Обичам го... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го...
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3648 пъти
здр аз съм на 21 години от 6 години имам връзка с женен мъж и много го обичам през това време което сме заедно той за всичко ми помага никога не е показал по някакъв начин че сам просто другата. всеки ден си звъним по 10 пъти поне на ден излизаме на кафе все едно сме гаджета. никога не ми говори за жена му.но скоро се запознах с едно момче майка ми много го хареса той ме запозна с родителите му и сега в къщи майка постоянно ми говори за него иска да се оженим а и той иска.но аз не харесвам никой друг обичам само женения.миналата година реших да скъсам с женения бяхме раделени около 2 месеца и той постоянно минаваше покрай нашата къща само да ме види.така съвсем случайно се срещнахме един ден и той ми каза моляте върни се при мен без теб моето не е живот,искаше да се разведе но аз не му позволих защото той е по голям от мен с 19 г.има две деца на по 17 г.просто няма да е чесно от моя страна.как мислите дали да си пропилея живота с женения?знам че и той ме обича по някакъв начин и ако сложа пак края той ще се съсипи знам го това защото понякога излизаме на едно и също заведение и през времето когато бяхме разделени той всяка вечер беше в това заведение и пиеше а той до сега много рядко ако пии.другото момче иска да излизаме заедно но аз не искам друг искам само мойто слънчице.на скоро го попитах женения ако оставя всичко и продължа да съм с теб дали ще ме обича така както до сега и той ми каза че всичко ще направи за мен.сега ще си помислите той е с нея защото е някой комплексар но не е така има много момичета и жени който го искат едните за парите защото той има негов бизнес, други защото го харесват, или пък че аз съм с него за парите но не аз съм с него защото го обичам.моля ви дайте си мнението ако желаете. благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8365903ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   първо си помисли добре ти какво искаш

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e4e9da3643
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво очакваш от тази връзка? Ако получаваш от нея това, което ти е нужно и не искаш брак, семейство, дом, деца, продължавай с този мъж. Сегашната ситуация и на него му е удобна. Не е загуба на време, ако и двамата сте доволни и е достатъчно това, което получавате от връзката ви в такъв вид, но ако искаш да създадеш семейство, тази любов ти пречи. Докато си с този мъж и изпитваш чувства към него, ти няма да се интересуваш от други мъже и реално си отнемаш шанса да срещнеш и опознаеш този, който би могъл да бъде твой съпруг. Както става с това момче, което майка ти харесва. Тя пък за къде се е разбързала да те омъжва? Сякаш това момче е някакъв страхотен шанс, който няма да имаш после. Или иска да те отскубне от ръцете на женения мъж?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3962cfd177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Питаш дали да останеш с женения.Той имал семейство, бизнес, големи деца - къде си ти в тая схема?
За едните ли креватни отношения ще си пилееш живота, както сама каза?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 969a28c942
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже... чувала ли си за ГЛАВНА БУКВА?? Не знам..тия историйки с женените мъже не са на добре. Обича те той.. и на жена си тва е говорил едно време когато е изневерявал на по предишната си жена

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 38d70a3c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако наистина обичаш този женен мъж, остави го със семейството му, не го разбивай, забрави за този човек и заживей свой живот. Трудно ще ти е и ще боли, но го направи като подарък за него. След време ще видиш , че си постъпила правилно. Да не говирим че разликата в годините ви не е малка и помисли си на колко ще е той когато ти си на 30, какво ще иска този човек от живота и какво ще искаш ти тогава?
Не губи време- бягай далеч! Направи го за него, направи го за себе си.
Д-р Хаус

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 602c2d9967
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Неграмотна и глупава си. Ако ще не с женения да си, а и с разведения-тая си си! Щом ти доставя удоволствие да си играят с теб, нека да е така!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f7318feda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми остави женения намира щото се пак има деца. Не ти ли хрумна че ще нараниш жена му и децата? пък и той се държи така с тебе ама ако се раздели с жена си и се съберете ще видиш колко гадно ще се държи с теб. Изневерил е на жена си значи и натебе може да изневери!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b91ab098e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Давам си мнението - не звучиш като влюбена жена. Знаеш ли защо? Защото го наричаш "жененият", сякаш е някой случаен минувач или пък съсед. Някак неприятно ми прозвуча... безстрастно. Когато човек обича, едва ли се изразява така. Ако не си искала да пишеш имена, което е разбираемо, можеше поне някакво съкращение да използваш или пък измислено име. Но "жененият"... :/

Струва ми се, че трябва да обърнеш повече внимание на другото момче, защото с мъжа, когото обичаш май нямаш бъдеще. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d5268982fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста е заплетено, и незная какъв точно съвет да ти дам, може да звучи банално , но послушай сърцето си, но не трябва да си и егост....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 251d32f7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен недей си губи времето а се ожени за другия а щом го обичаш продължавай да си с него докато си с другия но все пак тои има деца а ако ти останеш с него да не мислиш , че ще иска още едно дете и от теб а и ти както сама каза си другата ! Ако жена му разбере , че си има друга мислиш ли че няма да иска да разбере коя си трябжа поне малко да имаш и свтое самочствие , защото все някога това вси1ко , ще се разбере и после и децата му ще те презират защото те са само няколко години по-малки от теб . Опитайсе да го забравиш знам , че няма да ти е лесно но все пак се опитай . ! Все пак живота не се крепи само от мъже !

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 12c711a948
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти искаш да е щастлив нали?
Тогава не проваляй семейството му.
Когато се видите прави се,че не го познаваш и той ще те забрави,защото ще страдат децата му.Аз от личен опит знам това,децата най-много страдат.Не проваляй семейството му,той ще потъгува месец,два за теб и след като не се виждате ще те забрави,както и ти ще го забравиш.

Излизай с момчето,което майка ти е харесала,щом е добро момче,може и да се получи нещо!
Надявам се да ме послушаш,тъй като това е най-добрия съвет,който можеш да послушаш!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e1c7528fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ще се опитам да бъда възможно най-мила. Не мога да те съдя за нищо защото и аз не съм безгрешна, но за мене ти просто си една глупачка. Някой ден и твоят съпруг ще се развлича, (защото точно това именно прави жененият с тебе ) с някое момиче на възрастта на децата Ви. :)

Петя

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 63bd6b0438
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Слушай момиченце, къде се бъркаш в чуждия живот? Помисли - ако за твоя баща се лепне едно такова дете как би се чувствала ти и твоето семейство? Мислиш ли, че имаш бъдеще с него? Я си седни на "дупенцето" ,учи, работи и срещни мъжа, с който да създадеш семейство и пази мъжа си от такива като теб, защото кой каквото прави, това му се връща.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 676b4fb1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много ви благодаря за съветите

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0f01a1dee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Бъди разумна, не обърквай повече живота си. Не съсипвай и родителите си. Мисли трезво! И не си губи времето. Какво ще получиш от тази връзка!? Само болка. Тази връзка няма бъдеще. А в този вид продължена тя е егоистична. Не обърквай повече и този мъж. От опит ти го казвам, не съм някоя моралистка, но преживех нещо подобно и много страдах. Ако можеш откъсни се постепенно от него, излизай по често с твои връстници, дори с това момче за което разсказваш. Успех ти желая!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4ac5f5cefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не съм сигурна, че ще се разведе, дори съм убедена че няма. Ако все пак го направи, да ти е честит, защото за мене лично това ще бъде един безотговорен малоумник, който утре няма и с теб да изгради здрави и чисти отношения. А децата му - ще се ожениш и за тях, а после и за внуците му и цял живот ще ходиш с този трън в задника, а идея си нямаш колко ще убива, дори и да имате и ваше дете /даже още по зле/. Сега си опиянена от ролята на фаталната жена, заради която ще се случват катаклизми, стига да даде знак. Но тази емоция много бързо преминава и остава само грешката, с която ще живееш цял живот, но няма да можеш да поправиш, особено ако родиш и дете от този човек, тя ще е завинаги. Но.. всеки има право да счупи собствената си глава.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b15f0d5090
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Щом изневерява и с теб може да го направи. НО аз лично те съветвам да седнеш да помислиш за разликите в годиние ви. Това хич не е за подценяване, сега ви е добре, на него все ще му е добре, но след време и ти ще му изневеряваш, няма да ти харесва с толкова голяма ралика в годините. А и мисленето на теб ще ти е едно, на него друго, ще си щастлива ли? Ти ще си на 30 г и ще се чувстваш млада, ще ти се живее, а той на колко ще е ? А? Това ли искаш? По-добре намери някой с по-малка разлика за да те прави щастлива цял живот и да вървите заедно!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b15f0d5090
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   O Боже, бъди умна. Нправила си много хубаво че ни попита. Остави този мъж възможно най-скоро. Ама възможно най!!! Живота е кратък и не бива да започваш да го пилееш. Разликата в годините е просто толкова голяма, че ще ти съсипе живота. На всичкото отгоре женен и с деца. Да ти кажа - НЕ БЪДИ ЕГОИСТ КАТО НЕГО!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ОГРОМНА РАЗЛИКА И НЯМА БЪДЕЩЕ ЗА ВАС. представи си най-добрия случай - оставя децата си и идва при теб и какво слева? В началото за малко ще бъде добре и после? ето отговора: когато се съберат двама с такава голяма разлика започват да гледат в различни посоки, трябва да решат кой да живее на годините на другия, ти на неговите или той на твоите(което е по невъзможно...) и ще бъде една нещастна любов за теб.................. Не си гго причинявай, не прави грешката на нас. Учи се постоянно от живота, от опита на патилите за всяко нещо което те притеснява, ти е проблем или го смяташ както в случая за нередно и ще си добре. Когато родителите не те учат какви грешки да не правиш, търси опита на другите. Ще предотвратиш много проблеми, страдания и загуба на време!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бъди умна! Ако щеш и в този сайт да е, питай за всичко, което те тревожи в живота ти, споделяй и после разсъждавай над коментарите. И още един съвет, бъди умна, разсъждавай, анализирай, вади си поука за всяко нещо и си имай винги едно на ум, помни и използвай ума си и ще усетиш колко е добре да анализираш така да го кажа... И НЕ БЪДИ КАТО КОН С КАПАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ, АКО НЕ МИСЛИШ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker