Пак ли съм излъгана? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пак ли съм излъгана?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3298 пъти
Преди да започна моята история искам да благодаря на всички, които ще и отделят внимание и ще бъдат съпричастни, ако някои има мнение и коментар моля да го сподели.

Аз съм си нормално момиче на 20 години с не толкова богат опит в връзките или по скоро без опит в продължителните връзки, не че не съм опитвала, напротив, но или аз не полагам достатъчно усилия или срещам неподходящите хора, които все ме изоставят по една или друга причина.

Всичко се случи преди около месец, с него се познавахме от общи приятели но само толкова...Аз може би не харесвах момчета като него, защото бях предубедена и не му давах шанс да ме опровергае за същтността си. Той е от онези красавци и плейбои, които могат да имат всяка, със самочувствие и всичко останало, а аз не че имам нещо против това, но си мислех че не съм от неговата "класа".

Бях приключила наскоро болезнена връзка, която много ме беше наранила и убила всичко в мен, реших да приема поканата за почивка на едни приятели, тъкмо щях да си почина от скоро приключилите изпити от университета, да опитам да се разсея и позабавлявам...Но съдба, явно поканата не беше само за мен, а и за още няколко познати включително и той-казах си колкото повече толкова по добре, щяхме да се забавляваме и то много и така и стана, само, че с малката подробност, че между нас с него нещо се случваше-уж случайното срещане на погледи, усмивките и искрата припламна. Естествено аз го харесвах нали беше мистър съвършенство, как да не го харесаш, но се чудех той какво видя в мен като можеше да има всяка една, а и си имаше приятелка от 6 месеца. Определено бях резервирана и към това, че си има приятелка, а сваля мен, а и от това, че след последната ми връзка бях решила да не се занимавам с чувства и любов...Но нали нещата обикновенно не се случват както ги искаме, нещата просто се случиха от самосебе си, говорехме с часове по телефона, защото аз бях отказала твърдо да бъда любовница или някакъв парцал, при положение, че той има приятелка (с която не бяха в добри отношения), но все пак тя беше факт...И така първоначално го чаках да ми се обади и говорехме по цяла нощ, защото той работеше до късно, но това тогава това не му пречеше-да работи по цял ден и после изморен да говори с мен цяла нощ...Така беше около седмица и накрая ми каза, че не може повече така, ще остави приятелката си, искал да бъде с мен и така и стана...Виждахме се поне веднъж в седмицата, защото се съобразявахме с работата му, а и с това че и двамата живеем в София, но аз в момента съм в родния си град поради лични причини, въпреки всичко той намираше време за мен и го правеше с удоволствие, дори само да се видим за 15 мин.

Всичко беше наред, бяхме щастливи в продължение на един месец, но от няколко дни започна да ми говори колко е натоварен социалния му живот-работа, университета и т.н., притесняваше го това, че дори и аз да съм в София няма да можем да се виждаме, да ми обръща внимание и т.н. Аз му казах, че го разбирам и няма проблем, няма да бъда егоист и ако трябва няма да се виждаме всеки ден, но вчера той ми каза, че мислил много и решил, че не може да има такава връзка, не съм го заслужавала това и обичайните баналности когато искаш да "скъсаш" с някой, каза ми: "Искам да съм с теб, но все пак ме остави..."
И той, като всички ме остави, а аз му вярвах, и какво стана пак не разбрах...От толкова много мъка и болка вече май бях претръпнала и нищо не попитах, нито исках обяснение, сърцето ми се сви от болка за пореден път и само казах, че уважавам решението му...Усетих, че каквото и да кажа няма да променя това решение, но все пак опитах....Не се получи...

А всичко беше толкова хубаво, имахме много силна връзка във всяко едно отношение и всичко беше наред, а в един момент той ме остави...Какво стана? Дали това е истинската причина за раздялата ни? Или това въобще причина ли е? Толкова много искам да съм с него, дори след цялата болка която съм преживяла на раздели, изневери, лъжи и подлости спрямо мен, все пак повярвах в него, престъпих обещанието пред себе си, а от него исках просто да му чувам дори и само гласа, ако няма време да се видим-много ли поисках, какво му направих, защо просто реши да каже край?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: befc6992a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   http://spodeli.net/4/story-9392.html мисля че си приличате с тази история ,прочети коментарите не са много но има качествени :)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 879c2727f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак, но сама си се излъгала, видяла си го, че е плейбой, че има приятелка, но в същото време сваля теб. Такива не се променят - вълкът само козината си мени.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e90fdd46f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Като гледам какво дълго съчинение си сътворила, сигурно си голяма досадница. По-малко говори когато си с мъж!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 55a88d3ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По колко пъти ще пишеш едно и също бе. Аре смени плочата вече.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 862b79642d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много кофти положение аз съм в подобно в момента но единственият начин е да стиснеш зъби и да продължиш напред. Знам че боли повече от всичко друго и че живота излгежда безсмислен но си задай въпроса той заслужава ли да страдаш за него?Поредният тапак,който се изживява като звезда,най-лошото е че вече не се намират свесни хора... Всеки е двуличен допускаш го до себе си а той най нагло те лъже и даже не му дреме за това.Жалко че не си от Варна бих искал да се срещна с теб да поговорим.... Живота е гаден но денят за разплата винаги идва никои не остава ненаказан."Друга любов по-красива знам ще те спре накой ден!"Най-доброто предстои :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker