Промяната на живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Промяната на живота ми
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3280 пъти
Запознах се с "Иван" така ще нарека приятеля ми преди 5 години. Любовта ни плавна като искра всичко беше, леко казано идеално. На 6 месец заживяхме заедно, майка му много приятна жена. Аз учех, той не ми позволяваше да работя всичко беше перфе. След около 1 година забременях. Никога не съм искала сватба както и той, решихме да заминем на екскурзя за 15 дни в чужбина вместо да вдигаме свадтба. Прибрахме се и всичко си беше на мястото, докато във фирмата не взеха на работа едно момиче, което за мое нещастие стана негова любовница.

Още на първата седмица се усетих и разбрах за какво става въпрос. Но той каза, че всичко било за веднъж и държал ужасно много на мен и дъщеря ми.

Нали казват, че всеки има право да греши. И аз за тфа простих, но след като разбрах, че всичко продалжава, сабрах багажа на мен и детето и без да говоря заминах в провинцята на вилата на баща ми. Вечерта счупи телефона от позванявания и смс.и. Но бях твърда и навдигах. Накрая майка му ми звъдна и и обясних, а тя ми оговори "Ти си в правото си подкрепям те"

Сега бащата на дъщеря ми живее с това момиче. Давам да вижда детето, но най-лошото в, че той дори и понятие си няма от бащинството. След като се разделихме, майка му му каза да намери каде да живее, и че тя си имала снаха, други снахии не й трябвали, и настоя, че тя е баба на детето, и трябва да ми помага в отглеждането.
Но аз не съм никак егоист и много често вечер се замислям ,дали са му дали заплатата на време, дали приятелката му е направила ядене. И куп други такива.

Когато се видим никога не е усмихнат. Винаги съм му казвала, че може да разчита на мен като на приятелка. Но така ли си мисля или той не щастлив с това момиче, някой би казал, че съм човек без капка гордост, но все пак той е баща на детето ни. И неискам да страда. Искам да е щастлив, та то дори и с друга, но виждам, че е потиснат, някак без мотив за живот, сякаш света свършва. Винаги казва, "няма ми нищо, вие как сте имате ли нужда от нещо? Как сте с парите?" и някакви такива,а аз виждам, че той не е добре.

Кажете моля Ви как да му помогна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8047da2165
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти на него, а той на теб трябва да помага. Ако е осъзнал грешката си и иска да се върне, поне да го направи с достойнство.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: cf52c27695
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никак. Човек сам прави избор в живота си и съответно сам си носи последствията. Гледай само напред !
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6bb308e4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прави са първите 2 коментара. Как така ти ще му помагаш? Той е заживял с някаква курвичка зад гърба ти, не ти на него. Той те е оставил сама с дете на ръце - не ти него! Я да върви на майната си и да си се чука с колежката щом толкова я предпочита! Гледай си детето и да не ти пука!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 80fe33264e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да му помагаш ти - изоставената и слабата? След като е направил избора си, нека се оправя както иска. Благородството ти е доста повече, отколкото трябва.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e1b0db67b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   стойностна жена...това мога да кажа

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: dcdb64c1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти просто още много го обичаш, както и да замаскирваш това с емпатия и човешко отношение...обичаш го и искаш той да се върне при вас. Кажи му го, няма какво да губиш. Достойнство ли? Че за какво ти е, ако си самотна и нещастна? На него за какво му е, ако животът му не струва? Ако и двамата сте осъзнали, че въпреки трудните моменти, сте най-успешната комбинация, скъсайте с миналото и горчивината и гледайте напред, заедно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0e01e760da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да мила моя,определено не е щастлив.Не е усмихнат,
добре си преценила нещата!!! ДА НЕ Е ЩАСТЛИВ!!!
Определено е сбъркал, чувства се гузен пред теб,майка
му го е нахокала достатъчно,срам го е да си признае.
Още повече го боли от факта че ти се държиш приятел-
ски с него,без злоба,омраза,той е втрещен,това се случва мн.рядко.Евала ти правя,той може би иска да се съберете отново,дай му шанс,кажи, че му прощаваш,може би това
иска да чуе.НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ДА СГРЕШИ.
Чака ти да направиш първата крачка,въпреки че той е сгрешил.Това те извисява ,прави те благородна,не случайно майка му те е приела за снаха.Видяла е загри-
женост към синът и от твоя страна.Успех
Аз съм с теб Росирос 49 г.

П.П.САМО ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧА МИСЛИ ЗА бащата на
детето си ял ли е ,щастлив ли е ?
ДАНО се съберете.Пиши как са се развили нещата.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c0a594df5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако наистина не е щастлив и още те обича, ще иска да се върне при теб и ще зареже онази нещастница. Ако обаче е използвач и иска да тъче на два стана, ще прави тъжни физиономии и няма да предприема никакви действия. Има вероятност да е страхлив, което е кофти, но е за предпочитане пред използвач. Трябва да го притиснеш с нещо, за да разбереш. Кажи му, че се виждаш с друг и има шанс да заживеете заедно. Ако продължава да си дава пас, значи нищо му няма и само се преструва с цел харемче. Но ти си го познаваш най-добре. Само не си прави илюзии и не му смъквай вината, защото от това ще страда детето ти.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: fe189ccfbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Достойна за уважение постъпка от твоя страна!
Приятелят ти има още много да се учи (включително и от тебе), докато достигне твоето ниво!

Щото докато си играйкаш с любовницата - жената и детето са ти виновни за всичко: за отнетата младост, за "връзването" и т.н. Е, на ти сега ТОЧНО това което искаш, да видим щестлив ли ще си, и ако не - кой ще ти е "виновен" за в бъдеще!

Ако питаш мен - остави го сам да си сърба попарата. Не се опитвай да му помагаш (...всъщност по този начин ще му помогнеш най-много и най-бързо). Дръж се приятелски, усмихвай се, показвай че сте добре и без него, но не повече. Нека усеща, че сам е затворил една врата, която е била широко отворена за него. Болката не винаги е отрова, тя е и лекарство - зависи само от дозировката. А при добро (макар и не интимно) отношение от твоя страна - няма как да я предозираш.

Дано се осъзнае!
Както и да се развият нещата обаче - не го приемай отново при себе си, освен ако не си се убедила напълно, че се е променил, помъдрял, изстрадал достатъчно, лишил се е от гордостта си, наистина му пука за вас и т.н., а при тебе напълно са угаснали всякакви чувства (имам предвид животинските и инстинктивните като влюбването), защото иначе те могат да те подведат. Само не поддавай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker