Приятелство без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство без секс
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3709 пъти
Може ли да има приятелство между мъж и жена без да има секс. И двамата имаме семейства, но аз търся приятел с когото да мога да споделям проблемите си,а той като всеки мъж търси секс. Аз не искам да правя секс с него, но той с течение на времето се влюби в мен. И сега, какво да правя, обвинява ме че не го желая, не е така, но не искам секс. Не съм материалист, а романтик. В този случай според мен нашата връзка няма шанс, тъй като ако правя секс с него трябва да му се отдам изцяло, а аз не мога, тъй като връзката между него и мен няма бъдеще, няма перспектива. Вашето мнение какво е. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: b6f7b22069
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мене ти самата не знаеш какво точно искаш. Хем го желаеш, хем не искаш секс, искаш приятелство, но искаш и романтика. Искаш нещо по средата да бъде романс, но всъщност да е приятелство. Човека съвсем се е объркал. Съветвам те да станеш наясно първо със себе си, а после да проведеш с него разговор. Ако искаш приятелство, изключваш всякаква романтика и желания, чувате се за рождените дни и от време на време кой как е. Ако искаш нещо повече правиш следващата крачка. Друга формула няма

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 1c33c424d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелство без секс-само ако жената е мноого грозна...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5462c1420c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, на каква се правиш не мога да разбера!?? Ми споделяй с мъжа си като не искаш секс. Или май искаш ама...търсиш някой да те оправдае предварително.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7613d1fa0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има такова нещо, но то се движи по необясними закони - с някои жени сме просто приятели, но с други гледам да не оставаме насаме, защото ще минем през лука - и те далеч не са всички първи красавици. До излъчване ли е, не знам.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 999883e5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Че какви коментари очакваш, след като и сама си наясно, че нямате бъдеще. Друг е въпроса, ако те привлича физически и имаш нужда от разнообразяване на семейния живот. След като сама се определяш за "романтик", въпреки че съм чувал, че понякога и те правят секс :) май нямаш голям избор. Възможно е да загубиш приятел, когото въсщност никога не си имала. Късмет!
wanderer

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9536c9fe41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си приятелка, с която да споделяш. Поне няма да стои на дневен ред въпроса със секса.
Аз не вярвам, че може да има приятелство (без секс) между мъж и жена, ако поне единият от двамата желае физически другия. Той може да иска да запази приятелството си, но винаги с надеждата, че нещата могат да се променят.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: fa765beaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами както някой каза по-нагоре, Може да има ако не се привличат физически. Аз също имах подобен проблем с едно момче-много добри приятели, стигна се почти до секс, а аз съм влюбена в него. Сега приятелството ни никога няма да е същото, а той не иска да имаме връзка, а секс така и не правихме(макар, че в случая беше обратното-аз бях по-навита). Някой пак ще си помисли " ми сиг си грозна " - ами не ... и двамата сме, да го кажа привлекателни, а и той не е от този тип хора да гледа само външността...ама просто не стана...Държал на приятелството ни, апък то в крайна сметка се развали се развали.

Докато до твоя човек, ако искаш приятел да споделяш, просто не е този. Може да има, но трябва да си търпелива и да му дадеш ясно да разбере още в началото, че го искаш само за приятел и си вярна жена!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7036cd6fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ето защо не бих приел приятелката ми да има приятели мъже.
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: fa765beaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ралф, това е малко по-деликатен случай. Тя ако е с теб и си те обича няма значение какви приятели има-мъже или жени. А ако приятелят и е влюбен в нея, не значи, че и тя ще му отвърне със същото! А ако му отвърне, тогава би могла да го направи и с всеки друг-дали близък приятел, или някой, който познава от няколко дни...хората нараняват несъзнателно-може да нарани теб, ако се влюби в най-добрия си приятел, но може да нарани и приятеля си, обичайки теб.

"Обичаш ли хората, убиват те. Имаш ли нужда от хората, убиват те."

Така че това да ограничаваш приятелката си да излиза с момчета е ненужно и безсмислено

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 56c63f226e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мег, за щастие все още има жени, които не се налага да бъдат ограничавани за тези неща. Пък от друга страна замисли се, как би се чувствала ако приятелят ти си има приятелки...не много добре предполагам нали? А и за какво реално? Не можеш ли да имаш приятели/приятелки от същия пол? Да бе да...виша форма на доверие...как ли пък не. наистина не е много зряло. тези неща са характерни за по-младите момичета. ако мислиш, че греша ми кажи коя семейна жена си излиза с мъже, защото са и приятели и мъжа и е ок с това? абее...не върви както и да го гледаш. при младите момичета е просто защото хем искат да имат връзка и да са обичани ако може, хем да виждат, че са желани и от други мъже. тъпа ваша си логика, ама май вярна. :)
Ралф

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: fa765beaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еййй, не ми харесва това което казваш, Ралф, не мисля, че е така! Защо да се чувствам зле, ако приятелят ми има близки хора от другия пол?! Случвало се е и никога не съм имала против. Може би някога не ми е било приятна някоя ситуация, но това си е просто параноя, Трябва да има доверие в една връзка, а не постоянно да си мислиш "тя щом излиза с мъже, значи ще ми изневери"!?!? Еми много омъжени жени излизат с мъже...това ревността е голяма работа!

"при младите момичета е просто защото хем искат да имат връзка и да са обичани ако може, хем да виждат, че са желани и от други мъже. "

Изобщо не е така! Правят го, защото са видяли някаква упора в човека, било то мъж или жена. В крайна сметка какво е значението какъв е полът?! Приятелят си е приятел и не бих била с човек, който ми забранява да се виждам с приятелите си :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b67016fd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно мъжете гледат нещата от тяхната си камбанария - щом прекарваш някакво време с човек от другия пол, то задължително е, защото искаш да го вкараш в леглото. Те са такива, затова си мислят, че и ние не можем да имаме приятели - мъже. А за забраняването - ми да иде в арабския свят или в съседна Турция Ралф. Там на мъжа всичко му е позволено, а на жената всичко й е забранено :)))).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 56c63f226e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12, никога не бих забранил на жената до себе си да се среща с когото и да било, отделен е въпроса дали ако го прави ще ми бъде приятно и какво влияние би имало това върху връзката ни. И все пак това си е лично мнение. :) Имам мой приятели с подобни връзки....единия си има приятели, другия приятелки, уж си вярват и се обичат пък си се чукат кой с когото свари. Но това го знаят хората отстрани. Та, да, в такъв смисъл.....няма лошо. :) Доверието е хубаво нещо ;)
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 68e3ec2b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз имам един мн добър приятел 3-4м бяхме почти постоянно ден и нощ,понякого спяхме заедно,но нищо повече.И двамата бяхме се разделили с половинките си,и нашето приятелство бе взаимно споделяне.Така че според мен има и е съвсем нормално,та ние дори спяхме заедно,но само като приятели и двамата неискахме да има нещо повече от приятели.И сега сме приятели,но не сме както преди,защото и двамата вече не сме свободни!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker