Измъчвам се жестоко след раздяла... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измъчвам се жестоко след раздяла...
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1994 пъти
Здравейте всички , пише ви едно отчаяно момиче на 16 години. Ще се опитам да бъда максимално кратка. Дори в момента ми се насълзяват очите само като пиша за това , но...
Бях 6 месеца заедно с едно момче. До сега не бях имала сериозна връзка , всичко ограничавах до флирт и '' закачки ''. Към него обаче имах големи симпатии още преди да ми пише. Писа ми един ден и така нещата започнаха. Всичко беше като приказка. Бях адски щастлива , че се получаваше с него. Всичко това обаче приключи точно преди 3 дни. Вината беше и в двама ни... Аз с времето започнах много да го притискам и обсебвам , ревнувах адски много (дори от приятелките му) и го карах да не общува с тях , правех скандали за глупости, понякога се държах с него като с роб. За сметка на това пък той накрая започна да си пише с други момичета и аз разбрах за това. След като му вдигнах поредния скандал той каза , че не иска да ме вижда повече , че това с мен е било най-жалкото нещо в живота му , че съм правила смешни циркове , че не го интересувам повече , че не съм го оценила и т.н.
В момента се чувствам наистина ужасно. От 3 дни нямам апетит , не мога да спя , чувствам болка в гърдите , сърцебиене , измъчвам се постоянно. Той сигурно вече е забравил за мен... Сигурно вече изобщо не се сеща да ми погледне профила , а аз гледам неговия по 200 пъти на ден. Постоянно гледам с коя се е сприятелил , на коя е харесал снимките , чудя се дали си пише с някоя , дали се занимава , дали вече не мисли за мен.
Помогнете ми хора , моля ви! Ще ми мине ли? Ще го забравя ли? Смея да кажа , че това ми е първата любов... Не мога да забравя за всички '' обичам те '' , които ми казваше , за всички хубави мигове , за всяко '' единствена си бебе'' , постоянно ми изпъкват тези неща в главата , на моменти дори едва се сдържам да не му пиша... но знам , че вече няма смисъл , аз го измъчих , изморих го , прекалих... Постоянно си мисля '' ами ако не беше станало така , ако не се бях държала така , дали щеше пак да си пише с други''. Мои приятелки ми казват '' остави го , несериозен се оказа щом е писал на други'' , но аз пак не мога...
Моля ви , публикувайте историята ми , това е първата истинска любов в живота ми , която завърши зле... Не мога да забравя , не мога да преживея , не мога да дишам без него , какво да правя... Отчаяно ви моля за помощ , напишете каквото поискате , критикувайте ме , обиждайте ме дори , но как да се справя.... Имам чувството , че умирам всеки ден...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 31cdc09906
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охо... ще го забравиш и още как!
Старата любов се преболява с нова. Като срещнеш някой друг даже ще се смееш на наивноста си. Аз съм на 26 и също като теб така тежко приемах всяка раздяла, но сега, когато съм по-зряла виждам нещата по друг начин. Не се притеснявай толкова, кажи си:щом нещата между двама ни не се получиха, то значи Господ така е решил, съдбата ми е друга, ще срещна по-добър!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 76fb0000c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дaa, в aбстиненция си в същност. Не го обичaш и никогa не си го обичaлa, сaмо си обсебенa... много, плaшещо много.
Не умирaш и нямa дa умреш, но aко не порaботиш нaд този твой проблем, в бъдеще не би моглa дa имaш нормaлнa връзкa.
Поговори с родителите си, потърсете професионaлнa помощ, имaш нуждa от тaкaвa.
Можеш дa зaпочнеш и сaмa процесa нa "лечение" кaто го итриеш или блокирaш пермaнентно. Търси си хобитa, интереси, нови приятелствa и никaкви връзки, докaто не се нaучиш себе си дa обичaш, докaто не придобиеш сaмочувствието нa сaмостоятелнa личност, незaвисимa от присъствието нa други.
Ти си aбсолютно зaвисимa от някой, когото дa мaлтретирaш и унижaвaш... тaкa достaвяш фaлшиво чувство зa обич нa себе си.
Сериозно, говори с родителите си и потърсете помощ преди дa си нaвлязлa с пълнa силa в светa нa възрaстните. Покрaй децaтa тези зa съжaление минaвaт, зaщото често детето не може дa се зaщити, но сред по- големите... ще получиш товa, което дaвaш- тоест гняв и отблъсквaне.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7680a82413
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бях в същото положение и аз съм на 16 имах връзка година и половина, която приключи преди около 3 месеца, ужасно много го обичах, но той започна, да се събира с компания, в която всички пушат, пият и т. н. Беше връзка от разстояние, виждахме се.. също му нямах доверие, просто защото знаех, че лесно се поддаваше, лично ми е пращал чатове с момиче, където се сваляха, той отрече да е свалка, но аз го виждах.. след това почна да коментира на две три, момичета снимките с влюбени стикери във фейсбук, попитах го за тези неща.. отговорът му беше, че тва не значело нищо и че ме обичал, после видях чатове с това момиче, докато бях у тях, които си бяха чиста свалка.. но и това отрече.. каквото и да казвах, той отричаше, а аз го виждах, страх го беше да не го оставя.. и като излезе с бившата си и тя го целунала, тогава беше финалът на всичко.. не можах да издържа.. година и половина.. Имахме наистина хубави моменти, после и под влияние на компанията му се промени и каза, че от разстояние не му харесвало, обичал ме, но му писнало от скандали, време било да се разделим.. ей такива неща.. Беше ми ужасно трудно.. Тогава пропих.. бях пияна непрекъснато.. докато в един момент стигнах до там, че едва се оставих.. майка ми започна да крие бутилките вкъщи.. беше и писнало от моите изблици и така.. А, аз когато не пиех, се депресирах, плаках, тръшках се, но уви :) не е бил човекът за мен.. Запознах се след известно време с момче, с което нямам тези проблеми, не прави неща зад гърба ми, щастлива съм наистина с него, забавляваме се заедно, въпреки че е връзка от разстояние отново, аз съм наистина щастлива, та разказах ти моята история, за да видиш как нещата се обръщат... Болката трябва да бъде изпитана до край. Цитирам ти Джон Грийн. Не се захващай нито с алкохол, нито с цигари, нито каквото и да е.. просто ще мине.. но за това трябва време.. стискам ти палци.. Дано успееш да намериш момче в скоро време, което наистина да знае как да се отнася с теб, ще се справиш, всички минаваме през това :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4ec05391ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ''Мои приятелки ми казват, остави го несериозен е бил, щом е писал на други. '' Ми какво да прави момчето, да седи като пън и да тъпее с години ли? Ми като не му имаш доверие, по-добре не се занимавай с него и си намери друг. Старото се забравя с ново.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a83a173bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това не минава - от личен опит ти го казвам. С моя приятел се разделихме преди 3 години, а чувствата ми към него и до ден днешен не са се променили. Потърси нов човек, любов с любов се забравя.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8cfc44d528
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се обвинявай напразно. Сигурно е имало причина да ревнуваш. Щом е постъпил така и те е отрязал по този начин не е сериозно момче. Ще го забравиш и още как, та ти си само на 16...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7afd7ce04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ще ти мине. не го търси. всичко е приключило.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1f55445fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   6 месеца "сирозна връзка"? Смях в залата. Мило дете, продължи напред! Имаш много живот пред себе си и хляб да изядеш! Някой ден ще срещнеш твоя човек, но още е мнооооого рано! Сега е времето да лудуваш и да трупаш опит, а не да се забъркваш в "сериозни" връзки! :) Моя съвет? Продължавай да живееш! ;)

Здраве и късмет!

М25

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 228954f59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей. Точно преди 10 години и аз се измъчвах като теб за едно момче. Това е едно от най гадните неща които могат да ти се случат. Голям стрес си е. Същата история. Ще ти кажа какво стана накрая-намерих си друго гадже. После и за него плаках. И така докато не се научих да не се карам с човек който обичам и така сега съм с прекрасен човек до себе си. А това за голмата любов не е вярно. Не е вярно че се обича истински веднъж. Не е вярно и че ще имш само едно голямо влюбване. Лошата новина е че някой ден като преодолееш този, ще се влюбиш в друг и може пак да страдаш. Хубавата е че всеки минава през това и с времето се забравя. И не си мисли, че ти е голмата любов, само защото ти е първи. Няма нищо специално в първия. Ще мине и това и след години вече няма да стигаш до такива състояния, но кофти сега си в пубертета.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 09837bbc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Успокой се. Приятелките ти правилно са ти го казали. Мое мнение е, че щом общува с други момичета, значи е поредния префърцунен сваляч. Най-добре за теб ще е да го забравиш, защото четейки това, което си написала, стигам до извода, че въпроснотото ти вече бившо гадже не е стока, просто не е стока. А ти в момента напълно съответстваш на тривиалната мисъл "Всичко, което хвърчи, се яде". Спокойно, ще си намериш свестен мъж - мил, добър, умен, почтен, улегнал, интелигентен, искрен, който не ти изневерява... , но най-важното - не бързай с нова връзка, защото почти всички тийнейджърчета в днешно време са женкари (това го запомни от мен!!! ). Съветвам те да изчакаш до 20, 21 г., защото иначе отново можеш да попаднеш на някой млад коцкар. Сега е важно да си изживееш детството (цели 2 години остават докато навършиш 18, което е доста време) и да се наслаждаваш на уроците. Ако пък толкова не можеш да го забравиш тоз, макар че според мен не си струва да страдаш за такъв сваляч, то ти препоръчвам да се запишеш на някой спорт (гимнастика, танци, аеробика, ако щеш и на някой боен спорт - таекуон-до, джудо и т. н; дори може да започнеш да ходиш на фитнес), за да успееш да го извадиш по-бързо от мислите си. Успех, момиче!

Мъж, 38 г.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6d6d36a6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом си пише с други, изобщо не му пиши. Така унижаваш себе си! Бъди момиче с достойнство! Най-напред го махни от приятели, защото ще се нараниш много повече като продължаваш да го следиш! Поплачи си, с времето ще го преудолееш! Щом всичките ти приятелки казват, че не е стока, просто не съжалавай!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d4c577f2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   6 месеца? !? Аз се разведох с мъжа си след 6 години и дете. И ми е супер!
Ох, дечко, всъщност е ясно, че няма как да се научиш на това, докато не го преживееш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker