Жена ми сама призна,че ми е изневерила - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми сама призна,че ми е изневерила
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 10613 пъти
Женен съм от 22 години, имам дете на 21, със жена ми сме набори, на 46. Оженихме се по любов, винаги съм си мислел, че имам съвършената жена, красива, грижеща се перфектно за мен и семейството ми, винаги за нея аз съм бил на преден план, винаги за мен е било най-доброто, карам последен модел BMW, позволявам си всичко което ми е нужно, примерно преди десетина дни реших и купих нов телевизор за хола. Нямаме финансови затруднения(поне за момента), здрави сме, сериозни проблеми(освен този в заглавието) сме нямали). Детето порасна, догодина като завърши най-вероятно ще се жени.
Повече факти ли-жена ми вади повече пари от мен, моята работа е физическа за по-малко пари, излишните пари жена ми ми ги внася всеки месец по-моя дебитна сметка, от която може да тегли и тя(знае ПИН кода), но ще получа известие за това(досега никога не се е случвало).
За грижовността-примерно всяка, абсолютно всяка сутрин става 15 мин. преди мен и ми приготвя закуска и кафе, като стана са на масата. Въпреки, че е много заета в къщи винаги има хубаво ядене и като сервира слага най-хубавото за мен.
Секса-правили сме го по всякакви начини, инициативата е била понякога моя, понякога нейна, без правила. Последните шест години спим отделно понеже започнах да хъркам. През тези години признавам малко я позарязах и карахме предимно на орална любов от нейна страна, повечето пъти по нейна инициатива. Доста пъти ми е казвала обаче, че и липсва моето внимание, искаше да се премести да спи при мен, на което отказвах понеже се притеснявам вече да заспя в чуждо присъствие, веднага започвам да хъркам и е изнервящо.
За мен-добре сложен съм, не красив, нормален мъж, не съм и изневерявал никога, не съм и си го помислял, от работа съм веднага в къщи, събота и неделя също, излизам с приятели понякога на кафе, винаги през деня, вечерно време сам никога не съм излизал. Не пия алкохол и не пуша, грижа се изключително за дома, който е последна мода, постоянно обновяван.
Та така... мислех, че живея съвършенния живот.
До преди десетина дена... бяхме се скарали(за приятеля на дъщерята, на шега казах, че ще го наритам някой ден, а тя го взе на сериозно) когато ми сервира новината-има(имах) друг мъж, виждали сме се два пъти с него, казва се така и така, бизнесмен, възрастен към 50, с джип и т. н. който смятах да разкарам, но сега щом е така ще продължа... при което аз онемях и разговора общо взето приключи, не исках да говорим сериозно докато е ядосана.
На другия ден вече спокойна ми каза, че изневяра преди време действително е имало, но вече не са се виждали няколко месеца и смята всичко за приключено, обещала си била и обещава на мен, че това няма да се повтори.
Това е, как да постъпя аз, много ме боли, по цял ден ме боли глава като си представя какво са вършили, докато аз съм работил, но пред нея се държа спокойно и с разбиране. Дайте някакво мнение, не знам как да постъпя, ако се държа спокойно няма ли да я насърча за евентуални бъдещи изневери, ако я настъпя прекалено може нарочно да го направи, а бе ужас.
Иначе държанието и сега, както и преди е еднакво, без промяна, както съм го описал, направо перфектната жена, не искам развод, обичам я, догодина ще правим сватба, евентуално до година внучета, това ни е пътя, не развод...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 905e080dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямам думи... Според мен решението е наемен убиец.. Тъкмо ще и вземеш парите и ще изневеряваш колкото искаш докато тя те гледа отгоре. Хахахаххаха по-зло нещо не се сетих, но това си заслужава

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bdf50e3fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не че нещо но поне ти е признала,
колко жени мислиш че го правят? .
Въпреки че сега ти трябва да решиш.
Защото нали се сещаш че сега твоето доверие към нея го няма.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 00c485c764
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Нищо не прави. Тя ако ще ти изневерява ще го направи по нейно желание, а не защото ти си я подтикнал. Голяма работа като е имала някаква авантюра. Все пак си е с теб и явно държи на семейството. Може би й кажи да гледа да не се повтаря примерно за да си знае че държиш на нея.
И аз имах една авантюра по време на брака ми. Мъжа ми веднъж дочу един разговор но не е разпитвал какво що. Всичко отшумя и все едно не се е случвало. Аз не помня а той не е и разбрал.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1d65bb789c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 1 ти сериозно ли??
В този жесток свят на такава престъпност вече незнам кой се шегува и кой говори сериозно!
Тя не го е убила, че той да убива нея, айи нямате адекватни съвети по-добре не пишете глупости под темите!
До автора: Остави я, не си струва да си пропиляваш и нервите к
и времето още с тази жена.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c298be2b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Намери другия мъж и го ошамари. Ошамари и жена си, че да се научи. Ако не направиш нещо, тя ще си помисли, че всичко й е позволено. Не знам за теб, ако на мен ми се случи, независимо дали сме женени от 2 или от 20 години, ще й бия шута и ще си намеря друга.
АКАТИМ

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ed7627b453
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честно казано - силно ме подразни начина по който разказваш за себе си: "Аз това, аз онова!". Все едно ти си шефа и "ти караш влака", а всъщност винаги го е правила жена ти и то без да бие барабани и да стои в светлината на прожекторите.
Та не може и тя да не се е подразнила, освен ако цялата история не е измислена (понеже ми се струва силно нереалистична).
Изневерила? Хех.. при всичко, което е направила и продължава да прави жена ти, бих казал че е направо в правото си да го направи... Или поне 90% от мъжете в нейната позиция задължително биха го направили. Недоумявам само защо ти е казала? Какво положително би постигнала с това в отношенията ви, освен ако не иска умишлено да те отблъсне от себе си?
И разкаяние за какво? За това, че цял живот ти е слугувала, че носи повече пари от теб, че хъркаш или за това че си я "позарязал"?
Хехе, пич, радвай се че жена ти в похожденията си не е попаднала на мен - не само че щях да ѝ разпоря трътката, ами щях да ѝ напълня и главата с такива "глупости", че свят щеше да ти се завие и животът ти от рай мигом би се обърнал на самотен ад...
Сори, ама такива са реалностите, за които цял живот си "работил"...

един твой почти набор

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9d1323060b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   1, аз се сетих и по-зло. Да я затворим в затворен метален съд и да запалим под него огън.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 106c9b483b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Aми... тaкa, кaкто си описaл брaкa и отношениятa ви кaто цяло, съм нaпълно съглaснa с коментaрa нa нa н 7.
Женa съм, и aз бих изневерявaлa... постоянно. Нaй- вероятно бих имaлa пaрaлелнa връзкa, зa дa ВЗЕМAМ/зaреждaм от тaм, че дa могa дa продължaвaм в тaкъв брaк. Или просто бих се рaзвелa.
Години сте кaрaли нa орaлнa и то основно тя нa теб?? !
Говорилa ти е, кaзвaлa ти е, ме се чувствa пренебрегнaтa и т. н. и ти... нищо? !
И е продължaвaлa дa те обслужвa кaто дете.
Имaш "злaтнa" женa, ти си знaеш кaкво ще прaвиш нaтaтък.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0205abeb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам..лично аз съм скептик. Щом е станало веднъж, може да се повтори, потрети и т.н. Може, разбира се, и никога да не се случи отново. Важното е да разбереш защо го е направила. И ако проблемът е действително в теб, намери начин да се коригираш. Доверието е крехко цвете, приятелю. Много трудно се печели, а се губи толкова лесно..За мен, времето, необходимо, за да се възвърне доверието, се равнява на една продължителна агония. Никога не бих била същата, винаги ще имам едно на ум, а това е мъчително. Мисля, че липсата на внимание от твоя страна е била причината жена ти да си начеше крастата. И я разбирам. Тя ти е казала, че ѝ липсва вниманието ти, но ти-видиш ли- се притесняваш да заспиш в чуждо (!?!) присъствие. Извинявай, но ако смяташ присъствието на жената, с която делиш живота си в продължение на 22 години...ами, получили си си заслуженото. Дори и да захъркаш, тя винаги може да отиде да спи в нейната си стая. Но като една задоволена, обичана жена. Така че хъркането не го приемам за оправдание, нито за причина да я "позарежеш".

Успех!
М.В.М.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4ce073c583
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Към номер 9 - "Женa съм, и aз бих изневерявaлa... постоянно. Нaй- вероятно бих имaлa пaрaлелнa връзкa, зa дa ВЗЕМAМ/зaреждaм от тaм, че дa могa дa продължaвaм в тaкъв брaк. Или просто бих се рaзвелa. "
А вие мили жени усти нямате ли??? Или е по-лесно да ходите да се тъпчите с някого, вместо да погледнете сериозно на проблема и да поговорите с мъжете си какво не харесвате и какво искате да се промени... Но е по-лесно да се оправдаете с това, че мъжа ви не ви дава това, което искате. С годините за жалост много неща се променят в брака, но проблемите са затова - да се решават взаимно. Ако и след подобен разговор той си остане същия, ходете ако искате и при всеки мъж от квартала... Поне той вече ще наясно защо го правите, тей като всеки си има причина нали? !
Жена съм и моето мнение е, че това не е брак. Почнат ли се изневерите, всичко се съсипва. А и като гледам колко малко останаха верни на половинките си, ми става лошо... Това представлява брака в 21 век.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5cc3125102
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен си я отблъснал в момента в който сте започнали да спите отделно и си я "позарязал"

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8886833109
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Станалото - станало. Дано не се повтаря повече. Според мен обаче трябва и ти да се постараеш това да не се случва повече. Тя ти е казала, че има нужда от повече внимание - обърни й. Освежете секса, поеми ти инициативата, изведи я на вечеря, подари и букет, малък подарък. Нека се почувства ценена и обичана и мисля, че желанието и за странични авантюри ще намалее и ще изчезне.
Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 905e080dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За всички от коментарната секция, които твърдят, че изневярата не е нищо особено, и е нормално. НЕ! Като не ви харесва се опитайте да го оправите, и ако не стане тогава вече си тръгнете, не е нужно да имате човек до себе си, и да ходите при други.. На такива като вас само лошо да ви се случва!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a4a2c2d2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Н 11, ти четеш ли или сaмо искaше мaлко дa поизпъкнеш? Хубaво де- бурни aплодисменти! Но женaтa е говорилa с него! Чети бaвно с осмисляне!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dcf8633dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти сам казваш - как смяташ да продължиш - Сватба и внуци.
Не можеш и да се правиш, че нищо не е станало. Било - квот било.
Не би искал и да загубиш живота който имаш в момента.

Кажи ѝ че ако мисли, че всичко е приключило и повече няма да го повтори - тогава трудно но и прощаваш, но ще се правите нищо не е било, и няма да го обсъждате. Но ако пак се случи, да ти каже, че иска друг, да можеш да си тръгнеш, да не пречиш. Е блафираш, но не можеш просто да кажеш, не ми пука.
И после не повдигай темата какво е било - било квот било.
Само че сега като излиза и се забави - ще почнеш да я питаш от любопитство къде е ходила, с кой се е срещнала, добре ли е прекарала. И при намек че отново е кривнала, ще я питаш да те оставя на спокойствие ако искаш. Блафираш - целта е да стане по - прикрита.
Теб всъщност - че изневерила не те притеснява толкова факта, а факта че си го разбрал.
Трябва да ѝ покажеш, ходи си, изневерявай си, но гледай да не се разбира. А пък ти си остани с прекрасния живот, тъй тъй ти се дава, и се примири с положението.
Само че ако блъфът не помогне и не се и крие - тогава ще се изнесеш. Ами имаш си достойнство, пък жени ще се намерят.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 713270b0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз много черен се изкарах, истината е, че винаги съм я гледал в очите, каквото е казала ставало е, постоянно и ежедневно съм и повтарял, че я обичам и съм я целувал т. е. постоянно съм засвидетелствал любовта си и уважението. Интелигентен съм, няколко пъти съм повдигал въпроса да си направя операция за хъркането, но така и така не се разбрахме да я извърша. Не вярвам на друга жена да и е обръщано повече внимание от на моята, повярвайте, но и това "не ми обръщаш внимание" е много витиевато т. е. винаги могат да те изкарат, че не обръщаш достатъчно внимание, ако ще и на маймуна да се правиш, а за секса, както е писал някой по-горе, вярно, че сме спали в различни стаи, но аз не съм на друга планета, ако е имала нужди винаги е можела да ми каже от какво точно има нужда, нямам задръжки, винаги съм си мислил, че секса, който правим задоволява по един или друг начин и двамата, ако не е било така даже и дума не е трябвало да каже, на мен ми стига поглед, насочване, не съм на 15 години. Това ме нервира, значи е по-лесно да идеш при друг от колкото да кажеш на съпруга си-така няма вече да я караме, ще я караме така и така, аз не съм получавал и намек за това. Жена, която гледа да имаш винаги студена бира в хладилника и ако няма, купува и добавя сама, как бихте я възприели, като доволна или недоволна от съпруга си, аз я възприемах и възприемам като доволна.
Тези дни друго си мисля, да не е всичко това някаква постановка, макар и да твърди, че е истина, всичко да е за да си възвърна интереса към нея(макар и никога да не съм го губил, но сега определено е друго) и да се чувствам в състояние на конкуренция, странно нещо са жените, само един мъж ги е разбрал и веднага е умрял... от смях. Няма друга логика сама да ми каже за изневярата, ама пък много рискован ход, макар и интелигентен, сега сме като младоженци. Не знам, объркан съм, хич не си я представям в хотел за час с някакъв кавал, прекалено високо самочувствие има, ама пък знае ли човек...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c04158297a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Айде сега от една забежка вечни драми ще правим. Стават такива неща, става ли са и ще стават. Малко отпусни синджира на булката пък и твоя. Ми тя щом баба ще става, какво толкова е станало...
След 21 години брак това си е съвсем в реда на нещата. Тия глупости за вечната любов и светата непорочност, просто ги забрави. Дръж си на семейството, уважавай си партньора и очите леко притворени. И не го изживявай толкова - едно, две рогца, голяма работа, колко таралежи има друже!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 493e2f9a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Авторе, жена съм и виждам, че малко познаваш жените, ако смяташ, че щом жена ти като ти купува бира, е доволна от теб. И аз купувам бира, че даже и мастика на съпруга си. Гледам винаги да има в хладилника, та да си пийва кротко и да не ме занимава със себе си. За да не се налага дълго да говоря с него-дори и разговора за бирата е вид общуване. Явно и твоята жена гледа да го избегне. А ти-доволна била.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: de7bd9d4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Преглътни го. Не ви е писано да се разделяте. Кажи й, че ако се повтори всичко приключва, но й прощаваш.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 33e6703646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами какво да кажа. И аз съм около твоята възраст.
Как си приел години наред жена ти да изкарва повече пари.
Ако кажеш, че е и по-умна и по-образована от теб.
Виж не че двамата ви има нещо. Просто не е добра такава връзка.
Ама и жена-ти. Не ги усеща нещата. Ако наистина те обича, няма да иска да докарва повече пари. Явно е амбициозна, а на тия амбициозните им порват гзщ накрая, както горе ти написаха.
Тя те отглежда като домашен любимец бе човек.
Изпуснал си я, то жените трябва да ги държиш малко в напрежение, че може ти да си тръгнеш. А ако се наложи - наистина да го направиш. Е - налага се. Само че много добре се подготви за ергенския живот, да няма здравословни инциденти. Ти не я обичаш, щом не я желаеш, но си навикнал да те глези.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: efe528a404
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Така както го описваш, излиза че жена ти по много грозен начин ти го е признала. Не знам доколко автентично го пресъздаваш, но така оставам с впечатлението, че не само не се е покаяла, ами и хич не й пука. В този случай изборът е твой дали да се правиш, че нищо не е станало, чакайки да се появи нов любовник, или да я зарежеш, въпреки очевидното ти нежелание това да се случи.
Една изневяра не е грях на греховете според мен, но ако наистина така ти го е сервирала, то значи за нея просто си бита карта, а аз лично не бих стоял с човек, за когото не струвам нищо, пък било то и заради семейството, децата, пари, хорско мнение, страх от самотата, или каквото и друго да било.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b1261d477b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Към автора:
Очевидно не познаваш женската психика. Ако е изневерила жена ти, ти да си разбрал, щом се познавате така добре. Една жена изневерява с чувство, за жената сексът е отдаване и сливане с партньора .Според мен яко те пунтира , защото си станал ленив и си влязъл в сивотата на ежедневието. Провокира те , за да види как ще реагираш. Възможно е да има такъв мъж, но тя е СМЯТАЛА да ти изневери , а не го е направила реално. Няма такъв човек, който да уважава партньора си и да му признае в очите изневяра. Изневярата е тежък грях.
Та съвет от мен : Не оставяй нещата така- с тия "признания" жена ти крещи за вниманието ти. Поискай подробности-човека , хотела , начина , всичко. Кажи и ,че чак когато разбереш цялата истина , ЩЕ СЕ опиташ да и простиш. Разиграй малко наранено его , деееее... Така , както си поднесъл историята ,имам чувството ,че хич , ама хич не ти пука дали ти е изневерила , или не. Хайде , и пиши непременно какво става пи вас!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 695f225fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Направила го е и ти е казала, защото не е намерила друг начин да ти обясни, че секса и вниманието (сексуалното) е от значение. А мога ли да попитам защо го карате на орална, а не си влезеш в задълженията? И какво очакваш, при положение, че не изпълняваш функциите си? Защо си мислиш, че тя е доволна (носи ти бира и т. н. ) - тя просто изпълнява задълженията си така както тя ги разбира - пълно обслужване (вкл. и оралната), а ти какво чакаш, та не си изпълняваш твоите? Ти може и да си чакаш, ама животът не чака и поднася изненади.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 42fddc9942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   На 25-30 години, както съм сега, изневярата не бих я простил, лесно бих сменил въпросната жена, която ще ми се подиграва така, но на 45-50 вече, може би бих бил по-улегнал и бих изневерил и аз, ако имам възможност, но не бих оставил жена си за някоя и друга грешка. Все пак трябва да се търси вината и в самия теб, а и на 40-50 години липсата на внимание у жената, депресията че е близо до критическа, а и като цяло ако не се е наживяла могат да докарат до това състояние, както и мъжа може да е по същия начин. Признавам, че съм доста краен стане ли въпрос за изневяра, че дори и от бивши ревнувам и се дразня, че ги е имало, но сега съм на 25, акъла ми е такъв, гордостта ми е голяма, самочувствието също, не мога да си позволя да съм втори избор, но след време... кой знае на какъв акъл ще съм.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0ff4de51a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Бъди мъж - напляскай я и я разкарай!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 912ba7a93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ами съветвам те само за едно-единствено нещо да се замислиш: ако сега с жена ти се разделите, кой от двамата ще е по-прецакания от тая работа?
Отговорът ще ти даде яснота...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8ca18ea069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Какъв е бил джипа? Mercedes ML или нещо по - сериозно.. Q7, Cayenne?

Остави я.. болката няма да отмине - познато чувство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e932541838
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Набори - на 46 значи сте 1969 година родени

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7f7a6953d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   "Последните шест години спим отделно понеже започнах да хъркам. През тези години признавам малко я позарязах и карахме предимно на орална любов от нейна страна, повечето пъти по нейна инициатива. Доста пъти ми е казвала обаче, че и липсва моето внимание, искаше да се премести да спи при мен, на което отказвах понеже се притеснявам вече да заспя в чуждо присъствие, веднага започвам да хъркам и е изнервящо. "
Извинявай, ама 6 години тя ти е правила орална любов, а ти не си я поглеждал и после се чудиш защо ти е изневерила? Моят приятел също хърка, но си спим заедно и честно казано се свиква, като почне да хърка преди да съм заспала дълбоко го сръчквам, заспивам и всичко е ок, хъркането не ни е създавало проблеми. Това да не и обръщаш внимание и да спиш на отделно място обаче..

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3c8d9979f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Здравей, прочетох с интерес историята ти, защото честно ще си призная, че съм била в подобна ситуация. Аз съм жена, доста по млада от вас, но все пак мисля, че имам известен опит с връзките. Така, първо-по никакъв начин не искам да оправдавам постъпката на жена ти, но трябва наистина да оцениш това, че ти е признала. Повярвай ми, това е доста трудно решение и бих казала мъжки е постъпила. Не мисля, че вината е в теб, както стана ясно, ти не си я лишавал от нищо и сте водели страхотен живот. Мога да кажа според мен защо тя е прибегнала до друг мъж. Една жена на нейната възраст, с дългогодишен брак и семейство в даден момент започва да търси разнообразие. Както ти сам казваш, че последно време не си й обръщал много много внимание, именно с това си я тласнал в обятията на друг. Жената иска да бъде обгрижвана, да бъде обсипвана с внимание и най-важното е да се чувства обичана. Всички тези неща, които каза тук, че тя е красива, перфектаната жена и т. н. казвал ли си ги на самата нея? Дори не мисля, че и е липсвал толкова много секса, а по скоро отношението. Като последно ще те посъветеам просто да бъдеш до нея, ЕДНА ЖЕНА ИМА НУЖДА ОТ ВНИМАНИЕ, има нужда да усети, че има човек до себе си, който я цени и уважава, както стана ясно, ти си страшно готин човек, всеотдаен и любящ, просто й го покажи, припомни й защо навремето се е влюбила в теб и е избрала да направи семейство с теб! Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ae68854a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Уважавам жените, ценя ги, съгласен съм, че трябва да ви се обръща внимание. Обаче, вие за единия секс искате на подскачаме на един крак, да кукуригаме и т. н. Ами секса уважаеми дами е удоволствие за двата пола. Той не е средство за манипулиране, възможност за подаръци, екскурзии и глезене!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 33bea98673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   По принцип жената не е е като човека. Направила го е на 100% ти като не правиш нищо. Ама няма кой да те чака бе пич.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e99e2baa0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Зачудих се защо ти е казала и единственото, което ми хрумва, е, че отчаяно търси вниманието ти. Май доста си я занемарил, щом е принудена да се държи по детски - виж, направих беля, сега трябва да ме накажеш, но поне ще ми обърнеш внимание.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bbb80b9d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здравей,

Жена съм, в сериозна връзка, обичам мъжа до мен до лудост и бих направила всичко за него. Образована съм, обиколила съм света и никога не бях искала или мислила че ще изневеря. Не съм възпитана така, въпреки че не малко пъти съм била заобиколна от хора с грешни морали къде ли не. Това го пиша, защото жена ти звучи като мен. Винаги съм готова да му направя закуска преди работа, да се грижа за него и т. н. Изглеждам добре, винаги има мъже, които ми "се точат" и т. н. Против съм повърхностните връзки за пари и лъжите. Той не е толкова добре изглеждащ, по-възрастен от мен е и е много по-добре платен. чувства се несигурен понякога.

Изневерих, за да постигна някакъв мир със себе си. Чувствах се отблъсната, чувствах се самотна, чувствах се че не ме разбира. Бяхме физически разделени няколко месеца, преди които разбрах че ме е лъгал за някои неща (макар да не е изневерил физически.. бил несигурен, плашил се, че ще осъзная колко по-добър мъж мога да си намеря и т. н. Куп извинения.. Лъгал ме е за годините си.. ). Изяснихме се и всичко беше наред уж, разбрахме се че ще останем заедно и ще "преживеем" физическата раздяла, но самия страх да ме нарани отново с времето започна да ме подлудява.

Изневерих му веднъж, имах адски много възможности, но тази си я взех с пълно съзнание, след като вече не знаех какво да правя за да се почувствам по-добре. Няколко пъти го молех да му звънна за няколко минути и той отказваше защото било късно, трябвало да става за работа, утре сме щели да се чуем. Какво ли не ми минаваше през главата, побърквах се. имах ужасна нужда от него, а той просто не го осъзнаваше. Разбирам го, защото не е преминавал през това, което аз преминавах, но все пак се чувствах зле (тук не говоря за лъжите с него, имах други емоционални проблеми, освен този).

Цялата ми мисъл е, че жена ти се е опитала да получи близост от теб, искала е пак да спите заедно, имала е нужда от теб, може и да не ти е споделила нещо емоционално през което е преминавала.

Аз бих му казала за изневярата, ако знаех че би ме разбрал. Против съм да има каквито и да е тайни между партньорите и затова бих искала да му кажа някога. но все се влудявам, че той би ми казал на свой ред нещо, което ще ме довърши. Все съм на нокти, че ще че ме лъже от несигурност.

Аз все още го обичам и искам да прекарам живота си с него, мислейки си за всички хубави неща с него, не искам и да виждам друг мъж.

Мисълта, че щом не ме разбира и не ми помага значи не му пука за мен или се занася с някой друг.... Не ми даваше мир. Знаех, че няма да понеса да се върна и да разбера, че ме е лъгал, а аз съм прекарала цялото време мислейки за него и не съм се насладила истински на нищо, чакайки да бъда с него.

Има още много детайли по историята ни, но исках да кажа накратко, че изневярата има всичко общо с човека до теб, но има случаи в които я чувстваш неизбежна, за да продължиш да си с човека до теб. Колкото и да няма логика.

Ти най-добре може да познаеш дали е щастлива и дали те обича. Заедно сте от много повече време, отколкото ние. Не знам колко ще останем заедно, но изневярата от моя страна, не беше за да го нараня или за да си тръгна от него. И в никакъв случай не бих предпочела да бъда с мъжа, с когото му изневерих, пред това да бъда с него. Щом е била готова да ти каже и иска да е с теб... Ако моя мъж реагира така, с удоволствие бих му казала всичките ми причини.. Говори с нея.

И ако все още не спира да те боли... Помисли какво би ти помогнало на теб. Изневерявайки му, ми помогна да не мисля толкова за миналото и да не го обвинявам и да му припомням грешките от негова страна и лъжите, когато сме в спор. Помогна ми да завърша това, за което бях заминала, колкото и вече да го бях оплела. Помогна ми да видя, че мога да изневеря, без да ми пука за човека с който го правя и мога да продължа да обичам мъжа си и да искам да съм с него. Може би се надявах, да осъзная че е по добре да се разделя с него и да започна да го преодолявам, но (за жалост) напротив...

Все още ме боли за лъжите от негова страна. Боли ме от мисълта, че може да се повтори.

Зависи от характера ти, отмъщението не е правилния избор, но когато емоциите надделеят, изглежда като единствен. Болката няма да изчезне никога. Можеш само да пробваш какво би я намалило. Имате дете, на години сте. Работете над връзката... Вече не нараняване само себе си.

Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 713270b0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   :) Аз съм автора... де да знам, в момента отношенията ни преживяват истински ренесанс, минахме през етапите "... ти не ме искаше... " казани през сълзи, в момента сме на "... обичам те и винаги съм те обичала... ", вече спи при мен :), правим секс, ако не всяка вечер, то през вечер, чувствам я отново интересна и загадъчна, може би всичко това, което пиша е банално и клиширано, но е факт, колкото и странно да звучи, че един вид рестартирахме връзката, буквално сме като младоженци, аз се стегнах и ще ми държи влага много дълго време и то в положителна посока и надали ще позволя да се отпусна пак чак толкова, е след още 22 години може :)
Ами това е, в момента я обичам и я желая повече от всякога, което и е най-важното, бъдещето ще покаже какво, как, кой крив, кой прав, кое истина, кое лъжа, ще ни бъде ли като семейство, няма ли, но все си мисля, че живота е прекалено разнообразен и пълен с изненади за да се повтори една и съща криза повече от един път, ще има и други кризи и дано и тях преодоляваме по същия начин.
Ще пиша пак след година примерно, поздрави на всички, по-горе има много смислени коментари, благодаря на авторите им за отделеното време.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a7cfb47a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   До 36-много ме впечатли твоята ситуация и начинът ти на излагане на фактите, защо не напишеш историята си отделно, мен ме вълнува твоя акцент върху нещата. И при мен е нещо сходно, но тая тема не е мястото да споделям и аз.
Авторе, поздравления за такта, разбирането, осъзнаването и нагласите.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f6d0bae137
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Миналия вторник разбрах,че всичко е продължило по старому т.е.тя е продължила да се вижда с любовника си,а мен ме е лъгала много искрено и убедително,направо не мога да повярвам,поисках искрен разговор на който продължи да ме лъже(не знае,че всички разговори по телефона и ги записвам).Не мога да си обясня поведението и,човека и е на 58 години,вярно милионер,но с жена,деца и внуци,всичките ни средства са на мои лични влогове по които тя редовно внася пари(дори и днес),имаме две жилища,едното ми е дарено,другото ми е наследство,каква и е изгодата от един развод,а нещата вървят натам.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3a63f5758f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Aвторе, ти си наивен глупак. По точно мъж под чехъл.

Ся не можах да разбера отново ли сте влюбени или тя те е лъгала?
Имаш само един изход. Казваш имаш пари, намери си една любовница и ти. По млада и хубава(приятелка на дъщеря ти например? ). Жена ти да види, че има конкуренция. Може и да се върне при теб. А и ти малко повече ще възмъжееш, че кат те гледам какво мъжле си...
Ако пък не се върне, поне няма да имаш тревоги, щото твоите емоции любовницата ти ще ги убие. И в двата случая си на чисто.

И още нещо... вземал си си живота за даденост. Отишъл ти е в свирки и сутрешни закуски и кафе. След някоя друга годинка ще си заминем всички, а ти какво ще си правил? Сигурно вече и на пенсионер си замязал.

Много жени никога не се научават, че когато парите са фактор, мъжете винаги печелят. Щото ние (мъжете) винаги си плащаме, а те(жените) остаряват така или иначе.
Ако ти си на 70, пак ще си платиш и ще си намериш жена, дето така или иначе ще се преструва че те обича, а тя на 70, какво ще прави? Пак ли сълзи ще реве? Сълзи на, които вече няма да вярваш...

Според мен твойта я е ударила кризата че вече няма да е така красива и остатъците от хормони търсят последен изход.
Ако си светец, ще я разбереш и ще я изтърпиш(ма ти май не си)
И земи си купи една машинка за хъркане най накрая, не се излагай... към 2000$ струва.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c4e214f130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Приятелю, силни думи, дано не се случва и на теб : ) , не разбрах последната част, тази със светеца... изясни какво искаш да кажеш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e96748a75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Ох, ами като гледам стила ти на писане, явно си пресметлив човек. Може би са й липсвали емоции с теб на жената, та затова ти е изневерила. Явно държи на теб, щом ти е споделила, защото изглежда, че ако не ти беше казала - ти нямаше и да разбереш. Дори начина, по който го приемаш - спокойно, без гняв, показва, че си по-неемоционален, уравновесен. Според мен на жена ти е било нужно малко да си разнообрази живота. Едва ли има сериозни намерения и чувства към другия. Ще ти е трудно от тук на сетне да не мислиш за това. И аз съм била в твоята позиция - знам, гадно е да си ги представяш. Но пък сам си допринесъл да се стигне дотам, защото жената първо е търсила внимание от теб. Съвет - постъпила е адски тъпо, но и ти си допринесъл. Простете си взаимно, останете заедно. Всеки ще си носи поуката - ти болка от изневяра, тя - вина. И карайте заедно напред, очевидно вие сте си един за друг! Успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 246308450e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Ако имаше чест и достойнство още първия път щеше да и биеш шута. Но съм забелязъл, че хората, които търпят тоя вид лъжи и подигравки, ако се разделят с човека до себе си не виждат бъдещето си без него, т. e. те не могат да живеят без него, да не си един от тях. Аз се разведох на 30, да вярно по млад от теб с дете, но напълно осъзнах, че хубавото тепърва предстояло, а, дали на 40 50 60 ако си човек на място няма много да му мислиш. УСПЕХ с развода!!!!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6abe8469f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Ох, то вие, които сте около тоя набор 69 сте някви супер странни - като по - млади сте някви прекалено сериозни били, още по на 20 и нещо семейство ала-бала правите, брак-мрак всичко в реда и по план, а като ударите 40 и повечето карате някакви тинейджърски филми...

Еми каквото и да ти пишат хората авторе ти най - добре можеш да си прецениш какво решение да вземеш, защото все пак ти тази жена я познаваш 20 години, а тука освен да ти дават някакви субективни коментари друго няма да получиш, смисъл нищо полезно нали. Ти сам трябва и сам ще си вземеш решение как искаш да живееш за напред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 935717dfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   На 47 по друг начин изглеждат нещата, за жалост, при един развод си мисля, че най-разумно е да остана сам до края на живота си, за какво ми е друга жена с един два брака и евентуални едно-две деца и която ще ме лъже най-вероятно още повече, няма смисъл да извършвам действието "от трън та на глог", за момента като най-разумно виждам да натискам жената наистина да прекрати връзката с онзи и да си продължим по задачите... то и без друго при последния им разговор той говореше главно за болести и лекарства и разговора бе чисто пенсионерски, къде водел внучето си, колко бил настинал, колко били подути лимфните му възли и така, а жена ми прдължава да твърди че иска да е с мен до края на живота и и че много ме обича, изобщо твърде заплетена ситуация. : ) Мисля си че ще сбъркам ако се разведа...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 021b79f4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   42 до 43( Автора? )

На мен вече ми се е случвало 6 пъти (хубаво че не бях женен тогава). Аз съм претръпнал. Едва ли и някога ще се оженя. Сам не си вярвам да направя тази грешка. В момента трупам все повече активи. Обикалям си света, въртя бизнес, хубаво ми е и широко около врата. Не се съобразявам с никой. Сега съм благодарен за тези изневери наремето, иначе сега е можело да съм в твоето положение. Такива дето не изневеряват не познавам, приятелю. И мъжете не сме стока(въпреки, че аз лично никога не съм го правил), ама и жените искат постоянно внимание, което неименуемо няма да можем да им го дадем в един момент. Особено в онзи преломен момент, когато осъзнават, че са погрознели и всичката тази илюзия за красотата свършва... и няма да важат. В този критичен момент, колкото и внимание да й обръщаш, няма да има ефект. Това си е нейния страх.

В този момент жените(тези които са били красиви и/или богати някога) разбират истината за брака и че ще трябва да се ДОВЕРЯТ на друг (щото досега са живели в приказка, дето я разказват на малките момиченца)
"О, Боже... това е слабост да му се доверя. Аз съм силна жена, красива жена... не мога... не мога да падна толкова ниско да се надявам на мижавия ми съпруг.... НЕ! ОТКАЗВАМ ДА ОСТАРЯВАМ! ОТКАЗВАМ ДА УМРА! "

Ама ти, като си се женил не си го знаел това. За съжаление малко късно го разбираш.

43, не знам дали ти си автора, но наистина ти съчувствам. Искрено. Този живот ни е даден да го живеем сами, приятелю. Това със женитбата, особено това с брачния договор и халките си е чиста проява на страха от самотата.... Гаранция някаква... да ти пикая на гаранцията. Накрая, когато вече се вижда края всеки почва да се дърпа и да роптае. Естествно е. Заложено ни е биологично. Най целомъдрените се оказват най големите курви (много доказателства имам за това). Тези дето до 30 никой не ги е забелязвал дори, после са най големите женкари. Подсъзнанието не прощава.
Разликата между мен и теб е, че ти сега си плащаш, а аз допреди 6-7 години го правех.

Но ти погледни от хубавата страна. Имаш прекрасна дъщеря сигурно. Оставил си не малко след себе си. Време е да помислиш сега за себе си обаче. Стига страда. Няма време закога.

А това за светеца - жена ти като онзи милионер я изгони(или умре) пак при тебе ще дойде. Тя няма де да ходи. Нито вече ще е красива, нито пари ще може да прави. Хубаво си се описал черен, ама не вярвам съвсем нищо да не си й давал, иначе е щяла да го направи това мноооого по рано.
Тогава ще е момента на "прости ми". Знам че това искаш да чуеш сега, ама пак ти казвам. Годините които ще изпуснеш докато чуеш тази дума, няма да си струват загубата.
Ако си светец обаче ще й РАЗБЕРЕШ вътрешната тревога която тя има. Ще ВИДИШ жена си, страдаща. Ще и СЪЧУВСТВАШ, ще си затвориш очите и ще чакаш онзи момент на "прости ми", ама когато това се случва вече ще ти е през кура. По-важното е, че ти си бил добрия и ще си отидеш със затворени очи от тук един ден.

А не като нас грешниците :)
Само гледай да не се престориш, че си светец. Не допускай да си лицемерен пред себе си! И Богу няма да си драг...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 713270b0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Да, 43 съм автора и пак съм аз :)... мани, мани след като ми каза първия път, когато отворих темата, реших коренно да се променя, разнообразих секса, започна да свършва по 2-3 пъти, купих и скъп телефон, за Коледа и купих златно пръстенче с рубинено сърце в розова кутийка във форма на сърце и надпис на нея "Обичам те! ", а бе внимание от всякъде, интересното е, че непрекъснато ми повтаряше, трябва да ми вярваш, няма за какво да се притесняваш, аз и да не бях ти казала щях сама да скъсам с него, не съм такава, не ми харесва да изневерявам и т. н т. н. и аз бях на път да повярвам, натрупаха се все пак няколко алогични нещица, на два три пъти имахме разговори, но нямах доказателства, след което реших да сложа програмката за запис на разговорите(на новия телефон :) ) и разговора го хванах точно когато се бях успокоил, той не е нищо особено, писал съм по-горе, но все пак за 6 минути три пъти му казва да и се обади, от което си вадя извода, че тя е активната страна, не вярвам да е влюбена, но най-вероятно за пари(които не мога да кажа, че ни липсват, странно). Той вече петнайсти ден не и се е обадил, тя явно чака, чакам и аз, от разговора зависи ще се развеждам или не, зависи какво ще чуя, ако го отреже, което е малко вероятно, въпреки, че непрекъснато приказваме, но аз вече не вярвам, ще я оставя при мен, ако си определят среща, я хващам на калъп и я зарязвам, въпреки 23 годишния ни брак и я пращам при майка и, много зле се чувствам в момента, вдигам кръвно, бъркам на работата, но ще чакам обаждането... :)
Иначе 42, прав си братче, моята преживява криза, виждам, но и аз съм на нейните години, почнах да не виждам наблизо, ерекцията не е абсолютната, както преди три -четири години, изобщо годинките си вземат своето... но не съм изперкал, с акъла си съм, мисля трезво, не съм тръгнал да гоня курвите, нормален човек, защо тя тръгва да рискува всичко, модерен дом, любящ съпруг, дъщеря, евентуален зет, хубав и безгрижен живот, заради един пенсионер, ми той като го слушам още утре ще я зареже и от два стола е на земята, ще рухне психически и какво, пропилян живот. Защо изобщо ми каза за него при условие че ще продължи... луда работа.
Напоследък доста чета тук и стигам до извода, че повечето жени към и около петдесетте, стават страшно лесни, по-лесни от гимназистките, готови са с лека ръка да заложат всичко на губещ кон, та твоя пост 42(страшно силен м/у другото) дава обяснение на това и аз напълно съм съгласен, най-голямата криза в брака идва към петдесетте, които я преминат остават заедно и на старини, ще видя аз от кои ще съм.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ae68854a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Дръж ни в течение!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ae22e21a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   аз съм 42 и 48
М. В.

Авторе, ти нямаш проблем с жена си. Имаш проблем със себе си.

Въпроса е не защо жена ти изневерява. И цял ковчег с диамантчета да й купиш тя няма да спре да прави това което прави в момента. Дали е от стрес, от страх, за пари и тн. няма значение.

Въпроса е защо ти се палиш? Защо продължаваш да наливаш в пробит съд? Тя е издънила кацата с лайната. А ти фърляш пари в нея.

Тез подаръци е можело да ги дадеш на някое младо девойче, дето е щяло да те направи щастлив и да си забравиш грижите. В очите ще те гледа и такива свирки ще ти прави че моментално ще забравиш за жена си и това какво и къде го прави. А и гарантирам ти, че и ерекцията си ще върнеш ;)

Направи го. Тръгни по курви. Повярвай ми. Не си светец. Нито можеш да поправиш кацата.

И не, не е необходимо да се развеждаш. Просто каквото почукало, такова се обадило. ТИ ТРЯБВА да се почувстваш по-добре. Забрави за жена си. Ревноста е черна дупка, недей да падаш в нея. НЕДЕЙ, ЗА БОГА! Стига се до алкохолизм, загуба на приятели, работа, умения.. преждевременна старост, бръчки и болести.... та даже и може и зъбите да ти окапят... Имам един съученик още(вече 20 год. ) е на хероин и отдавна е забравил, защо сега е така(заради една съученичка, която пък отдавна има две деца от друг).

Напий се отиди на проститука като за начало. На следващия ден излез някъде. Покани някое момиче. Най малкото за флирта, поне да си разсееш мислите. Подаръци, туй онуй. Ти поне пари имаш, аз ли да те уча. Намери едно курве. Като си го вкараш и ще почнеш да мислиш по другому. Мъжете сме с предимство. Жените това не могат да го направят. Даже и някой да им го вкара, не забравят лесно изневярата. Ама не и ние :)
Това ти е проблема.... емоцията ти е проблема. Забрави за жена си, тя е друг човек и винаги е била.

Дъщеря ти знае ли между другото? Тя е голям човек вече, разбира ги тези неща? Каква е нейната позиция тук?

М. В.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d1c5e55491
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Честно казано, изневярата нито се прощава, нито се забравя. Няма сила, която да ме накара да остана с такъв човек, но всеки сам си преценява - ще може ли да живее с това трънче в сърцето. Загубата на доверие не се възстановява, уви. Да, можеш да си тръгнеш и да се успокоиш, но имай предвид - ще останеш сам. Може би задълго. Подходящи хора за сериозна връзка не се намират под път и над път. Можеш и да останеш да живееш с лъжата, която явно продължава. Избери това, което ТЕБ ще те накара да се чувстваш по-добре в дългосрочен план. Няма да коментирам обвиненията, че и ти си виновен за изневярата й - ок, но не си изневерил ти, а тя. Нека не забравяме това. Аз съм разведена от пет години, на твоята възраст, мъжът ми изневеряваше и просто си тръгна сам. От тогава съм сама и това много ми тежи, но още повече щеше да ми тежи да живея с него, пак в самота. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 20ced8591d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

54.   ЖЕНА-48г, 27 години брак. Какво искат жените и защо изневеряват?
Аз също винаги ставам по-рано и правя кафе и за него. Понякога- 1-2 пъти в годината ми прави той - това е най-хубавото кафе, което съм пила и искам да е по-често. Ти колко пъти стана преди нея и й направи кафе? Аз също съм много заета, но винаги правя вечеря-най-хубавото за него. Ти колко пъти й направи вечеря с любимите й ястия? Моят - 1-2 пъти в годината с неговите любими ястия. Помогна ли й в сервирането и разчистването на масата? Моят - не. Аз също купувам бира-осигурявам си спокойствие, аз не пия бира. Внася пари на твоята сметка, а ти получаваш известие-какво - контролираш ли я? Дали си е купила парфюм или дамски превръзки? Изглежда добре - мъжете я харесват-естествено. Ти каза ли й колко е хубава? Събуди ли я сутрин с целувка? А вечер? Попита ли я дали тя иска този телевизор, който си купил? Заедно ли го купихте? Какво е нейното мнение за обновяването на дома? Тя ли го избра? Може би тя иска с тези пари да отидете на екскурзия по неин избор? Караш последен модел кола, тя каква кола кара? Колко пъти й каза, че не става за шофьор? - моят ежедневно многократно, въпреки, че шофирам. Вниманието не е в скъпи подаръци. Вниманието, което искат жените е: Как си? Как мина денят ти? Да ти направя ли кафе? Почини си сега, аз ще го направя /каквото и да е/. Много си хубава. Да излезем на разходка? Къде да идем на почивка? Искаш ли да си купим това? Любовта не е само секс - погали я по косата, докосни й ръката. Знаеш ли кой е любимият й цвят, песен, музика, филм, хоби, знаеш ли какво мисли например за бежанците, за политиката или от каквото там се интересува? Колко пъти "на майтап" й каза, че е дебела, дори да не е вярно- само да я подразниш - моят ежедневно. Похвали ли вечерята? Благодари ли й за кафето и бирата? Жените обичат с ушите си. Ходили ли сте на кино скоро - като тийнейджърите? Всичко това ми липсва на мен. Признанието й е грешка - не е трябвало да знаеш, но това е зов за помощ. Тя не иска развод - тя се чувства виновна и иска теб. Търси помощ от теб. В момента те боли душата, но болката ще затихне. Времето ще излекува раната, ще направите сватбата и ще си гледате внуците. Тя сама ще прекрати връзката, когато реши, а ще реши, когато ти й дадеш това, което й липсва- то не е само секс. Не я обвинявай, не натяквай, не я карай да се чувства още по-виновна. Никога повече не споменавай за изневярата й - това ще я изненада. В никакъв случай недей да я следиш-тя е свободен човек, а не твоя собственост. Аз искам мъжът ми да се държи с мен така, както се държи с колежките си-с уважение, внимание, като джентълмен, а не като с даденост. Като се разведеш, по-добра ли ще намериш? Може би девствена? Или по-работна, по-мила, по-добра майка на децата и по-добра баба на внуците? Не бързай да вземаш решение в момент на афект. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 713270b0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Ясно, много ми харесаха последните коментари, имах нужда да прочета нещо такова, имах... напоследък се чудя да продължа ли с подслушването на телефона и или да го спра и да съм в неведение, не е редно, признавам не съм и такъв човек, но как да разбирам истината иначе, кое е по-нередно да бъда лъган или да подслушвам и да знам истината, въпреки всичко. Направо не знам в момента истината ли ми трябва, колкото и да е жестока или е по-добре някои работи да не ги знам и разбирам, примерно ако си уредят среща на кафе, аз ще разбера и ще отида на срещата и това ще е краят, но може пък това да е срещата на която тя ще каже стоп, стига... не знам, не знам, раздвоен съм :( :(
П. П. М. В. евала за коментарите, направо къртят... дъщерята ще застане изцяло на нейна страна, сигурен съм(но не на 100%) въпреки, че при една раздяла ще бъде принудена да живее при мен, жената финансово и осигурява супер живот, като за това финансиране аз уж не знам, не вярвам да иска да го изгуби това ако застане на моя страна.

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker