Поиска да се разделим, макар че ме обича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поиска да се разделим, макар че ме обича
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2225 пъти
Моята история е следната: нещата започнаха преди 10 месеца. Аз съм на 28. Започнах нова работа и там срещнах момичето(29г. ), което никога не съм си представял, че ще заобичам така силно. Всичко започна със запознаването. Беше ми много симпатична, но разбрах, че е женена с дете, но това не ми попречи да продължа да търся контакт с нея. Започнахме да си пишем. Много ми беше странно, как всяка вечер си пишем до късно, при положение, че е женена. От майтап излязохме един път на среща уж, за да си направи татуировка. И там започна всичко. Едно докосване от моя страна да видя новия й татус. И вече знаех, че съм влюбен. Вечерта след излизането ни си писахме и тя ми каза, че много иска да ме целуне. Така след няколко дена в работата се разбрахме да се видим като приключим работния ден. Тогава се целунахме за първи път. Всичко беше уникално пишехме си. Виждахме се след работа. След няколко седмици бяхме на банкет и там си казахме, че се обичаме.
Един ден дойде в който я попитах как така си пишем спокойно всяка вечер и съпруга й не я пита нищо. Тя каза, че се крие и много одавна връзката й със съпруга й е приключила. Че до сега е била с него само заради детето. Аз изпитвах ревност всяка вечер като се прибере вкъщи. Но ние пак продължавахме. Казваше ми, че никой до сега не я е карал така да се чувства както аз и никой до сега не е обичала така както мен. и как той се държи ужасно с нея, дори и най-близките й хора го виждат това.
Дойде и деня в който да да му каже, че иска развод. Беше я много страх от реакцията му и как ще реагира детето. Той разбира се не реагира добре. Майка й също. Много я болеше от това, но продължаваше да се бори. Един ден ми звънна по телефона и плачеше. Тогава ме помоли да я разбера, че майка й иска да пробват пак с мъжа й да оправят нещата и как тя ще се направи, че ще се съберат поне заради детето, но ще го изчака той сам да се откаже и да разбере, че няма смисъл и всичко е загубено между тях. Не мога да опиша болката която изпитах тогава. Беше болезнено, но аз стиснах зъби и знаех, че желая само и единствено да съм с нея и се съгласих. Беше и много трудно на нея, че не получава подкрепата на майка си. Но пак се бореше. Аз знаех, че той няма лесно да се откаже, но се опитвах да съм силен. След няма и 2 седмици разговори между тях, той реши да си тръгне. Тя се успокои, но майка й не искаше внучето й да е без баща. Психически много я тормозеше. Тя искаше много да сподели на някой за мен. И човека на който сподели беше нейната сестра. Тя й обясни всичко за мен и как вече не иска да е със съпруга си. Сестра й обясни да си помисли добре, защото това е много голяма крачка и дали е сигурна и че няма да се меша. Как това е само нейно решение. След известно време не знам от къде, сестра й разбрала, че той докато се прави на жертва и иска да се събере със семейството си, си води някакви момичета в тях. Тогава и майка й го разбра и последва развода.
Той мина добре. Малкия не питаше много за баща си и го прие. През това време се запознах със сестра й. Тя ме хареса. Запознах се с майка й, тя също ме хареса. Тогава започнах да се виждам с детето й и двамата си паснахме много. Играехме си. Смеехме се. Привързах се много към този сладур. Той често питаше майка си за мен като идват заедно на работа дали аз съм там и т. н. тя също се запозна с родителите ми и тя я приеха. Определено я харесаха. Аз леко се притеснявах как ще реагират родителите ми, като знаят, че съм с жена с друго дете, но това нямаше проблеми за тях и аз бях много щастлив. Всичко се развиваше да кажем добре между нас. Имахме си нашите проблеми. Ревност от моя страна, че се вижда с бившия си, когато той идва да взима детето, но тя го приемаше и ми обясняваше, че само аз съм важен за нея и че е само и единствено с мен. търкахме се за някакви дребни неща, но това е нормално във всяка една връзка.
Дойде и момента в който развода беше факт и всичко между тях приключи. Тогава тя се успокои малко, защото мина през ужасно много трудности. Ние продължавахме да се крием, защото тя не искаше хората от квартала й да разберат, че е с някой и веднага да започнат да говорят, че тя си е намерила друг и за това се е развела. За това я разбирах. Излизахме на кино. Излизахме на разходки с детенцето. Ходихме два пъти на море заедно и спахме 3мата в една стая. Казвахме си, че до сега не сме обичали толкова силно и как всичко е много хубаво, като в приказка. Никъде не излизахме поотделно, само тя и то заради малкия, защото няма как да го държи само вкъщи и то в кварталното кафе, което е с градинка и там всички деца си играя. Аз малко се дразнех, че никой не знае за мен и се притеснявах някой да не започне да я сваля и докато не можем да сме заедно така както искаме, някой да не я спечели. Малко й се цупех, но тя ми обясняваше, че ме обича ужасно много и никога няма да стане така. Аз се дразних още че той има много неща в тях и не си ги взима. Тя наистина му беше казала много пъти да си ги взима, но той не го правеше. Карахме се за това. Обяснявах й, че не ми е приятно той да може да идва когато си пожела да си взима някакви работа и не е свързано с детето, да я вижда. Тя ми каза, че ако не си ги вземе, ще му ги изхвърли. Минаха месец и половина от развода и аз не спирах да искам да се случат нещата много бързо и явно в това ми беше грешката...
Дойде деня в който бившият й беше дошъл да вземе детето да карат колела. Неговото още беше при нея. И след като карали колела, той го върнал пак в тях да седи. Когато разбрах полудях и реагирах много остро, че мисли тя за него, да не се притеснява къде да си прибира нещата и т. н. тогава й дадох ултиматум до края на седмицата да му се махнат нещата. Тя ми обясняваше, че е възпитан човек и че няма да му ги изхвърли, а аз й обясних, че няколко месеца ме е лъгала, като ми е обяснявала, че ще го направи. Скарахме се много. След 2 дена тя дойде да пробва да оправи нещата, но пак се изпокарахме и си тръгна. Обвинявах я, че нищо не прави за мен, а само аз. Как аз гладувам за да им е добре на тях с малкия. Как не може заради детето да се виждаме нормално, защото то е много привързано към нея и иска да са постоянно заедно. И още много глупости с които прекалих. Много често съм й обяснявал, че като искам да й споделя нещо много остро реагира и някой път ме е обиждала, но аз винаги съм й прощавал. Тя имаше рожден ден в неделя и аз точно в 12 часа й писах, защото исках да съм първия. След малко се отбеляза във фейсбук, че е на дискотека със сестра си, зет си, братовчед й и неговата приятелка и аз се изнервих много. Започнах да се чудя как да й го върна и защо не ме е поканила. На следващия ден се прибрах от пътуването си и исках да й подаря подаръка, който й бях купил и да й дам подарък от родителите ми. Отидох до тях. Дадох й го. Целунахме се по бузите. И си тръгнах, защото видях, че има гости и ми стана супер тъпо, защото не ме е поканила.
На следващия ден се видяхме за малко в работата сутринта и после почнахме да си пишем и да се обвиняваме един друг. Тогава тя ми каза, че трудно е решила, но иска да се разделим. Аз не можах да повярва. Тогава се замислих, като започнах да осъзнавам какво се случва, че грам не съм бил прав за всичко. Как това момиче се разведе много бързо заради мен. Как дори и на детето си обясняваше, че ще живее заедно 3мата. Как малкия много ме харесва. Как се изправи срещу всички заради мен. Как искахме и двамата като заживеем заедно да си направим наше детенце и даже му бяхме измислили име. И как съм грешал за всичко и тя е права. Вечерта я помолих да се видим за минута. Тя се съгласи. Тази минута беше над 2 часа. И двамата плакахме. Казах й че съжалявам за всичко и че си разбрах всички грешки. Тя също плака. Целунах я няколко пъти и тя ми отвърна. Прегръщахме се. Не спирахме да плачем. Казвах й че я обичам. Тя също ми каза, че ме обича, но няма смисъл. Вече била празна душата й и сърцето й е на части. Много й се молих да се оправят нещата, но тя каза че е категорична в решението си. Вечерта си писахме 3 часа още. Плачехме. Припомях й всичките ни мечти. Как истински се обичаме. И че не може толкова лесно да се откаже от истинската си любов при първия критичен момент между нас. Но тя не отстъпваше. Обяснявах й че ако при първият ни труден момент се отказва, как да станат нещата за вбъдеще. Тя не желаеше да ме чуе. Обясняваше ми, че и на нея й е трудно, но трябва да продължим напред поотделно. Как винаги ще остана в сърцето й и винаги ще ме помни. Помоли ме да се сещам само за хубавите ни моменти и да се усмихвам. Как аз съм уникален човек и че заслужавам всичко. Как на нея й е трябвало някой в труден момент от който е означавало всичко и аз не съм бил до нея. Аз не можех да повярвам, че го чувам това от човек, който ми е обяснявал толкова хубави неща за нас двамата. Питах я защо не е говорила с мен, да ме подбутне, че нещо става. А На следващия ден пак се опитах да говоря с нея, но отговора беше същия.
След 2 дена беше датата на която правим 10 месеца. Направих й един диск с всички наши снимки, статусчета които сме си пращали и т. н. подредени по значение и по папки с цел да й припомня всичко и всичките ни мечти. Обложката на диска беше точно нейният татус, който значи вечност и че от там започна всичко. Подарих и диска вечерта казах няколко неща, но тя трябваше да тръгва и не ми се получиха плановете, да мога да я и заведа на мястото на което за първи път се целунахме. Вечерта ми написа, че е много хубаво и ми благодари за всичко.
Още 1 път говорих за малко с нея и видях, че е категорична. Вече 5 дена не съм й писал. Само се чуваме служебно. Виждам, че и на нея й е много трудно.
До днес в който се случи нешо много неприятно покрай мен и усетих болката й – да няма никой до теб в много труден момент на който да разчиташ. Звънях й да й кажа за трудния ми момент и тя ме излуша. Тогава осъзнах каква е болката й, но и разбрах, че това не може да ме накара да се откажа от истинската си любов. А тя го направи.
Не знам дали имам шанс, но е ужасно човекът когото обичаш и си имал толкова много мечти заедно, да се откаже така при първото ни критично скарване. Нали за това сме хора да си прощаваме. В нито една връзка не е само цветя и рози. Навсякъде има проблеми и трудности. Винаги съм гледал най-доброто на нея и детето й. Връзката ни заради развода и всичко случващо е много специфична и й обясних, че това е причината и че всичко ще се оправи, но тя не иска да го разбере. Много ми е обидена и не може да забрави думите ми.
Осъзнах, че за нея никога няма да съм на първо място, защото там винаги ще е детето й, но това не ми попречи аз да се откажа от нея. Само засили чувствата ми. дори и като си говорихме къде ще живеем, аз се съгласих да е при нея и при майка й, защото тя няма да може да понесе внучето й да е далече от нея. А аз имам собствен апартамент и всички знаят, че е най-добре отделно да се живее. И с това бях съгласен. Тя винаги ми е казвала, че аз правя много повече компромиси от нея.
Не мога да си обясня защо се стигна до там. Защо човек който обича истински е готов да захвърли всичките си мечти и да не може да прости.
Объркан съм и наранен ужасно много, но аз НЕ МОГА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ НЕЯ. Дори че в момента сърцето ми е разбито от нея и от избора й аз отново искам да съм с нея и само тя е важна за мен...
Защо човек след като обича не може да прости първата сериозна грешка, при положение, че знае как връзката ни е специфична за сега? Защо даже не иска да си помисли над всичко и над това като знае какъв човек съм и какво правя? Защо човек се отказва от истинската любов толкова лесно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0486efe21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете се различаваме от жените. защото знаем смисъла на думите чест и достойнство, ти явно още не си истински мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f918982b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, сега много може да боли, но мисля, че поне за теб нещата са се развили добре. Ти си взел жена с багаж, но погрешно си решил, че това е детето. Става дума за това, как тя по принцип постъпва с мъжете. Обрал си го като бившите ѝ, просто защото тя както сам заключи при първата грешка е готова да приключи със съответния мъж. Може би заради детето е стояла по-дългично с мъжа си, но и преди него тя си е била такава, а рога му е сложила много големи - ти си бил може би първият, който е искал тя да се разведе и затова го е сторила, не че ѝ е било проблем. Не е проблем за такава жена поредната връзка, защото тя вярва, че грешките ги правят мъжете, не тя и вярва, че с еди кой си мъж ще ѝ е по-добре като нито мисли за мъжете, нито дори за детенцето, а само за себе си.
За теб се е развила ситуацията перфектно, защото ти може да си бил влюбен и загубен, тя да те е обичала....доколкото подобни хора могат да обичат, но ти поне нямаш дете с такава жена, което би било много по-страшно. Добре, че си казал претенциите си в самото начало, добре че не си отстъпвал като поредният мъж-желе, защото това което днес ти се случва, просто щеше да се отложи с времето и може би сам щеше да си в ситуацията на бившия ѝ мъж.
Съветвам те да си смениш работното място ако толкова я обичаш, но спри всякакъв контакт с нея. Търси си нормално момиче, без багаж - не говоря тук за детенце. Може да има детенце от някого, но нека е самотна майка, не се занимавай с въртиопашки, жени с множество претенции, които са готови да взимат без да дават. Не се лишавай никога от елементарни неща, за да храниш жена и чуждо дете, а гледай ти как да постигнеш повече, за да можеш един ден да изхранваш своите си деца и жена.
Много ще боли, но времето лекува ако му позволиш.
Не смятам, че си допуснал грешки в случая като си искал по-сериозна връзка и да си част от живота на жената, напротив - ти си човек, който може много да предложи на една жена, но бъди по-избирателен и не гледай само външност, татуси и секс.
Съжалявам само детенцето - ще расте с поредния татко и събиране и късане на родителите, драми, с майка, която не знае какво иска от мъжете и живота-

Не съм съгласна с номер 1, че достойнството и честта са въпрос на пола, но да - тази жена точно не познава не само тези чувства, но и истинската любов.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d39dcd0852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бях същия баламурник като теб авторе. И аз захапах по жена с дете, която ми обясняваше колко и р бил труден живота, как се е развела защото мъжът и бил не знам си какъв. Бях лудо влюбен, спасителят неин, взех се много на сериозно, не мислех нрщата на време и когато дойде денят Х, когато ми каза същите простотии както твойта, всичко рухна. Най-лошото беше че с детето и бяхме станали неразделни и ми липсваше страшно много.
После поразрових, платих на един дедектив да ми каже какео става и за доста пари човека ми каза всичко. Развела се е, защото е хванала някакъв любовник, не понасяла мъжа си, а само парите му. После зарязала този любовник заради друг, после бях аз, а мен ме заменила с четвърти. Лошото е че детето и свиква със всички тези мъже и това след време ще му се отрази.
Не търси логика, просто има лековати жени, които съсипват всичко около себе си. Точно за това тя те е криела в тайна, защото такива хора са толкова гузни пред околните, че трябва да правят какво ли не да прикриват похотта си. С такъв човек не се живее добре, никога не можеш да го опознаеш, защото все ще си мълчи или лъже, все ще има някакъв филм и никога няма да знаеш днешната и усмивка дали няма да се смени с остър поглед утре и да ти каже чао. Самия факт че се е развела трябва да ти говори много, да не говорим прескачането от един любовбик на друг.
Спасил си се, с такива вейки само беля ще си вкараш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a964fcad67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 2, но и номер 1. Ти си постъпил недостойно, защото въобще си си позволил да се впуснеш в афера с омъжена жена. Същевременно обаче и номер 2 е прав, защото тази омъжена жена е лековерна, за нея явно създаването на семейство и дете е дребна формалност в живота й, и затова може да си позволи лесно да влезе в афера (въобще не бъди сигурен, че си първият й извънбрачен партньор).

Всъщност д/г имам идея от този вид жени, защото и аз имам тенденцията да ме привличат такива жени - основно защото изглеждат искрени и истински, но реално самите те са "лесни", т. е. самите те се поддават лесно на импулса и емоцията и не са особено подходящи за дълготрайни отношения.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 854e8aee9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти не търсиш любовта й, а искаш тялото й като вещ. Не бъди егоист, дай и свобода и се виждайте в твоят апартамент. Бабата може да се занимава с внучето. Така ще се сближите повече и след време може да заживеете заедно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 640a284826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, авторе... Цяял живот ще се съобразяваш с прищевки. Детето, бабата, съседите... и накрая разбит ще се чудиш как да се събираш парче по парче. Дано поне се осъзнаеш скоро. Много е трудна една такава връзка. Но ти сега си знаеш твоето и едва ли ще приемеш съвет от сорта да приключиш това мъчение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5b4bf36aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до коментар номер 5, за каква свобода говориш, за какво желание за тялото на жената, момчето няма никакъв опит с жените и живота, действал е импулсивно и се е подхлъзнал, на-доброто което му се е случило е, че все още е не се е потрошил, но ако скъпи Авторе не помислиш трезво за какво става въпрос, ще се погубиш. Не е нормално жена, която уж те обича да те крие и т. н. това се нарича користна употреба на твоята личност.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2687e76db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   На всички се е случвало, 10 месеца - и голяма драма. Аз седем години си загубих, щях да се женя и не съм плакал. Просто всичко приключва и продължаваш нататък, не е кой знае какво. А обичах и още обичам и си спомням тази жена, тя ме научи да обичам. Но го приемаш и продължаваш. Не съм говорил с нея от години, и няма нужда. Само мога да ти кажа, че след като го преодолееш, на мен ми трябваше много време, защото това беше голямата ми студентска любов, само хубави неща те чакат.

Срещнах случайно друга, която е невероятна и е милиард пъти по-добра, по-красива, по-умна, по-секси и всичко жена и я обичам много повече. А мислех, че няма как да стане, след като ми беше разбила сърцето онази.

Трябва да си мъж, просто продължаваш, стискаш зъби и не се излагаш с реване и простотии. Освен това да гледаш чуждо дете не си е работа.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9342ea6c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е много правилно да се обобщава така генерално. От къде знаете дали е имало други или не, че я наредихте така? Да събереш смелост и да се откажеш от семейството си заради някой, който в един момент ти хвърля в лицето всичките ти страхове и опасения за бъдеще с него?! За нея е станало ясно, че ти във всеки момент на слабост ще й напомняш миналото, от което оска да избяга, и това, че едва ли не й гледаш детето, което дори да е така, след като е по твой избор не е особено достойно да го използваш като оръжие когато ти е удобно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker