Не мога да си отговоря на един въпрос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си отговоря на един въпрос
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1777 пъти
Здравейте на всички :) От доста време посещавам сайта и чета доста статии, но рядко съм писал. Пиша с това, ако може да помогнете да си отговоря на един въпрос. Мисля, че съм станал безчуствен, но не знам поради каква причина. Ето какво имам предвид. Аз съм на 23 години. Преди като бях по малък бях романтичен, опитвах се да правя момичето до себе си да бъде ценено, да бъде щастливо. Подарях и цветя и прочие. Първата ми приятелка след като ме остави 2 години не можах да я преживея... е, преживях я след това доидоха 2-3 момичета с които пак имах несполуки (искам да уточня, че през живота си не съм имал много приятелки) и така стигнах до тук че съм на 23 години и вече като че ли не ми се искара нищо сериозно... все едно съм станал безчуствен.... искам само едно и то е секс, и то защото, както се казва организма си го иска.... искам да излезна с момиче само за да правя секс, което преди не беше нормално.... преди винаги си казвах аз секс без чувства няма да правя, загубих романтичното и прочие. Та, това което не мога да си отговоря е дали наистина от толкова болка и страадние съм станал безчувствен и вече нямам сили да се занимавам с жени за сериозни работи, и че ми е писнало или просто не съм срещнал подходящата и ако я срещна, ще бъда онзи същия които беше преди в началото... Не мога да си отговоря на въпроса.. Жените да си призная честно са ми доста странни.... плачат, че няма свестни момчета, а като ги намерят не ги ценят. Те искат някои с BMW и с мускли, а колко капацитет има в главата това не е важно... Вярно от малък град съм и в по големите градове има доста умни, интелигентни момичета които хем знаят какво искат, хем можеш да говориш с тях на всякакви теми и ценостната им система е на друго ниво, но на повечето момичета е просто отврат... не ми се коментира. Не казвам, че мъжете са по различни и те повечето са същите така че... Когато целта в живота ти е просто да работиш и чакаш да доиде събота за дискотека и лятото за море и вечер гледаш BIG Brother за какво можем да говорим? И че се излиза в мола или в някое кафене за клукосване , за какво общество можем да говорим???? Няма да засягам нищо за религията, ще кажа само едно отиваш на дискотека пълно с млади момчета и момичета, отиваш в неделя или когато и да било на църква и гледаш полупразна и само бабички... И така ако може да помогнете да си изсяня нещата с въпроса които ми се върти из главата ще съм ви благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3b162adc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не си загубил своята способност да чувстваш, а просто си порастнал и помъдрял и днес не раздаваш така щедро сърцето си, но пък като срещнеш Истинската жена ще е по-истинско просто. Това е част от порастването.
Отделно нямаш хубава среда - може би е заради града, в който живееш, но не си прав, че само такива хора (мъже и жени) има у нас и не е вярно, че църквите са празни - много зависи и от попа. Аз като студентка редовно ходих на църква и имаше много млади хора, с които се запознах и общувах в чуждия град - имахме си хор, правихме разни празници и така нататък

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c22f4d6660
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятельо, просто си станал един от масовите мъже. Радвай се!!! Аз съм на 27г. и ми се иска и аз да нямах чувства. По-безчувствен съм отколкото на 17г. но си оставам романтик.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker