Прекалено съм ревнива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалено съм ревнива
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1972 пъти
Здравейте! Искам да споделя моя проблем, който ме мъчи от доста време. С приятеля ми много се обичаме и си държим един на друг, когато имаме някакви проблеми винаги намираме решение и т. н всичко точно... но имам малка пречка, която застава между нас и той я знае. Прекалено много го обичам и съм ужасно ревнива, което не е добре. Проблемът е там, че го ревнувам от бившите му приятелки... даа знам, че няма смисъл и че важното сега е че е с мен, но просто не мога дразня се. Той не ми дава поводи за това, нито поддържа някакви контакти с тях. Винаги ми показва, че ме обича и го е грижа за мен, имам му пълно доверие никога не ме е лъгал за нищо. Много пъти ми е казвал, че никога не е имал по-сериозен човек до себе си и че съм специална за него иска да бъдем заедно занапред чувства се сигурен с мен, за което много се радвам. Точно това ме е придържало толкова време и винаги се успокоявам с тази мисъл, но понякога като се сетя и не издържам. Знам, че това не е редно и няма смисъл но не знам просто си ми идва отвътре и ми разваля желанието за всичко... споделих му и той каза, че изобщо е безсмислено да мисля за стари работи и че нищо не може да се върне назад. Знам, че е прав и че не трябва да се гледа назад, но имам чувството, че някой път несъзнателно ме сравнява за нещо с някоя от бившите си и направо става чудо. Започвам да се дразня страшно много и се започва с това.. не знам може и да не съм права, но тези мисли много ме тормозят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9e7b3cf721
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревнивците са патологичен случай. Познавам доста такива.
При едни половинката не издържа и си тръгва, последван от драми.
При други половинката търпи упреци, става марионетка на другия, т. е. не му се дава самостоятелност и загубва собственото си аз, което от своя страна води до други проблеми. Дори такива безумци са стигали до безработица, само да угодят на любимия си.
Промени си програмата, че един ден твоят, дето толкова те обича сега, ще ти кръшне и ще види друга мила дама, която хич няма да й пука имал ли е стари гаджета или не, а ти ще си ближеш раните.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 34e55ae6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами я се замисли само за момент и ако той почне да те ревнува от бившите какво ще се случи, връзката ще се разпадне, затова гледай напред и не се обръщай назад.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3eb32ee3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами стегни се и се самоконтролирай. Вие жените сте като автопилот - каквото ви дойде на главата, това и на устата. Другия път като ти дойде това чувствно на ревност, просто го задръж и гледай да го проявиш възмоно най-малко. Дръж си мозъка фокусиран, а не безсмислици, а виж, че момчето хем не дава повод, хем търпи. Може никога да не даде повод, но вечно няма да търпи!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 26e219a659
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен, такова поведение е много отблъскаващо и сама тикаш връзката ви към логичен край!
Приеми, че неговия живот НЕ започва със запознанството му с теб! Ти искаш да заличиш предишните му връзки, респективно значима част от неговия живот, неговата история... Освен това, не знам от какво се чувстваш застрашена, било каквото било, останало е в миналото!
Нека позная, също така ревнуваш и от неговите приятели, и от момичетата които познава, но с които никога не е имал романтични отношения...
Силно ревнивите хора са много обсебващи и заради болни, нереални фантазии разрушават това което са постигнали в релния свят.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 579647dbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   О-о-о, и да видиш какъв купон ще стане, когато един ден намериш в чантичката му използвани дамски бикини с косъмче и приятен аромат вътре? Леле майко! Искам да присъствам на този момент!

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1a39f52900
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И да го ревнуваш, и да не го ревнуваш, ако реши да ти изневерява, така или иначе ще го направи. Като му напомняш постоянно за бившите му приятелки и се дразните, само ще допринесеш до въпросната изневяра да се стигне доста по-рано.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9d6e8788fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 2, 6, 7
Не знам защо изобщо намесвате изневярата в този случай! Много добре си знам стоката, просто исках да споделя и съответно да получа съвет ;) аман от хора като вас
Авторката ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker