Родителите ѝ мислят, че аз съм момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите ѝ мислят, че аз съм момче
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3317 пъти
Здравейте, аз съм момиче, което си пада по същия пол. Наскоро си намерих приятелка, но проблема е, че тя никога не е излизала с жени. Тя никога не е говорила с родителите си за еднополовите връзки и те не знаят, че "момчето" с което тя излиза всъщност е жена. Тъй като аз си падам мъжкарана и приличам на хилаво момченце :Д, а те само са виждали мои снимки.
Преди няколко дни те поискали да се срещнем някой ден... И проблема е, че трябва някак да им се обясни, че аз всъщност съм жена.. А не ми се иска тотално да прецакам гаджето ми. Защото нейното семейство е типично българско семейство и темата за обратните е табу, още повече, ако е свързана с дъщеря им.
Исках да попитам как мога да им се разкрия без да вдигам големи кавги. Не мисля да оставям приятелката ми сама да обясни всичко на тях, защото няма да е честно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6938b69d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами както и да се каже, реакцията им ще е една е съща, така че давайте направо. Аз също трябва да им кажа, но не знам дали някога ще мога, защото ги обичам и знам, че никога не биха го приели и не искам от шока да получат инфаркт(не го казвам като смешка, а съм сериозна). Ще се шокират как това момиче, което се гримира и се облича съвсем момчешки, всъщност е лесбийка, но какво да направя-такава съм. Не сме имали късмета да се родим в Америка, където вече не е толкова голяма работа.
А тя не им ли е казала как се казваш? Би трябвало да им стане ясно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a165e5dfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм твърдо за, отностно такива връзки, важно е да има любов и ви подкрепям. Лично аз имах гадже момиче и аз също съм момиче и просто лъгах нашите, че ми е най-добрата приятелка, макар че тя също беше мъжкарана. Моят съвет към теб е или просто тя да каже, че са скъсали и вече няма гадже и да те представи като най-добра приятелка и да може да си ходиш спокойно в тях или да я оставиш тя да им го каже и да обясни, в никакъв случай недей ти да им казваш, че си жена, ще се ядосат, че някаква непозната идва и им обяснява, че дъщеря им е обратна. Изцяло нейна работа си е да им го каже, но най-добре е да направите както ти казах и да играете на приятелки.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9ca8f50484
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е поредния пример, който показва, че на тази тема се говори много малко в България. ::: Ако и двете си падате само по жени, рано или късно ще трябва да кажете на родителите си, защото така е по-честно (както и ти казваш). А и действа освобождаващо от постоянната необходимост да се правите на хетеро. ::: Подгответе си информация (статии, видео и т. н. ) и примери с известни хора за да можете да сте адекватни, особено при въпроси от тях. Миналата година, шефа на най-голямата в света компания Тим Кук официално обяви в медиите, че е гей. Нещо, което се знаеше и преди, но той го направи за пример на всички, които искат да излязат от "гардероба". Така, че давайте смело, и им обяснете, че това ви прави щастливи, защото това сте вие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e9be1e92ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   По-лесно ще е да се правите на момичета - приятелки. Недей да се разкриваш, защото има всякакви и не се знае какво може да ви се случи.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 39a3795a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз съм ЗА! Казвате им, че когато сте заедно сте щастливи, а те как ще го приемат не знам. Ако са готини хора, живеещи в този век, ще го приемат, но ако са от старите разбирания малко ще е сложна работата, но дори и да не го приемат вие си останете както преди.
П. с тази тема ми напомня за един филм - Boys don't cry. Гледайте го, интересен е. Айде успех от мен и после пиши какво е станало.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 75f737501f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом казваш, че родителите и са със старомодни разбирания, най-добре е да им кажете направо.
Не мисля за добра идея да се правите на приятелки.
Ще ви спипат и тогава ще бъде по-трудно за обяснения.
Предполагам няма да реагират готино, но това не трябва да е причина да скъсате.
С времето прекарано с теб ще свикнат, защо не и да те обикнат.
Успех и бъди по уверена!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6c84280e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че е редно дa говори първо тя сaмa с тях и дa им дaде времето зa aсимилaция. Нямa кaкво дa им влизa в подробности зa сексуaлният си живот или дори зa връзкaтa си нa първо време. Просто дa ги уведоми, че е хомосексуaлнa и товa е. След времето зa aсимилaция и приемaне, ще може дa те предстaви кaто приятелкa/ гaдже. Но не преди товa, нямa дa излезе нищо добро от товa дa ги притиснете по този нaчин, имaйки в предвид, че сa явно от тия по- зaкостенелите, нa които ще им е мaлко по- трудно дa приемaт веднaгa новинaтa. Тaкa или инaче животa си е неин, сексуaлнaтa ориентaция не е избор кaто професиятa примерно, ще бъде с човек, който желaе, но влезте и в тяхното положение и им дaйте нужното време, зa дa се случaт нещaтa мaксимaлно положително, без истерии и крaйности. Все пaк нaй- добре е и дa си зaпaзи отношениятa със семейството.
Успех ви желaя!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bd351bbfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Това е най-страшното проклятие за един родител - синът ти да ти доведе зет, а дъщеря ти - снаха.
И внуци съответно никога няма да има. Родът е прекъснат.
В такъв ден си заслужава човек да се самоубие ритуално.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 236afcda5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Виж кво - да не ви пука кво мислят другите!! Ти си такава, каквато си. Бъдете смели и им кажете направо. Ако не ви приемат значи са поредното расистко семейство.!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fd5c3ca575
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Що за глупост, номер 8 - първо не е ясно дали двечките ще останат заедно до живот, второ - две жени могат да имат бебета колкото си искат, защото има семенни банки както и мъже, които да им услужат!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e5a5456979
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И с каква полова ориентация ще бъде детето на такава двойка?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e1ad7c93e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11... Е тва ме разби, хахах. Ориентацията на детето им няма да има нищо общо с ориентацията на родителите.. Виж сега, добре де, защо тогава родителите на тия двечките са хетеросексуални, а тия момиченца са хомосексуални?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5550ce6279
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Кавги ще има или не, независимо от това как ще ... се представите пред родителите и'. При мен нещата минаха без разправии. На родителите ми им трябваше малко време да осмислят това, че съм хомосексуален, но го приеха. Докато майката на партньора ми е широко скроена жена, знаеше за ... предпочитанията на сина си и нямаше проблем с това да се запознае с "момичето" му.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: be28b8f260
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ужас, ако синът ми гей или дъщеря ми лесбийка. Няма да ги отхвърля нито нещо ще се промени между нас, но това ще е страшен удър по мъжкото ми его. Примерно всеки вижда някак детето си и да кажем синът ми искам да е боксьор, щангист или борец примерно и изведнъж идва и ти казва аз съм гей и върти китки. Просто ще е нож в гърдите ми. За жена по бих го приел ако дъщеря ми е лесбийка, но синът ми гей... Един син на татко си и тои обратен. Направо ще ме закопае жив! И както казваше чичото на Георги Мамалев в филма "Оркестър без име" Жоре да ти пикам на музиката такава аз, че и аз съм на същото мнение относно тези нови ваши ценности и разбирания. Пък нека съм ви консервативен.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4e852f1113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   При положение, че другото момиче досега не е имало вземане-даване със своя пол, може да е просто неориентирано със себе си, доста жени са ми казвали, че са експериментирали в младостта си, а днес са си хетеро отвсякъде. Преди време познавах такова момче, не че си падаше много по мъже, но го увлече един обратен и се подхлъзна. Даже съм чувал как един говореше на друг - ще го обърнем това агнешко в нашата вяра. Може и тук случая да е такъв - едно да си наясно със себе си като хомосексуален, друго е просто да ти повлия някой такъв докато си още неопитен и вярваш на толерантните глупости...Мисля, че това момиче му е нужно време да се определи , и тогава да каже на родителите си, когато е наясно че със сигурност е такава.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c36fb7afd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 12 Мода бе човек....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker