Аз, глупакът. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз, глупакът.
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2004 пъти
Здравейте на всички. За първи път споделям личната си драма тук и се надявам, че виждайки различни гледни точки, бих могъл да се взема в ръце и да стигна до най-правилното решение за себе си и собственото си спокойствие.
Наскоро, преди около месец, приключих четири-годишна връзка с най-добрата си приятелка и любовта на живота ми. Напоследък доста се дърпахме, често късахме, ревнувахме се прекалено много и тя сложи краят. Няколко дни след това ме потърси, умолявайки ме да остана в живота и и да продължим нашето така наречено "приятелство". Каза ми, че не може без мен, самотна е, чувства се сама. Вече си има приятел, но твърди, че не го обича, защото все още има тръпка и чувства към мен. Попитах я защо, след като ме обича, просто не се върне? Отговора и беше, че взаимоотношенията ни са били прекалено сложни и обсебващи, непрестанните караници и раздели са я накарали да си тръгне и не иска да говори затова, тъй като, ако заговори, отново ще се върне там, където не иска. Прекалено силно подтиска чувствата си към мен. Бяга от тях, крие се, не им позволява да изпуват отново. И все пак... Аз реших да остана до нея и да и бъда приятел. Проблема е, че продължаваме да се държим като повече от приятели. Държим се за ръце 24-7, тя нощува при мен (само спим, нищо друго), но заспиваме прегърнати. Съблича се пред мен, оглеждам я, аз се събличам пред нея, тя ме оглежда. Все още ме ревнува, както и аз нея. Казваме си, че се обичаме. Наскоро за малко не се целунахме. Тя се докосна до устните ми и после изтръпна и се отдръпна, казвайки, че е грешка, но пък за сметка на това устните ми са и липсвали ужасно много и е било хубаво. После ми каза как си е представила, че продължава да ме целува, но не е направила нищо, защото ако наистина ме бе целунала, веднага щяла да се върне при мен.
Както и да е, въпроса ми е... След като малко или много ми показва, че не съм и безразличен, а аз бих искал да си я върна, да остана ли до нея като приятел? И ако остана, как по-точно да се държа около нея? Да се дистанцирам ли? Или да продължавам да и бъда опора и да съм до нея и нищо да не се променя? Не искам да я загубя, защото болезнено много я обичам, тя мен също... И ме е страх, че ако се отдръпна, ще я нараня, защото тя изпитва необходимост от мен във всеки смисъл на думата.
Как мислите... Дали след време ще позволи на чувствата си да се покажат на повърхноста или тотално ще се изпарят, ако продължи да ги подтиска непрекъснато?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 99e2917e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто дaвa възможност дa.по/докaжеш промянa. Предизвиквa, провокирa, нaблюдaвa и до моментa не виждa рaзликa. Не, нямa дa се върне, aко тaкa продължaвa товa още мaлко време. Предполaгaм, че сaмa си е постaвилa срок. Ще те нaблюдaвa още мaлко и ще се зaтвори тотaлно зa теб.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8e7691b2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Питаш дали, да останеш до нея или не...???? !!! Попитай себе си: ще можеш ли да продалжиш със тази ситуация-да има приятел и да спи до теб... ами ако ги видиш заедно.. хванати за ръка или просто един до друг... е няма ли да се почувстваш зле
Питаш дали да сте приятели... ще можеш ли да приемеш мисълта, че друг ще целува нейните устни... Ако ти приемеш всичко това, добре бади нейн приятел, но забележи ще бадеш само " приятел"


А ако наистина я обичаш на я пускай от ръцете си... вземи й нещо което ще й остане за цял живот или букет рози и й се извини за всичките ви кавги и й кажи че ще се промениш, ноо наистина трябва да се промениш (ако вината е в теб и искаш тя да бъде жената на живото ти)

Не бъди страхливец ;)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17dcb8eb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Донякъде съм съгласен с номер 2, но само донякъде. Как можеш да прегръщаш жената, която толкова много обичаш, като знаеш че преди това друг я целувал, тя го целувала, телата са се сливали в едно, дори и да се съберете, никога няма да си щастлив, мисълта за онова момче което е било помежду в този период ще те преследва постоянно, разбира се живота си е твой и ще го живееш както искаш, но и от заглавието се подразбира че си наясно в каква роля се намираш в момента. Желая ти успех със следващата приятелю.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 33ca18e360
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обича те ама си има приятел. Хайде де-:) Ако наистина те обича би направила всичко да е с теб. Моят съвет е просто да се разделите и всеки да си живее животът. Ако утре ти срещнеш добро момиче и се влюбиш, тя дали би ти била приятелка? Едва ли. Просто така й е по удобно М/у два стола.
Ж31

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 399bd46f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз имам същите взаимоотношения, но разликата е там, че вече не го обичам като мъж и не ме привлича сексуално. Не се прегръщаме, не се целуваме, само общуваме. Нямаме проблем да се преобличаме един пред друг и да спим на едно легло. Просто ми е все тая, той не прави и опити. Заедно сме десет години. Предполагам същото се случва и със семейните двойки. Казвала съм му да си търси друго момиче, че с мен само си губи времето, но той не иска. Спала съм с друг, но не съм му казвала. Няма да му кажа преди той да реши да си тръгне. Виждам, че си няма никого и не бих желала да го напусна в такъв момент.
Интересно дали сегашният й приятел знае за вас.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b655c3a5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   как можеш да допускаш да спите заедно, ти достойнство нямаш ли? Казала ти край, ами нека да е край, хем си има приятел, хем ти се увърта. Извинявай, ако ще те засегна, но тая жена не струва- като си има друг какво прави в леглото ти? Вероятно чака да види как ще и се развият нещата с другия, а теб те държи резервна гума. Злоупотребява с теб, с търпението и доверието ти, чиста подигравка е за мен това. Бъдете приятели, но не я допускай да те манипулира.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ab63175812
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си и перфектната държанка бе пич. Има такива жени, на които им е нужно да те държат около себе си. За всеки случай, нали не мислиш, че ще се влюби наистина в някой, така да има и стабилно химия и ще продължи да е до теб? Малко по малко ще се отдръпне. Не бъдете държанки, втори цигулки и т. н - НИКОГА. Ти не си за да я забавляваш и да и уплътняваш времето. Разделили сте се, бъди мъж и продължи и я остави. Това нейното е СЪРБИ МЕ - БОЛИ МЕ, не бъди огризка и кошче за душевни отпадъци, има си баща й майка и приятелки, заеби я. Съвет от човек, който е минал през това и никога повече няма да го повтори, ако ще да е животоспасяващият ми случай, по-добре сам, отколкото кученце на каишка... жени бол, стегни се.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 600657f11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Задай си сам въпроса дали ще можеш да останеш до нея като приятел или я искаш като нещо повече, след като я обичаш толкова много. Можеш ли наистина да издържиш, след като знаеш, че тя си има приятел? ! Седнете и поговорете - единия какво иска от другия и в каква посока могат да се развият вашите взаимоотношения. Ако наистина се обичате толкова много - бъдете заедно. Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 62640b1eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави я. По-бързо ще ти мине и ще я преживееш. :) Имай самоуважение и не се връщай. Знам, че сега не ти се вярва, но ще намериш по-подходящо момиче за теб. Такива взаимоотношения не са здравословни, научи се да си пазиш спокойствието и достойнството. Докато имаш чувства към нея приятели не можете да си бъдете. Изчакай да мине време, да ти мине на теб и на нея, пък се потърсете след няколко месеца - година, като сте продължили напред и няма никакви задни мисли за вашето приятелство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ba93acc754
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти, приятелю, си перфектното кученче - вечно жадуващо нейното одобрение. Обича те, но веднага след вашата раздяла си намира приятел!? Ти сериозно ли вярваш на тези дивотии? Истината е, че ти си така наречения "безопасен вариант", а именно - човек, при когото тя да се върне, в случай, че нещата с новия не потръгнат. Започни да се държиш като мъж и запази достойнството си. Преустановяваш всякакъв контакт с нея и продължаваш напред! Повече никакви нощувки у вас! Има си приятел да отива при него, какво прави при теб? Теглиш чертата и повече никакви обаждания, никакви нощувки, никакви sms - и, никакви контакти с нея! Хора, които те баламосват толкова нагло не заслужават твоето внимание! Успех и никога не се оставяй да те манипулират!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e8208973cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Любовта й се е изпарила, човече, онази страстната любов я няма вече при нея. Да, обича те и си и нужен като приятел и закрилник, но това е друго, правиш ли разликата?
По-добре скъсай с нея. Просто се отдръпни и й кажи, че такава връзка само като приятели не те устройва. Междувременно се забавлявай и се опитай да си свалиш друга жена.
Само и единствено, ако види, че не ти пука от ситуацията, че си си спокоен и готов да продължиш живота си и без нея, може да я накара да се върне при теб.
Ако и се подлагаш да те ползва като удобна облегалчица, на която знае, че винаги удобно може да се разположи и да разчита за всичко, не е гот.
Ще започне да те ползва точно като такова - удобна облегалчица и толокав!!!
Да знаеш, че съм права. Жена съм, но съм добър психолог.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker