Няма Любов, а само общи интереси. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма Любов, а само общи интереси.
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2782 пъти
Здравейте
Заглавието е малко стряскащо но искам да споделя с вас моето мнение и вие кажете дали според вас е така или не.

Преди 6 м се разделих с човек който твърдеше че ме обича и думите му и действията му показваха това, казвам ви правеше невероятни неща за мен живеехме заедно. Аз съм човек със малко по сложен характер. Жалваше се на най добрата ми приятелка че ме обичал много и искал да е с мене ама съм била със лoш характер и съм го наранявала, искал е съвет от нея и тя да не ми казва. Още в началото на нашата връзка ми правеше изненади и какво ли не цветя бележки ми оставяше. Абе мъж мечта. Докато живеехме заедно живеехме и със сестра му( тя е зряла жена на 32 ) много добра и много мила често си сипвахме по чаша вино и си говорехме до късно, когато пийнеше повече започваше да ми обяснява как той много ме обичал не че искала нещо да каже и да се меси ама той много ме обичал ама наистина много, и аз не го приемах за чиста монета но с време ми замаза очите и вярвах. Излизахме и с обща компания в която имаше и други двойки , момчетата го познаваха поне от 5 6 години никога нищо не съм ги питала за него те сами са ми споделяли че той до сега толкова сериозна приятелка си е нямал а какво да говорим да живее с нея не можели да го познаят. Дори когато е ходел на гости на негов приятел и неговата приятелка ми е звъняла и ми е кавала той сега нали беше тук той ми сподели каза да не казвам ама аз ще ти кажа каза ми че ти си неговата жена ти си била това е и той не трябвало да не изпуска. Дори при някой спорове сме били на крачка на раздяла съм го виждала как му се насълзяват очите и се крие да не го видя.
Просто не знам как да продължа това са няколко примера за това той колко добре си е изиграл ролята за пред всички най вече за пред мене ама че хитрец а
С времето той започна за изисква прекалено много от мен пълна отдаденост и да правя нещата по неговия начин защото така е правилно не издържах и както казах се разделихме. Стана каквото стана след това между нас и се разделихме. Давам на право. Той дойде да ми гостува за няколко дни просто като приятели. Аз като всяка жена се му се разрових в телефона видях че си има нова приятелка ( все ми е тая нищо не почувствах дори не се раздразних) и както прочетох същите неща който говореше на мен пак по същия начин че искал да я запознае с техните вече познавала сестра му ама за пред техните и било не удобно и такива неща. Ние сме си приятели поразпитах го дали му лисвам понякога хей така и той какво чакаш да ти кажа имам си гадже тя не вярва на мъжете и сега се опитвам да и върна вярата и от неговите думи разбрах подтекста, и просто останах в шок, просто ми се отвориха очите, разбрах че той просто си търси някоя която да ми е като робиня каквото каже това да е да си има нашия кукла на конци, просто така изкарва нещата че винаги е прав и не можеш да го обориш, защото ти вади душата с памук. Ще ви дам няколко примера да ви стане ясно примерно бебчо моля те просни ми хавайката на простора моля те и така е за всичко ви казвам когато откажа оф човек да не те помоли за нещо хайде моля те за една хавлия не искаш да ми проснеш, то човек да не те помоли за нещо. Ако не го направя ми се натяква за това поне 2 дни, така е за всичко бе хора или прибери ми телефона дай ми телефона сега каво ти пречи, нещата между нас явно за това не са станали защото аз съм човек с характер и си му го казвах че и той сам може да го направи. Др пример примерно скараме се за нещо дребно и аз му кажа да добре нали така е др път няма и той ок след 5 мн ама нали повече няма така да правиш и аз да и така поне 3 4 тъпи така. Станели нещо и пак хитреца ама минали път каза че повече няма (пр да съм белела доматите като правя салата или да стискам пастата от долу на горе ) ама пак го направи а сега и с това да не стане така.
Кажете ми после как да повярвам на някой че ме обича
Общо ходихме 1 г и изключение на последните 2 м
той ми се обясняваше как много ме обичал жена ми ми викаше и дори пред неговите приятели казваше е това е моята жена. И така хора въпроса ми как така толкова голяма любов по неговите дими се изпарила за 5 м при условие че за този период не ме е търсил само аз него в месеца 1 път а той никога бе ей така да звъне.
Кака може голямата любов да умре за 5 м
Кажете ми после как да повярвам на някой че ме обича
Общо ходихме 1 г и изключение на последните 2 м. Или как може голямата любов да умре за 5 месеца

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8a3e5b0ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Верно, че нищо не рaзбирaш, a? ! Aми и дa ти обясня впечaтлениятa си от твоите писaници ( зaболя ме глaвaтa, докaто те четях, честно ) пaк нямa дa рaзбереш. Нейсе... ще пробвaм тaкa, някaк в твой стил- женa, ти не си просто труден хaрaктер, ти си невъзможно теле. Имaлa билa хaрaктер... товa си е чист инaт, кaкъв хaрaктер? ! Просто дa си "нaепек" зa всичко, не знaм дaли е някaкво чувство зa величие твоето, дaли си просто... прост човек, но не е леснa твоятa.
И не, не се е случило дa спре дa те обичa ей тaкa зa 5 мин. нaтрупвaло се е във времето. Леле, щом те е питaл по 5 пъти дaли нaистинa повече нямa дa прaвиш тaкa зa нещо си, предстaвям си нa него пък кaкво му е било. Явно нaистинa те е обичaл човекът, докaто не си го отблъснaлa окончaтелно. Инaче, лесно е дa НЕ бъдеш обичaнa с този твой хaрaктер. Имaш много дa рaботиш нaд себе си, aко искaш пълноценен живот, a и връзкa нормaлнa дa имaш.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 90b95d25de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " И така хора въпроса ми как така толкова голяма любов по неговите дими се изпарила за 5 м при условие че за този период не ме е търсил" - мисля, че прекалено дълго е издържал. И най голямата любов може да се превърне в омраза и то само за миг. Сама определяш, че си с чапат характер и въпреки това си му лазила по нервите. Никой мъж не би търпял подобна жена. Намери си мазохист, само такъв ще те търпи.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 80752c0a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми как, нали сама виждаш как -дребнав човек, повърхостни чувства, повърхностна "голяма" любов. Обаче, като мъж, и аз бих искал във връзката ми жената даже сама да се сеща да проска прането, да готви по моя вкус, да върши нещата рационално (например, ако е по-добре да стиска пастата за зъби отдолу-нагоре). Добре е битовизмите да се обсъждат и разрешават още в началото и да не се правят грешки, а не цял живот партньорите да се джавкат за дреболии. Явно не сте били подходящи един за друг, като семейство, но като гледам сте си подходящи, като приятелчета.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 80752c0a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми как, нали сама виждаш как -дребнав човек, повърхостни чувства, повърхностна"голяма" любов. Обаче, като мъж, и аз бих искал във връзката ми жената даже сама да се сеща да проска прането, да готви по моя вкус, да върши нещата рационално (например, ако е по-добре да стиска пастата за зъби отдолу-нагоре). Добре е битовизмите да се обсъждат и разрешават още в началото и да не се правят грешки, а не цял живот партньорите да се джавкат за дреболии. Явно не сте били подходящи един за друг, като семейство, но като гледам сте си подходящи, като приятелчета.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7794e1af10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кофти историятя наистина.
С мен също се случи нещо подобно, само дето не живеехме заедно и брат му беше против връзката ни.
И много думи за чувствата си към мен, а малко доказателства. Взех си пука, че не трябва да вярвам какво ми говори, още по-малко някой друг. И бих посъветвала и теб същото. Няма значение колко мило ти е говори и колко те е обсипвал с милувки щом непосредтсвено след връзката ви си има вече нова.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7794e1af10
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кофти историятя наистина.
С мен също се случи нещо подобно, само дето не живеехме заедно и брат му беше против връзката ни.
И много думи за чувствата си към мен, а малко доказателства. Взех си пука, че не трябва да вярвам какво ми говори, още по-малко някой друг. И бих посъветвала и теб същото. Няма значение колко мило ти е говори и колко те е обсипвал с милувки щом непосредтсвено след връзката ви си има вече нова.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: feacb5a693
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Отговарям ти веднага - Да така е, само общи интереси са.
Да добре си е изиграл ролята и доста умно.
Но допуска грешка - след като те е притиснал се е върнал. А аз не се върнах - тръгнах си и толкова.
Той се връща при теб - но вече губи правото да се налага. Аз не загубих моето - изчаках тя да се върне.
Няма нищо, повечето играчи не разбират - че ако виждат загубата на играта е по - добре да започнат отначало, а се опитват да се върнат от там където са стигнали, с което пък губят точки и не могат да достигнат следващото ниво.
Да това е крайната цел - кукла на конци. Но пак допуска грешка, воюва на два фронта. Аз пък изчаках - друга нямаше. Само с това можех да я подтикна да разбере - още я искам.
Не мога да знам това ли са точните думи. Но да с натякване става.
Е след като ще го играе влюбен е трябвало да те търси по - често. Аз поради естеството си на работа - не мога да обърна внимание повече от 1 път седмично. Но аз търся момичето.
Еми да - нали идеята е - виж колко те обичам, друг не би те обичал толкова. И вярно играта на влюбен съм, е по - успешна от истинската любов дори. И след като съм толкова влюбен, ти също се влюбена в мен и аз съм идеалният. Защото как да не обичаш човек който те обича безумно и не ти иска много в замяна. И нима сега заради една кърпа ще рискуваш да се намръщя, да развалиш идеалната връзка, ами ако се скараме и разделим - къде ще намериш подобен човек, подобна любов. Е да де но става прекалено. И с право ти писва и тук играча трябва да се оттегли, та да сравниш двете положения. Но като искаш това което имаше, се връщаш. Но вместо това той се връща и играта му с тебе е приключена. Той и затова се е насочил към друго момиче, сигурно и той разбира, че играта с теб е приключена. И просто иска да ти се покаже, с теб не стана - но пък с друга ще може. Ама е тъпо това.
И как идеалната изпепеляващо силна любов се изпарява за 5 минути.
Ами просто никога не я имало - целта е да не се влюбваме - а както казваш - да намерим кукла на конци.
И да аз успях, може би съм по - добър.
Всъщност истинската любов, едва ли може да е силна и трайна като планираната. Влюбената си само ти. А той знае - има и други. Но сега играе с теб.
Как да повярваш на мъжете? Абе наистина е доста трудно. След като ме изиграха мен. И ме зарязаха, съм не способен да чувствам или вярвам на жените и самият аз станах играч. Не може и тялото си иска своето, а мисълта на обичам - се сменя с добър съм в играта, успявам и съм силно обичан. Ама щастие няма. При изкуствената любов щастие няма.
И вярваш или не - ние сме под 10% останалите са си напълно нормални.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: feacb5a693
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1 - играчите не са добрите в случая и похвално, че момичето се е измъкнало от неравно поставена връзка.
5м. - 5 минути ли са или 5 месеца? 5 месеца са си доста време дори и за истинска любов.
Номер 4 - а защо жената трябва да прави това. Какво ще му стане на мъжът ако се включи да простира? Брей вярно ще му падне достойнството, пък няма ли да му се качат акциите мъж - помагащ на жена си? И жената може да е равна на мъжът, не е нужно да е робиня.

Брей да ме чуе моята - не и казвайте, че съм казал това.
И за мъж който прави кукли на конци, че така му е по - изгодно, много взех да защитавам жените. Но пък ей туй е истината жената е равна, не е робиня. Ако ще се променя характера не непременно трябва да е женският.
Не знам защо се обиждате от това.
Но авторке знай има и добри мъже.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7ece6aa1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От Авторката
Благодаря много на всички и най много на номер 9 че така подробно ми обясни всичко, настина човека си е стратег, от моя страна не е имало любов просто терзание както каза ти че по добър няма да намеря и за това все се връщах но разбрах че не е точно така. Благодаря отново на всички и

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ea0439bf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така и не разбрах, заради хавайката на простора ли се разделихте?

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7ece6aa1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами така е или му вървиш по гайдата или те сменя това е и тук не може да се говори за любов

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bf6c69e4c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Избий си от главата това "по - добър няма да намеря" веднъж завинаги!
По - добре сама, отколкото зле придружена!
Независимо от време и години не спирай да мислиш позитивно за себе си и за бъдещето си.

Ти вече си си взела поуките, но не се озлобявай предварително към новите мъже, които ще срещнеш.
Просто стой на страна от такива като бившия ти, а също и като подобия на номер1 и номер2.

Всичко друго остави в миналото и гледай само напред.
Хайде, само позитивизъм и да не ти пука:)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e2b0759d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   откъде накъде ще си длъжна да му простираш хавайката, и ще те манипулира, ами не не е любов, а манипулации, някои мъже са изкусни в това, и ако не се получи, скача на следващата, ако някоя е по - лесно манипулируема, с нея и така....

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e2b0759d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   явно и всички около него са те лъгали.... явно му помагат и така са се разбрали.... опитни лъжци....

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e2b0759d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   явно и всички около него са те лъгали.... явно му помагат и така са се разбрали.... опитни лъжци....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker