Оплетена ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оплетена ситуация
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1323 пъти
Здравейте, ще се опитам да разкажа възможно най- кратко цялата история.
Аз съм на 20 а гаджето ми на 29. И двамата работим в казино и там се запознахме. Той ме покани и веднъж излязохме, от тогава не е имало ден в който да не сме се виждали. След известно време разбрах, че имал приятелка, с която били вече 7 години заедно- тя е на 33г.. Разбрахме се че ще опитаме заедно пък каквото стане. Приех да съм 2рата. Мина още време и ето я сегашната ситуация- много сме напреднали във връзката ни, но той още не е скъсал с нея, чака я да се върне- забравих да кажа че тя се връща 2 пъти в годината, все пътува- такава и е работата. Напоследък не се съобразяваме много много кой ще ни види и т. н., Аз имам финансови проблеми и той ми помага много, води ме на лекари и се съобразява с моите психични проблеми. На скоро обаче го хванах че е излизал с една колежка, колкото и да ме лъже видях чата им и знам какво му е било в ума. на същия ден виждам друг чат с друга колежка и пак я сваля, че дори веднъж я карал до тях след работа... стана голям проблем и бях готова да си тръгна.. разбрахме се и решихме да се помъчим да сме заедно. след известно време виждам че е пращал някакви голи клипове на жени, на някакъв мъж и отдолу вика " ако я хвана на какво ще я направя... ", , той ми вика че били мъжки чатове.... много трудно го приех но реших отново да забравя... днес сядам и виждам на някаква негова приятелка да вика бейби... дори и е пратил някаква снимка на някаква гола жена и и вика на тая че тя била по гореща от тази снимка.... и пак отново стана скандал. имах гинекологични проблеми и известно време ме болеше а той се цупеше. Аз не знам какво да правя и какво да си мисля. На последак откачам с него направо не съм на себе си и не знам какво да правя. побърквам се. замислям се да си взема успокоителни. Моля ви помогнете ми дайте ми съвет, моля админите да публикуват тази история.
Боли ме много. Той прави много жертви за мен, но не знам защо с жените стои така- не му липсва секс, не му липсва нищо. всичко което иска съм го давала, той сам си е казвал. Едно е да гледа голи жени в интернет, друго е да излиза вече с колежки, да ги кара до тях и да ги нарича с имена с които дори мен не е наричал. Тези снимки които той гледа са все на жени които са слаби и телата им са оформени а моето не е такова, казвал ми че иска да отслабна. аз правя доста упражнения, въпреки проблемите ми с кръста и бъбреците. не съм дебела в никакъв случай, просто имам не повече от 3-4 кг излишни.
Не искам да стана същата като неговата бивша- да ми изневерява. отначало не знаех за нея, той ми каза много след това. казах му до говори с нея, но той все отлагаше. след 2-3 месеца ще се връща и съм решена ако този път не и каже просто да го оставя. аз см много объркана дори не знам колко точно подредена ми стана историята. дано да разберете. моля ви помогнете ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: a7c03a8555
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти изобщо имaш ли здрaв оргaн бре моме? ! Болнa съм от товa, болно ми е оновa, че и психични проблеми...
Ми вие сте си ликa- приликa.
Хвaни единия, тa удaри с него другия.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2c3a3f3630
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   за какво ти е тоя коцкар? да ти плаща сметките явно. я си намери някой по-подходящ, не си въобразявай че е единствен. не виждаш ли че ти си една от многото ?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f98652e046
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мацка, не мрънкай. Като сте се вземали, не си ли знаела, че той изневерява? Не се ли сети, че както ти си втората във връзката, така може да има и други "втори"? Стига се оплаква. Обърни внимание на здравето си по-добре, че младо момиче с толкова болежки не бива.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 95ede42245
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искаш да ти изневеря на теб с друга,ми ти що се хвана с него като знаеш че има друга преди теб, тцъ тцъ тцъ........

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dc4b83d18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тва му е най - хубавото на живота ! "Не причинявай на другите това, което не искаш да причиняват на теб!"

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0b402724df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си объркана. Правилният термин е глупава. Превърнал те е в постоянна бройка. Това е отвратително. Постоянната бройка е такава жена, на която той може да се обади по всяко време за секс и знае, че ако някоя друга му откаже, тя ще е навита. Скъсай с него и кажи на приятелката му какви ги върши нейния. Това е отвратително отношение към жените като цяло. Може би има някакъв психологичен проблем, породен от отхвърляне в по-младите години.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fa53efef22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чета и не вярвам на очите си... Това някаква шега ли е? Момиче, моля те, просто слез на земята. Тръгнала си по-възможно най-грешният път. Направи си добро и го остави. Продължи напред. Усещам как, останеш ли с него... ще свършиш в болница/психиатрия. С единият крак вече си вътре, честно... Осъзнай се. Извинявам се за грубостта си, но не знам дали наистина си толкова проста или само се правиш на такава? Адски смешно ми е...
Ти си зависима от него. Това го разбирам. И все пак... БЯГАЙ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker