Може ли да има нещо между нас?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да има нещо между нас?!?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 4866 пъти
Здравейте! При мен ситуацията е следната – имам приятел от 7 години, но между нас отношенията вече не са това, което бяха. Някак си липсва „сладката“ част от връзката ни. Скоро се запознах с неговия колега. Искам да уточня, че моят приятел е шеф на въпросното момче. Та, запознахме се, започнахме да излизаме по веднъж в седмицата аз, моя приятел, колегата и една тяхна обща колежка.

Стана така, че аз хлътнах по колегата. Когато се чуя с приятеля ми, той в повечено случаи ми праща поздрави и понякога иска да ме чуе. С него не си говорим нещо сериозно, шегуваме се по-принцип. Не знам дали и той ме харесва или иска да ме чуе, за да си говорим „глупости“. Объркана съм. Когато ме види казва – много ми е приятно да те видя или много ми е приятно да те чуя. Последният път ми каза “ много ми е приятно да си говоря с теб“ и се смееше. Казах му – по нищо не съм разбрала да е така, а той ми отговори – защото се прикривам. Как ви звучи това? Дали и той ме харесва или думите му са били просто хвърлен камък в голямото езеро?!?!? Случва се да ме докосва потупвайки ме по рамото или гърба. Гледа ме, усмихва се. Понякога обаче е сериозен, леко изнервен и малко заядлив.

Не знам какво да си мисля. Според мен той няма да предприеме нищо. Искам да разбера дали и той има нещо към мен. Когато ме види ми се усмихва, казва ми, че го кефя, че съм много готина, прави разни мили жестове. Той е твърде прикрит и деликатен, може би е нараняван от жени и сега е доста внимателен. Как да разбера дали чувства нещо, когато се видим? Беше започнал да ми са обажда по телефона по-често /1-2 пъти в седмицата/. Последният път/ , в който се обади, едновременно звънна и колежката му по другия телефон. Искам да отбележа, че тя също си пада по него, има детенце и е 6 години по-голяма от него. Той й затвори телефона. Казах му “ако искаш да приключваме да не тръгнат разни приказка после и аз да съм виновна” /евентуално, ако той й каже, че говори с мен/. Тогава той ми каза “аз не съм задължен да се обаждам на никой” и наистина от тогава не се е обаждал. Вчера, тъй като работи в една стая с приятеля ми, му изпратих смс който гласеше “удобно ли е да се обадя?”. Набра ме и каза “какъв е този смс, взимаш телефона и звъниш”. Доколкото разбирам той не е казал на приятеля ми /не е бил в стаята/ и това е добре. Незнам дали не съм го обидила с нещо, когато се обади той. Какво да направя, виновна ли съм, че искам да съм с него.

Преди няколко дни ходих във фирмата, където работят той и приятеля ми. Останахме двамата /аз и колегата/в стаята сами. Аз го помолих да погледне нещо на компютъра. Той дойде. Аз седях, а той мина зад мен и започна да ме разтрива нежно по гърба. В този момент влезе приятеля ми и колегата рязко се дръпна. Гаджето ми не видя нищо, защото всичко стана прекалено бързо. Колегата му й е наистина страхотен човек, повярвайте ми! Знам, че няма да предприеме нищо, тъй като тук става въпрос за работата му, а и приятеля ми. Може би аз съм човека, който трябва да направи първата крачка.

Но каква да бъде тя?!? Разбрах, че колегата има регистрация в сайт за запознанства, където всъщност си търси приятелка. Ужас! Моля ви, дайте ми съвет – искам да съм по-близка с него, отново да ми се обажда. Какво да направя? Удобно ли ще е вече да го попитам за кафе, но по тел /за да няма доказателства/ или ще е нахалство от моя страна? Или как да го накарам той да ме покани на кафе? Има ли начин да разбера дали има нещо към мен? Постоянно мисля за него! Питам се има ли разлика при влюбването между мъжа и жената? Мъжете изпитват ли същите чувства като нас? Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: fff3deb9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Не ти е лесно, но помисли хубаво какво точно искаш от този човек-флирт,връзка,забавление... А и помисли каква изглеждаш в очите на този колега-имаш 7 годишна сериозна връзка и флиртуваш. Дали няма да си помисли,че искаш да изневериш на приятеля си само веднъж с него? Съветът ми е да говориш с това момче какво точно чувстваш и да чуеш и неговото мнение.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b74fbf8cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ми май иска да ти каже ''искам да те чукам'', а нали и ти това искаш

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2dc56b1f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ако знаеш под какво име и в кой сайт си чати може да го намериш и да се опознаете, без разбира се да знае че си ти, може да си направиш и повече от една регистрация и да го пробваш като уж различни жени.
А дали е редно или не, нищо не мога да кажа, нямам опит, нека друг някой да помогне със съвет :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 26cdcd3e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моля ви, дайте ми съвет, объркана съм и незнам как да постъпя?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 77acbb3bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съветвам те да не се забъркваш. Би било подло зад гърба на приятеля ти. Може би ако с него се разделите..тогава може и да се получи нещо.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a3e457c28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, флиртувам, защото нещо ми липсва. Внимание, нежност, загриженост ... с течение на времето връзката става без имоции, мили жестове, без тръпка. С две думи рутина и навик ... Не е въпроса в секса - това е най-лесното. Искам да разбера какво мисли той за мен, как ме възприема, какво евентуално иска от мен. Неудобно ще ми е да застана до него и да го попитам "Извинявай, но какво ще кажеш за мен?Удобряваш ли ме за връзка с теб?" Някак си не върви. По жестовете, които ви описах той само секс ли иска?!? искам отново да започнем да си говорим по телефона често, липсва ми ... постоянно мисля за него, какво прави, как е ... трудно е ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 465fd6154a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като няма тръпка при приятеля ти, какво правиш още с него? Защо трябва да го мамиш, да действаш зад гърба му? Видяла си, че връзката ви няма бъдеще - раздели се с него. Може би тогава колегата ти ще предприеме нещо. Иначе предполагам, че точно това го спира от по-сериозно отношение към теб. Не върви да сваля гаджето на шефа си, нали? Защото в момента, в който приятеля ти разбере, колегата ти ще пътник от тази фирма.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f15603d911
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Глупости, №5. Било подло, а не е ли подло да си с някого, а да мислиш и копнееш за друг? За мен връзката е изчерпана, а колегата на гаджето естествено, че се притеснява да направи първата стъпка. Че от къде да знае какви са чувствата ти към гаджето, което на всичкото отгоре му е шеф? Тези леки закачки, разтриването по гърба и особено рязкото отдръпване - нали, ако беше невинен жест нямаше да се притесни от гаджето ти. Когато се чувстваме гузни реагираме по един начин, а когато не сме по друг. Съветът ми на достатъчно опитна жена е ти да направиш първата стъпка. Но разбира се не неправо да питаш харесва ли те, търси ли връзки и пр. Просто го покани на кафе и сподели, че се чувстваш неуверена в чувствата си към гаджето, но примерно, че незнаиш как да му го кажеш. С една дума дай му да разбере, че не си емоционално ангажирана. Така той ще стане по-смел и решителен, защото в момента мисли, че си ангажирана и то с колега, с когото работи. Колкото до това какво иска - нормално е да иска секс, но защо мислиш, че иска само това? Вие не сте контактували достатъчно и това, че го привличаш е ясно, а е прекалено рано да разбереш само секс ли иска.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 771ba8f550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Сигурна ли си, че колегата ще ти даде това, което ти липсва и след време няма да се окажеш пак на брега на морето с пробитото корито и да викаш златната рибка? Ако е така, бъди коректна с приятеля си и се раздели почтено с него - седемте години връзка са достатъчно основание за това. И дали новата връзка няма да ви довлече неприятности в работата, имайки предвид триъгълника, който сте заформили?
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fc8c481167
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Понеже питаше какво означават жестовете му - Еми да ти го кажа директно - Той иска само секс! А по твоите чувства разбирам че ти си готова за това , нооооо не очаквай повече от такава връзка.Повече можеш да очакваш неприятности мен ако питаш...

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f23354ada4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 8, много ми хареса коментара ти, благодаря! Прави ми впечатление, че когато приятеля ми е наоколо той се държи по един начин, а когато го няма по друг. Е, да - нормално. До №9 - аз не работя заедно с колегата и приятеля ми. Възможно е да има някакви търкания, но не мисля, че все още може да се говори за любовен триъгълник. Според мен жестовете му не означават само желание за секс. Защо вие мислите така? Заради разтриването по гърба ли? Какви тогава трябва да са действията и жестовете му, чрез които да покаже, че е заинтересован, че има някакво отношение към мен ... а не само секс?!? Както каза № 8 - нормално е да го иска, ако наистина харесва някой. Аз имах желание да разбера дали изпитва нещо към мен? Към № 8 - не мога да събера смелост, за да го поканя на кафе. Незнам какво ще си помисли . Той е твърде деликатен човек и не споделя много. Наистина ми е трудно ... Как № 10 прецени, че не може да се очаква повече от такава връзка?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2dc56b1f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сега ще ти дам един съвет и искам да ми кажеш какво е станало после. Значи той е следния - седни и поговори с приятеля си и му кажи как се чувстваш и какво ти липсва вече. Да видим тогава как ще постъпи, как ще реагира и какво ще каже. Направи си опита, ще останеш изненадана. Трябва двама човека и да си говрят и споделят. Пиши, ако си направила това какво е последвало!!!!! Ще чакам.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a3e457c28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да си кажа честно, приятеля ми сигурно усеща какво става т.е., че при мен чувствата вече не са същите. Повече съм започнала да го приемам като ПРИЯТЕЛ, а не ГАДЖЕ. Тръпката я няма, не е същото. Копнежа, страста, желанието с течение на времето отшумяват. Той много ме обича и държи на мен. Аз също държа на него, но чувствата ... са различни. Много кофти ситуация! Мислите ми сега са насочени в друга посока - към колегата. Сигурно всички сега ще ме упрекнете, нали? Непрестанно мисля защо спря да се обажда? Може би не трябваше последния път да му казвам "да приключваме разговора, да не тръгнат разни приказки и аз да съм виновна после". Искам да го чуя, липсва ми ... Може нарочно да не звъни, за да покаже, че "не е задължен да се обажда на никой". Какво да правя? Питам се непрестанно какво мисли за мен, иска ли да ме види, иска ли да ме чуе?!? По какъв начин да разбера всичко това? Според вас, ако колегата желае да е с мен по какъв начин би го показал? Какви действия, жестове ... Незнам колко още ще издържа това!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker