Невъзможна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможна любов
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3312 пъти
Омъжена съм от близо 8 години бракът ми не върви особено добре. Запознахсе с един мъж в един от познатите ни сайтове още от първата ни среща ми се искаше да остана с него завинаги, но за мое голямо съжаление той също е семеен и зная че това никога няма да се случи....... Луда съм по него, но той незнам дали изпитва нещо повече от желание за бурен секс......познаваме се вече повече от година, а аз съм все така лудо влюбена в него ще се побъркам без него.....Помогнете ми .....как да го задържа при мен???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9a19e6789a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Слез на земята, това ще те посъветвам. Въобразяваш си разни неща за този мъж и си се влюбила в образ, който си си измислила за него.

Жал ми е за теб. Очаква те болезнено приземяване, ако не се осъзнаеш навреме. Това никога не свършва добре, стотици истории има тук за това. Но, чупи си главата, твоя си е.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1c43e5b476
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да го задържиш? Със секс, луд секс, че да го умориш от секс, да не може да стане от леглото, та да се върне при жена му...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c9a54a88bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Струваш ми се ужасно наивна. не може от първата среща да искаш да останеш с някого завинаги-ти не го познаваш.
Да, страст може да има, но това не е любовта, която поддържа семейството. Много грешиш по отношение и на господина- фактът,че без угризения се е отдал на забежки с жени(повярвай- не си единствената, сещната в сайтовете и с която се забавлява) никак не предвеваща добро съжителство с него, както и с теб. Разбирам влюбването,Любовта( да, с главно Л), даже и страстта, но глупостта НЕ. А твоето е само ГЛУПОСТ.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3d16403c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май си внушаваш или това е последствие от осемте години несполучлив брак - и се хвърляш слепешката на врата му. Сама осъзнаваш, че е невъзможна любов, а и за него не споменаваш да има проблеми с брака - какво търси тогава в подобни сайтове освен секс - това ще го имаш до едно време, но повече едва ли да получиш.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 09b45d3984
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей! Историята ти е трудно разбираема за всички, но аз те разбирам. Оставам с впечатление обаче, че чувствата ви не са взаимни. Напълно възможно е да се влюбиш и да усетиш , че желаеш даден човек за своя сродна душа . Просто да се намерите. Ще ти споделя моята история дано да ти е полезна. Бях омъжена 8 години за напълно неподходящ човек. Знаех го от самото начало и винаги съм страдала от това нещо. После се появи Той. Всичко започна така както ти казваш- аз тогава още бях семейна. В негово лице познах човека, който винаги съм търсила. Може би цял живот. Никога не съм искала от него да напусне семейството си заради мен. Аз се разделих с мъжа си не заради него, а просто моментът настъпи. Нямаме деца и всичко мина безболезнено. Запазихме приятелството доколкото е възможно. В момента този мъж когото смятах за част от мен се промени до неузнаваемост. Започна да ме ревнува от най-малкото нещо, да ме чувства своя собственост. Измъчва се от факта че аз съм свободна , а той е семеен. Тъжното в моята история е това , че мъжът когото обичам започна да пренася раздвоението си и нежеланието си да живее с жена си върху мен. Говорили сме много пъти на тази тема. Винаги съм се поставяла на мястото на семейството му и зная , че той ще се упреква цял живот ако напусне децата си. Аз не бих се чувствала добре ако той не е щастлив с мен.Така че се замисли ако този човек може да е твой да речем- дали отношенията ви ще останат същите. Дали няма да се превърнете в семейството , в което ти и в момента не се чувстваш добре. Не ме разбирай погрешно, но животът е бумеранг.Замисли се доколко го познаваш и готова ли си да жертваш себе си заради тази любов.Само в романите всичко е идеално. Ако не си щастлива със съпруга си- разделете се. Но го направи за себе си , а не заради някой. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker