отговаряш само за 50 процента от една връзка,а другите 50 процента се падат на мъжа до теб,така че всичко е и малко късмет в живота.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a24c87c8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   мнението ми се покрива до голяма степен с това на номер 10.
авторке, не знам на колко години си, но наивността е оправдание за доста млади момичета. разбирам младост, неопитност, доверчивост, но 30 пъти неуспешен избор (примерно) си е жив курвалък:-)) това дали си амбицИозна и трудолюбива няма отношение към темата. и да, никоя не смята себе си за курва:-)
прочети няколко пъти мнението на 10, може да се познаеш в него.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2105fa1606
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Хе, едно две неща може да се прикрият, неглижират. Но 20? Нямам представа дали съществува мъж на когото да кажеш - аз съм егати разпоретината, айде сега да си направим хубаво семейство. Има примери на оженени за проститутки, но там е друго. Проститутките не се забавляват - те бачкат. И като спрат професията имат шанс за брак.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2bc23e873d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Жени на по 20-25, които са били с повече от 10-15 мъже-- ми сори, ама не стават. Толкова

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 434cc50fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Дори и да скриеш от бъдещия ти мъж с колко си била, рано или късно той ще разбере. Такива неща не се прикриват. Казвам ти го от опит.

ПС: Мъж на 26

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 794f0eecd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   За мен връзката с колко мъже си била-с колко си наведнъж и брак е малоумна. Който те обича, ще те обожава дори да си "курва/курварин". Това що за човек си как по-скоро е свързано със секс предпочитанията ти? Един човек е добър съпруг/а, ако е загрижен/а, ако се интересува от другия и прави неща за теб, и т.н. Даването на лоши имена на хората идва само от комплекси. Животът е един и човекът до вас ще разбира това, ако ви обича. Ще милее за вас, ще ви предпазва от куп неща. Ще е внимателен. Така се разбира кой е достоен партньор.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker